LataaYoutube.com

näin on!

Tuo lataayoutube.com ei ole suositeltava sivusto.Itse kokeilin ladata videoo ja tietty koneeseen tuli heti viirus..että en kyllä kannata ajatusta, ellei halua viirusta.

21

2776

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • --------------

   en ole saanut viruksia tuolta, sä oot hommannut ne viruksesi jostain muusta sivustosta.

   Sen sijaan tuossa sivustossa on kyllä sellanen ongelma ettei saa ladattua mitään kun pukkaa virheilmoitusta.

   • näin on!

    nykyään on kuule semmonen virustorjunta mulla että heti ku se viirus tulee niin tulee ilmoitus että viirus on poistettu. eli viirukset tulee just nimen omaan tältä sivulta.


   • ´tuubiasdasd
    näin on! kirjoitti:

    nykyään on kuule semmonen virustorjunta mulla että heti ku se viirus tulee niin tulee ilmoitus että viirus on poistettu. eli viirukset tulee just nimen omaan tältä sivulta.

    en mäkään


   • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    osta jo heti huomenna bakteerintorjuntaohjelma koneeseesi.


   • jep...!?

    olen käyttänyt lataayoutube.com ja se toimii moitteettomasti-ei viruksia,eihäiriöitä...että on se ihan ok sivu.


   • JonttuRektaa

    Sama tääl itellänikin toimii moitteettomasti!


   • njuuu

    oon kans ladannu vuosikausia ja ei yhtään ongelmaa siitä, koneessa vain avasti ja adblock firefoxissa,
    semmosen yhen toisen paikan tiedän kyllä mistä viruksia saapi ..


  • randomiii

   No saat vaan ne viirukses jostai muualta:D

  • ladata
   • Janne25235

    Miksi me ladattais jotain tommosta kun voi yksinkertaisesti mennä lataayoutubeen ja ladata sieltä. Ja jos ei sitäkään jaksa niin lataa sen pluginin selaimeen että voit suoraan videota painaa "lataa" niin se heittää lataayoutuben sivustoille lataamaan kyseistä videota.


  • Happyhour43

   Viruksentorjuntaohjelma voi varoittaa tuntemattomasta latauksesta, ettei se ole turvallinen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kyseessä olisi virus/haittaohjelma. Jos tiedät latauksen kohteen itse turvalliseksi, voit huoletta hyväksyä sen..

  • VammanenApina

   Siellä joskus tulee mainoksia, mutta ne vain voi sulkea. Virus on niissä mainoksissa, ei latauksessa. Luottakaa minuun, on 5 eri virus suojaa ja kaikilla testattu eikä ollu mitää. Lataayoutube on 100% turvallinen. Mutta ne mainokset saattavat olla viruksia. Niin tehkääpä vähän tutkimuksia ennen kuin alatte väittää täyttä paskaa. Kiitos!

  • Affiliate-Julkaisia
  • ka2natttella

   joopa jo viruksista, ei niitä aina tule eikä niitä aina virusohjelmat huomaa kun tulee jossain sisällä ja aktivoituu myöhemmin.

   En mullekaan virusohjelman löytämiä ole tullut, mutta sellaisia on jotka sitten aukeavat omaan tahtiin ja häiritsevät työtä. En ny muista kun olen oppinut ja kaikesta on jo vuosi.

   Silloin jouduin, oli helpoin tapa palauttaa tietokone parin viikon takaiseen palautuspisteeseen.

   Nykyään olen ladannut Firefoxista, siinä on aina videon alla latauspainike ja laatu. Tulee parempaa ja nopeasti kuin tuolla lataaYoutube osoitteella. Ehkä se on Firefoxin lisäosa, en tiedä, on ollut jo kauan.

  • Omaasukuakananen

   Ite olin puhelimella kyseisellä sivustolla, kun yhtäkkiä keskelle näyttöä pamahti ilmoitus, jossa luki "VAROITUS! PUHELIMESSASI ON (7) VIRUS!" Oli pakko painaa ok, ja sit se heitti mut sivulle, jossa oli joku ajastin ja nappula, jossa luki et "KLIKKAA TÄSTÄ JA POISTA VIRUKSET!" No, en tietenkää klikannu. Sain myöhemmin sivun pois. Ihmettelin, ku kuitenki mulla on CM Security tässä, eikä sanonu mitää. Oon käyttäny sivua jo monta vuotta, mut ennen ei oo tällastä ollu. (En painanut mitäään mainosta)

   • Niiskupappa

    Öööm... Minkä ikänen oikein oot? Tollanen on ihan random virus mainos ja sun pitää äkkiä painaa rastia, eikä missään tapauksessa OK . Se tulee usein jos selaa kännykällä jotain esim. Animea ynm.


   • Omaasukuakananen
    Niiskupappa kirjoitti:

    Öööm... Minkä ikänen oikein oot? Tollanen on ihan random virus mainos ja sun pitää äkkiä painaa rastia, eikä missään tapauksessa OK . Se tulee usein jos selaa kännykällä jotain esim. Animea ynm.

    Oon 14 v. Ponnahdusikkunassa ei ollut rastia, vaan 'OK'-vaihtoehto. Olisin ehkä päässyt ponnahdusikkunasta pois, mutta hädissään tekee kaikenlaista. Ja en siis mitään animesivustoja oo selannu. Nyt laiton CM Securitystä verkkoturvallisuusmoodin päälle, nii se estää automaattisesti LataaYoutuben.


  • Omaasukuakananen

   Mulla on CM Security puhelimessa, ja olin menossa kyseiselle sivulle, niin tuli CM Securityltä ilmoitus:
   Tämä sivu saattaa sisältää puhelimellesi haitallista sisältöä. Poistu sivulta.
   (Ilmoitus oli siis englanniksi)
   Eli en suosittele kyseille sivulle menemistä.

  • MitäViiiiittuuaa

   Kaikki autistiset lapse ja aikuiset kertokaa minulle mikä virus voi tulla puhelimeen, nimetkää yksi? Puhelimelle ei tarvitse mitään antiviruksia yms ei ole mitään viruksia :D Saattaa olla jotain ponnahdusmainoksia mutta kannattaa vain hommata adblock niistä selviää sillä, herätkää ihmiset.

   • Akuustinen_Lapsi

    Aikalailla samoja mitä tietokoneeseenkin, kännykät ollen käytännössä pienimuotoisia tietokoneita nykyään niin siihen ei tarvi hirveesti säätää että viruksen saa muunnettua puhelimeen toimivaksi, tänä päivänä yleisesti spyware tai adware muodossa toimivia, ideana kerätä tietoja susta tai näyttää (mahdollisesti) haitallisia, varmasti ärsyttäviä, mainoksia sovellusten ulkopuolella.

    Saanen myös huomauttaa että puhelimiin oli viruksia ennen älypuhelimiakin, esimerkiksi sellaisia jotka alkaa lähettään kännykkään maksullisia tekstiviestejä ellei maksa jotain peruutus maksua. (Ransomware tyylinen hyökkäys)

    Uhka on oikea, mutta ei sitä kannat mitään pandemiikkiä heittää, selaa viisaasti ja jos seikkailee oudoilla sivuilla ni varautuu etukäteen sitten ja on valppaana ettei tee mitään tyhmää.

    Ja wikipediasta löytyy niit esimerkkejä si jos haluut niitä nimiä oikeesti (https://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_malware), omasta mielestäni se on ny sivuseikka, pointtina ollen että puhelimiin on viruksia siinä missä muuhunkin ja oon nähny itse ainakin kaksi eri virusta eri puhelimissa lähipiirissäni, sitä et auttaako ne antivirukset kännyköissä niin siihen en osaa sanoo... Wikipedia sanoo et "todennäköisesti ei koska virukset siellä on kehittymässä jatkuvasti" mut en jaksanu lähtee tutkiin lähteitä niin en tiedä kuinka varmaa tietoo se on.


  • 181736363teywgw

   Jos kayttää androidil lataa se on mahotonta saada minkäälaine virus ellet painele mainoksia ja lataa kaikkea hölynpölyä koneelle linux suositeltu

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   3492
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   378
   2648
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1804
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   146
   1460
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1014
  6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   333
   949
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   904
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   814
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   809
  Aihe