NETTIMÖKKI

Netissä

30

18798

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • aivanhanurista

   sivuilta mitään mökiksikään nimitettyä tekelettä. Näillä sivuilla olet itse vastuussa, jos sattuu huono mökki, sillä sivuston ylläpitäjät eivät valvo mökkien tasoa, eli kaikenlaista tönöä on tyrkyllä.
   Ota luotettavalta välittäjältä, vaikka niiden kautta hinnat on korkeammat, mutta sinne voi reklamoida huonoista mökeistä, tänne em.sivustolle ei.

   • kokemuksella

    Me ainakin saatiin taas hyvä mökki - kaksi viikkoa oltiin ja kaikki ilmoitettu/sovittu piti paikkansa ja hinta oli aivan ok. En halua maksaa välittäjille.
    Olen sopinut aina, kun olen nettimökistä vuokrannut, että maksan osan varausmaksuna ja lopun kun tulen paikalle läppärillä tai jollei se pelitä niin hoidan maksun siellä oloaikana. Aina on noin sopinut ja minusta se on hyvä kaikille.
    Ei kaikki olle huijareita - ei vuokralaisistakaan !


   • tyytyväinenkin

    Riippuu varmaan ihan omistajasta. Kuvista. Katsokaa kuvat ja pyytäkää sähköpostiin lisää (näette milloin otettu) - kuva kertoo usein enemmän kuin ne 1000 sanaa...


   • Äkäspirtti

    Voi olla kirjoittajalla huonoja kokemuksia nettimökin mök(e)istä, mutta näitä kokemuksia ei kannata yleistää. En usko, että reklamointi välittäjänkään kautta sen paremmin aina auttaa. Jos ei sivustolle voi reklamoida, niin suoraan mökin omistajalle. Melkein uskallan väittää, että reklamaatio suoraan omistajalle menee paljon paremmin perille kuin välittäjälle, mutta tämä vaihtelee tapauskohtaisesti. Tietysti vuokrapaikkakunnalla oleva välittäjä on paremmin saatavilla, jos jotakin on vialla, mutta uskoisin, että suoraan vuokraavillakin on vähintäänkin edustaja paikalla (esim. avainmenluovutuspaikka). Itse olen mökin vuokaralle tarjoaja, mutta kokemusta on myös mökin vuokralle ottamisesesta, mm. nettimökin kautta. Ei ne mökit kuitenkaan välittäjän kautta parane. Joillekin voi tietysti tuntua turvallisemmalta vuokrata välittäjältä, samoin kuin asunnon ostaminenkin välittäjän kautta.


   • yksityinen palvelee

    Itse vuokranantajana voin kertoa, että me vuokraamme siistiä ja huollettua mökkiä. Olemme kontaktissa vuokraajiin suoraan. Meiltä voi kysyä mitä tahansa mökkeilyyn liittyvää. Joustamme ja tarjoamme tarvittaessa extrapalveluja. Kerromme paikallisista oloista ja palveluista sekä annamme käytönopastuksen mökille.

    Saatko nämä lisäpalvelut samaan hintaan isojen välittäjien vuokraamista mökeistä. Et tapaa tai saa mahdollisuutta puhua omistajan kanssa, mökin on siivonnut ehkä jokin ison huoltofirman palkollinen jolla on tarkka mitoitus/mökki, ehkä 15minuuttia, onkohan edes saunan lauteilta pesty edellisten hiet pois?, jne.

    Lämpimästi suosittelen (vaikka olenkin toisen osapuolen edustaja) suoraa vuokrausta mökin omistajalta.


  • mökin vuokraaja

   monta mökkiä nettimökistä eikä huonoa mökkiä ole sattunut.

   • tietoa tarvitseva

    Voisitteko sanoa esimerkkejä keneltä olette vuokranneet mökkejä tuolta? Olisin aikeissa vuokrata mökin Lapista n.10 hengelle juhlistaakseni ukkini 70-vuotis synttäreitä ja haluaisin tietää ketkä ovat varmasti luotettavia omistajia. Kiinnostaa myös että voivatko nuo hinnat todella pitää paikkaansa, kun on niin halpaa vai onko siinä jokin taka-ajatus? O.o


   • xxxxa
    tietoa tarvitseva kirjoitti:

    Voisitteko sanoa esimerkkejä keneltä olette vuokranneet mökkejä tuolta? Olisin aikeissa vuokrata mökin Lapista n.10 hengelle juhlistaakseni ukkini 70-vuotis synttäreitä ja haluaisin tietää ketkä ovat varmasti luotettavia omistajia. Kiinnostaa myös että voivatko nuo hinnat todella pitää paikkaansa, kun on niin halpaa vai onko siinä jokin taka-ajatus? O.o

    Kun yksityinen vuokraa, ei ole muista välikäsiä kuin loppupeleissä verottaja. Itse siivoat, itse kunnostat ja markkinoit ym. Hinta on edullisempi, koska mökin omistajallekin on mielekkäämpää, että tavara kiertää. Saa sähkölaskut edes pois ja kunnostustakin. Jos hinta kohoaa kovin, niin tyhjää myyt. Ei liiku. Kyllä ihmiset ovat hintatietoisia.
    Luulen, että peruutuksista vai muista "ongelmista" voi sopia - mutta kaikkihan riippuu kaikista.

    Meillä on viikkohinta 400-550 ja se toimii kyllä. Tähän saakka kukaan ei ole kehdannut varastaakaan mitään eikä vahinkojakaan ole onneksi sattunut.

    PS. Mistä päin Lappia olet juhlaresidenssiä hakemassa?


  • vadetus

   Minusta heidän sivustolla on ihan ok mökkejä, en ole rämiin törmännyt. Olen myös käyttänyt pari kertaa mokki.fi sivustoa ja todella tyytyväinen ollut sieltäkin löytyneisiin mökkeihin.

   En ikinä maksaisi millekkään välittäjälle hirveitä summia.

  • vuokralla useinkin

   Sovi ennakkomaksu ja loput kun olet nähnyt paikan/tullessasi. Käy vaikka katsomassa etukäteen, jos mahdollista.
   Kaikkien etu.
   Ei tavallinen ihminen myy rähjää mökkiä.

  • mökin vuokraaja

   Hinnat pystyy pitämään halvenpina kun ei tartte maksaa välitysfirmoille. itse vuokraan ja olen vuokrannut eri nettipalstojen kautta ja ihan tyytyväinen olen. Minä en vuokraa ennekuin koko vuokra on maksettu etukäteen. Myös vuokraajissa on aika paljon näitä viime hetken perujia sun muuta ja milläs perit yksityiseltä vuokran jollet saa sitä ollenkaan. Luottamushommia on nää kahden kaupat.

  • mökki lapissa

   Jos löydät mukavan mökkin esim. lomarenkaan tms. luotettavan välittäjän kautta, niin googleta mökin nimi. Voi olla, että löytyy omistajan omat kotisivut tai kävijöiden kokemuksia. Omistajalta saat todennäköisesti mökin halvemmalla. Myös meillä mökki pitää maksaa kokonaan etukäteen. Viime aikoina on tullut paljon varauksia ja ne on sitten peruttu viikon päästä tai sitten varausmaksu on vaan jätetty maksamatta. Tämä on harmillista sillä pitää myydä muille "ei oota". Voi olla, että joku ei katsokkaan viikon päästä, että nyt mökki olisikin vapaana. Harkitsen vakavasti, että varausmaksu pitää maksaa heti, eikä viikon päästä. Ymmärrän toki, että suunnitelmat muuttuvat, mutta niistä pitäisi ilmoittaa heti.

  • -Tuula-

   Minulla on kämppä Lapissa, jota vuokrataan myös matkailufirman kautta mutta kun siellä on tyhjää, toki markkinoin itsekin ja laitan lehtiin ja nettiin ilmoituksia. Halvemmalla saa minun kauttani kun hinnasta 20 % vievä välikäsi on poissa. Parempi saada viikosta edes jotain kuin ei mitään.

   Jos valittamista on viikon aikana, minulle saa aina soittaa, samoin siellä huoltofirma kyllä auttaa vaikka minun omat vuokralaiset onkin kyseessä, minulle tulee sitten lasku vaan eli hyvin pelaa. Kerran saunan kiuas pamahti kesken joulunpyhien, asiakkaat menivät matkailutoimistoon sinne ja sieltä soitettiin minulle, että saako kiukaan vaihtaa ja jo illaksi heillä oli siellä uusi kiuas.

   Kertaakaan minulle ei ole sattunut huonoja vuokralaisia, aina siellä on ollut siistiä seuraaville (itse käyn vain pari kertaa vuodessa). Minulle on myös kertynyt vakiasiakkaita muutama perhe. Kerran eräs perhe pudotti vahingossa tuikkulyhyn, he maksoivat tililleni siitä 10 € pyytämättä (en toki olisi parin euron kiposta mitään ottanutkaan). Mitään muuta ei ole "tuhottu".

   Minä olen vuokrannut kämppääni Lapissa niinkin, etenkin silloin kun oli paljon näitä huijausvuokrajuttuja, että he maksavat kunhan ovat päässeet perille ja nähneet etten myy mitä vaan olematonta. Eräs perhe maksaa aina jälkikäteen, aina on rahat tulleet tilille. Mitään erillisiä varausmaksuja en ole koskaan ottanut eikä ongelmia ole 10 vuoteen ollut, avaimet on tulleet postissa takaisin kiitoskortin kera.

  • m.p.

   Juu, kilpailu on kovaa, ja jos ed.mainittu oli puheenvuorossaan ilman omakohtaisia kokemuksia, vaikutti kovin siltä, että häneltä viedään pois.
   Oliko lie jonkun lomaosake-firman tyyppiä.Mene ja tiedä?

  • JarmoB1971

   Www.mökkileviltä.fi varattiin jo kolmas joulu peräkkäin, kaikki toimii ja upeat uudehkot mökit. En tiedä mistä muut vuokraa, mutta tämä.on hyväksi todettu.

  • Isla_sux

   950 euron viikkovuokran maksoimme Turun saaristossa olevasta mökistä, jossa juokseva vesi. Vesipumppu hajosi 3 vrk:n jälkeen ja koska meillä oli eläimiä mukana, ainoa vaihtoehto oli poistua seuraavalla mahdollisella lautalla, johon auton kanssa pääsi. Saimme hyvitystä vain 270 euroa, vaikka omistaja mainitsi, että toimitte kuten parhaaksi katsotte. Kun kuuli meidän poistuvan saarelta ja että olimme jo yhteysaluksen kyydissä, niin tästä muutaman tunnin kuluttua tämä ilmoitti taikoneen sinne korjaajan vesipumpulle, jonka hankkimisen yrittämisestäkin olisi voinut mainita jo meidän paikalla ollessa.

   Olipa vielä niin rotta, että tiesi saman laitteen oireilleen jo vuosi sitten, ilman että oli vaihtanut sitä uuteen. Nettimökki ei julkaise arvostelua, vaikka vuokraajalle tuli kiire muokata ilmoitusta, sillä luvattua grillikotaa ei ollut, kuvassa harhaanjohtavasti näkyvä perämoottorillinen vene ei ole käytettävissä. Soutuvene, jota varten ostin pohjaonget ja pilkit, ei ollut varustettu ankkurilla, ei keksillä ja airot olivat jo ajan hampaan syömät tulitikut ja lasikuituvene haalistunut, mikä lie 70-luvun rimpula!

  • kualeppi69

   Kirjoitin myös huonon arvostelun Etelä pohjanmaalla Simpsiön rinteellä sijaitsevasta mökistä mutta Nettimökki ei sitä julkaissut kun haluavat tarjota mahdollisuuden korjata asiat ilman huonoa luokitusta... Kohteen vieraskirjassa valiteltiin myös näistä asioista joten emme varmaan olleet ensimmäisiä joilta ei viittä tähteä tullut eli arvosteluihin ei voi luottaa jos niitä vain muutama tuolla.

   • Ked

    Tähkäpää
    78 m², 8 vuodepaikkaa, Lapua, Lapua, Etelä-Pohjanmaa
    Mökki-ID 6693. Silmukuja 8, 62100, Simpsiö.

    Oliko tämä? Itselleni kävi täysin samalla tavalla. Kohteessa oli ollut meitä ennen isäntä kavereineen remuamassa ja kyllä siivottavaa riitti. Mökissä oli myös keskeneräisyyttä ja paikkoja rikki. En saanut Nettimökissä arvotelua läpi vaikka laitoin kuvat ylläpitäjälle todisteeksi. Kohteella neljä tähteä eikä yhtään näkyvää arvostelua.


   • Anonyymi
    Ked kirjoitti:

    Tähkäpää
    78 m², 8 vuodepaikkaa, Lapua, Lapua, Etelä-Pohjanmaa
    Mökki-ID 6693. Silmukuja 8, 62100, Simpsiö.

    Oliko tämä? Itselleni kävi täysin samalla tavalla. Kohteessa oli ollut meitä ennen isäntä kavereineen remuamassa ja kyllä siivottavaa riitti. Mökissä oli myös keskeneräisyyttä ja paikkoja rikki. En saanut Nettimökissä arvotelua läpi vaikka laitoin kuvat ylläpitäjälle todisteeksi. Kohteella neljä tähteä eikä yhtään näkyvää arvostelua.

    Meillä samanlainen kokemus 12/2020 eli asiat edelleen samalla mallilla yli vuodenkin jälkeen. Mökki aivan järkyttävän likainen, paikat rikkinäisiä ja siksi vaarallisiakin. Tuossa kunnossa olevaa mökkiä ei voi toiselle vuokrata! Saunassa lauteiden alla todennäköisesti jonkun oksennukset, makuuhuoneen lattiaan liimautuneet irtoripset, lattia tahrainen, pöytäpinnat pyyhimättä..Lauteiden lautoja irti, portaiden tukipuita irti, siellä täällä repsotti joku. Omistaja epäasiallinen kun annettiin palautetta ja vaadittiin hyvitystä. Toivon ettei kenenkään loma mene enää tuossa mökissä pilalle samoin kun omamme meni...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meillä samanlainen kokemus 12/2020 eli asiat edelleen samalla mallilla yli vuodenkin jälkeen. Mökki aivan järkyttävän likainen, paikat rikkinäisiä ja siksi vaarallisiakin. Tuossa kunnossa olevaa mökkiä ei voi toiselle vuokrata! Saunassa lauteiden alla todennäköisesti jonkun oksennukset, makuuhuoneen lattiaan liimautuneet irtoripset, lattia tahrainen, pöytäpinnat pyyhimättä..Lauteiden lautoja irti, portaiden tukipuita irti, siellä täällä repsotti joku. Omistaja epäasiallinen kun annettiin palautetta ja vaadittiin hyvitystä. Toivon ettei kenenkään loma mene enää tuossa mökissä pilalle samoin kun omamme meni...

    Sama homma täällä viime vuoden vuodelta. Palaute annettiin, myös nettimökissä ihan asiallisesti oliko kolmea ja neljää tähteä, siisteydestä kaksi. Nettimökin palaute poistettiin ilmeisesti vuokranantajan pyynnöstä, joten arvosteluihin siellä ei voi luottaa. Jos sattuu jotain toista jeesaamaan niin välttäkää tievantähti ylläs.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sama homma täällä viime vuoden vuodelta. Palaute annettiin, myös nettimökissä ihan asiallisesti oliko kolmea ja neljää tähteä, siisteydestä kaksi. Nettimökin palaute poistettiin ilmeisesti vuokranantajan pyynnöstä, joten arvosteluihin siellä ei voi luottaa. Jos sattuu jotain toista jeesaamaan niin välttäkää tievantähti ylläs.

    Cabin ylläs tievankolo kesä 21. Mökki haisi jostain syystä, oliko on ollut tyhjillään, mutta haisi koko ajan. Epäsiisti, astiat, sängyt ja peitot likaisia, epämääräisiä tahroja. Sauna ja kylppäri hirveässä kunnosssa. premium hah, ei kuulemms aihetta hyvitykseen, as it is...


  • JuhaniSiperiasta

   Nii no ite oon varannu aina joko ihan soittamalla tai sitten nykyään jotain markkinapaikkaa käyttämällä. Esim Gofinland.fi ja Vuokra-ovi ollu iha hyviä. Hommat hoituu yllättävänki helposti. Taustatyö kyllä pitää tehhä kunnolla ennenku mökin varaa.

  • Ensuosittele

   En suosittele, varasin mökin, jonka jälkeen sain viestin vuokraajalta että hinta oli netissä väärä ja korotti hinnan tuplahinnaksi.

   • mietteliäääs

    Oliko millä nimellä? 🤔


  • Anonyymi

   Mökit paljuilla tai porealtailla tunti Helsingistä.
   www.lomalaperla.com

  • Anonyymi

   Tapauksen kuvaus: Levin nettimökkihuijarit Torissa käyttävät prepaid-puhelinliittymiä. Saatuaan ennakkomaksun mökin vuokrasta, he täysin katoavat. Pankkisalaisuuden vuoksi, ei saa mitään tietoa kelle eturaha maksettiin.
   Vain poliisi pääsee kiinni pankkitietoihin. Poliisia ei kiinnosta alle 1000 euron nettihuijaukset. Siis prepaid-puhelinliittymät pitää tarkemmin osovaiheessa identifikoida, että kasvava rikollisuus estetään.

  • Anonyymi

   Olisiko paljon vaadittujos mökkien omistajat tarkastaisivat, että vuokraamossanne mökeissä toimisivat kaikkien ovien lukot. Olen vuokrannut vuosienvarrella useita mökkejä ja usein ilmenee, että varsinkin parvekkeiden ovien lukot ovat epäkunnossa. On hyvin turvaton olo mökillä jos kaikkia ovia ei saa kiinni yöksi. Kun ollaan vierailla paikkakunnilla ei tiedä millaisia naapureita saa seurakseen.

  • Anonyymi

   Vuokraseiim mökin Muoniosta, kauniilla paikalla ja hyvä lämmin mökki, mutta ei mainintaa, ettei sovellu liikuntarajoitteisille, mikä oli paha asia, kun meitä oli kaksi, tytär joutui vedet ja puut kantamaan saunaan, kun itse emme pystyneet, ja vessaankin oli järkyttävä nousu, mainitkaa hyvät mökin vuokraajat ilmoituksessa, ettei sovi invaliideille, muten hyvä.

  • Anonyymi

   Älyttömän kallista ilmoitella omaa mökkiä kyseisellä sivustolla
   Hinta 299+alv kun muilla luokkaa 80-130

   • Anonyymi

    Totta turiset, en ikinä voisi kuvitella, että maksaisin moisia summia, nehän tienaa jo mainostuloilla hyvät rahat niin miksi pitää joiltain, ilmeisen tyhmiltä, mökin omistajilta repiä satasia jostain ilmoituksesta


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   444
   3631
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   532
   3218
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   2673
  4. 64
   1285
  5. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   1275
  6. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1217
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1058
  8. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   491
   807
  9. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   53
   794
  10. Tuntuu hyvältä ajatella kun koskit

   Ihanien käsiesi kosketuksia ajattelen.
   Ikävä
   41
   745
  Aihe