Osaanko hypnotisoida?

Liisa.

Aina aika-ajoin elämässäni olen pohtinut hypnoosia ja sen mahdollisuuksia. Teemaltahan tuli eilen televisiosta ohjelmaakin joka nyt taasen nosti nämä ajatukseni pintaan. Kirjahyllyssäkin lojuu kirja itsehypnoosista tosin on vielä lukematta.

Eli saanko näin pyytää jotakuta valaisemaan mietteitäni. Sillä taidan olla jotain alkeita itsekseni oppinut epäilen, eli kyse siis on vai onko alitajunnan manipuloimisesta jollain muotoa? Silloinhan saman voi tehdä valvetilassa ilman silmien sulkemista vai onko kyseessä jokin muu muoto jota tässä kuvailen.

Olen huomannut alitajunnan olevan hyvinkin "yksinkertainen" ja kun olen eräälle henkilölle lähettänyt toiveitani, niin on pari muutakin lähistöllä napannut ajatuksen tosin vain lievempänä. Ja myös huomannut jotta joku muukin asiaan kuulumaton henkilö saattaa edistää tätä toivettani tiedostamatta sitä.

Eli onko niin jotta minun pitäisi nyt olla varovainen toivetteni/ajatusteni suhteen noin yleensäkin, sillä näemmä saan ne toteutumaan liiankin helposti? Onko tämä kenties hypnoosia tai sen kaltaista. Ja jos on, niin miten sitten käytännössä toimii itsehypnoosi jos nyt vaikka haluaisin aloittaa laihdutuskuurin taikka lopettaa tupakanpolton.

Vai olenko vain mestarimanipuloija joka ei tarvitse sanoja avukseen. Nykyään pidän matalaa profiilia jotta en aiheuttaisi mitään konflikteja.

Olisi muutenkin kivaa kuulla kaikkea yleistä/ajatuksia hypnoosista ja varsinkin minkälaisia juttuja sillä hoidetaan, käykö esimerkiksi terveydenhoitoon tämä taito, eli voidaanko jonkun terveydentilaa kohentaa.

5

429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poika.tuntureilta
      • Liisa.

        Kiitos, luin jo osan linkistäsi ja kun olen lukenut enemmän palaan kommentoimaan.
        Hassu sattuma olen aiemminkin lukenut kommentointejasi keskusteluihin ja piti sinulle silloin oikein mailiakin kirjoittaa aiheesta vaan se sitten jäi ainakin siltä kertaa.


      • hups hei
        Liisa. kirjoitti:

        Kiitos, luin jo osan linkistäsi ja kun olen lukenut enemmän palaan kommentoimaan.
        Hassu sattuma olen aiemminkin lukenut kommentointejasi keskusteluihin ja piti sinulle silloin oikein mailiakin kirjoittaa aiheesta vaan se sitten jäi ainakin siltä kertaa.

        Kannattaisi mennä juttelemaan noista ajatuksista jollekin hypnoosia tekevälle psykiatrille tai psykologille


      • Liisa.
        hups hei kirjoitti:

        Kannattaisi mennä juttelemaan noista ajatuksista jollekin hypnoosia tekevälle psykiatrille tai psykologille

        En minä ammattia ole tästä hakemassa itselleni tällätavoin(se on tilattuna vetovoimanlain mukaan jo erikseen ja laihana olemisenkin aloitin), ihmettelen vain kun pitää niin monilla erinlaisilla tavoilla kuvailla samaa asiaa- löysin taas uuden määritelmän, kyseessä on vetovoiman laki joka on periaatteessa hyvinkin yksinkertainen kuten painovoiman lakikin.

        Ja juu kirjoitin kyllä yhdenlaiselle ammatti-ihmiselle pitkäsanaisen tekstin ja tuomioksi tuli häneltä: olen meedio. Mutta käsittääkseni kaikki meistä voivat olla sitäkin halutessaan, pitää vain ensin haluta mitä tarvitsee ja tehdä tilaus ja sitten vain odottaa. Mitä taitavampi olet tilaamaan sen nopeamin lähetys saapuu perille. Vieläkun oppisin miten auttaa tällä oivalluksellani muitakin, tosin se meni samaan tilaukseen kun tuo työpaikkakin.

        Lähtee taas pohtimaan-


      • Liisa.

        No nyt sain lukaistua tarinasi ja samanlaisilla ajatuksillahan me tavallaan etenemme tosin omilta kanteilta katsottuna kuten kuuluukin, koska tiemme eivät voikkaan olla samanmoisia vaan omanlaisia.

        Eli samanmoisia kokemuksia minullakin on eläinten kanssa tosin kun asun ruuhka-alueella niin lajit ovat suppeat. Koirat esimerkiksi haluavat minun huomaavan jotta eivät halua olla hihnoihin kuin vankilaan kahlittuina tai ahtaisiin asuntoihin. Ne koirat jotka ovat elämäänsä tyytyväisiä eivät reagoi minulle, mutta ne jotka tajuavat yhteytemme yrittävät sen myös minulle osoittaa. Itse ajattelen jotenkin niin, että jokaiselle on tarkoitettu tietynlaisia tehtäviä edetäksemme maanpäälisenä aikanamme ja niin on eläimilläkin tarvetta ja siksi lähetyvät "mahdollisuuttaan". Tosin samanaikaisesti se on myös molemminpuoleinen mahdollisuus edetä ja oppia. Ja oppiminenhan suureksi osaksi on päästä irti peloistaan, eli koirat jotka minua lähestyy pelkäävät ja haluavat apua tunne-elämäänsä. Tosin itse en ole koskaan ollut koiraihminen, mutta käytössänihän on kun tähän suureen systeemiin kuulun niin muiden asiantuntemusta telepaattisesti. Osasin jo yhden todella raivokkaasti käyttäytyvän koiran kohdalla luoda rauhan kentän, vaan aikamme ei riittänyt, sillä omistajansa häntä piti hihnanpäässä ja vei jo muualle. Kohtaamme usein ja omistajapuolelta koiran käyttäytymistä estetään monin keinoin, milloin muksautetaan lasten kumisaappailla jotta ei saisi haukkua ja osoittaa tuntemuksiaan, silti koira ei enää ole niin pelokas kuin ennen. Eikä siis ole ainoa kommunikoiva eläin. Sillä eläin on samalla tasolla ja korkeammallakin kuin ihminen sillä osaa huomata nämä yhteydet ihmistä herkemmin, luontohan tietää automaattisesti tehtävänsä vain ihminen on joskus tietämätön.

        Ja niin on aika-ajoin itseni kohdalla, kun maallisesti kouluttamattomana yritän ymmärtää "kouluja käyneiden" oppimaa viisautta ja silti usein käy mielestäni jopa niin jotta opetus saattaa joskus jopa viedä oman intuition pois oikeasta suunnasta ja saada oppilaan julistamaan opettajansa tekoja eikä etsimään omia mahdollisuuksia joihin kyllä tarvitsevaa opastetaan. joten luonnollista onkin jotta tehtäväni täällä lähinnä onkin vain olla ja antaa korkeimman hienovaraisesti johdatella muitakin luottamaan itseensä niillä omilla resursseillaan ja yrittämään parhaansa. Vaan kun nyt minulla on tieto millä ihminen kykenee olemaan terve on hienoinen egon taistelu olla sitä "väkisin kuuluttamatta" ymmärtämättömille korville, sillä ymmärrän varsin hyvin reagtion enkä jaksa kuluttaa energiaani selittelemisiin ja monimutkaisten vaikeiden asioiden käsittelemiseen ymmärrettävästi. Pitää siis opiskella lisää. Sinullakin taitaa olla aiheesta hieno opinpaikka koettuna, ymmärsin.

        Pitää vain tajuta jotta ei ole minua tai sinua tai häntä, vaan olemme kaikki yhtä ja samaa tietoisuutta, eikä ole kuolemaa, sillä emme milloinkaan lakkaa olemasta se on mahdottomuus johon emme kykene vaikuttamaan.

        Kiitos kun sain jakaa kokemuksesi kanssasi. Se vahvisti ajatuksiani.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2609
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      208
      2374
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      184
      1782
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe