Hei! Osaisiko kukaan antaa vastausta tähän.. Kun kysyin eräältä tyypiltä että onko hän poistanut mut mesestä ja vastas että muka on ja kun katsoin sitten tuolta asetukset -> tietosuoja kohdasta ketkä ovat lisänneet sinut luetteloonsa niin siellä näkyi tämän tyypin nimi. Eli onko vika mesessä vai voiko olla että tyyppi ei olekaan mua mesestä edes poistanut?
Ja jos kyse siis on että mesessä vika niin voiko sitä jotenkin korjata vai? Oishan se ihan kiva että tietää ketkä on lisänneet luetteloonsa mut.
Oon koneenkin sammuttanut moneen kertaan että jos se mese ikäänkuin "päivittäis" ittensä että näkyy vasta sitten että on poistanut mutta ei, siellä sen nimi vaan on.
Ja jos kyse siis on että mesessä vika niin voiko sitä jotenkin korjata vai? Oishan se ihan kiva että tietää ketkä on lisänneet luetteloonsa mut.
Oon koneenkin sammuttanut moneen kertaan että jos se mese ikäänkuin "päivittäis" ittensä että näkyy vasta sitten että on poistanut mutta ei, siellä sen nimi vaan on.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Taitaa olla niin, että sen kaverin nimi näkyy siellä ainakin yhden vuoden verran, sen verranhan se hotmailin lopetus kestää lopullisesti. Vain siinä tapauksessa kaverisi nimi häipyy näkyvistä. Mutt' jos se on laittanut sinut estolistalle, senkin pitäisi näkyä. Ilmeisesti se sinun kaverisi ei osaa itsekään täysin hallita messengeriä.