liikunta tunnin jälkeen..

someone.. ;)

oli lämmin ja kaunis syys aamu, joten päätin laittaa päälle valkoisen topin ja mustan minihameen. kouluun päästyäni kaverini kysyivät että enkö muka keksinyt muuta liikunta tunnille. kirosin itsekseni koska en ollut muistanut yhtään että olisi liikuntaa.

liikunta tunti alkoi ja pyysin nuorelta uudelta opettajaltamme villeltä lupaa olla osallistumatta koska olin unohtanut koko tunnin. mutta ville vain virnuili iskien silmää ja sanoi että minun pitää osallistua kuten muutkin. kavereiden kanssa puhuimme ja kirosimme uutta opettajaamme koska entinen olisi antanut meidän olla osallistumatta. ja kaiken lisäksi meillä olisi ollut koripalloa..mutta ville vaihtoikin sen teline voimisteluksi.
ville kailotti isoon ääneen että joka ei osallistuisi saisi jälki istuntoa ja menisi rehtorin puheille.
ville puusi kaveriani näyttään kuinka renkailla temppuiltaisiin.. kaikki olivat löytäneet itselleen kivat telineet ympäri salia.. mutta minulle jäi vain renkaat jossa opettaja oli.. päätin mennä niihin. hiukan ujona yritin olla renkailla mutta opettaja tarrasi pakaroistani kiinni ja auttoi minua jatkamaan temppujani.. välillä hän hipaisi alushousujen läpi pilluani ja välillä tarrasi oikein kunnolla vahvoilla ja suurilla sormillaan pakaroistani.. kauhukseni lopetin renkaissa olemisen ja menin muihin telineisiin.. mutta huomasin että ville katsoi minua..
tunti päättyi onnekseni..

menin kaverini kanssa suihkuun.. juttelimme niitä näitä mutta en uskaltanut sanoa mitä ville oli tehnyt. kaverini lähti suihkusta ja oli jo menossa ovella pois pukukaapeilta kun minä tulin. sanoi odottavansa minua ruokalassa. jäin yksin pukukaapeille.. kuivasin itseäni ja olin laittanut alusvaatteet päälle kun tunsin samat voimakkaat kädet lanteillani. kirkaisin kauhusta ja yritin päästä karkuun mutta opettaja sanoi että jos vielä yrittäisin kiljua ja rihtuoa itseäni pois hän ottaisi kovemmat otteet käyttöön.

olin rauhoittunut, ville käänsi minut häneen päin..huomasin että hänellä oli suklaan ruskeat silmät, kaunis suu ja ruskeat hiukset.. olisi tehnyt syödä ne kauniit silmät mutta opettaja huomasi että ihailin häntä ja läimäytti minua oikein kunnolla takapuoleen ja sanoi:"sinä et katsele minua ja et nautti tästä niinkuin minä!"
ville otti hiukset pois kasvojeni edestä ja huomasi vetiset silmäni.. hän hymyili pirullisesti. ja kuiskasi jotain muuta en kuullut. hänen ilmeensä muuttui totiseksi ja läimäytti vielä kovempaa takapuolelleni ja karjaisi" vaatteet pois!!"

otin vaatteet varoen pois ja huomasin että opettajalla etumus pullotti ja hän katsoi minua taukoamatta.. päätin piruuttaan vähän keikutella lanteitani ja koskettaa takapuolellani opettajan etumusta.. siitä opettaja vasta suuttui hän tönäisi minut lattialle ja otti housunsa pois, opettajan kyrpähän on ainakin 20cm.. mietin mielessäni suu ammollaan.. ville tuli lähelleni ja tyrkkäsi valtavan elimensä suuhuni..
aloin itsekkin vähän nauttia tilanteesta... olinhan vähän hullu itsekkin..
minä imin ja lutkutin opettajan kyrpää kiimaisesti kunnes ville rupesi kunnolla naimaan minua suuhun.. hän otti hiuksistani kiinni ja päinoi päätäni niin paljon elimen sisään kuin vain voi... lopulta hän sai ihanat nesteensä syvälle suuhuni.. ja kiihotuin enemmän.. huomasin kuinka oma nesteeni alkoi valua reisiäni pitkin..
katsoin opettajaa anelevasti.. ja opettaja tiesi mitä halusin.. hän otti minut syliinsä kuin minkäki prinsessan vei suihkuhuoneeseen missä oli pienoinen pöytä. laittoi minut istumaan siihen, ville alkoi nuolemaan minua niskasta ja laskeutui hiljalleen alemmas rintojani nuolemaan ja puristelemeaan.. se tuntui taivaalliselta.. opettaja huomasi että nautin siitä ja puraisi oikein tuntuvasti minua nännistäni että kiljaisin.. hän kosketteli minua joka paikasta rajusti.. melkein teki kipeää.. mutta sitten opettaja työnsi kaksi vahvaa ja suurta sormea sisälle.. huokasin kiihkosta ja opettaja runkkasi minua niin lujaa sormilla eikä antanut armoa vaikka kuin anelin.. hän työnsi ja työnsi sormiaan niin lujaa kuin vain jaksoi sisälleni pyhimpaani. se alkoi tuntua kiihottavalta kunnes opettaja huomasi sen.. hän käänsi minut mahelleen pöydälle ja alkoi nussia minua takaa päin se sattui koska opettajalla oli niin valtavan paksu ja pitkä suonikas kyrpä. hän tyli säsiini aina vain lujempaa ja nopeammilla työnnäillä ihan niin pilluni perukoille.. aloin kiihottumaan taasen ja lähestyin huippuani kunnes opettaja otti elimensä pois ja otti vyönsä esille... hän piiskasi minua perseelleni monta kertaa ja yhä lujempaa ja lujempaa.viimein kun ville lopetti, hän naurahti ilkeän naurahduksen ja työnsi elintään perseeseeni.. se sattui mutta opettaja ei välittänyt vaikka kuin vinguin ja vikisin. hän vaan läimäytti minua takapuoleen ja käski olla hiljaa.. mutta en voinut olla joten hän laittoi kädensä suulleni ja nussi minua perseeseen niin että se sattui.. viimein kun hän lähestyi huippuaan hän kysyi että saako tulla sisälle.. lupasin.. mutta hän ei heti tullukkaan vaan alkoi nuolla minun klitoristani.. voimakkaalla kielellään hän nuoli minua niin rajusti että viimein lähenin huippua.. tuntui kuin olisin ollut seitsemässä taivaassa.. tunsin kuinka kuuma aalto läheni ja värisin jo ihanuudesta.. mutta opettaja lopetti... hän antoi minulle kiihkeän suudelman ja tuli varoen sisälleni.. hän nussi minua eka hitaasti ja nautinnollisesti mutta vauhti vain kiihtyi kiihtymistään.. tunsin uudestaan kuinka kuuma aalto läheni ja sain suurimman ja mahtavimman orgasmin mitä koskaan.. pian opettajanikin sai karjahtaen orgasminsa..

ville hymyili minulle ja sanoi: "jos kauniille tiukkapilluiselle neidille sopii, niin otetaanko uudestaan seuraavan liikuntatunnin jälkeen?" nyökkäsin hymyillen vastaukseksi ja sanoin että ei seuraavalla kerralla aivan tallasita... ja iskin silmää ;) suutelimme kiihkeästi ja menimme yhdessä suihkuun ja pesimme toisemme.
kavereille olikin selittämistä seuraavalla tunnilla.

3

7070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • someone.. ;)

      olen tosi pahoillani kirjoitus virheistäni..kirjoitin liian nopeaa.. ja muutenkin kun tuosta ei tullut sellainen kuin itse olisin halunnut... :/

      ja se oli ensimmäinen mitä olen koskaan kirjoittanut tai kertonut..

    • Ah!

      Mun pillu kostuu ! Ei voi mitään !

    • reiska10

      Rupes seisoo, oli sen verran hyvä tarina.
      Harmi, etten ollut se opettaja!?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe