Joku muu kuin ihminen..?

jokinmuu

Hei!

Kyselin tälläistä, että: Olenkohan ihan hullu, jos haluaisin olla jokin muu kuin ihminen? Sellainen "ihminen" jolla olisi yliluonnollisia kykyjä parantaakseen asioita? Nään satunnaisesti ihmisen energia auroja, ja välillä henkiä. Olenko hullu, jos haluaisin olla joku muu? o:

3

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meditoia. :)

      Itsellänikin on "kyky" nähdä auroja, mutta parempi energioiden näyssä. Näitä taitoja voi kehittää eli siitä vain meditoimaan vain, mutta muista että elä yritä vahingoittaa muita. Se kääntyy itseään vastaan ennemmin tai myöhemmin.

      Et ole hullu. Nykyajan kiireen ja hälinän keskellä ihmiset eivät tunne ja näe enää lähtökohtiaan ja nämä voi löytää vain tutkimalla itseään jossain hiljaisessa paikassa (luonto on hyvä). Entisaikojen ihmiset ymmärsivät paljon asioita jotka on unohdettu valtaväestön keskuudesta, vaikka toki ihmisillä on vieläkin luontainen taipumus pyrkiä "valoa" kohti. Tosin olen varma, että olemme nyt tulossa kohti murrosta. Varmaa on että koko ajan aletaan ymmärtämään enemmän ja enemmän ihmismielen voimaa.

      Tuosta itsensä tutkiskelusta vielä, niin johan Jeesuskin sanoi, että "Jumalan valtakunta on keskellänne" ja Raamattukin on täynnä viittauksia ihmisen Jumaluuteen "Jumalan kuva" "Ihminelle on äärettömän hankalaa päästä taivaan valtakuntaan, mutta jumalalle kaikki on mahdollista" jne. Sinun ei tarvitse olla mitään muuta kuin olet ollaksesi tuollainen kuvailemasi ihminen, sinun täytyy vain löytää itsesi ja ymmärtää lähtökohtasi ja tähän auttaa ehdottomasti mielen avoimuus (itsellänikin on vielä TODELLA paljon ymmärrettävää ja tuskimpa koskaan voimme tajuta edes hitusta tästä kaikesta).

      Jos aihe kiinnostaa niin netistä löytyy nykyään todella monipuolisesti tietoa. Katsasta joitain wiccaan, meditointiin yms ehkä jopa kabbalaan liittyviä nettisivuja. Näillä pääsee hyvin alkuun. :) Jos jäi mitään kysyttävää niin kysy pois koitan vastata. Epäilempä, että monet pitäisivät teksiäni hullun puheena, mutta ei siinä mitään, tämä maailma ja elämä ovat joka tapauksessa niin hulluja itsessään kun asiaan syvällisesti perehtyy etteipä sillä väliä. :)

      • jokinmuu

        Heips! Kiva kun viitsit vastata! :) Joo, olen itsekkin miettinyt tuota, enkä todellakaan pidä sua hulluna.
        Tiedätkö chakrojen aktivoimisesta mitään? Mitenköhän niitä saisi "aktivoituja" että voisi enemmän aistia, kokea ja nähdä... on mukava tietää, että en ole ainoa joka kokee tälläistä. :)


      • meditoija :)
        jokinmuu kirjoitti:

        Heips! Kiva kun viitsit vastata! :) Joo, olen itsekkin miettinyt tuota, enkä todellakaan pidä sua hulluna.
        Tiedätkö chakrojen aktivoimisesta mitään? Mitenköhän niitä saisi "aktivoituja" että voisi enemmän aistia, kokea ja nähdä... on mukava tietää, että en ole ainoa joka kokee tälläistä. :)

        Tiedän suhteellisen paljon chakrojen aktivoimisesta vaikka näiden aktivoiminen ei varsinaisesti ehkä autakkaan sinua näkemään auroja tai henkiä yms. Vaikka näidenkin taitojen aktivoiminen ja kehittäminen on varsin mahdollista. Itse tein nämä ehkä huonointa reittiä vaikka se olikin todella tehokasta. Joten jos googlaat tai vastaavaa niin kiinnitä todellakin huomiota sivustoihin, joilla olet. Normaalit new age meditointi ja wicca sivut ovat melko turvallisia eikä niillä ole mitään liian extremeä, josta vain koituisi haittaa myöhemmin.

        Aivan ensin sinun täytyy oppia meditoimaan normaalisti eli hiljentymään ja tutkailemaan itseäsi mielesi sisällä. Kun tämä on joten kuten hallussa voi siirtyä energiameditaatioihin.
        Energia meditaatioissa kannattaa aloittaa normaalimmilla valomeditaatioilla eli meditoinnin aikana (lievään transsiin meneminen todella hyödyllistä, netistä löytyy tähän paljon ohjeita) kuvittelet ympärillesi todella kirkkaan valokeilan joka puhdistaa henkisen ruumiisi (ja miksei vaikka fyysistäkin?). Voit aloittaa chakrojen kehittämisen kuvittelemalla nämä eri chakrat ja käymällä ne läpi yksi kerrallaan. Jos olet herkkä näille jutuille kuten sanoit näet oikeat värit meditointi tilassa aivan itsekkin, mutta jos tämä tuntuu hankalalta niin tsekkaa näiden sijainnit, joltain sivustolta. Näillä meditaatioilla pääsee suhteellisen hyvin alkuun ja kun tunnet olevasi valmis niin voit sitten siirtyä aste asteelta vaativammille tasoille.

        Jo aivan alusta asti sido itsesi joko Maahan tai sitten Jumalaan tai molempiin. Monet piirit kutsuvat tätä maadottamiseksi, mikä antaa suojaa kaikenlaisilta yllätyksiltä. Sillä kun olet tehnyt ja oppinut jollain tasolla yllä olevat asiat voit aukaista tai alkaa voimistamaan kolmatta silmääsi, joka antaa säännöllisesti harjoitettuna kyvyn nähdä asioita, joita ei pitäisi nähdä. Joten jos epäilet vähänkään psyykeesi kestävyyttä ja omaa voimaasi unohda kolmas silmä. Varoitan tämän suhteen jo ennalta, sillä tulet sata varmasti törmäämään tähän jos olet kiinnostunut aiheesta. Jos haluat neuvoja suomeksi meditoinnista ja chakroista niin parhaiten näitä varmaan saat wiccafoorumilta, jossa itsellänikin on tunnus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe