matkojen hinnoista all inclusive

nazar

eli omituista että nazar mainostaa että huokeampaakin huokeammat lapsihinnat nazarilla, mutta todellisuudessa lapset yli 2.v maksaa usein aikuisen hinnan. Kysyin matkaa 2 aikuiselle ja 2 lapselle ( hieman yli 2 vuotiaalle ja 3 vuotiaalle) niin viikoin matka maksoi 2560 all inclusive pakettina. Sama matka 2 aikuiselle ja 1 vuotiaalle työlle maksaa 1490. Sama matka 2 aikuiselle olisi 1420. Jos lapset ovat 450 kpl niin miten tuo 2560 on mahdollista. Eihän lapsialennuksissa ole mitään järkeä jos samalla aikuisten hintoja nostetaan. Olisi ihana lähteä tuollaiselle matkalle kyllä missä on kaikki tarjolla, mutta onkohan olemassa mitään matkanjärjestäjää jossa lapset pääsevät pikkuisen edullisemmin? Tai jotain kivaa lämmintä kohdetta,jossa olisi esim vesipuisto vieressä? Kiitos vinkeistä!

10

1281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesaska

      eri matkatoimistoja. Esim Finnmatkoilla tietyt lähdöt ovat halvempia perheille. Heillä myös näitä vesipuisto ai-paketteja. Joku viikko saattaa olla paljon halvempi kuin toinen. Teillä ei vielä lasten koulu rajoita matkustamista, voitte ehkä saada jonkun halvemman viikon kovimman sesongin ulkopuolelta. Olen vähän vertaillut itse (kaksi lasta, koululaisia), joku viikko on Aurinkomatkoilla halvempi, toinen taas Finnmatkoilla..

    • matkailijaperhe

      olimme vuosi sitten nazarin all inclusive matkalla, joka maksoi 2300,- ja se oli paras lomamme ikinä!

      On todella helppoa olla siellä lasten kanssa, kun ei tarvitse miettiä lasten ruokailua ja välipaloja ym. Ei tarvitse kuin sopivin väliajoin siirtyä altaalta ruokailemaan, tai hakemaan juomaa tai välipalaa lapsille.

      Eikä aikuisiakaan ole unohdettu! Voin totisesti suositella!

      Mieti, jos pitäisi jatkuvasti väsyneiden lasten kanssa lähteä kävelemään ja etsimään ruokapaikkaa jossa olisi tilaa..

      • matkailijaperhe

        Meitä siis 2 aik. 2lasta. Lisäksi siellä on kerhoja lapsille, jossa suomenkieliset vetäjät ja altaat todella mukavia lapsiperheitä ajatellen.

        Olemme juuri tilaamassa matkaa, joka tulee maksamaan n.2500,- minusta se on sen arvoinen.

        Tietysti, jos hinta on kriteeri, niin ainahan sitä halvemmalla pääsee.


    • Lomailua

      Noita All Inclusive hotelleja saa varattua hotellien varaussivustoilta, esim. booking.com ja hotels.com. Jäljelle jää vaan se miten pääsee perille helpoiten ja/tai halvimmin :)

      • Lomailua

        tietysti hotellien omilta sivuilta.


    • 19+11

      Olisiko niin, että neljälle hengelle olisitte joutuneet varaamaan neljän hengen huoneiston. Pienemmällä porukalla olisi riittänyt kahden hengen huone lisävuoteella.
      Usein isommissa huoneistoissa (esim. Finnamatkat ja Tjäreborg ainakin), jos lukee esim huoneito neljälle, hinta on sama aikuisilta ja lapsilta.
      Kannattaa hakea kohdetta missä huoneeseen saa kaksi lisävuodetta.

    • PerheKuopiosta

      Me varasimme viikonmatkan Rodokselle 5.8(jkl:stä) hintaan 2104€.hyvä hotelli ja All inc. 2aikuista ja lapset 4v ja 9v. meidän mielestä matka oli"halpa".Finnmatkat.Takuu varmasti lämmin!!!

    • nazar

      Ihmettelin juuri samaa asiaa ja soitin nazarin toimistoon. Joissain hotelleissa on lapsihinnat ja joissain ei. Meillä tyttö 3v pääsi puoleen hintaan. Meillä on kolmelle hengelle neljän hengen huoneisto. Maksamme kaksi aikuista ja tyttö lapsihinnalla.

    • .....

      Nazarilla on useita hotelleja, joihin muut eivät tee matkoja, mutta on niitäkin, jotka ovat myös muiden Suomesta matkoja tekevien listalla. Alanyassa Lomamatkat käyttää sitä yhtä AI-hotellia myös, Club Paradiso, ja itse ihan piruuttani vertasin hintaa, Nazarilla olis maksanu samalle ajalle 500,- enemmän, tuskin heillä sentään yhtään parempi palvelu olisi, kyse oli ihan tavallisesta huoneesta.

      Nazarin hinnat on nousseet joka vuosi huimasti, äkkilähdöt maksaa saman minkä etukäteisvaraukset eikä aikainen varaaja saa juuri mitään alennusta (2007 tehtiin syksyllä ennakkovaraus, joka vahvistettiin 2008 tammi-helmikuussa, sitä ennen ei nettisivuillakaan ollut mitään sen kesän hinnoista).

      Kaikesta tästä negatiivisuudestani huolimatta lapset ovat kovasti haluamassa nimen omaan ko. kohteeseen uudelleen (Pegasos World), joten kai sinne on lähdettävä, vaikka ei lapsihinnat enää meidän perhettä koskekaan.

    • thzshsd

      Suomalaisia kusetetaan tässäkin.

      Saksasta maksaa useimmat Välimeren alueelle tehtävät all-inclusive matkat 350 - 500 EUR (esim. Turkki/Kreikka) Ja saksalaisten kyseessä ollessa myös laatu on kohdallaan ellei ole niin sitä vaaditaan jämptisti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      5814
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      62
      3004
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      57
      2476
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1123
    5. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      37
      1085
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1084
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      907
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      813
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      793
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      791
    Aihe