Emot: musiikki + pukeutuminen

voiherranjumala...

Emoja kohtaan on mielestäni nykyään paljon ennakkoluuloja ja harhakäsityksiä.

Emo sana, on peräisin samasta emotion, joka tarkoittaa tunteellista. Näitä melankolisia angstisia nuoria alettin kutsua emoiksi. On myös olemassa emomusiikkia, joka on myös yleensä surumielistä. Emoihin liitetään usein ranteiden viiltely ja muu itsetuhoisuus. Emot pukeutuivat mustaan ja kehittyi tietty emo vaate- ja hiustyyli, joka on monelle varmasti tuttu. Nykyään, kun nuoret kuuntelevat tätä emomusiikkia, he usein myös pukeutuvat musiikkimakunsa mukaisesti. Ja katosvittua, emomusiikkiin liittyvä pukeutumistyyli on yllättäen... se emojen tyyli!
Tätä voi hyvin verrata vaikkapa metallimusiikkiin: Nuoret kuuntelevat metallia --> he pukeutuvat sen mukaisesti bändipaitoihin, niittiketjuklisehousuihin, kasvattavat pitkän tukan jne. ja sitten hiphop/rapin kuutelijat (tai mikä ny, whateva) : pukeutuvat liian isoihin huppareihin ja housuihin, suoralippaisiin lippiksiin jne.

Eli keskeisin idea tässä vetauksessa nyt oli se että PUKEUDUTAAN MUSIIKKIMAUN MUKAISESTI. Minusta se on ihan luonnollista jos niin tekee. Ei tarvitse olla tietyn _luonteinen_ ollakseen jotenkin true. Ja se mitä tulee emojen luonteeseen: Ei kaikki ole yksinäisiä ranteitaan viilteviä angstiteinejä! ja HUOM! Niitä löytyy joka gengrestä! Se melankolisuus on vain jäänyt sellaiseksi yleiseksi streotypiaksi, koska se oli alunalkaen niin.

Sitten haukutaan kuinka "emot on homoja" ja mitä kaikkea. Mitä helvetin vikaa on emoissa, nyt kun tiedätte, että useinmiten heitä yhsitää vain musiikki ja pukeutuminen, niin kuin hevareita, hoppareita, gootteja ja muitakin lokeroituja gengrejä.

Ja ettei tulisi noita "ne on sitten wnb emoja jos eivät angstaa" niin voin siihen sanoa, että miksi hemmetissä joku HALUAISI ehdointahdoin surullinen ja yksinäinen? öh. ja tiedoksi nyt tyhmimmille sekin että wannabe = want to be = haluaa olla.

Jossain sanotaan, että emot ovat muotia nykyään. Ja millähän perustein? Niitä on suhteellisen paljon? Jos sillä periaatteella mentäisiin, niin varmasti ainakin hopparit olisivat jokin kestomuoti, koska niitä vasta paikat kuhiseekin. HUOM, muoti ei kestä kovin kauaa, se muuttuu jatkuvasti. Jos emot olisivat nyt muotia, pahimmat pissikset leikkisivät emoja.

Itse en ole millään tavalla emo, mutta ihmetyyttää vaan tuo suuri vastustus juuri niitä kohtaan.

83

4268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faff

      emoja vastaan ollaan nykyään aika paljon vastaan ! ite en oo kauheen emo mut vähäse. ja emot on just söpöi ja oon ttyytö. joten ne jotka emoi inhoo ni voitteko ystävällisesti kertoo miks vitus ette tykkää emoist ?

      • hyväksyntä please!

        yhdyn faffin viestiin.emopojat on tosi hyvännäköisiä mut komeus on katsojan silmissä,toi oli vain mun mielipide.ittiäki ihmetyttää mielettömästi että mikä hemmetin vika on emoissa?! jotku teini-ihQ-Daa-pissiksethän ne karseen näköisiä on,turpa täynnä pakkelia ja niin huoran näköisiä kaikki kun olla ja voi.ite oon Emo pukeudun mustiin,mustat hiukset,tumma meikki ja paljon koruja 4 ja kaulakorua ja mm.10mm venytys vasemmassa korvassa,oon kuullu kavereiden puhuvan musta paskaa selän takana että mitä vittua tuoki angastaa?en minä angstaa,satun pitämään tästä tyylistä ENKÄ ole muiden mielipiteistä riippuvainen.tää asenne pitää saada taottua kaikille muillekkin.jos hyväksyy huoralta näyttävät ja räppärin näköset tyypit nii antakaa ymmärrystä myös emoille,ihmisiä ne siinä missä me muutkin!!


    • FrozenCorpse

      Jutun idea siis oli? Tällaisia viisastelevia kakaroita kuten sinä on joka nurkka täys. Ihan hyvä joo alleviivata sitä aitoutta, mutta jos yleisesti katotaa nuorisoa, niin 80% on vähintää emomaisia.

      • bibibibidd

        öö 80 %? yläasteikäsistä tytöistä ainaki suurin osa on semmosia ''kilttejä lissuja''. :--D pukeudutaan söpösti ja zilleen. :) mutta sit on niitä ärsyttäviä pissiksiä jotka paljastaa koko rintavarustuksensa ja meikkaa ittensä mörön näkösiks ja kännää ja myy itteään jokaselle vastaantulevalle. :( hävettää niitten puolesta


      • ...-.-

        kuuleppa FrozenCorpse,mistä vitusta voit tietää minkälaisia kaikki nuorison väki on? oletko kiertänyt suomen joka kolkan ja todennut sen vai vetänyt tuon jutun päästäsi vain lisätäksesi emoja kukaa kiertäviä ?.ja mitä tulee tohon aitouden allaviivaukseen niin on se hyvä välillä puhua aivan tosiasioista ettei pelkkää paskaa aina jauheta.eli minäpä esitän saman kysymyksen sinulle -"mikä VITUN idea tossa sun jutussa oli?hanki vähän enemmän tietoa mm tosta nuorisosta ennenku alat yleisesti julkisilla palstoilla noita viisauksias latelemaan-.-


    • loadsdoasd

      en haluais käyttää tätä termiä mutta kyllä mun mielestä näitä wnb-emoja on nykyään aika paljon, ja ne on nimenomaan niitä pissiksiä jotka leikkii emoja tai sceneja. Kasvatetaan silmien päälle menevät hiukset ja yritetään pukeutua kuin emot mutta sit kuunnellaan rappia eikä oo hajuakaan mitä sana emo meinaa. Voi olla, että tällainen luokittelu alkaa olla aika turhaa, mutta mua nyt vaan ärsyttää kun emotkaan ei saa enää pitää omaa tyyliään kun jotkut pissikset, jotka epätoivoisesti yrittää saada emopojat tykkäämään niistä, alkaa leikkiä emoja. Enkä tajua kun toi joku tossa sano että se on "vähän" emo?? Joko on emo tai sit ei. Yrittäkää päättää tai lopettakaa leikkiminen.

      • suomi24hau

        Hei.

        Oikeasti, jokainen on mitä on. Pahoittelen, mutta ei tätäkin paikkaa tarvi täyttää niinkuin FrozenCorpse sanoi tämmöisillä puheilla. Niinkuin sanoin jo, jokainen on mitä on. Stereotypiat kukkii ikuisesti, ja aina kuulutaan johonkin lokeroon. Sinä et voi päättää, haukkuuko joku toistaan wnbksi, tai luuleeko joku 99-tylleröinen olevansa emo, kun kuuntelee Antti Tuiskua.

        Pööh.


    • ykshäiskä

      Ei mul vaan oo mitään emoja vastaan....

      Tavallaan ne on aik söpöi...

      :D

      • notanemobut..

        Ei mullakaan ole. Vaikka itekin käyn http://www.cybershop.fi/ nettikaupassa ja backstreetilla, en kyl itse koe edustavani emomeininkejä. Ainut asia, joka emoissa ärsyttää on se ku ne tukkii Kampin alakerran, samat naamat joka v*tun päivä.


    • gfgfgfgf

      Itse asiassa emothan vaikuttavat pirun pirteiltä. Tietysti eihän sitä koskaan tiedä mitä pinnan alla tapahtuu, mutta ainakin mun silmiin suurin osa emoista joita olen tavannut (ja voin sanoa, että olen tavannut heitä paljon) vaikuttaa elämäniloisilta.

      • asfas

        Itse ne ole emo, enemmänkin scene (pukeuduin scenemäisesti), mutta sisältä päin olen emo. Niin se vaan menee. Emo ei elo sitä miltä näytät, vaan sitä mitä tunnet.
        Emo voi olla vaikka 100 vuotias.
        Itse kuitenkin pidän todella paljon scene-tyylistä, omistan valkeat hiukset, lävistyksen, paljon kaikkea hömpän pömppää ja asusteita yms , ja musta on tosi surullista, miksi scenet ja emot sekotetaan nii usein keskenään.


      • dfgldglläläläläläälä
        asfas kirjoitti:

        Itse ne ole emo, enemmänkin scene (pukeuduin scenemäisesti), mutta sisältä päin olen emo. Niin se vaan menee. Emo ei elo sitä miltä näytät, vaan sitä mitä tunnet.
        Emo voi olla vaikka 100 vuotias.
        Itse kuitenkin pidän todella paljon scene-tyylistä, omistan valkeat hiukset, lävistyksen, paljon kaikkea hömpän pömppää ja asusteita yms , ja musta on tosi surullista, miksi scenet ja emot sekotetaan nii usein keskenään.

        koska te scenet varastatte meijän emotyylin :DD pysyisitte vaa omassa värikkäässä maailmassanne ja musiikissa ja pukeutumisessa. scenejä on tummatukkasii ja vaatteisii ni eimikää ihme jos ne sekottaa emoihi ku lähes samannäkösii. ja sit te pöllitte meijä musiikitki. että olkaa ilosia siitä teijä millionairesista ja brokencydestä ja jättäkää meijä bfmv, btf, bmth, black veil brides ja tdwp rauhaan :D sit scene pojat muistuttaa aika liikaa emo poikia. tumma normaalia pitempi letti iha silmärajalla. LOL! o______O


    • Emot....?

      Jokainen matkii toista tossa tyylissä. -.- Etteks voi keksiä jotain omaa tyyliä?

    • sateenkaarikameli

      Puhut täyttä asiaa.
      Ei seksuaalinen suuntautuminen tai angstisyys liity millään tavalla musiikkimakuun tai pukeutumiseen. Ihmisiä on erilaisia.

      • >><<

      • Cullin
        >><< kirjoitti:

        Emo-tyylistä on tullu valtavirtaa.... Mutta joittenkin kohdalla se voi mennä liiankin pitkälle http://www.viihdeuutinen.net/my-chemical-romance-fani-teki-itsemurhan

        Emotukka tytöillä on ihan söpöä, mutta luonne on päin persettä. Angstii kokoajan, ja kuuntelee aika surkeeta musiikkia. Mieluummin scene tukka, kuin angstiva emo.


      • maggot1114555

        agstisuus kyllä liittyy jos kuuntelet musiikkia joiden sanotuksessa sanotaan kokoajan et elämä on perseestä kaikki on perseestä tapan itseni

        tässä hauska esimerkki faneista:D

        metalhead: i wanna kill everybody motherfucker!

        emo kid: i wanna kill my self


      • :PP
        Cullin kirjoitti:

        Emotukka tytöillä on ihan söpöä, mutta luonne on päin persettä. Angstii kokoajan, ja kuuntelee aika surkeeta musiikkia. Mieluummin scene tukka, kuin angstiva emo.

        Must ei oo mitää järkee dissaa emoi, ne on vaa omalaatusii ihmisii.


    • stfu

      stfu et tiiä emoista paskan vertaa.
      ite oon emo, ja vittuako se muille kuuluu.

    • i'msoemo

      jos ei oo emoluonteinen ni on wnb, no kaikki ei oo angsteja, mut suurin osa on...

    • iimougirlll

      no siin oli asia tekstii. miksei kaikki ajattele tollee? et kaikki sais olla mitä on. jos joku haluu olla emo nii sitte on emo ja jos joku haluu olla joku hupparihoppari ni so what? ei se mun tietääkseni oo keltää muulta mitää pois.
      Mun mielest emot o iha mahtavaa porukkaa (hyvä sanoo ku oon itekki emo mutmut). Emmä ainakaa tunne oikeestaa ketää sellasta emoo joka nyt hirveesti viiltelis. totta kai jotkut nyt on sitäki menny kokeilee, mut kaikeeha pitää kokeilla paitsi itsemurhaa.

      Ihme valitust siitäki aina et emopojat o kaikki homoi. MITÄVITTUA anteeks ny vaa. menkää ny oikeesti piiloo kaikki jotka sellast kuvittelee.

      • Monkibomber_93

        Kyllä mä uskon että ihmisiä ottaa enemmän päähän se että emopojat NÄYTTÄÄ homoilta kuin ON homoja.


      • MäOonEMo
        Monkibomber_93 kirjoitti:

        Kyllä mä uskon että ihmisiä ottaa enemmän päähän se että emopojat NÄYTTÄÄ homoilta kuin ON homoja.

        Emot rulaa ª-EMOT-ª


      • EMO12
        MäOonEMo kirjoitti:

        Emot rulaa ª-EMOT-ª

        Make Mee Pois Jos et Eees tiiä mikä emo o xD


    • damnitttttt

      :'D mun paraskaveri on emo ja oon haukkunu jokaisen maanrakoon kuka on puhunu siit paskaa :D
      jajajajajajajajaja ite oon Sceneeeeeeeeeeeeeeeeeee((::::::
      ja poikakaveri on iiimouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

      • Monkibomber_93

        Ja oliko ikääkin yli 10v? Kirjoitustyylin perusteella ei.


      • fjiffsissfsfisjfdfsd
        Monkibomber_93 kirjoitti:

        Ja oliko ikääkin yli 10v? Kirjoitustyylin perusteella ei.

        Että vaan ja ainoastaane toisten EMOJEN mielestä EMOT on jotenki normaaleja ihimisiä. Me muut normaalit, pidetään teitä homoina koska se nyt on vaan niin homoa olla joku emo.

        Mikä yhdistää räppäreitä,hevareita, amiksia ,taviksia, ja lukiopellejä.,,, no se että kaikki nuo vihaa emoja ja pitää niitä homoina ja nössöinä.


      • normi?
        fjiffsissfsfisjfdfsd kirjoitti:

        Että vaan ja ainoastaane toisten EMOJEN mielestä EMOT on jotenki normaaleja ihimisiä. Me muut normaalit, pidetään teitä homoina koska se nyt on vaan niin homoa olla joku emo.

        Mikä yhdistää räppäreitä,hevareita, amiksia ,taviksia, ja lukiopellejä.,,, no se että kaikki nuo vihaa emoja ja pitää niitä homoina ja nössöinä.

        Aijaa, no mä en sit näköjää oo normaali, sillä mun mielestä emotki on normaaleja ihmisiä ihan samalla lailla ku joku tavis tai räppäri. Ja mä en tosiaankaan pidä emoja homoina tai nössöinä... Kaikki ihmisethän saa olla millasia haluaa, eikä siihen tarttis kyl muitten puuttua...


      • COB666
        fjiffsissfsfisjfdfsd kirjoitti:

        Että vaan ja ainoastaane toisten EMOJEN mielestä EMOT on jotenki normaaleja ihimisiä. Me muut normaalit, pidetään teitä homoina koska se nyt on vaan niin homoa olla joku emo.

        Mikä yhdistää räppäreitä,hevareita, amiksia ,taviksia, ja lukiopellejä.,,, no se että kaikki nuo vihaa emoja ja pitää niitä homoina ja nössöinä.

        Oon hevari, mut tykkään emoista ihan kauheesti, ja miusta se on ihan normii jos joku emo on homo, ei haittaa minuu yhtää.


      • metalhead94
        Monkibomber_93 kirjoitti:

        Ja oliko ikääkin yli 10v? Kirjoitustyylin perusteella ei.

        :DD se on emoille tyypillistä kirjotus tapaa :DD


    • poppooppo

      Senkun pidätte meitä nössöinä saatana! oma on asianne, mutta kyl sä sen vielä huomaat että joku päivä saat emoilta turpaan! koska SÄ olet se homo

      • metalhead94

        oli pojalla kovaa väite menisitte joskus salille harjottamaan lihaksia

        eikä keskustelu kirjotus taitoa


      • opettelekirjoittamaan

        Hieno "keskustelu kirjoitus taito" on sinulla itselläsi hallussasi, kun nuo isot alkukirjaimet ja yhdyssanat jsujuvat noin hyvin...


    • haistakaa vittu

      mä haluun nähä sen päivän ku joku nirunaru emo letti tulee haastaa riitaa, tossa teijän hommassa ei ole mitään järkeä, opetelkaa nauttii elämästä tai vaikka tappakaa ittenne, kuhan ei tarvi kattoo teitä pellejä. Ja nykyään jokatoinen muijakin on joko emo tai lissu,,

      • aameen

        niinpä, joka toinen muija on emo tai lissu, koska ne ovat muodissa. Itse ainakin valitsisin mieluummin jonkun ihan TAVALLISEN ihmisen, sekin olisi paljon omalaatuisempi kuin joku nykyemoteini, joita on 50 tusinassa.


    • dinolovescookies

      siis sanon nyt ihan ensiksi, emo: tulee englanninkielisestä sanasta kuin EMOTIONAL, ei emotion = joka taas tarkoittaa vain yksittäistä tunnetta. no offence intended, at all ^3^

      ja toiseksi. minua tosiaan itseäni häiritsee, kun tällaiset yksilöt, stereotypiana, liitetään viiltelyyn tai yleensä itsetuhoisuuteen, koska yllättävän moni ei kuitenkaan ole sellainen.! D:: tunnen montakin hyvin elämänmyönteistä ja hyväntuulista tämänkaltaista ihmistä :)

      muuten emot on kyllä ihanan söpöjä ja kaikkea : D tällä siis tarkoitan ihan molempia sukupuolta. itseäni on myös kutsuttu SEKÄ haukuttu emoksi, mistä lie johtuu .. >: olen poika, pukeudun tummiin \ mustiin vaatteisiin, meikkaan välillä, kuuntelen surullista musiikkia, mutten siltikään luokittelisi itteeni juuri tällaiseksi, mie vaan tykkään siitä ! (elämäkin päin persettä, en valita .. viiltelyä-KIN on tullut kokeiltua, mutta olen yrittänyt pitää sellaiset asiat poissa) vaikka tykkäänkin verestä sen kauneuden vuoksi. :3 sekä kivusta, heh ~

      (huhhuh mikä avautuminen mutta halusin vain kertoa oman mielipiteeni)
      ja siihenhän on kaikilla oikeus, omaan mielipiteeseen. keltään ei voi riistää oikeutta kertoa omaansa.

      • aameen

        "muuten emot on kyllä ihanan söpöjä ja kaikkea : D " Tässä tuot esille juuri tämän emokulttuurin ulkonäkökeskeisyyden. Tottakai sinäkin pukeudut mustiin ja laitat hiuksesi silmien päälle koska se on "söpöä". Emo=trendi.

        Se, että valitetaan joka asiasta ja leikitään synkkiä, ei tarkoita, että ihminen tietäisi oikeista ongelmista mitään.


      • dinolovescookies
        aameen kirjoitti:

        "muuten emot on kyllä ihanan söpöjä ja kaikkea : D " Tässä tuot esille juuri tämän emokulttuurin ulkonäkökeskeisyyden. Tottakai sinäkin pukeudut mustiin ja laitat hiuksesi silmien päälle koska se on "söpöä". Emo=trendi.

        Se, että valitetaan joka asiasta ja leikitään synkkiä, ei tarkoita, että ihminen tietäisi oikeista ongelmista mitään.

        noh, pukeudun mustiin sen takia koska tykkään muutenkin tummista väreistä, ja koko tyylistä, jonka taisinkin mainita yllä '' mutten siltikään luokittelisi itteeni juuri tällaiseksi, mie vaan tykkään siitä ! '' joo. itselläni on kyllä lyhyet hiukset : D

        omasta mielestäni tällainen ns. '' emo '' voi olla vaikkei pukeutuisikaan tummiin tai miten tahansa, yleensähän he ovat pohijimmiltaan sellaisia ihmisiä jotka on kokeneet paljon vastoinkäymisiä ja ovat hyvin tunteellisia. eikö?

        ps. on monia muitakin '' söpöjä ja ihania ''
        ei vain se yksi tyyli.


      • aameen
        dinolovescookies kirjoitti:

        noh, pukeudun mustiin sen takia koska tykkään muutenkin tummista väreistä, ja koko tyylistä, jonka taisinkin mainita yllä '' mutten siltikään luokittelisi itteeni juuri tällaiseksi, mie vaan tykkään siitä ! '' joo. itselläni on kyllä lyhyet hiukset : D

        omasta mielestäni tällainen ns. '' emo '' voi olla vaikkei pukeutuisikaan tummiin tai miten tahansa, yleensähän he ovat pohijimmiltaan sellaisia ihmisiä jotka on kokeneet paljon vastoinkäymisiä ja ovat hyvin tunteellisia. eikö?

        ps. on monia muitakin '' söpöjä ja ihania ''
        ei vain se yksi tyyli.

        ai että jos ihmisellä on tunteet niin se on "emo"? Nyt en kyllä ymmärrä. Ja miten vastoinkäymiset oikeastaan liittyy tähän pukeutumistyyliin...


      • emot?
        aameen kirjoitti:

        ai että jos ihmisellä on tunteet niin se on "emo"? Nyt en kyllä ymmärrä. Ja miten vastoinkäymiset oikeastaan liittyy tähän pukeutumistyyliin...

        Itse en ole kai emo mut olen aika tunteellinen ja käytän mustii vaatteita ja näin mut en meikaa ja mulla on ihan normi hiuset (: ja mä rakastan emo tyylejä mä haluisin olla emojen kamu vakka en ookkaan emo ^^ mun mielestä emo pojat EI OLE homoja! miks ne ois ja vaikka oiski mitä vikaa nyt siinä ois homot on mukavia ihmisiä ainakin jotkin mä haluisin homon kaveriks niin se ei ainakaan yrittäis'' iskee''mua :D ja olis kiva ehtiä poikia yhess :D ja itse kylläkin haluisin olla emo mut mulle ei oikee sovi se tyyli (;

        ps.oon tyttö! :D


    • iimougirl-99

      Hey haloo.! Ite oon emo (käytän mustii vaatteita, käytän kajaalia ja eyelineriä joka pvä, kuuntelen emo-musaa jne) mut en viiltele.!! mustaki emot/scenet on toosi söpöjä

      • toi on ihan selvä

        wannabe^


      • COB666

        iimougirl-99, sulla oikee asenne ! (y) : )


      • 01Emogirlie

        Haluaisin itsekin emoksi. Oon 01 ja muka liian nuori. Ostan pikkuhiljaa emo tyylisiä vaatteita ja käytän hieman enemmän meikkiä. Kyllä voi olla kuka haluaa. Olisko vinkkejä aloittelevalle emotytölle?


    • nuoriemoangsta

      noni asiaaa...ekaks kaikki emo pojat tai scene pojta tai whtever ei oo homoja vittu! Homoja on ne jotka on homoja(itellä ainakaa ei oo mitää sitä vastaa) ja ja ite oon emo ja mua vituttaa ku täältä mun lähistölt ei löydy oikeestaa kettäää emo poikii ku ne just on hotteja kaikki tääl on jotaki räppijee ppoikii, ja muuteski itteeki nolottaa ne vitun lissut myy itteensä tuol joka paikas! jaja ittee vituttaa ku meen jonnekki ni porukat kattoo ja tällistelee et mikä angstpaska toiki on, mut ei se heti tarkota sitä et angstaa jos on emo, kyl mä angstaqan joskus ja oon villelly mut en läheskää aina! noni siinä teille mietittävvvää

    • Rrrfffffddw

      Älkää nyt sentään homoja emoihin sotkeko. Homot on seksuaalisesti poikkeuksellisella tavalla suuntautuneita ja emot on angstisia murrosikäisiä teinikakaroita. Homo voi olla periaatteessa kuka vaan, emot taas on niitä teinejä jotka yrittää olla niin vitun tunteellisia ja ties mitä. Homous ja erilaisuus on ok, mutta emo on typerä teinitrendi. Vai kuinka monen aikuisen olette nähnyt olevan emoja?

    • FaMe ;>>

      MITÄ vitun VIKAA EMOISSA ON? EN OIKEESTI YMMÄRRÄ TEITÄ! kaikki saa olla mitä on ja emoissa ole mitään vikaa! emotytöt on just vitun kuumia

    • Emoww

      no jospa kaikki vaan pysyttäisiin omilla palstoilla!!:P menkää te vitun teinilissuihkudaapissikset sinne meikkikerhoo.. whatever,nii ssaatasko me emot elää omaa elämäämme,ja sit kans et jos ette tykkää meiä tyylist nii miks sit morkkaa? :O ei hei pliiiiiiis ? vitun säälittävää mitä toi Rrrfffddw kin laitto et kui moni aikune on emo? NOAIKA HELL IN moni!! ne on sisält vähintää,kukas toiseen tunteit on arvostelee?

      • COB666

        No nyt rupes tulemaan oikeeta tekstii . ::: DDD I like.


    • FaMe ;>>

      AIVAN TOTTA^ Me emot eletään omaa elämää ja te lissupissikset ja muut narkkaripellet voitte elää omaanne! mutta koittakaa tulla sopuun kaikkien kans.. emoissa ole mitään vikaa! (vaikka itse oonkin) mutta... silti, ei mekää olla teitä vastaan prkl!

    • Emoww

      ja jos haluutte olla emoi nii täs vinkki,OO OMA ITTES,ja sit kato peilii,jos et nää sun sisälläs emoo nii et varmaa ulkookaa:P anteeks mut tää on totuus!!en haluu et kukaa menettää toivoonsa,mut näi se on!!voitte kokeilla....mut nooh,en uskois et tulis mitää,katos jokane on sitä mitä on,luulen et ihmiset voi rauhas olla oma itsensä ..kdii

    • Half-emo, half-punk

      Kyllä ne pissikset leikkii aika paljolti emoja. Voin ihan suoraan kopioida erään selvästi lissun puhetta:

      "vittu mä oon yksinäinen!!11! Ku kukaa ei välitä ja sit ne ihmettelee miks mä viiltelen!!!11 ex ne vittu tajuu et mäki oon ihminen!1!! mäki just erosin mun poikkiksest jonka kans olin jo vittu melkein kuukauden!!!111 eks mä muka sais viilellä ja juua suruun ;;(((("

      Niin.
      (Ps. Ko. teksti oli siis Facebookissa ja sai n. 24-25 tykkäystä sekä useat suruvalittelut.)

      Ne pissikset eivät itse tajua olevansa pissiksiä, joten he mielummin ajattelevat olevansa mitä tahansa muuta. Viiltely, feikattu anoreksia (ei kouluruokaa, mutta Mäkkiin) ja angstaus on hyvä huomionhakutapa, joten he ostavat yhden musta muovikaulakorun ja sanovat sitten olevansa emoja ja luulevat, että sillä voi selittää sen, miksi kaikki vihhavat heitä.

    • Sceneeee

      Ite oon scene ja mul on emo kavereita hirvee lauma outoo kyllä mutta meitä ei olla haukuttu ja kukaan meistä ei viiltele eikä mitään muuta mulla on vaan se scene tyyli huomiohuomio en ole pissis (>人< )

    • eipäsytytäei

      Joku pyysi kertomaan, miksei tykkää emopojista, niin oma syyni on se, että ne ovat nimenomaan "poikia", eivät miehiä! :)

      • metalhead94

        niin otat sitten mielummin 18 vuotiaan pikku pojan jonka ajattelu tapa on samallainen ku mun kuus vuotiiaan pikku veljen

        tai 18vuotiaan aikuiseksi kasvaneen miehen joka tajuaakin jotain maailman menosta

        henkilökohtaisesti jos olisin tyttö ottaisin sen miehen


    • Henkinenemo

      Olen aika lailla sellainen henkinen emo C: Mitä vikaa olla Emo? Tai pukeutua miten haluaa?

    • hevarit in, emot out

      Minä olen hevari, en vitussa emo. Aivan eri asia, vaikka joku jotain ihan eri tyylejä edustava saattaisi ne keskenään sekottaakkin. On ne luonteeltaankin niin erilaisia. Emot on semmosia angstaajia, hevarit ehkä hiukan hulluja mutta silti järkeviä tyyppejä jotka ei sorru mihinkään anarkistisiin ajatuksiin ja semmosia että vedetään naama täyteen lävistyksiä tai silleen.

    • Emot vetelee kätee...... puukolla!!

    • emo

      samaa mieltä! mikä vika niissä on ? kaikki saa olla semmosia kun haluu :3

    • En oo emo mutta

      No en oo emo, oon varmaa hoppari sitten koska itekki freestyle räppään ja silleen.. Mutta ei mulla oo mitään emoja vastaan vaikka ''angstaiski'' sitten. Jos joku on masentunut antaa olla? Kaikki pitää vaatteita mitä haluaa pitää.

    • gothic<

      olen melko emo, mut en onneksi ole mitää kiusaamista sen takia kokenut...

    • nb

      3.6.2012 21:06 0 Avaa Sulje
      Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!
      Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan.
      Tämä on oikeesti hauska ja toimiva...
      Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
      kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

      Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
      ja onnea!

      NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
      JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
      Vain 3 minuuttia ja tulet
      hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
      kertoi,että hänen
      toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
      FUSKAA!!!
      Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
      Ota esille kynä ja paperia:
      Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
      valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
      ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

      1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

      2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
      tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

      3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
      vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

      4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
      nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

      5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
      8, 9,10 ja 11viereen.

      6. Ja nyt, toivo jotain.

      Tulokset tulossa!

      Tässä avain tähän kaikkeen:

      1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
      henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

      2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
      rakastat.

      3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
      pidät kovasti mutta et
      oikein ota hänestä selvää

      4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

      5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
      erittäin hyvin.

      6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
      onnea.

      7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
      kanssa.

      8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

      9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
      ajatuksistasi.

      10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
      elämään.

      Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
      kuluessa siitä, kun
      olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
      lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
      Erittäin merkillistä,
      mutta se tuntuu
      toimivan!!!

      • bvf

        3.6.2012 21:06 0 Avaa Sulje
        Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!
        Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan.
        Tämä on oikeesti hauska ja toimiva...
        Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
        kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

        Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
        ja onnea!

        NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
        JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
        Vain 3 minuuttia ja tulet
        hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
        kertoi,että hänen
        toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
        FUSKAA!!!
        Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
        Ota esille kynä ja paperia:
        Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
        valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
        ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

        1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

        2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
        tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

        3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
        vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

        4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
        nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

        5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
        8, 9,10 ja 11viereen.

        6. Ja nyt, toivo jotain.

        Tulokset tulossa!

        Tässä avain tähän kaikkeen:

        1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
        henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

        2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
        rakastat.

        3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
        pidät kovasti mutta et
        oikein ota hänestä selvää

        4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

        5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
        erittäin hyvin.

        6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
        onnea.

        7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
        kanssa.

        8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

        9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
        ajatuksistasi.

        10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
        elämään.

        Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
        kuluessa siitä, kun
        olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
        lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
        Erittäin merkillistä,
        mutta se tuntuu
        toimivan!!!


      • mcn
        bvf kirjoitti:

        3.6.2012 21:06 0 Avaa Sulje
        Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!
        Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan.
        Tämä on oikeesti hauska ja toimiva...
        Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
        kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

        Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
        ja onnea!

        NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
        JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
        Vain 3 minuuttia ja tulet
        hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
        kertoi,että hänen
        toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
        FUSKAA!!!
        Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
        Ota esille kynä ja paperia:
        Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
        valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
        ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

        1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

        2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
        tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

        3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
        vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

        4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
        nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

        5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
        8, 9,10 ja 11viereen.

        6. Ja nyt, toivo jotain.

        Tulokset tulossa!

        Tässä avain tähän kaikkeen:

        1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
        henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

        2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
        rakastat.

        3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
        pidät kovasti mutta et
        oikein ota hänestä selvää

        4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

        5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
        erittäin hyvin.

        6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
        onnea.

        7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
        kanssa.

        8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

        9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
        ajatuksistasi.

        10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
        elämään.

        Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
        kuluessa siitä, kun
        olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
        lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
        Erittäin merkillistä,
        mutta se tuntuu
        toimivan!!!

        3.6.2012 21:06 0 Avaa Sulje
        Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!
        Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan.
        Tämä on oikeesti hauska ja toimiva...
        Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
        kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

        Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
        ja onnea!

        NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
        JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
        Vain 3 minuuttia ja tulet
        hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
        kertoi,että hänen
        toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
        FUSKAA!!!
        Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
        Ota esille kynä ja paperia:
        Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
        valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
        ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

        1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

        2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
        tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

        3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
        vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

        4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
        nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

        5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
        8, 9,10 ja 11viereen.

        6. Ja nyt, toivo jotain.

        Tulokset tulossa!

        Tässä avain tähän kaikkeen:

        1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
        henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

        2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
        rakastat.

        3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
        pidät kovasti mutta et
        oikein ota hänestä selvää

        4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

        5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
        erittäin hyvin.

        6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
        onnea.

        7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
        kanssa.

        8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

        9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
        ajatuksistasi.

        10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
        elämään.

        Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
        kuluessa siitä, kun
        olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
        lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
        Erittäin merkillistä,
        mutta se tuntuu
        toimivan!!!


      • mllfkmkm
        mcn kirjoitti:

        3.6.2012 21:06 0 Avaa Sulje
        Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!
        Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan.
        Tämä on oikeesti hauska ja toimiva...
        Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
        kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

        Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
        ja onnea!

        NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
        JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
        Vain 3 minuuttia ja tulet
        hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
        kertoi,että hänen
        toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
        FUSKAA!!!
        Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
        Ota esille kynä ja paperia:
        Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
        valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
        ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

        1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

        2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
        tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

        3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
        vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

        4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
        nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

        5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
        8, 9,10 ja 11viereen.

        6. Ja nyt, toivo jotain.

        Tulokset tulossa!

        Tässä avain tähän kaikkeen:

        1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
        henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

        2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
        rakastat.

        3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
        pidät kovasti mutta et
        oikein ota hänestä selvää

        4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

        5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
        erittäin hyvin.

        6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
        onnea.

        7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
        kanssa.

        8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

        9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
        ajatuksistasi.

        10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
        elämään.

        Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
        kuluessa siitä, kun
        olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
        lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
        Erittäin merkillistä,
        mutta se tuntuu
        toimivan!!!

        .6.2012 21:06 0 Avaa Sulje
        Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!
        Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan.
        Tämä on oikeesti hauska ja toimiva...
        Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
        kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

        Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
        ja onnea!

        NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
        JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
        Vain 3 minuuttia ja tulet
        hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
        kertoi,että hänen
        toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
        FUSKAA!!!
        Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
        Ota esille kynä ja paperia:
        Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
        valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
        ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

        1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

        2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
        tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

        3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
        vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

        4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
        nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

        5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
        8, 9,10 ja 11viereen.

        6. Ja nyt, toivo jotain.

        Tulokset tulossa!

        Tässä avain tähän kaikkeen:

        1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
        henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

        2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
        rakastat.

        3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
        pidät kovasti mutta et
        oikein ota hänestä selvää

        4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

        5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
        erittäin hyvin.

        6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
        onnea.

        7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
        kanssa.

        8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

        9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
        ajatuksistasi.

        10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
        elämään.

        Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
        kuluessa siitä, kun
        olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
        lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
        Erittäin merkillistä,
        mutta se tuntuu
        toimivan!!!


      • hööhöö
        mllfkmkm kirjoitti:

        .6.2012 21:06 0 Avaa Sulje
        Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!
        Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan.
        Tämä on oikeesti hauska ja toimiva...
        Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
        kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

        Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
        ja onnea!

        NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
        JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
        Vain 3 minuuttia ja tulet
        hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
        kertoi,että hänen
        toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
        FUSKAA!!!
        Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
        Ota esille kynä ja paperia:
        Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
        valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
        ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

        1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

        2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
        tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

        3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
        vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

        4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
        nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

        5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
        8, 9,10 ja 11viereen.

        6. Ja nyt, toivo jotain.

        Tulokset tulossa!

        Tässä avain tähän kaikkeen:

        1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
        henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

        2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
        rakastat.

        3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
        pidät kovasti mutta et
        oikein ota hänestä selvää

        4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

        5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
        erittäin hyvin.

        6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
        onnea.

        7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
        kanssa.

        8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

        9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
        ajatuksistasi.

        10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
        elämään.

        Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
        kuluessa siitä, kun
        olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
        lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
        Erittäin merkillistä,
        mutta se tuntuu
        toimivan!!!

        Löysin todella kivan testin, tein sen ja nyt haluan jakaa tämän riemun myös teidän kanssa!
        Kannattaa kokeilla, mutta muista tehdä ohjeiden mukaan.
        Tämä on oikeesti hauska ja toimiva...
        Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
        kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

        Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
        ja onnea!

        NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
        JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
        Vain 3 minuuttia ja tulet
        hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
        kertoi,että hänen
        toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
        FUSKAA!!!
        Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
        Ota esille kynä ja paperia:
        Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
        valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
        ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

        1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

        2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
        tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

        3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
        vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

        4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
        nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

        5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
        8, 9,10 ja 11viereen.

        6. Ja nyt, toivo jotain.

        Tulokset tulossa!

        Tässä avain tähän kaikkeen:

        1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
        henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

        2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
        rakastat.

        3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
        pidät kovasti mutta et
        oikein ota hänestä selvää

        4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

        5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
        erittäin hyvin.

        6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
        onnea.

        7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
        kanssa.

        8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

        9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
        ajatuksistasi.

        10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
        elämään.

        Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
        kuluessa siitä, kun
        olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
        lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
        Erittäin merkillistä,
        mutta se tuntuu
        toimivan!!!


    • En oo pitkää aikaan nähny yhtään noin asiallista kirjotelmaa. Noinhan se asia on. Itse en ole emo, vaan scene ja emo haukkuja kuulen vähän väliä. Ja monia "emo" kavereitani haukutaan ja kiusataan jatkuvasti. Muun muassa huudellaan kaikkea "mee tappan ittes" sun muuta potaskaa. Niin ja onhan meillä koulussa pari pissistä jotka leikkivät emoja. Vitut niille...

    • adsfghjuki

      huhhuh. ite oon scene, mut tuun ny tänne vaa ilmottaa, et antakaa emoje olla rauhas ! Emot o siistei ja aika moni kuitenki elämän halusii ! ja vittuako se muit haittaa jos o ranteet auki ja ei jaksa vaa tätä paskaa maailmaa mis kaikist puhutaa paskaa ja joka asiast valitetaa jos o vähänki erilaine ?! Emot o iha ihmisii et ne jotka sanoo jotenki emoi oudoiks ja et pitäis olla niit vastaa ni vois painuu vittuu ! (:

    • manne125

      emot on vitun rumii ja eipähä niistä tiiä mitä sukupuolta ovat

      • Kuoleman_Rakastaja♥

        Nyt sullekki tiedoks et sust ehk ne on rumii ja omapa on syys jos et osaa erottaa naista miestä.. Itse olin wnb emo.. nykyään olen aika true emo ja olen aina pienestä pitäen erottanut emoista ovatko he miehiä vaiko naisia, sillä miehillä ja naisilla on erittäin paljon eri piirteitä.. Mutta tiedoks vaa sullekki et monet nykyiset nuoret kunnioittaa emoja ja haluaisi olla semmoisia!

        En tiiä kunnioitetaanko sielä yhtään mutta täälä aika moni ystäväni ja minä kunnioitamme heitä.. Ja samoin suurin osa nuorisosta.


      • emotonjustbest

        juu haista vittu


    • ZombieBoy_

      Itse en ole varma mikä olen tyyliltäni ö__ö
      Käytän aikapaljon mustia vaatteita.. Vaatekaapissani on melkein pelkkää mustaa ja jotain neon värisiä ja tälläi. Laukussani on pinssejä ja ketjuja ja käytän usein farkuissani ketjuja tai jotain muuta vastaavaa... Monet ovat sanoneet minua Emoksi, Hevariksi ja Gootiksi.. Mutta olisi kiva saada tarkempia vastauksia.
      Kuuntelen melkein pelkästään jtn Screamo musiikkia yms.. (:
      [Eyes set to kill, Black Veil Brides, Bring me the horizon jne..]

      ~Kiitos (: [PS. olen tyttö]

    • dafterr

      Oon ennen ollu valitettavasti tälläinen emonuori :D
      mikäs siinä oli kun jokainen huusi aina jotain pilkkaavaa, mutta sitten kun sain lääkityksen masennukseen, niin hiuksetkin vaihtoivat väriä pirtsakkaampaan ja emoletti vaihtui goottimaisen perinteisesti keskijakariin. emomusa kuullosti emoaikana niin vitun coolilta ja kun sitä nykyään kuuntelee niin ajattelee millasta paskaa on oikeasti kuunnellu :DDdd mm: BMTH on jokasen emon märkäuni, ja se oliver sykes.. OIKEASTI mitä persettä!?!? Mutta black veil brides on ollu jo sen neljä vuotta meikäläisen lempparibändi vaikka vähän karsastan sitä niitten emotitteliä ........
      No kuitenkin loppuihan sekin huutelu lyhyeen, koska näköjään hevareita/gootteja kohdellaan paljon nätimmin :) Nykyään näytän enemmän iloisemmalta vaatetyylin vaihdettua semmoiseen punk/pop/gootti tyylin viittaavaa, kuunnellen musaa mm. bvb, daft punk, madonna, raised fist, slipknot jne.

      oikeastaan mua hävettää ihan perkeleesti se, että olin just tämmöne nurkassa pillittävä käsivarret auki 24/7 tyyppi. Ja nyt vituttaa se että jäi ihan helvetin rumat arvet joita ei saa millään pois. No mutta onneksi se jumalaton draama loppu (mm. itsemurha yritykset ja sairaalareissut) ja oon................................................................................................................................................. SIITTÄ NIIN HELVETIN KIITOLLINEN!!!!1

    • hmmhmm

      mul ei oo todellakaan mitään emoja vastaan, tunnen pari emoa ja oon siihe yhteen kiintyny aika paljon .. ♥ hehe. joo mut jäi mietityttää et tyttöemot on yleensä lesboja tai bi seksuaaleja. Yllätys, niin on ne bändien laulajatkin.

    • emogirl97-

      no mä oon emo. :D
      mä pukeudun mustaan ja käytän kajaalia joka päivä koulussa. ( huom en ala tässä luettelemaan mitkä kaikki musta emon tekee, tossa oli nyt vaan muutama esimerkki joita muutkin käyttävät)
      mul on kyl koulus iha kivasti kavereit ja mut otetaa iha hyvin porukkaan. joskus haluun vaan olla yksin ja miettiä kaikkee sekavaa. oon viillelly mut mä oon ne ajat jättäny jo taakse. mua koulukiusattiin mun vanhassa koulussa sen takii iha hirveesti. mua potkittiin hakattiin lyötiin haukuttiin ja ties mitä muuta, mut nyt ne pellet on tajunnu itekki et millasii idioottei oli, mut en mä niihi oo mitää huomioo enää kiinnittäny. tosiaan tääl nykyses koulus jotku tietenki "haukkuu" emoks ja näi "angstilapsi" on aika yleinen kans, mut mä en niistä kommenteista yleensä niinkää välitä, katon joskus just sillee "nii joku ongelma?" tai tuijotan vaa tosi säälittävästi nii ne jäätyy. :D kaupungillaki tosi usein ihmiset kattoo tai jotku pienet sanoo "kato tolla on sininen tukka!" ja näi. :D mut tosiaa ois tosi kiva tietää mustaki et mikä kaikil on meitä vastaa? me ollaa ihmisii muiden joukos, ei ketkää mitää räppäreitäkää syrji (esimerkki vaan jostain tyylistä)

    • Musickkk

      emoilu on nykyään liian mainstream. Ennen emot pukeutu ihan tavallisesti, musiikki oli se juttu eikä pukeutuminen

    • EmotOn just best

      Rakastan emoi :33 en oikeesti älyy mitä vittuu ihmisil on niit vastaa?? joo hyvä mun on sanoo ku oon puoliks emo..

    • Emo_Boy_Angst_Angst

      Ite olen emo ja olen kokenut sen ku haukutaan emoks tai angstilapseks... Mul ei oo mitää räppäreitä tai muita tommosia vastaan kuha ne vaa pysyy kaukana musta.

      Ja sis miks dissaatte meitä emoja? Ei me olla teille tehty yhtään mitään. Me ollaan ihmisiä muiden ihmisten joukos... Esim kun emo kävelee kaupungilla tai koulussa
      kuulee sanan "Emo" tai "Angstilapsi" Kaupungilla ku olin ite viimeks kuulin ku huudettii : Hei emo tuu tänne ni saat turpaas... Mitä mä taas tein väärin kävelin vaa kaupungilla... Joten sanon teille KUNNIOITTAKAA EMOJA EI ME OLLA TEHTY MITÄÄN VÄÄRÄÄ ME ELETÄÄN SIINÄ MISSÄ MUUTKIN IHMISET! [Ja olen poika]

    • Moi, oon rockkari, emojätkä stadist, Nick on gallerias DayOfTheDie ja facebook http://www.facebook.com/rikupetterijuhani.keskinen.9
      mul on alahuules läväri ja mustat hiukset. kuvake -RICHARD-
      kavereita net RikuSaysRawr ja skype/mese [email protected] eiköhä sul oo joku noist , lisäilkää mut nii jutellaa lisää tuu puhuu johoki noist vaa :) emo rockkaripunkkari hevi mimmit saa lisätä :P ite tykkään soitella rumpuja, sellaset ostaa jossai vaiheessa. jos jätkä haluu kans nii voi lisätä, kavereit ei oo liikaa. Ja emo tyylis ja rocktyylis on sitä jotain!

    • jöööpllkfg

      en tajuu miten 'scenet' 'varastaa' 'emojen' tyylin?? sis häh. eks kaikki saa olla iha sellasii mitä haluu ja en kans tajuu sitä, että jos pitää emo tyylistä, esim niistä hiuksista mitkä on tossa silmien edessä., mut ei siltikään tykkää emo musiikista, tarkottaa sitä että kyseinen henkilö olisi wnb emo? what.

    • that emo girl

      Olen itsekkin emo.. olen ainut koko koulussani.. ja ystäväni ovat hyvin agressiivsia kun juttelemme.. mutta kaiken pelastaa rakas poikaystäväni..

    • Ihmetietäjä69

      Emo tytöt on helevetin kauniita:3mutta...yleensä ollaa semmosii angsti tapauksia ja kaikki on päin persettäviillellää joudutaa laitoksee ja kaikkee turhaa paskaa ja lopuks tietty itsemurha.....:( mut niih sen verran viel et se mustametalli tekee muistakin kun emoista masentuneita jos sitä kokoajan kuuntelee...

    • Anonyymi

      Mua välil haukutaan emoksi vaikka pukeudun gootti vaatteisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe