Yhteinen aika

mommy2

Miten järjestät puolisosi kanssa yhtieistä aikaa? Ja miten vietätte iltaa keksenänne?
Me mieheni kanssa käymme syömässä elokuvissa tai vietämme iltaa kotona ihan kaksistaan ja tehään yhtä sun toista;) Lapset menev't kummeille,sisausten luo tai (useammin) mummolaan entäs teillä?

5

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oh,hoh!

      Jos olet hankkinut lapsia, niin eikö ole tarpeen viettää aikaa perheenä? Kummit, sisarukset (sisaukset), tai isovanhemmat eivät ole ainaisia lapsenvahtejanne.

      • jaijaijaa

        Perheenä ajan viettohan on se arkielämän vakio muutenkin. Tarkoitatko, että parisuhde on finito kun tulee lapsia? Kävikö näin itsellesi? Osanottoni. Yleensä tällaisissa tapauksissa käy niin, että toinen osapuoli lähtee hakemaan sitä romantiikkaa, seksiä ja jännitystä muualta, jos ei sitä kotona enää saa. Tämähän on yleinen käytäntö ja avioeroluvut ovat siitä todisteena. Voi lukea tästä asiasta muilta perheforumeilta.


    • Romantikko-saara

      Yhteinen aika on mielestäni todella tärkeä asia. jos ei ole mahdollisuutta lastenvahdin avustuksella isompiin irtiottoihin, niin ihan se, että lasten nukkumaanmenon jälkeen vietetään aikaa yhdessä. Meillä lapsenvahtia ei usein järjesty, mutta kerran pari viikossa järjestetään tunnelmallinen ilta kotosalla "kahden kesken". (tällä en nyt tarkoita, että kaksi kertaa viikossa tehdään "sitä") katsotaan elokuva, syödään esim fondueta tms, kahden kesken, kun lapset nukkumassa. meillä vielä sen verran pieniä lapsia, että nukkumaan menevät 20.30-21.00.

      • lapsia viis

        Mitä se on:) Meillä vietetään suurin osa ajasta perheenä. Parisuhdetta hoidamme, kun lapset nukkuvat, jos jaksaa ja kerkeää. Nuorimmainen on vielä vauva, joten heräilee usein. Olemme kuitenkin oppineet jollain tapaa järkkäämään yhteisiä hetkiä.
        Meillä ei ole kummeja, mummeja ja sukulaisia ihan lähettyvillä, joten mielikuvitusta on käytettävä. Kotoa ei tietenkään pääse poistumaan, kun korkeintaan kerran kaksi vuodessa.

        Meillä yhteinen aika on vierekkäin sohvalla istuskelua ja leffojen katselua herkkujen kera. Kokkailemme iltapäivällä ruoan ohessa herkut valmiiksi, ja kun lapset painavat päänsä tyynyyn niin meidän aika alkaa:) AIankin siihen saakka, kunnes makkarissa vauva inahtaa. Kerran viikossa pyrimme järjestämään "rentoutumis" illan leffaa katsellen. Eipä meillä parisuhde sen kummempaa hoitamsita, tai kotoa poistumista kaipaa.


    • koitiäitsy

      Kyllä meilläkin on yhteistä aikaa ihan riittämiin ilman ulkopuolista apua. Lasten kanssa on ihan mukavaa olla kaikki yhdessä. Isommilla lapsilla alkaa jo olla niin paljon "omia" menoja, että meillä miehen kanssa on aikaa hoitaa nuorimpia yhdessä. Kotitöitäkin tehdään kahdestaan kuten viiden lapsen äiti kertoi. Petihommat hoidetaan ihan kotona, kun on menty yöpuulle tai sitten aamulla. Ei siitä pidä tehdä ongelmaa. Emme tosin pidä kovin kovaa meteliä ja lasten makuuhuoneet on senverran kauempana, että tuskin heitä häiritsemme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe