Bangsak village

-Katja-

Hei, olemme lähdössä ensi marraskuussa kyseiseen hotelliin (bungalow asutus) tahtoisin kuulla muiden mielipiteitä paikasta ja vinkkejä kohteesta ylipäätään :)

30

2538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HILUKS

      kävimme jouluna bangsak royalissa noin sata metriä oli matkaa villageen rantaa pitkin .päiväsopan kävimme syömässä Willagessa ja huomasimme että hotelli oli aivan ihana jonne voisimme tulla joskus toisella kertaa hiljainen ja rauhallinen paikka .hyvä päivä ruokapaikka willagesta vasemmalle ennen hotelli royalia.. Rauhallinen ja rauhaa rakastavien paikka. SUOSITTELEN,

    • Tsipaliini

      ... oli hotelli? Vinkkejä?

    • uk

      Menemme hotelliin 21.02.2010, voin kertoa kokemuksista maaliskuussa

      • -Katja-

        Kerro ihmeessä ja vinkkejä ylipäätään. Odotan innolla :)


    • kaimasi Katja

      Itsekin olen etsiskellyt tietoa ko. hotlasta, koska olemme suuntaamassa sinne nyt helmikuussa 2010. Hotelli on valmistunut vasta marraskuussa 2009, joten siitä ei löydy vielä paljoa lomailijoiden arvosteluja ym. netistä. Löysin kuitenkin sakasankielisiä arvosteluja sakaslaisilta ja itävaltalaisilta matkailijoilta seuraavalta sivulta: http://www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel Bangsak Village-ch_hb-hid_207959.html

      Sieltä löytyy myös muutama kuva hotellialueelta ja rannalta hotellin edustalta.

      Koitan muistaa ja jaksaa laittaa sinulle tietoja matkamme jälkeen. :)

      • -Katja-

        Onko asutuksenne siellä hotellissa vai bungalowissa? Voi en malta odottaa kuulla kuulumisia sieltä ja paikasta :)


    • kaimasi Katja

      Palattiin eilen reissusta. Sinne oisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa...

      Hotelli oli aivan ihana! Se sijoittuu vihreiden viidakkokukkuloiden ja meren väliin. Hotellissa on kolmenlaisia taloja: isompia bungaloweja ja pienempiä bungaloweja, joissa kummassakin on kaksi hotellihuonetta. Lisäksi siellä on kaksi kaksikerroksista taloa, joissa on neljä hotellihuonetta.

      Me majottauduttiin isompaan bungalowiin (Coco chalet), jonka huonekoko oli melkein 50 neliötä. Hotellin omilla sivuilla olevat huoneiden sisäkuvat on otettu juuri sellaisesta huoneesta: http://www.bangsakvillage.com/gallery.html

      Pienemmät bungalow huoneet sekä ns. hotelihuoneet ovat näkemäni ja kuulemani perusteella muuten samanlaisia kuin tuo, mutta niistä puuttuu "erkkerinurkkaus", jossa on löhöilytilat tyynyineen. Kaikissa on hulppea kylpyhuone isolla ammeella, erillisella suihkunurkkauksella ja wc:llä.

      Huoneesta löytyy vaatekaappi, tallelokero, hiusten kuivaaja, muutama naulakko, parisänky tai kaksi erillistä sänkyä, yöpöytä / -pöydät, puhelin, tv (näkyy mm. CNN, Discovery, Animal planet, MTV), jääkaappi, itse säädettävä ilmastointilaite sekä kattotuuletin. Huoneet on sisustettu tosi nätisti modernia ja vanhaa thaimaalaista sisustustyyliä yhdistäen. Kylppärissä on suihkusaippuaa, käsisaippuaa, pumpulipuikkoja, suihkumyssy ja vesilasit. Normaaleiden pyyhkeiden lisäksi käyttöön saa erilliset "allaspyyhkeet", joita voi käyttää hotellin uima-allasalueella tai ottaa vaikka rannalle mukaan. Lisäksi huoneessa on vedenkeitin, kahvikupit, pikakahvia ja teepusseja. Ekana päivänä huoneeseen oli tuotu myös hedelmiä. Siivoojat jättävät joka päivä kylppäriin kaksi ilmaista vesipulloa. Jääkaapista löytyy maksullisia juotavia.

      Ainut mikä hämäsi hieman huoneen osalta oli ulko-ovi, joka oli tehty vanhanaikaisen näköiseksi ja oli sen verran kiero, että sen yläosaan jäi pieni ötököiden mentävä rako. Siitä huolimatta ötököitä ei kyllä huoneessa näkynyt muutamaa satunnaista yksilöä lukuunottamatta. Eli niistä ei ollut yhtään häiriötä. Huoneiden ulkopuolella paloi pimeän ajan valo, joten kaikki ötökät varmaan jäivät pörräämään siihen eivätkä tajunneet tulla sisälle huoneeseen. Lisäksi siivoojat laittoivat joka päivä jonkin aromatuikkukynttilän kylpyhuoneeseen. Liekö sekin sitten karkottanut ötököitä jollain tavalla.

      Jatkuu...

    • kaimasi Katja

      ...jatkuu:

      Illalla ulos lähtiessä kannattaa muuten suojautua moskiitoilta. Ravintoloissa on kyllä hyttyskarkottimia, mutta silti kannattaa vielä itse laittaa hyttysmyrkkyä paljaisiin osiin ihoa, jos haluaa selvitä varmasti ilman pistoksia. Ainakin siis tähän aikaan vuodesta näin.

      Isompien bungalowien keskellä on hotellin uima-allas, rannassa ravintola ja hierontapaikka. Uima-altaan ympärillä ja rannan tuntumassa on aurinkotuoleja ja pikkupöytiä sekä aurinkovarjoja.

      Respan yhteydessä on tuolein ja pöydin varusteltu oleskelualue ja tietokone, jolla pääsee netiin (maksaa). Hotelilla on langaton verkko, joten jos on oma tietokone mukana, niin pääsee silläkin surfaamaan netissä pientä maksua vastaan.

      Respan vieressä on pikkuinen kauppa, mutta siellä ei ole myynnissä paljon muuta, kun muutamaa erilaista limsaa, muutamia alkoholijuomia, vettä, tupakkaa, suklaata, aurinkorasvaa, pieni valikoima postikortteja, postimerkkejä ja satunnaisia matkamuistoesineitä. Jos menee hotellilta tielle ja kävelee noin kilsan pohjoiseen, sieltä löytyy tien vasemmalta puolelta pieni kauppa. Jos haluaa kunnon ostoksille, niin voi ottaa taksin ja hurauttaa vaikka Khao Lakin keskustaan. En osaa sanoa tarkemmin etäisyyttä, mutta sinne on varmaankin noin 15 km ja matka meni taksilla nopeasti. Hotelli tarjoaa taksikyytejä maksua vastaan, mutta halvemmalla pääsee, jos pysäyttää tiellä ohi kulkevan lavataksin tai kävelee rantaa pitkin noin 200 m etelään ja kysyy taksia Coco beach nimisestä ravintolasta. Siinä ottivat 250 bahtia / suunta. Khao Lakista otettu lavataksi maksoi 300 bahtia / suunta. Sen enempää ei kannata maksaa vaikka aluksi pyytäisivät enemmänkin.

      Hotellin ravintola on ulkoilmaravintola, jossa on katoksen alla sekä taivasalla pöytiä. Aamupalaa on tarjolla klo 7:00 - 10:00. Aamupalapöydästä löytyy mm. muroja, müsliä, jugurttia, tuoreita hedelmiä (esim. ananasta, melonia, banaania), salaattia, raastetta, tomaattia, kurkkua, leipää, paahtoleipää, paistettua kananmunaa, nuudelia, maitoa, mehua, kahvia ja teetä. Muun ajan päivästä voi tilailla ruokaa ja juomaa listalta. Listalta löytyy alkupaloja, salaatteja, snacksejä, thaimaalaista ruokaa ja muutamia kansainvälisiä ruokia, kuten pizzaa, pastaa, hampurilaisia ja ranskiksia. Liha-, kana- ja kalaruokaa löytyy suoraan listalta. Kasvisruokaa sen sijaan ei löydy, mutta tekevät listalta löytyvistä ruuista kasvisversion, jos vaan sellaista pyytää. Ruokien hinnat pyörivät 80 bahtin ja 250 bahtin välillä snackseistä kalliimpiin kunnon ruokiin.

      Rannalta löytyy heti 100 - 200 m päästä etelään päin kävellessä ravintoloita. Kaikki ravintolat ovat ulkoilmaravintoloita. Ainakin Coco beach -nimistä ravintolaa kannattaa kokeilla. Se on noin 200 m päässä. Siellä söi kaksi ihmistä juomineen ja jälkiruokineen helposti alle 400 bahtilla eli huomattavasti halvemmin, kun hotellin ravintolassa, jossa sai helposti menemään vähintään puolet enemmän rahaa. Pohjoiseen päin saa kävellä rannalla paljon pidempään ennen, kun siellä tulee muutama ravintola vastaan. Ko. ravintolat tulevat vastaan sellaisessa kohdassa, jossa merenrannasta nousee iso kivikko maalle päin. Jos siitä kohtaa muuten jatkaa vielä jonkin matkaa eteenpäin, niin vastaan alkaa tulla tsunamin jäljiltä purkamattomia hotellien raunioita.

      Jatkuu taas...

    • kaimasi Katja

      ...jatkuu taas:

      ...jatkuu taas:

      Ranta on aivan mahtava! Lämmintä turkoosia vettä ja hienoa valeeta hiekkaa. Veden väri muuttui kyllä yhtenä päivänä tummemman siniseksi, kun oli kovempi tuuli jaa aallokko. Nousu- ja laskuvesi vaihtelee aika tiuhaan ja sen mukaan hiekkakaistaleen leveys. Ranta on melko loiva eli varsinkin nousuveden aikaan saa kävellä aika pitkälle ennen kuin syvenee. Rantaa pitkin on kiva kävellä niin pitkälle, kun vaan jaksaa ja pääsee. Kuinka pitkälle pääsee, riippuu siitä, onko nousuveden aika. Joissain kohdin rantaa on nimittäin kallioista ja kivikkoista seutua, jonka ohi ei nousuveden aikaan pääse liiskaantumatta aallokon heittämänä kiviin. Muutamassa paikassa puolestaan joutuu kahlaamaan nousuveden aikaan kainaloita myöten vedessä, kun ylittää pienen lahden poukaman. Eli jos on puhelinta, kameraa, rahoja tms. kastumista "pelkäävää" mukana rannalla kävellessä, niin mukaan kannattaa ottaa myös minigrip-pusseja, johon saa tavarat vesitiiviisti suojaan vaikka niitä kantaisikin ylityskohdissa pään päällä. Ihan siis varmuuden vuoksi, jos vaikka aallokko tai virtaus kaataa veteen. Me käveltiin esim. yhtenä päivänä 1,5 tuntia etelään päin, kunnes nousuveden takia ei päässyt jatkamaan pidemmälle. Ja toisena päivänä puolestaan tunti tai puolitoista toiseen suuntaan, kunnes ranta alkoi yhtäkkiä olla niin täynnä simpukoita, kotiloita ym., ettei siinä ollut hyvä kävellä. Muutoin kun ranta on siis hienoa ja puhdasta hiekkaa.

      Koko sillä matkalla, mitä rantaa pitkin käveltiin kahteen suuntaan oli yhteensä vain 3 muuta hotellia Bangsak Villagen lisäksi. Eli rauhallista rantaosuutta riittää! Paikallisten asutukset sijoittuu rannan sijaan tien varrelle. Alueella on lisäksi kookospalmu- ja kumipuuviljelmiä. Lähellä on lisäksi yksi iso koulu.

      Koska sijainti on suoraan viidakkokukkuloiden kupeessa, illan hämärtyessä ja pimentyessä alkaa kuulua muutakin kuin heinäsirkkojen ääniä. Ainakin kaiken maailman lintujen, sammakoiden ja liskojen ääniä. Kaikkia ääniä ei edes osaa kuvitella, mille eläimille ne kuuluu. Itse koin äänet mukavan rauhottaviksi nukkumaan käydessä. Mutta, jos on herkkäuninen ja äänet häiritsee, niin kannattaa pakata laukkuun korvatulpat. Jos lintuja käy bongailemaan vähäksikin aikaa, niin huomaa miten monenlaisia ja upean värisiä niitä siellä onkaan! Villieläinten lisäksi siellä pyörii paljon koiria ja kissoja. Joissain paikoissa ulkomailla koirat on jotenkin uhkaavan päällekäyviä ja uhittlevia, mutta tuolla ne on ihan lepposia. Saattavat vaan tulla kerjäämään ruokaa istahtamalla kiltisti viereen. Tuijottavat siinä hetken aikaa ja jos ruokaa ei tipu, niin jokottavat tiehensä. Tai ilmestyvät aurinkotuolin viereen ja kaivautuvat sen alle varjoon nukkumaan.

      Hotellin henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä. Hotellivieraiden ikä vaihteli 25 ja 70 vuoden välillä. Suurin osa vieraista näytti olevan saksankielisistä maista, jonkun verran oli myös ruotsalaisia ja brittejä. Lapsia ja teinejä ei näkynyt yhtään. Hotellilla on muutenkin ikärajana 13 vuotta, joten siellä ei tarvitse kuunnella ja katsella lasten riehumista altaalla ja rannalla.

      Jos tykkää rauhallisesta rantaelämästä eikä kaipaa mitään kunnon iltamenoa, niin kyllä toi on melkonen paratiisi!

    • kaimasi Katja
      • -Katja-

        Kuulostaa taivaalliselta :) Kävittekö retkillä? mitä voisit suositella? Entä hotellin Spa mitä siellä oli tarjolla? Mulla kysymyksiä riittäis :D


      • uk
        -Katja- kirjoitti:

        Kuulostaa taivaalliselta :) Kävittekö retkillä? mitä voisit suositella? Entä hotellin Spa mitä siellä oli tarjolla? Mulla kysymyksiä riittäis :D

        Bangsak Villagen sijainti on erinomainen jos aikoo Surin tai Similan saarille. Hotellin parkkipaikalta 10 tai 20 min riippuen pikavenefirmasta. Surin päiväreissu 2300 bt/hlö ja Similan 1850 bt/hlö agentilta ostettuna. Kaimasi Katjan kanssa samaa mieltä henkkunnan ystävällisyydestä. Lisäksi paikan hieroja on kyllä ammattilainen, kävin 2 viikon aikana 8 kertaa 400bt/h.


    • kaimasi Katja

      Me oltiin vaan yhden viikon matkalla Finnmatkojen kautta, joten ei käyty, kun yhdellä retkellä. Ko. retki oli Phang Nga -retki, jossa käytiin:
      - kumipuuplantaasilla katsomassa, kuinka luonnonkumia valmistetaan
      - pitkähäntäveneellä Phang Ngan saaristossa ajelulla, pysähdyttiin ja käytiin maissa ns. James Bond -saarella, jossa on kuvattu James Bond ja kultainen ase elokuva sekä veden päälle rakennetussa muslimikylässä
      - mantereen puolella kallion onkaloon rakennetussa Tam Suwan Kuhan temppelissä, jossa on aika iso makaava budhan patsas, viereisessä tunnelissa lepakoita ja alueella villiapinoita (paviaaneja)
      - ruokailu oli muslimikylässä, jossa pöytään kannettiin kaikenlaista hyvää ruokaa enemmän, kun kukaan jaksoi syödä

      Me ainakin koettiin retki ihan kivaksi, kun ei oltu aikasemmin käyty ko. osassa Thaimaata. Samalla näki bussin ikkunasta kyliä ja kaupunkeja, joiden läpi ajettiin.

      Siellä Phang Ngan saaristossa näkyi kanoottiretkeläisiä ja sellainenkin näytti ihan mielenkiintoiselta - ainakin niin tyynellä säällä, kun sinä päivänä merellä oli.

      Jos oltaisiin oltu toinen viikko, olisi lähdetty ehdottomasti vielä sellaselle viidakkovalelukselle, jossa olisi ratsastettu elefantilla.

      Jos tykkää sukelluksesta, niin kannattaa varmaan osallistua Similand Islandille suuntautuvalle retkelle. Tosin ko. retkestä tuntui olevan ihmiset montaa eri mieltä - toiset tykkäsivät, toiset ei.

      Muuten ihan vaan oleiltiin rannalla, käveltiin rantaa pitkin niin pitkälle, kun pääsi ja jaksoi, uitiin, otettiin aurinkoa, käytiin kävelemässä ja katselemassa vähän paikkoja maantien varrella ja käytiin Khao Lakin kaupungissa, johon siis pääse 250 - 300 bahtilla koko porukka / suunta.

      Hotellin spata ei tullut kokeiltua muutoin, kuin hieronnan osalta. Ei tullut edes lueskeltua esitteistä, mitä kaikkea siellä olisi ollut. Itse asiassa saatiin kumpikin yksi ilmainen tunnin hieronta hotellilta ystävänpäivälahjaksi. Ihan hyvää hierontaa. Se oli suurimmalta osalta loppujen lopuksi hyvin samantapaista hierontaa, kuin Suomessa fysikaalinen ja urheilu hieronta, mutta ei kaikilta osin niin voimakasta lihasten käsittelyä.

      • -kiitos-

        Oliko hotellilla/bungalowien lähistöllä minkäänlaista kauppaa? josta esim aurinkovoiteita ym voi ostaa?


      • Tirlittanlii
        -kiitos- kirjoitti:

        Oliko hotellilla/bungalowien lähistöllä minkäänlaista kauppaa? josta esim aurinkovoiteita ym voi ostaa?

        Ja hei mites snorklaus-mahdollisuus tuosta hotellin rannalta?

        Saako aurinkovarjoja hiekalle, niin että ranta näkyy tai ihan rannalle?


      • kiitosta kovasti
        Tirlittanlii kirjoitti:

        Ja hei mites snorklaus-mahdollisuus tuosta hotellin rannalta?

        Saako aurinkovarjoja hiekalle, niin että ranta näkyy tai ihan rannalle?

        Oliko hotellilla/bungalowien lähistöllä minkäänlaista kauppaa? josta esim aurinkovoiteita ym voi ostaa?


      • yksi Katja taas
        -kiitos- kirjoitti:

        Oliko hotellilla/bungalowien lähistöllä minkäänlaista kauppaa? josta esim aurinkovoiteita ym voi ostaa?

        Hotellilla on oma pieni kauppa vastaanoton vieressä. Siellä ei kylläkään ole kovin kummoinen valikoima (ainakaan helmikuussa 2010), mutta oli kyllä aurinkorasvaa, muutamia alkoholittomia ja alkoholillisia juomia, matkamuistoesineitä, suklaata, postikortteja, postimerkkejä ja muutamia huiveja ja uima-asusteita.

        Jos lähtee kävelemään tietä pitkin hotellilta pohjoiseen, niin noin kilometrin päässä, vasemmalla puolella tietä oli paikallisten kauppa.


      • yksi Katja taas
        Tirlittanlii kirjoitti:

        Ja hei mites snorklaus-mahdollisuus tuosta hotellin rannalta?

        Saako aurinkovarjoja hiekalle, niin että ranta näkyy tai ihan rannalle?

        Kyllä siinä rannalla snorklata voi, mutta ei ko. rannan vesissä mitään katseltavaa näyttänyt olevan. :) Eli ko. ranta ei ole mikään snorklauskohde. Veden väri ja kirkkaus vaihteli sen mukaan, miten kova aallokko ja aurinko- tai pilvisyysaste minäkin päivänä oli. Joinain päivinä vesi oli kirkasta, joinan turkoosia ja yhtenä päivänä tummemman sinistä, kun oli kova aallokko.

        Eli kannattaa lähteä snorklaus-retkelle, jos mielii katsella meren nähtävyyksiä.

        Hotellin aurinkotuolit ja varjot ovat uima-altaan ympärillä sekä rantahietikolla. Ihan veden rajaan niitä ei saa roudata, koska ko. alueen rannat ovat kansallispuistoa, luonnonsuojelualuetta tms. Mutta rantahiekalla niissä löhötuoleissa silti voi pötkötellä. Myös hotellin ravintola sijaitsee rantahietikolla. Siinä, mihin uima-allas päättyy, alkaa rantahietikko.


      • yksi Katja taas

    • loma marraskuussa

      Kuinka kauan kesti bussi kyyti krabin kentältä hotellille?

    • going-emergency

      Minkäväriset rantatuolit on, onko kova kilpailu aamuisin? Saako raflasta ranskalaisia ja ketsuppia? Onko limpparissa jäitä?

    • herkkujaruokapöytään

      Eiköhän veeliksiä löydy.

    • inkeri

      Onko mitään tuoreempaa infoa tästä hotellista? Tammikuussa pääsee sit itsekkin katsomaan paikkaa.

    • Odotan_innolla

      Onko uudempia kokemuksia?

    • taas_menossa

      Minäkin kaipaisin uudempia kokemuksia. Näitä on kiva lukea, kun suunnittelee matkaa.

    • taas_menossa

      Onko ulko-oven puolikas niin kapea, että XL-kokoinen joutuu menemään kylki edellä sisään, ellei avaa molempia ovia? Näin oli erään hotellin bungaloveissa ja se kyllä ärsytti.

    • Suunnitelmissa

      Kivoja on Katjan kirjoitelmat, mutta kymmenen vuotta vanhoja. Kiva olisi lukea uudempia kokemuksia.

    • Muistakaahan kirjoitella kokemuksianne matkan jälkeen... hotellista riippumatta :)

    • yksiparhaista

      Yksi parhaista hotelleista, joissa olen Thaimaassa koskaan majoittunut. Todella rauhallinen sijainti, hotellissa ei muuten kait sallita lapsia lainkaan! Erittäin siisti hotellialue, suuri uima-allas pihamaalla, henkilökunta kielitaitoista ja ystävällistä. Rannalle vain lyhyt kävelymatka, ja ympäröivä maaseutumaisema uskomattoman kaunis. Ilman muuta loistava valinta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe