yleisesti matkustelusta prahaa

tietä+09

ku olisi tarkoitus tossa lähteä huhtikuussa prahaa n.5päiväksi niin onko edullisempaa ostaa lentoliput eeriksee ja hotelli paketti eriksee vai saako jostakin päin halvalla sitten kummatkin edulliseen hintaan.ku kattelin tossa niin lennot näyttäis nyt olevan siinä 155€ ylöspäin meno-paluu tossa halvassa lennossa taas joutuisi budabestissa odottelee 7tuntia et lähtis taas kone prahaa...hotelli paketteja lennot siihen kattelin et siinä 400egestä ylöspäin olisi...niin olisi ihan vinkkejä vaille et mistä päin kannattais hakea matkaa netistä ku kuitenkaa matkasta ei nyt ole tulossa mikään nähtävyys kiertue niin sinäänsä hotellilla ei ole oikee väliä et minkä tason on

5

1206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hennamar

      Ebookersin kautta juuri matkat varattiin ja ainakin sitä kautta ja siihen tiettyyn hotelliin oli halvempi kuin erikseen varaamalla. Se vähän riippuu minkä majoituspaikan haluaa. Ebookersilla on ne tietyt hotellit, joiden kanssa on kimpassa. Ainakin oli helppo sitä kautta saada matka. Miinuksena vain se, että piti maksaa koko matka varauksen yhteydessä.

    • u minä

      No mikäli sulla ei ole väliä missä asut niin minä ostaisin erikseen lennot ja hotellin. Booking.com sivuilta löydät hotellit halvimmasta-kalliimpaan. Tuo lentohinta 155 on halpa. Oletkos tarkistanut Finnairin hinnat, tarjoavat nyt meno-paluuta 188 euron hintaan. Toki en tiedä ovatko tarjouslennot huhtikuussa. Napsu.fi on hyvä sivusta etsiä lentoja.
      Itse ostin Austrain Airlinesilta lennot samaan 155 euron hintaan. Ja Wienissä joudun odottamaan muutaman tunnin, mutta ei se haittaa varsinkin kun sinnepäin on menossa.
      Muista olla nopea, ajankohta on sesonkia ja halvat lennot napataan nopeasti!

      • 34

        Pääsiäisen aikaan ainakin lennot jo kallistuneet selvästi. Kannattaa miettiä, jaksaako viettää puolipäivää jollain kentällä odottelemassa vaihtoja vai maksaa vähän lisää ja mennä suoralla lennolla - lyhyt loma hupenee suotta norkoiluun. Suosin suoria lentoja muutenkin, onhan se ekologista (hah) ja on heti perillä siellä minne haluaakin. Kärsimätön? Huokeita hotelleja kyllä löytyy hyvin eri hotellihauilla, kun vähän ensi tutkailee kartaa minne päin haluaa majoittua - yllätys voi olla vähempi kiva, kun keskustaan onkin matkaa 10 km, vaikka julkinen liikenne onkin suht kelvollista. jos teitä on isompi lössi kannattaa tsekata huoneistoja (apartment), ne ovat Prahassa vielä sangen edullisia. smt, kalevatravel, area etc myy kyllä edullisia pakettejakin, ei tarvi etsimisen vaivaa niin paljon.


    • Domi-T

      Hei.
      Katsopa Lufthansan lennot.
      Olen itse lähdössä huhtikuussa Prahaan ja sain joulukuussa tilatessani lennot Lufthansalta meno-paluu 95E (oli huipputarjous). Vaihdot Frankfurtissa, mennessä n tunti, palatessa kolmisen tuntia odotusta. Ei paha. Hotellit tilaan yleensa ebookersin kautta. Italian hoteilleita ei viime keväänä tarvinnut maksaa etukäteen, mutta lokakuussa Nizzassa käydessäni hotelli oli maksettava varatessa. Ei ole ollut mitään ongelmia paikan päällä maksujen kanssa, paitsi kerran, kun lähdin päivän varoituksella Sveitsiin. Silloin ei varausta löytynyt, mutta asia selvisi,kun oli kaikki varaus-/maksudokumentit esittää.
      Alan nyt googlettamaan hotellia sinne Prahaan.

    • vystup

      hrs.de hotelli alkuun, sitten paikanpäällä katsasta tarjonta ja mene ja tarjoa. Näin toimimalla säästät kuluissasi ja saat parhaan hintalaatusuhteen. Neuvottelutaidoista paljon apua.
      usemika.cz on mukava, voi tarjota 1 hengen huoneesta 22-38 euroa ajankohdan mukaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe