NETTIMÖKKI

http://www.nettimokki.com/
Ilmianna
Jaa

17 Vastaustasivuilta mitään mökiksikään nimitettyä tekelettä. Näillä sivuilla olet itse vastuussa, jos sattuu huono mökki, sillä sivuston ylläpitäjät eivät valvo mökkien tasoa, eli kaikenlaista tönöä on tyrkyllä.
Ota luotettavalta välittäjältä, vaikka niiden kautta hinnat on korkeammat, mutta sinne voi reklamoida huonoista mökeistä, tänne em.sivustolle ei.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Me ainakin saatiin taas hyvä mökki - kaksi viikkoa oltiin ja kaikki ilmoitettu/sovittu piti paikkansa ja hinta oli aivan ok. En halua maksaa välittäjille.
Olen sopinut aina, kun olen nettimökistä vuokrannut, että maksan osan varausmaksuna ja lopun kun tulen paikalle läppärillä tai jollei se pelitä niin hoidan maksun siellä oloaikana. Aina on noin sopinut ja minusta se on hyvä kaikille.
Ei kaikki olle huijareita - ei vuokralaisistakaan !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Riippuu varmaan ihan omistajasta. Kuvista. Katsokaa kuvat ja pyytäkää sähköpostiin lisää (näette milloin otettu) - kuva kertoo usein enemmän kuin ne 1000 sanaa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Voi olla kirjoittajalla huonoja kokemuksia nettimökin mök(e)istä, mutta näitä kokemuksia ei kannata yleistää. En usko, että reklamointi välittäjänkään kautta sen paremmin aina auttaa. Jos ei sivustolle voi reklamoida, niin suoraan mökin omistajalle. Melkein uskallan väittää, että reklamaatio suoraan omistajalle menee paljon paremmin perille kuin välittäjälle, mutta tämä vaihtelee tapauskohtaisesti. Tietysti vuokrapaikkakunnalla oleva välittäjä on paremmin saatavilla, jos jotakin on vialla, mutta uskoisin, että suoraan vuokraavillakin on vähintäänkin edustaja paikalla (esim. avainmenluovutuspaikka). Itse olen mökin vuokaralle tarjoaja, mutta kokemusta on myös mökin vuokralle ottamisesesta, mm. nettimökin kautta. Ei ne mökit kuitenkaan välittäjän kautta parane. Joillekin voi tietysti tuntua turvallisemmalta vuokrata välittäjältä, samoin kuin asunnon ostaminenkin välittäjän kautta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Itse vuokranantajana voin kertoa, että me vuokraamme siistiä ja huollettua mökkiä. Olemme kontaktissa vuokraajiin suoraan. Meiltä voi kysyä mitä tahansa mökkeilyyn liittyvää. Joustamme ja tarjoamme tarvittaessa extrapalveluja. Kerromme paikallisista oloista ja palveluista sekä annamme käytönopastuksen mökille.

Saatko nämä lisäpalvelut samaan hintaan isojen välittäjien vuokraamista mökeistä. Et tapaa tai saa mahdollisuutta puhua omistajan kanssa, mökin on siivonnut ehkä jokin ison huoltofirman palkollinen jolla on tarkka mitoitus/mökki, ehkä 15minuuttia, onkohan edes saunan lauteilta pesty edellisten hiet pois?, jne.

Lämpimästi suosittelen (vaikka olenkin toisen osapuolen edustaja) suoraa vuokrausta mökin omistajalta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
monta mökkiä nettimökistä eikä huonoa mökkiä ole sattunut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Voisitteko sanoa esimerkkejä keneltä olette vuokranneet mökkejä tuolta? Olisin aikeissa vuokrata mökin Lapista n.10 hengelle juhlistaakseni ukkini 70-vuotis synttäreitä ja haluaisin tietää ketkä ovat varmasti luotettavia omistajia. Kiinnostaa myös että voivatko nuo hinnat todella pitää paikkaansa, kun on niin halpaa vai onko siinä jokin taka-ajatus? O.o
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tietoa tarvitseva kirjoitti:
Voisitteko sanoa esimerkkejä keneltä olette vuokranneet mökkejä tuolta? Olisin aikeissa vuokrata mökin Lapista n.10 hengelle juhlistaakseni ukkini 70-vuotis synttäreitä ja haluaisin tietää ketkä ovat varmasti luotettavia omistajia. Kiinnostaa myös että voivatko nuo hinnat todella pitää paikkaansa, kun on niin halpaa vai onko siinä jokin taka-ajatus? O.o
Kun yksityinen vuokraa, ei ole muista välikäsiä kuin loppupeleissä verottaja. Itse siivoat, itse kunnostat ja markkinoit ym. Hinta on edullisempi, koska mökin omistajallekin on mielekkäämpää, että tavara kiertää. Saa sähkölaskut edes pois ja kunnostustakin. Jos hinta kohoaa kovin, niin tyhjää myyt. Ei liiku. Kyllä ihmiset ovat hintatietoisia.
Luulen, että peruutuksista vai muista "ongelmista" voi sopia - mutta kaikkihan riippuu kaikista.

Meillä on viikkohinta 400-550 ja se toimii kyllä. Tähän saakka kukaan ei ole kehdannut varastaakaan mitään eikä vahinkojakaan ole onneksi sattunut.

PS. Mistä päin Lappia olet juhlaresidenssiä hakemassa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minusta heidän sivustolla on ihan ok mökkejä, en ole rämiin törmännyt. Olen myös käyttänyt pari kertaa mokki.fi sivustoa ja todella tyytyväinen ollut sieltäkin löytyneisiin mökkeihin.

En ikinä maksaisi millekkään välittäjälle hirveitä summia.
Ilmianna
Jaa
Sovi ennakkomaksu ja loput kun olet nähnyt paikan/tullessasi. Käy vaikka katsomassa etukäteen, jos mahdollista.
Kaikkien etu.
Ei tavallinen ihminen myy rähjää mökkiä.
Ilmianna
Jaa
Hinnat pystyy pitämään halvenpina kun ei tartte maksaa välitysfirmoille. itse vuokraan ja olen vuokrannut eri nettipalstojen kautta ja ihan tyytyväinen olen. Minä en vuokraa ennekuin koko vuokra on maksettu etukäteen. Myös vuokraajissa on aika paljon näitä viime hetken perujia sun muuta ja milläs perit yksityiseltä vuokran jollet saa sitä ollenkaan. Luottamushommia on nää kahden kaupat.
Ilmianna
Jaa
Jos löydät mukavan mökkin esim. lomarenkaan tms. luotettavan välittäjän kautta, niin googleta mökin nimi. Voi olla, että löytyy omistajan omat kotisivut tai kävijöiden kokemuksia. Omistajalta saat todennäköisesti mökin halvemmalla. Myös meillä mökki pitää maksaa kokonaan etukäteen. Viime aikoina on tullut paljon varauksia ja ne on sitten peruttu viikon päästä tai sitten varausmaksu on vaan jätetty maksamatta. Tämä on harmillista sillä pitää myydä muille "ei oota". Voi olla, että joku ei katsokkaan viikon päästä, että nyt mökki olisikin vapaana. Harkitsen vakavasti, että varausmaksu pitää maksaa heti, eikä viikon päästä. Ymmärrän toki, että suunnitelmat muuttuvat, mutta niistä pitäisi ilmoittaa heti.
Ilmianna
Jaa
Minulla on kämppä Lapissa, jota vuokrataan myös matkailufirman kautta mutta kun siellä on tyhjää, toki markkinoin itsekin ja laitan lehtiin ja nettiin ilmoituksia. Halvemmalla saa minun kauttani kun hinnasta 20 % vievä välikäsi on poissa. Parempi saada viikosta edes jotain kuin ei mitään.

Jos valittamista on viikon aikana, minulle saa aina soittaa, samoin siellä huoltofirma kyllä auttaa vaikka minun omat vuokralaiset onkin kyseessä, minulle tulee sitten lasku vaan eli hyvin pelaa. Kerran saunan kiuas pamahti kesken joulunpyhien, asiakkaat menivät matkailutoimistoon sinne ja sieltä soitettiin minulle, että saako kiukaan vaihtaa ja jo illaksi heillä oli siellä uusi kiuas.

Kertaakaan minulle ei ole sattunut huonoja vuokralaisia, aina siellä on ollut siistiä seuraaville (itse käyn vain pari kertaa vuodessa). Minulle on myös kertynyt vakiasiakkaita muutama perhe. Kerran eräs perhe pudotti vahingossa tuikkulyhyn, he maksoivat tililleni siitä 10 € pyytämättä (en toki olisi parin euron kiposta mitään ottanutkaan). Mitään muuta ei ole "tuhottu".

Minä olen vuokrannut kämppääni Lapissa niinkin, etenkin silloin kun oli paljon näitä huijausvuokrajuttuja, että he maksavat kunhan ovat päässeet perille ja nähneet etten myy mitä vaan olematonta. Eräs perhe maksaa aina jälkikäteen, aina on rahat tulleet tilille. Mitään erillisiä varausmaksuja en ole koskaan ottanut eikä ongelmia ole 10 vuoteen ollut, avaimet on tulleet postissa takaisin kiitoskortin kera.
Ilmianna
Jaa
Juu, kilpailu on kovaa, ja jos ed.mainittu oli puheenvuorossaan ilman omakohtaisia kokemuksia, vaikutti kovin siltä, että häneltä viedään pois.
Oliko lie jonkun lomaosake-firman tyyppiä.Mene ja tiedä?
Ilmianna
Jaa
Www.mökkileviltä.fi varattiin jo kolmas joulu peräkkäin, kaikki toimii ja upeat uudehkot mökit. En tiedä mistä muut vuokraa, mutta tämä.on hyväksi todettu.
Ilmianna
Jaa
950 euron viikkovuokran maksoimme Turun saaristossa olevasta mökistä, jossa juokseva vesi. Vesipumppu hajosi 3 vrk:n jälkeen ja koska meillä oli eläimiä mukana, ainoa vaihtoehto oli poistua seuraavalla mahdollisella lautalla, johon auton kanssa pääsi. Saimme hyvitystä vain 270 euroa, vaikka omistaja mainitsi, että toimitte kuten parhaaksi katsotte. Kun kuuli meidän poistuvan saarelta ja että olimme jo yhteysaluksen kyydissä, niin tästä muutaman tunnin kuluttua tämä ilmoitti taikoneen sinne korjaajan vesipumpulle, jonka hankkimisen yrittämisestäkin olisi voinut mainita jo meidän paikalla ollessa.

Olipa vielä niin rotta, että tiesi saman laitteen oireilleen jo vuosi sitten, ilman että oli vaihtanut sitä uuteen. Nettimökki ei julkaise arvostelua, vaikka vuokraajalle tuli kiire muokata ilmoitusta, sillä luvattua grillikotaa ei ollut, kuvassa harhaanjohtavasti näkyvä perämoottorillinen vene ei ole käytettävissä. Soutuvene, jota varten ostin pohjaonget ja pilkit, ei ollut varustettu ankkurilla, ei keksillä ja airot olivat jo ajan hampaan syömät tulitikut ja lasikuituvene haalistunut, mikä lie 70-luvun rimpula!
Ilmianna
Jaa
Kirjoitin myös huonon arvostelun Etelä pohjanmaalla Simpsiön rinteellä sijaitsevasta mökistä mutta Nettimökki ei sitä julkaissut kun haluavat tarjota mahdollisuuden korjata asiat ilman huonoa luokitusta... Kohteen vieraskirjassa valiteltiin myös näistä asioista joten emme varmaan olleet ensimmäisiä joilta ei viittä tähteä tullut eli arvosteluihin ei voi luottaa jos niitä vain muutama tuolla.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta