Negatiivisuus

.................

En tiedä minne tämän kirjoittaisin, toivottavasti joku täällä tajuaa näistä hommista jotakin. Olen harrastanut meditaatiota ja perehtynyt näihin juttuihin enemmänkin, mutta en ollut uskonut että näin kävisi ainakaan minulle.

Olen ollut yksinäinen jo monia vuosia ja tunnen eräänlaista henkistä kipua kokoajan (ei kuitenkaan masennusta, on sitäkin tullut sairastettua) ja tämä on näinä päivinä mennyt erittäin pahaan suuntaan. Tunnen vaan vihaa kaikkia iloisia ihmisiä kohtaan, mietin että mitä pahaa minä olen tehnyt että minä saan kärsiä ja he saavat iloita. Vihaa lisää se että kukaan ei ikinä auta minua... No näistä asioista on erittäin vaikea puhua... mennään pääasiaan.

Olin kokopäivän erittäin "sekaisin" toivoin vain että pääsisin tästä helvetistä jotenkin pois ja että voisin vaan nukkua ikuisesti. Menin aikaisin nukkumaan ja tuntui kuin aivoni räjähtäisi tästä "tuskasta". Hetken päästä tuli ihmeen tyyni olo ja en enää tuntenut mitään hämmennystä ja hulluutta mitä aiemmin. Rupesin miettimään että mistä tämä johtuu, ja tajusin etten enää tunne mitään muita ihmisiä kohtaan, olin vain kylmä ja analyyttinen sekä iloinen siitä että kaikki on rauhallista ja että minulla on hyvä olla. Yritin sanoa itselleni että en halua olla tälläinen vaan haluan välittää muista ihmisistä niinkuin ennenkin, mutta se oli turhaa, en vain pystynyt siihen eikä se loppujenlopuksi tuntunut huonolta vaan äärimmäisen helpottavalta.

Tavallaan en halunnut tuosta tilasta pois, mutta tavallaan taas halusin. Rupesinkin sitten meditoimaan ja kuvittelin vihreän sydänchakran hakkaavan oman sydämmeni tahtiin voimakkaasti. Hetken päästä tunsin (yllätyksekseni kyllä) solar plexuksessa voimakkaan tunteen ja sitten palasin taas "normaaliin". Koin heti suuren liikutuksen tunteen ja aloin itkemään, se itku tuli voimakkaina sykäyksinä ja se tuntui erittäin helpottavalta.

Uskon oikeasti että "vaihdoin polaariteettiä" eli muutuin ainakin hetkellisesti positiivisesta negatiiviseksi. Loppujenlopuksi en usko että se oli mikään suurikaan ihme, olin niin täynnä (ja olen vieläkin) surua, katkeruutta, jopa vihaa ja välinpitämättömyyttä. Muutenkin minulle on sattunut monesti erittäin pahoja "yliluonnollisia" kokemuksia joista en kuitenkaan nyt mieluusti puhuisi. Olen kuitenkin yleensä hyvin kriittinen enkä heitä tälläisiä arvailuja tyhjästä, mutta en halua nyt selittää tarkemmin.

Lähinnä miksi tämän kirjoitin on se että pelkään että sama toistuu ja mikään osa minusta ei enää haluaisikaan päästä pois. Se on menoa sitten.

7

694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TUnuri

      Ahdistusoireyhtymäsi helpotti.

    • sunnyriver

      Sen voin vain oman kokemukseni perusteella sanoa,
      että Jumala ei halua meidän meditoivan tai
      etsivän apua muistakaan idän opeista.
      Itse aikanani parikymppisenä hippiliikkeen jälkiaallossa
      seikkailin idän opeissa
      ja myöhemmin uskoon tultuani
      minulta meni aika kauan,
      kun Jumala kohta kohdalta opetti sulkemaan tietoisuuteni
      niiltä ppimeyden sfääreiltä,
      joille olin sen avannut.
      Ja ennen uskoontuloa ne näiden seikkailujen
      aiheuttamat pelkotilat olivat kyllä mahtavia,
      pakko se on myöntää.
      Mutta hiljakseen Jumala on eheyttänyt minua
      ja opettanut luottamaan Hänen rakkauteensa.
      Jumala on rakkaus.

      • Minervä

        Ole avuksi ja osta amuletti tai käy povaajalla. Nämä ovat laillisia keinoja tukahduttaa tunteensa ja avata aivonsa maailmalle.


      • sunnyriver
        Minervä kirjoitti:

        Ole avuksi ja osta amuletti tai käy povaajalla. Nämä ovat laillisia keinoja tukahduttaa tunteensa ja avata aivonsa maailmalle.

        Jumalan lapsihan minä olenkin,
        valkeuden kuninkaan lapsi ja perillinen,
        ei tarvitse pimeyden louhikoita etsiä.
        Kiitos siitä Jumalalle!


      • valo on tässä

        sen, mihin et ole vielä valmis. Kuten ei ekaluokkalaiselta odoteta ylioppilaspapereita, ei lapsisielulta odoteta syvempää ymmärrystä. Seikkaileminen korkeamman tietoisuuden alueella kun tosiaan vaatii sielultakin sitä korkeampaa tietoisuutta. Liian nopeasti liian paljon varmasti tuntuukin pimeyden voimilta. Hyvä, että olet löytänyt oman tiesi. Uskosi on sinulle juuri nyt ja juuri tässä elämässä, tässä kehityksesi vaiheessa, oikea valinta. Ymmärrän, että koet voimakkaasti auttavasi ihmisiä kertomalla heille, mikä on vaarallista ja mitä jumala ei salli. Kunpa olisit kuitenkin varoittelujen kanssa hieman maltillisempi. Ehkä jumala kuitenkin tietää sinua paremmin, mitä hän sallii ja mitä ei. Luota siihen, että kaikki on hallinnassa. Korkeamman tietoisuuden, puhtaan ja pyyteettömän rakkauden ympäröimiä olemme. Meditaatio on hyvä keino päästä kosketuksiin korkeamman itsensä kanssa.


    • valo on tässä

      Älä väistele omia tunteitasi. On sallittua myös vihata. Anna kaikkien tunteiden tulla ja mennä omia aikojaan, niitä pelkäämättä tai hyljeksimättä. Kaikki mitä sinussa on, on hyvää ja arvokasta. Olet kaunis ja loistava valo-olento ja rakastettava sellaisena kun olet. Sielumme on täydellinen. Tunteemme ovat egomme käytössä. Salli se. Jos pelkäät tunteitasi, ne tuppaavat palaamaan tai jäät niihin jumiin.

      Hyvä, että meditoit. Luultavasti chakrasi olivat olleet jumissa ja nyt pyörähtivät käyntiin. Varmasti osa sinusta ei haluaisikaan pois siitä tilasta, miksi haluaisikaan. Jos pitkästä aikaa koit rauhaa negaatioista, oli tunne varmasti hyvä. Jos sama toistuu, anna toistua. Pääasia on, ettet pelkää mitään, sillä mitään pelättävää ei ole. Loppupeleissä meille käy aina hyvin. Pelko on matalavärähteistä, tahmeaa energiaa, joka vetää puoleensa muita matalavärähteisiä energioita.

      Olet hyvässä turvassa ystävä, sinusta pidetään huolta, älä koskaan unohda sitä.

      Iloa ja valoa Sinulle

    • SamiA

      En tiedä onko sinulla pelkotiloja, mutta jos on, niin kyse on henkivalloista. Kehotan sinua pyytämään Jeesusta sydämeesi asumaan. ”Katso minä seison ovella ja kolkutan, jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan”, sanoo Jeesus. Kun Jeesus on sisällä tarkoittaa se sitä, että pahat henkivallat ovat ulkopuolella.

      Anna Jeesuksen muuttaa elämäsi, älä yritä itse muuttua.
      Lapseni, suo paimen kutsuu luoksensa, älä yksin kanna murheitasi. Lapseni ole turvallisella mielellä, sinun syntisi annetaan anteeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe