Mikä PÄÄPAIKAKSI ???.

dsrffrfr

Tarkoitus lähteä Austraaliaan Marraskuussa. Tarkoitus käydä Sydneyssä, Melbournessa, Alice Springissä (ULURU) ja Cairnsissa. Meno-paluu lennot saa esim. Melbourneen tai Sydneyhin rikollisen halvalla. Mikä olisi paras kohde, josta voisi käydä sitten kaikissa mainitsemissani paikoissa?. Olisi tietty helpompaa lentää suoraan paikkaan A ja lähteä takaisin paikasta B mutta lentojen hinnat triplaantuvat, joten sillä rahalla tekee ausseissa paljon muutakin. Sydney-Melbourne tai Melbourne-Alice Springs olisi tarkoitus ehkä vedellä junalla. Kiitti vinkeistä!.

2

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ozitar

      Sydneystä on lyhin matka noihin kaikkiin. Samoin Sydneystä on eniten lentoja joten kilpailu näkyy myös hinnoissa. Alice Springsiin lennot maksavat joka tapauksessa maltaita, mutta Sydneystä Melbourneen ja Cairnsiin pääsee Virgin Bluella ihan edullisesti.
      Mutta nimenomaan Virgin Bluella saat edullisesti yhdensuuntaisiakin lentoja, joten kannattaa tarkistaa vielä kannattaako ottaa menopaluu-lentoja! Itse ainakin olen lentänyt vain yhdensuuntaisia ja edullisemmaksi tulivat kaikki verrattuna menopaluun hintoihin.
      Junassa matkustaessa kannattaa muistaa että junat ovat öisin todella kylmiä kun tiputtavat lämmityksen pois (ja olen matkustanut kuumimpaan aikaan).

      • Down Under

        Voisit aloittaa Cairnsista. Sitten lennät Alice Springsiin, yksi yö siellä, olet ostanut 3-4 päivän paketin AP:sta Yularaan (esim. AATKings AK43), sen jälkeen taas yksi yö AP:ssa, lento Sydney'in, junalla Melbourneen ja sieltä kotiin. Samalla menet pakoon kuumuutta, jos olet matkalla kuinkakin kauan.
        Muista, että matka AP:stä Yularaan on yli 400 km, mikä tarkoittaa aikaista lähtöä AP:sta ja myöhäistä paluuta. Siksi AP:n lentoihin joutuu varaamaan päivän kumpaankin päähän ja vastaavat yöpymiset.
        Tsekkaa ajoissa Red Centren pakettien saatavuus.
        Kysele näiden sisälentojen hintoja myös täältä Suomesta varattuna.
        Varaudu rahanmenoon!

        Kun ostat meno-paluun Ausseihin, voit tulla maahan ja lähteä sieltä eri paikasta. Käytä Oneworld allianssia, niin saat erittäin joustavan reitityksen. Kerran omaan Aussin meno-paluu -reititykseemme kuului sisälento NYCistä LA:han, mutta kun se oli osa meidän overseas-lentoamme, vain me saimme koneessa sen mukaisen palvelun, mitä jenkit ihmettelivät.
        Tsekkaa Aktiv Resor! Ei ehkä halvin paikka mutta eräs joustavimmista. Älä varaa halvinta noin pitkälle matkalle. Sieltä voit varata myös junaliput.
        Et nauti matkasta, jos joudut pihtaamaan koko ajan. Säästä tilille riittävästi myös hetken mielitekoja varten. Ja pidä asiapaperisi järjestyksessä koko matkan ajan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe