matkamessutarjoukset ovat

harhautusta..

Taas blue1llä on harhauttavia messutarjouksia. Mainostetaan per suunta matkoja Ateenaan alk 110€ mutta takaisin päin lennot ovatkin sitten puolta kalliimpia. Viime vuonna sama homma matkamessutarjouksia mutta todellisuudessa alennetut hinnat koskivat VAIN ensimmäistä ja viimeistä lentoa kesäkautena.
Nyt on mennyt luottamus kokonaan kyseiseen firmaan kun huijaavat mainoksillaan. Viime vuonna lentoaikojakin muutetiin kahteen kertaan ja jo tilatut jatkolennot menivät peruutukseen sen takia ja rahoja ei saatu takaisin.
Paska firma joka tekee itsemurhaansa, hitaasti mutta varmasti.

9

1860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8+20

      Lähinnä naurattaa Blue1-lentotarjukset tyyliin Lontoo alk. 75 euroa. Niin, yhteen suuntaan, ja yhtenä harvana päivä koko kaudessa. Toiseen suuntaan onkin sitten jo parisataa euroa.
      Muuten firma ihan ok, mutta mainonta todella harhaanjohtavaa.

    • hbwrthwbt

      Eikös nuo matkamessutarjoukset ole aina tuota samaa luokkaa. "499,- Bangkok! ... (jos lähdet 3.4.2011 klo 11.00)" Näin ainakin viimevuonna lähes kaikilla lafkoilla.

      "Paska firma joka tekee itsemurhaansa, hitaasti mutta varmasti."
      Rohkenen olla eri mieltä, mutta onnea omassa yrityksessäsi.

    • toisintoa

      Tämä on joka vuotinen ilmiö ja loppujen lopuksi mitään "messutarjousta" ei ole olemassakaan. Samaan hintaan tai halvemmallakin saa ihan tavallisen edes-takasmatkan kyseisestä firmasta. Tässä olis kuluttaja-asiamiehelle helppo homma.

      • rebthest

        "Tässä olis kuluttaja-asiamiehelle helppo homma."

        Jep.. :D Nyt jo rikotaan lakia. Herätkää jo tähän todellisuuteen... Jos tarjotaan yhdensuuntaista matkaa niin se tuskin silloin tarkoittaa edestakaista..? :D Nyt kun vertasi niin täysin kilpailukykyisiä tarjouksia. Saatte lentää niillä omilla pikku puljuillanne, mutta antakaa meidän lentää parhaaksi katsomillamme.


      • jsdöljfas

        Ainoat ja oikeat messutarjoukset löivät pöytää vuosi sitten KLM ja Lufthansa. Oli halpaa ja löytyi lippuja silloin kun halusi. Nyt on toisin. Pelkkää potaskaa ja markkinointi ilman vetäviä tarjouksia.


    • Siis mikä tarjous?

      Blue1 tarjouksissa ei ole muuta vikaa kun se ettei niitä löydä ikinä :D Mä en enää viitsi edes katsoa niitä enää.

      • ugyogy

        Niinno, joillekin internet on uusi keksintö. ;)


      • Anonyymi

        Oeltko se kuuluisa kikkelipää?


    • xyz xyz

      Jos "takaisin päin lennot ovatkin sitten puolta kalliimpia", niin hinta olisi 1,5 kertaa 110 eli 165 euroa. Silloin siis Helsinki - Ateena menopaluu olisi 110 165 = 275.

      Jos nyt oikeasti katsot Blue1:n sivuilta hinnan, niin tuollaista matkaa löytyy hintaan 234 euroa. Onhan se enemmän kuin 110 110 = 220, mutta taisit siis "vähän" liioitella.

      Jotkut lentoyhtiöt myyvät myös yksisuuntaisia matkoja järkevään hintaan eli noin puolella menopaluun hinnasta. Eräällä Blue1:tä suuremmalla suomalaisella yhtiöllä pelkkä menolippu maksaa usein monta kertaa enemmän kuin menopaluu eli sellaista ei ole oikeasti tarkoitettukaan ostettavaksi. Kuitenkin usein (jopa 1/3 ostotapahtumista, yhden arvion mukaan) asiakas haluaisi nimenomaan ostaa pelkän menon, eri syistä (esim. paluupäivä tuntematon, paluu eri kulkuvälineellä, paluu eri kaupungista).

      Tästä sitten seuraa, että sama väli eri suuntiin voi olla erihintainen, jos hinnoista on otettu löysät pois. Nimittäin halvimmissa hinnoissa tuntuu se, että lentokenttämaksuissa (= lentokentän perimä maksu per matkustaja, lentoyhtiö maksaa sen lentokenttäviranomaisille ja ottaa tietysti maksun viime kädessä asiakkaalta) on isojakin eroja eri maissa. Ateena on tunnettu korkeista lentokenttämaksuista.

      Katsopa vaikka toista kohdetta, jota Blue1 mainostaa "Alk. 110 €", Barcelonaa. Menopaluuhinnat ovat alkaen 208,85 euroa. Haluatko valittaa tästäkin, kun se ei ole tasan kaksi kertaa menon hinta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe