Bahia Principe San Juan hotelli, 01/2010

Hiphei77

Palasimme 2 vkon lomalta Domeista 22.1.2010, tässä kokemuksia Rio San Juanista.
Sadekauden jatkuminen yllätti! Tahti 2 sadepv, 2 aurinkopv, 6 vrk kaatosadetta ja loput 4 pv aurinkoa. Harmitti alkuun, mutta aika ei käynyt pitkäksi, lepoa ja rusketustakin saimme riittävästi – asennekysymys =)
PLUSSAT
Hotellialue oli siisti, viheralueet ja hiekkaranta hyvin hoidettuja. All inclusive -antimet erinomaisia, jokaiselle jotakin ja teemat vaihtuivat päivittäin, ei pelkoa vatsataudista (kylillä kannattaa olla tarkkana). Palvelu oli nopeaa ja aidosti ystävällistä, vaikka hotelli oli täynnä =2100 hlöä. Janokaan ei päässyt yllättämään, baareja oli 11. Sadesään (ja suomalaisten) ansiosta baarien uudeksi listahitiksi tuli kuuma rommitoti...
Suihkusta sai aina kuumaa vettä. Vartijat olivat öisin nopeasti rauhoittelemassa, jos jossain häiriköitiin.
Retkitarjonta oli monipuolista ja omatoiminen reissaus lähikyliin/kaupunkeihin onnistui kätevästi joko guagualla tai hotellin minibussilla tai taksilla, tässä kalleusjärjestyksessä.
Omin päin liikkuminen on turvallista, kunhan ei yöllä seikkaile syrjäkujilla, normaali varovaisuus riittää. Tutkimusmatkat edullisiin kyläkauppoihin antoisia, löytyy muutakin kuin turistirihkamaa.
MIINUKSET
Huoneet eivät vastanneet tasoluokitusta: ammeen korjausmaalit lohkeilivat suihkun aikana, ilmastointi lakkoili ja kondenssivedet valuivat seinälle. WC:n vesisäiliö jäi vuotamaan joka toisella käyttökerralla (korjattiin itse päivittäin, muuten remonttimies olisi asunut kolmantena huoneessamme). Jääkaapin ovi jäi käteen tulopäivänä, saimme onneksi heti tilalle toisen laitteen – vanhan mutta toimivan.
Merivesi hotellin rannassa oli sameaa ja roskaista, toisin kuin samalla rannalla hotellialueen ulkopuolella. Uima-altaat olivat pienempiä kuin Finnmatkojen esite antaa ymmärtää. Suurin allas puhdistettiin vain aamulla ja siinä kellui jo puolenpäivän jälkeen kaikenlaista roskaa ja lintujen ”pommeja”.
Hotellilla ei ollut esillä turvallisuussuunnitelmaa mahdollisen maanjäristyksen/tsunamin varalle, eikä hotelli Haitin järistyksen yhteydessäkään antanut asiakkaille mitään infoa, vaikka järistys tuntui selvästi.
Hotellin alueella oleva ”rantabasaari” ärsytti. Toki tinkiä pitää, mutta 60-80% ilma hinnoissa oli jo suorastaan naurettavaa, aivan turhaa kädenvääntöä.
Brittinuoriso mellasti humalassa öisin ja kanadalaisia riitti joka paikkaan (ihan OK porukkaa muuten).
YLEISTÄ
Jatkuva sadesää oli meistä poikkeuksellista, olemme matkustelleet samaan vuodenaikaan Karibialla sekä Keski- ja Etelä-Amerikassa, päivät olivat hellettä ja öisin sateli. Domien majoituksesta sen verran, että Bahia Principe Cayacoa Samanassa on tasoltaan parempi, siellä on hyvät uimarannat ja lyhyt matka lähikylään.
Oppaiden toivoisi hyödyntävän kenttäkuljetusajan paremmin, joitain yleisiä ja hotellikohtaisia asioita voisi kertoa pienissä osissa väsyneillekin tulijoille. Viestiketjussa kommentoitiin oppaiden asennetta... hekin ovat ihmisiä ja työ on ajoittain raskasta, joten huonojakin päiviä varmasti osuu kohdalle. Edellisellä lomallamme sama Leena oli yliveto, korjasi puutteet ripeästi ja huolehti kaikista asiakkaistaan loistavasti!

4

656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MB

      Ollut Platan RIU:ssa, jos olet,millainen tämä on esim siihen verraten. Kiitos tiedoistasi on hieman mukavanpi mennä kun tietää jotakin ja - .

      • Hiphei77

        meillä ei ole omakohtaista kokemusta. Oletteko menossa Riu Merengueen? Googlasin hotellitietoja sekä englanninkielistä keskustelupalstaa, niiden perusteella vaikuttaa oikein hyvältä.
        Aurinko lienee jo palannut Domeihin talvilomaltaan ja saatte nauttia lämmöstä, karibialaisista herkuista ja rytmeistä - oikein mukavaa, rentouttavaa lomaa teille =) !


      • MB
        Hiphei77 kirjoitti:

        meillä ei ole omakohtaista kokemusta. Oletteko menossa Riu Merengueen? Googlasin hotellitietoja sekä englanninkielistä keskustelupalstaa, niiden perusteella vaikuttaa oikein hyvältä.
        Aurinko lienee jo palannut Domeihin talvilomaltaan ja saatte nauttia lämmöstä, karibialaisista herkuista ja rytmeistä - oikein mukavaa, rentouttavaa lomaa teille =) !

        menossa Riuun, viimeksi oltiin ja ajattelin että tämä Principe San Juan on toivottavasti vähän parempi.


    • 17

      kiitos matkaraportista, odotamme 11.2 alkvalle reissulle kauniinpia ilmoja:;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      250
      2015
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      82
      1986
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      96
      1673
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      112
      1501
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1171
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1140
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      988
    8. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      972
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      106
      967
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      896
    Aihe