Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vantaan Varisto asuinalueena?

Pikkuriikki

Olemme muuttamassa kevättalvella Vantaalle ja ja hakeneet olemme nyt katselleet vuokra-asuntoja Vantaalta. Minkälaista aluetta Varisto on lähinnä lapsiperheen näkökulmasta ja voiko lähteä turvallisin mielin esim. koiraa käyttämään ulkona illalla yhdeksältä =) ? Tähän mennessä olemme saaneet yhden asuntotarjouksen, vvo:lta, Martinkyläntie 64. Kaikenlaisia kokemuksia olisi kiva kuulla =)

9

6924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      ...kutakuinkin kaikkialla muualla paitsi juna-asemien lähistöllä viikonloppuina, ja jossain Itä-Vantaan perukoilla kuten Koivukylässä yleisemminkin. Varistossa ei taida olla baarin baaria, joten siinä mielessä alue on turvallista, ja varmasti muutenkin. Toisessa päässä Varistoa, siis ei siellä Martinkyläntien varressa, on suhteellisen paljon somaleita, mutta en usko että he ovat sen vaarallisempia aikka jollekulle saattavatkin olla epätoivottuja naapureita.

    • lambaannah

      Martinkyläntiellä on tosi rauhallista. Siellä ei ole mikään kauppa tai muukaan auki myöhään. Mäkki on auki koko yön, mutta se on toisella puolella Vihdintietä, joten sekään ei häiritse. Siinä lähellä on kaksi koirapuistoa, Hämeenkylän ja Variston puistot. Molemmat todella mukavia. Hämeenkylän puisto on juuri remontoitu täysin.

      Mukavaa aluetta lapsiperheelle!:) Bussit kulkevat hyvin ja niillä pääsee nopeasti virastoihin tai terveysasemalle myyrmäkeen. Tai omalla autollakin tietysti. Suosittelen kyllä muuttamaan sinne!:)

    • remonttia luvassa

      Onpa tuolla tullut aikanaan asuttua. Alue on todella vihreä kesäisin ja rauhallinen. Mutta palvelut ovat surkeat. Eihän siellä ole enää vuosikausiin ollut kauppaa, postia eikä edes kioskia. No, ei sitten ole häiriöitäkään, kun ei ole baareja eikä nakkikiskalla tappelevia. Myös leikkipuistot päästettiin välillä täysin rappiolle. Nyt niitä on paikkailtu, mutta edelleen alue on tarkoitettu vain vaippaikäisille pilteille. Murrosikäiset on unohdettu tyystin.

      Eikä niitä bussiyhteuyksiäkään kannata hirveästi kehua. Riippuu toki siitä, millä laidalla aluetta asuu. Koillisnurkalta on kilometri lähimmälle pysäkille.

      Taloissa on ihan hyviä pohjaratkaisuja... mutta se 70-luvn rakennustekniikka ovat vielä "juosten kustuja", kun on tietty painanut messut päälle. Toki siellä on myös vanhempaa & uudempaa tuotantoa.

      • Seljankukka

        millaista on uudisalue Seljankukka Ulkoniityntiellä ja sen lähistöllä? Olemme sieltä katselleen kotia.:)


    • -

      Hei! Kyselisin että valitsitteko kodiksenne Martinkyläntie 64:n?

    • Kaikkeaseluojaonluonut

      Älä ikinä parkkeeraa autoa ko. parkkipaikalle, ellei sinulla ole maksettua paikkaa.... Paikallinen taiteilija laittaa autosi tuulilasin pyyhkimen alle elmukelmuun paketoidun taideteoksen.....
      Kertokaa minulle, kuka on ollut asialla.... Käyn henkilökohtaisesti kiittämässä hienosta piirroksesta, joka ilmeisesti kuvaa pysäköintikielto merkkiä. Voin jopa käydä ostamassa
      vastapäisestä Sinellin myymälästä lisää väriliituja, että voisi piirrellä kyttäyksen lomassa...... Mutta jos nyt on sen verran kiinnostunut ketä pihalla liikkuu, kun nyt ei ole omaa elämää, suosittelisin seuraavia linkkejä.......

      http://kyttääjät.net/images/tarkkailulomake.pdf
      http://kyttääjät.net/images/pysakointilomake.pdf

      Helpottaa seurantaa huomattavasti, kannattaa lähetellä Juhalle Martinlaakson huoltoon vähintään kerran päivässä.....

      • ehta_sossunelätti

        Voiiii äidin pikku lellikkiä. Opintotuet on käytetty autonromuun, mutta omaan parkkipaikkaan ei ole varaa. Pitäisihän siitä pulittaa kymppi kuussa. Kauhea ajatuskin - jää monta olutta juomatta tällöin!

        Joten ressukka yritti loisia parkeeraamalla naapurin paikalle. Koska saahan sitä tarpeeseen ottaa. Vrt. kaupasta saa pölliä tupakkaa yms. jos on rahasta pulaa!


    • KivaaKunOnMukavaa

      """Onpa tuolla tullut aikanaan asuttua. Alue on todella vihreä kesäisin ja rauhallinen. Mutta palvelut ovat surkeat. Eihän siellä ole enää vuosikausiin ollut kauppaa, postia eikä edes kioskia. No, ei sitten ole häiriöitäkään, kun ei ole baareja eikä nakkikiskalla tappelevia. Myös leikkipuistot päästettiin välillä täysin rappiolle. Nyt niitä on paikkailtu, mutta edelleen alue on tarkoitettu vain vaippaikäisille pilteille. Murrosikäiset on unohdettu tyystin.""" Lähinnä naurattaa tuo em.
      kommentti... Nykytila on hieman muuta.....

      No tuohon voisin lisätä, että somaleita en siellä asuessani nähnyt yhtäkään, mutta tunnelma on...
      Kuin Lasnamäessä Tallinnassa, tosin kusi ei haise rappukäytävässä, kun nyt on kyse luhtitalosta : ).
      Luhtitaloissahan on paikallisten asukkaiden mielestä jätehuolto on hoidettu todella näppärästi, heittää vaan kaiteen yli roskapussit pihalle. Suurin osa asunnoista on vuokrattu eestiläisille keikkatyöläisille ja meno on sen mukaista. Jos haluat valvoa yösi, kuuntelemalla kännisten örinää, eestiksi/ venäjäksi, paikka on kuin tehty sinua varten.

      • Nykyinenvaristolainen

        No empä voi yhtyä edelliseen kommentoijaan. Olen asunut aika monta vuotta Varistossa ilman mitään häiriötä. Pimeällä uskaltaa liikkua eikä mölyä ole, saati roskia.. haluaisimpa nähdä missä olet tuollaiset kokemukset saanut??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe