Yllättävä mittaustesti

Mr.Pem

Poikkesin lääkärin luona pienen urheiluvamman vuoksi. Tutkittaan vamman ja annettuaan hoitoohjeet, lääkäri alkoi kertoa tutkimuksesta. "Nyt on käynnissä tutkimus, jossa päivitetään Suomalaisten miesten peniksen keskipituus ja siemennesteen laatu. Täysin vapaaehtoinen", hän totesi lueskellessaa papereita ja jatkoi "ja tätä siis ehdotetaan jokseenkin kaikille yli 18-vuotiaille, toivotaan tietysti, että moni osallistuu"."Okei", vastasin ja hetken mietittyäni kysyin kuinka testi toteutetaan, koska jokainenhan voi lisäillä vähän senttejä tuloksiin. "Se suoritetaan täällä, näytteenottohuoneessa. Siellä on virallinen mittaaja ja hoitaja. Huoneitten välissä on luukku josta mittaus tapahtuu, ettekä te näe toisianne", lääkäri vastasi tyynen rauhallisesti.

Päätin osallistua tutkimukseen ja menin testipaikalle. Pyörin hetken eksyksissä ja menin neuvontaan. "Moro, öö...missäs täällä on se...se","Ai peniksenmittaus", keskeytti neuvonnan nainen tylysti ja ohjasti oikean oven luo. Siellä ei ollut jonoa aamusta ja neuvonnasta huudettiin, että menisin sinne.

Astuin huoneeseen jossa oli penkki, pöytä jossa oli liukuvoidetta ja käsipaperia sekä vinopino seksilehtiä. Luukku aukeni ja naisen ääni pyysi laskemaan housut alas ja tulemaan luukun eteen seisomaan. Kumihanskoin suojatut kämmenet tulivat luukusta ja ottivat veltosta kalustani kiinni."Ikä", kuului huoneesta. "28", vastasin samalla kun mittaaja otti mitat "10,2 pituus ja ympäryysmitta 8,4", hän huusi kirjanpitäjälle. "Nyt sitten vaan kova erektio päälle, koputa luukkuun kun valmis", nainen sanoi ja veti luukun kiinni.

"Okkei", totesin hiljaa ja seisoi hetken paikallani. Laskin housut nilkkoihin ja otin melko tuoreen Hustlerin pinosta ja avasin pöydälle. Aloin runkata katsellessani, toinen toistaan kauniimpia naisia esittelemässä sulojaan. Sainkin nopeasti seisokkia mutta, ilmeisesti tilanteesta johtuen aivan kovaksi en päässyt. Selasin lehtiä ja vedin käteen kunnolla, mutta ei. Toiselta puolelta kuului, että joko rupeasin olemaan valmis. Huusin, etten ihan vielä ja jo vähän hiessä jatkoin runkkaamista.

Huoneitten välinen ovi avautui ja sieltä tuli hoikka, tumma hiuksinen ja n.40-kymppinen kaunis hoitaja. Jähmetyin paikalleni muna kädessäni. Hoitaja loi nätin hymyn ja sanoi:"eihän sun ikäisellä pitäis erektio ongelmaa olla". "No ei pitäis, mutta nyt on", vastasin huumorilla. "No eiköhän tää saada hoidettua", hoitaja sanoi kävellessään eteeni ja puristi liukuvoidetta käsiinsä. Hän kietoin oikean nyrkkinsä terskani ympärille ja puristavalla otteella vei kätensä kyrvän juureen asti. Hän alkoi hieroa kyrpääni ja vuorotellen oikealla ja vasemmalla kädellä vetäen koko kalun mittaisia vetoja. Hän antoi kunnon käsihoitoa, enkä oikein tiennyt tekikö hän sen siksi, että saisivat tuloksen vai omasta ilostaan. Joka tapauksessa hän sai kaluni kivikovaksi ja tuntui, että se oli isompi kuin koskaan. Kun kyrpä alkoi jo punoittaa ja verisuonet pullottivat pinnalla, hoitaja koputti luukkuun ja se avattiin. Mittaajan käsi otti terskastani kiinni ja se lipesi liukuvoiteen vuoksi ja kyrpäni ponnahti vauhdilla alavatsaani. Naurahdimme hoitajan kanssa kun mittaajaan käsi tavoitteli kovaa kaluani. Hän sai sen ja mittasi, "17,1 ja 12,9", huutaessa mitat kirjanpitäjälle, hoitaja katsoi minua ja kohotti kulmakarvojaan suurentaen silmiään. Luukusta tuli näytepurkki jonka jälkeen se sulkeutui taas.

Hoitaja jatkoi runkaamistataan ja kuiskasi, "eiköhän hoideta tää tässä nopsasti pois". En vastannut mitään vaan nojauduin seinään ja taivutin lonkkaani eteenpäin, irti seinästä. Hoitaja tuli vasemmalla puolelle ja runkkasi oikealla kädellä vasemman hyväillessä kiveksiäni. Tiesin, etten kauaa kestäisi, hoitajan liukkaiden käsien käsittelyssä ja ojensin purkin hoitajalle. Tunsin kuinka purkatumiseni läheni, puristin pakarani yhteen ja jännitin alavatsaani. Hoitaja huomasi eleistäni ja varmaankin kyrpäni vieläkin pienestä kasvamisesta, että spermat tulee ja vei purkin kalun eteen. Ensimmäiset spermat lensivät pitkälle huoneen lattialle, joiden jälkeen hoitaja otti tarvittavan määrän purkkiin, puristaen hellästi terskaani peukalolla.

Hoitaja päästi jo veltostuneesta kalusta irti ja otti käsipyyhkeitä pöydältä. Hän ojensi muutaman minulle ja kiitti osallistumisesta tutkimukseen, jonka jälkeen hän poistui huoneesta. Siivottuani paikat poistuin huoneesta ja käytävässä oli pari miestä odotelemassa vuoroaan. Kasvot edelleen punaisena pyöritin heille päätäni ja naurahdin kävellessäni heidän ohi.

7

27750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sepeteus suussa

      sää heräsit alushousut mähnässä XD

    • nähdä toi sama uni

      vaikka joka yö.

      • Mi

        Tämä oli todella hyvä. Kuuluu siihen alle 1 -% kirjoituksista joihon on vähän viitsitty nähdä vaivaa.


      • Kikkeliskok

        Samaa mieltä!


    • mies71gt

      Aika huvittavaa, että jonkun pitää vielä tähdentää tän olevan keksitty tarina.

    • Koo2

      tuommoiseen mittaukseen voisin mielelläni viedä oman kaluni

    • Hoitsurva

      Uuh, ihanan ytimekäs ja kiihottava tarina ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe