Lidl - minkälainen työpaikkana?

kyselevä

Ajattelin hakea Lidliin töihin, mutta pari tuttua sanoi ettei kannata. Ei kuulemma katsota hyvällä jos kuuluu liittoon jne...

Kokemuksia?

13

2056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bratwust

      Kuulemma,siellä jokaista kohdellaan potentiaalisena varkaana,tarkoitan työntekijöitä,eikä hyvällä katsota jos syö eväitä jotka ovat jonkun muun kuin lidlin omia tuotteita.

      • panta päässä

        En uskaltaisi syödä niiden makkaroita. Hirveää jos on pakko syödän niiden tuotteita. Eikö ole parempi syödä muun liikkeen tuotteita niin sitten ei luulla ainakaan varkaaksi. Jos syöt Lidl maksalaatikkoa niin sua luullaan varkaaksi. Muistatteko sitä punainen panta jutun. Olisi hassua jos Suomessa kassaneideillä olisi punainen panta päässä että pääsisi vessaan. Mä menisin ainakin Lidlin työpaikkahaastatteluun punainen panta päässä. Minusta saisi hyvin kiltin ja tunnollisen mielikuvan ja hyvän esivaikutelman. Kyllä ne ottaisi mut töihin ;)


    • oikeudenmukaisuus.

      Liittohan on periaatteessa rikollisjärjestö joka kiristää rajaa lakonuhkaa käyttäen ja lakkorikkureiden murhaamisella pelotellen.

      Miksi sitä pitäisi katsoa hyvälllä?

      • oikeudenmuaksuus

        Liittohan on periaatteessa rikollisjärjestö joka kiristää rahaa yrittäjältä lakonuhkaa käyttäen ja lakkorikkureiden murhaamisella pelotellen.

        Miksi sitä pitäisi katsoa hyvälllä?


      • samaa mieltä
        oikeudenmuaksuus kirjoitti:

        Liittohan on periaatteessa rikollisjärjestö joka kiristää rahaa yrittäjältä lakonuhkaa käyttäen ja lakkorikkureiden murhaamisella pelotellen.

        Miksi sitä pitäisi katsoa hyvälllä?

        Liiton johtoa on kohdeltava siten mitä laki sanoo järjestäytyneen rikollisuuden toiminnasta...


    • myyjätär3

      suosittelen kyllä itse olen ollut 3 vuotta ja hyvin on viihtynyt... kuulun liittoon ja ei sitä mitenkää pahasti katota ja saa syyä myös muualta ostettuja eväitä...

    • palkka?

      Minkä vaativuusluokan palkkaa Lidlin myyjät saa? A, B, C...???

      • suosittelen

        kuin suomalaisissa kaupoissa, missä saa vaan tessin palkan. ei ole mitään pantapakkoa ja saa syödä, mitä eväitä tykkää. ei epäillä varkaaksi, jokaisella kuitit ostoksistaan aina tallella. olen ollut lidlissä ja parissa suomalaisessa ketjussa. lidl suomalaisiin paikkoihin verrattuna kaikista paras. riippuu tietenkin työporukasta, mut hyviä tyyppejä oli meillä.


      • asian vierestä
        suosittelen kirjoitti:

        kuin suomalaisissa kaupoissa, missä saa vaan tessin palkan. ei ole mitään pantapakkoa ja saa syödä, mitä eväitä tykkää. ei epäillä varkaaksi, jokaisella kuitit ostoksistaan aina tallella. olen ollut lidlissä ja parissa suomalaisessa ketjussa. lidl suomalaisiin paikkoihin verrattuna kaikista paras. riippuu tietenkin työporukasta, mut hyviä tyyppejä oli meillä.

        mutta mihin työn vaativuusluokkaan (taulukko löytyy esim. PAMin sivuilta) Lidlin myyjät kuuluu?

        Eipä se Lidl lisä kummoinen ole, jotain 10-20snt/h ilmeisesti? Maksetaan kai sen takia kun kys. kaupassa ei ole lainkaan henkilökunta-alea, toisin ku muissa ketjuissa... Ja jos muualla työn vaativuusluokitus on korkeampi ku Lidlillä niin peruspalkkakin siellä silloin suurempi, kyllä kyllä?


    • Sivutyö silloin

      Oli hyvä työpaikka. Olihan siinä puutteensa, etenkin työhön perehdyttämisessä, kun kyseessä oli eka kaupan alan työni. Mutta ei ainakaan minulla ollut liitosta mitään ongelmia. Palkka tesin mukaan lidl-lisä. Työvuoroihin pääsi vaikuttamaan ainakin siinä liikkeessä tosi hyvin, esimiehet oli mukavia ja ymmärtäväisiä. Työntekijöiltä saatetaan tarkistaa joskus kassit, mutta en tiedä että keneltäkään olisi oikeasti ainakaan siinä liikkeessä tarkistettu. Omia eväitä saa tuoda, kuitit mukaan jos lidlistä saa samoja tuotteita tai jos ostettu lidlistä. Mulla oli usein omat ruoat mukana, kun en mikroaterioista välitä. Kaiken kaikkiaan yhtä hieman nokkavaa vuorovastaavaa lukuunottamatta oikein reilu työpaikka, vaikka aluksi pelkäsin muuta, kun olin kuullut vähän juttua. Hae vain sinne, saat hyvää työkokemusta ja asiakaspalvelutyö näyttää hyvältä ansioluettelossa.

      • töissäkanssiel

        kiva paikka! ihan niinkuin mikä muukin. joo kaikenmaailman hölynpölyä sitä aina kuulee mitä siellä muka joutuu kokemaan, muttei todellakaan pidä paikkansa.


    • Supermy...

      No myyjien ei tarvitse (eivätkä saa) palvella asiakkaita. Asikkaiden tervehtiminenkin on siksi kielletty ettei se ala kyseleen TURHIA. Ammattitaito: riittää kun tuntee numerot. Kun erotat banaanin omenasta, muut hevit selviää siinä sivulla. Meillä ei muuten noudateta mitään turhia lakeja (ellei satu oleen pakko) Huonoa työssä on se, että joutuu kiipeilemään hyllyille ja vaikka leipälaatikkojen päälle.
      Meillä ei ole varaa hankkia mitään jakkaroita. Jos on nöyrä ja ahkera voi saada pitää työpaikan.
      Älä erehdy puhumaan haastattelussa mitään TES:tä ym. Liittoon kuuluminen on ????
      Aion lähteä aoikeaan kaupaan seuraavaksi.......

    • Anonyymi

      Olit sitten opiskelija, työtön tai jotain muuta, niin ei kannata edes hakea. Niin härskisti N-Siwa kohtelee ihmistä. Koko ajan täytyisi olla tekemässä neljää eri hommaa. Pomot röyhkeitä moukkia, pilaavat ilmipiirin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe