Porvoon sairaalassa

kohtelu :(

Kuinka on mahdollista että sairaanhoitajat saavat kohdella potilaitaan mielivaltaisesti? Ovat OLEVINAAN kiireisiä ja samaan aikaan istuvat keskenään kahvipöydässä juoruillen ja hauskaa pitäen. Nähty ja koettu on! Kun potilas soittaa summeria niin eväkään ei värähdä. Ei se potilas huvikseen nappia painele, vaan luulee että joku tulisi apuun, vaan kylläpä kestää... Ja kun viimein joku viiiiiitsiii raahautua paikalle niin auta armias mikä kohtelu vastassa. Pelottaa niin pirusti että joutuisin uudelleen "hoidettavaksi". Terveiset osastolle 4. Yritän pysyä terveenä.

68

1261

  Vastaukset

  • Puhutaan resurssipulasta julkisella puolella.Tosi asia on.että niin hoitohenkilökunta kuin muukin verovaroilla elätettävä julkishallinnon porukka on laiskaa.Vain n.kolmasosa työajasta käytetään työntekoon.

  • Mistä noita hoitajia oikein tulee? Vika koulutuksessa vai missä? Miksei työnantaja seuraa työntekijöittensä tekemisiä = tekemättä jättämisiä? Koko ajan vaan paapotaan ja hyssytellään. Tehkää siellä sairaalassa jotain tälle asialle. Uudet, hyvät ja työtä pelkäämättömät hoitajat heidän kollegansa pistävät nopeasti ruotuun. Pelottavaa edes ajatella millaista kohtelua vanhukset saavat..., kun eivät pysty puolustautumaan tai pitämään puoliaan! APUA

  • Osasto 4 hoitsuille kiitokset hyvästä hoidosta. En voi mitenkään yhtyä aloittajan moitteisiin. Jokainen kirjoittaa tietenkin omista kokemuksistaan ja minulla ne kokemukset olivat pelkästään positiiviset, jonohoitaja, leikkaussali, osasto.

   • Ootkohan joku "silmäätekevä" vai ihan itte se "hirviöhoitaja". Mun tavallisen ihmisen kohtelu oli törkeetä. Hiljainen ja nöyrä oon, mutta avuttomana olisin tarvinnut apua.


   • hyvin kohdeltiin.. kirjoitti:

    Ootkohan joku "silmäätekevä" vai ihan itte se "hirviöhoitaja". Mun tavallisen ihmisen kohtelu oli törkeetä. Hiljainen ja nöyrä oon, mutta avuttomana olisin tarvinnut apua.

    Ihan miltä kantilta tuon nyt ottaa; vieläkin sattuu niin penteleesti, kun käy.....
    Mutta kohtelu oli kuitenkin ensiluokkaista.


   • hyvin kohdeltiin.. kirjoitti:

    Ootkohan joku "silmäätekevä" vai ihan itte se "hirviöhoitaja". Mun tavallisen ihmisen kohtelu oli törkeetä. Hiljainen ja nöyrä oon, mutta avuttomana olisin tarvinnut apua.

    "Hiljanen ja nöyrä oon, mutta avuttomana olisin tarvinnut apua"

    Hohhoijakkaa. Ehkäpä seuraavalla kerralla avaisit sen leipäluukkusi, jos on jokin hätänä. Turha missään nettipalstoilla kitistä, jos aikuinen ihminen ei viitsi/uskalla pyytää sitä apua. Todella raukkamaista, tässä huomaa minkälaisia tyhjäpäitä täälläkin nurisee. En yhtään ihmettele, ettet saanut kunnon kohtelua.

    Ps. aina on olemassa yksityiset terveydenhuoltopalvelut, mene sinne jos ei tavallinen kelpaa.


   • arual11 kirjoitti:

    "Hiljanen ja nöyrä oon, mutta avuttomana olisin tarvinnut apua"

    Hohhoijakkaa. Ehkäpä seuraavalla kerralla avaisit sen leipäluukkusi, jos on jokin hätänä. Turha missään nettipalstoilla kitistä, jos aikuinen ihminen ei viitsi/uskalla pyytää sitä apua. Todella raukkamaista, tässä huomaa minkälaisia tyhjäpäitä täälläkin nurisee. En yhtään ihmettele, ettet saanut kunnon kohtelua.

    Ps. aina on olemassa yksityiset terveydenhuoltopalvelut, mene sinne jos ei tavallinen kelpaa.

    Tällä tavalla sitä oman ammattikunnan arvostusta kohennetaan....
    Yritetään nyt uskoa kuitenkin, että kaikki hoiturit eivät ole tällaisia elämäänsä kyrpiintyneitä ja esinahkoja pyyhkiessään katkeroituneita hattarapäitä.


  • Vietin siellä yön sydänvaivojeni takia. Olipahan kokemus. Apua turha pyytää. En ole toipunut kokemuksesta ja pelottaa vanheneminen, jos ja kun hoitotaso vaan pahenee. Miten se touhu voi olla niin kylmää? Ei siihen hoitajien asenteeseen raha auta, vaan kyllä se auttaminen pitää lähteä ihmisestä. Turha valitella "pientä palkkaa". Ei meillä muillakaan sen kummempia rahoja ole ja silti työt tehdään täysillä, ellei niin kenkää tulee. Miksei hoitajille?

  • Voisitko opettaa hoitajille edes hiukkasen käytöstapoja.

  • Kukaan muu työnantaja ei hyväksyisi tuollaista touhua. Työntekijällä pitäisi olla vastuuntuntoa työstään. Mutta eihän tämän päivän neitokaiset jaksa ja viitsi vaivautua ikävien potilaitten takia.. Netissä kiva kikkailla ja onhan sitä hauska rupatella kamujen kanssa. Kyllä ne potilaat pysyy petissään.

   • Olen sairaanhoitaja, en tosin sairalaassa mutta eiköhän nämä kommentit meitä kaikkia koske.. Hyvää ja huonoa palautetta tulee aina, hyvä palaute ja kiitokset ja tyytyväisyyden osoitukset annetaan lähestulkoon aina potilashuoneessa/kasvotusten ja huonoa kohtelua nuristaan tietenkin netissä, lehdissä ym, tämähän ei päde pelkästään hoitoalaan vaan varmaan moneen muuhunkin "asiakaspalvelu alaan". Okei tuleehan sitä kiitosta välillä myös nettiin ja lehtiin.. Harvemmin kuitenkaan. Päivittäin kiitellään työssä, viikoittain potilaat ja omaiset rahtaavat leivonnaisia, karkkeja, kukkia, kortteja kiitokseksi hoidosta. Negatiivista palautettakin toki tulee mutta harvemmin suoraan osastolle tai päivystykseen tai missä sitä onkaan ollut hoidettavana jossa asialle voisi jotain tehdä. Noh, tästä tietenkin voi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta eniten ihmetytti päivystyspolilla olut hoitoonsa pettynyt joka kirjoitti että "apua oli turha pyytää". Siis pyysitkö tosiaan apua johonkin jossa et itse pärjännyt (vaatteiden vaihto, vessakäynti, asennon parantaminen, syöttäminen/ruoan hankinta, selittäminen, ohjaaminen, lääkitys, jokin muu?) ja hoitajat siellä kieltäytyivät auttamasta? Vai??

    Entä millainen on hoitaja jota kutsutaan "hirviöhoitajaksi", mitä kyseinen hoitaja teki tai oli tekemättä että sai näinkin tavoiteltavan kutsumanimen?

    Selittäkää, kertokaa, valaiskaa, -yrittäkäämme me hoitajat ottaa opiksemme. Ja muistakaa te potilaat ja omaiset, että meidän työ on niin paljon muutakin kun se mitä te näette, mitä tapahtuu tietokoneen toisella puolella voi olla jotain ihan muuta kuin mitä turhautuneena haluaisi ajatella, hoitajat tekevät paljon paljon paljon asioita koneella jolla ei ole minkäänlaista tekemistä netissä surffailun kanssa. En tosin väitä etteikö sitäkin joskus harrasteta, katsokaas, meillä hoitoalallakin on joskus rauhallinen hetki, voi olla että se oli se sen viikon rauhallinen viis minuuttia tai vartti, tai jopa sen päivän muutama rauhallinen minuutti kun kerkeää irrotautumaan ajatuksineen potilastyöstä kunnes taas soittokellot soivat, puhelimet soivat, omaisilla on asiaa, potilailla on asiaa.. Enkä valita!, se on meidän työn luonne, ja se on hyväksyttävä. Suljettujen ovien ja hoitoverhojen takana/suojissa hoidetaan ihmisiä (ihmisiä!) jotka eivät voi/pysty/kykene enää itsestän hoitamaan, liikuttamaan, pesuista puhuessa emme pese pelkästään kasvoja, selkiä ja kainaloita vaan myös takapuolia, esinahan alta ja huulien väistä, ylipuhumme potilaita luopumaan htkeksi hammasproteeseista jotta saisimme(!) pestä kuukausien ruoantähteen (mädäntyneet sellaset) pois, hoidamme mätäneviä haavoja, sekavia ja aggressiivisia alkoholisteja, lähes 150 kiloisia jäykkiä ja vastaanhangoittelevia vuodepotilaita käännetään sängyssä, jne. Ja kyllä, kaikkia pitäisi samanarvoisesti hoitaa, myönnetäköön että vaikka kaikki varmasti saavat hoitoa, niin kyllä herttainen mummo varmasti saa enemmän hymyä ja silitystä kuin vauhko juoppo viinanhimoissaan huutelevana ja räyhäävänä. Kyllä me hoitajat se juoppo kestetään, mutta voi sitä mummoraukkaa joka joutuu jakamaan huoneensa tämän kanssa.


   • sh kirjoitti:

    Olen sairaanhoitaja, en tosin sairalaassa mutta eiköhän nämä kommentit meitä kaikkia koske.. Hyvää ja huonoa palautetta tulee aina, hyvä palaute ja kiitokset ja tyytyväisyyden osoitukset annetaan lähestulkoon aina potilashuoneessa/kasvotusten ja huonoa kohtelua nuristaan tietenkin netissä, lehdissä ym, tämähän ei päde pelkästään hoitoalaan vaan varmaan moneen muuhunkin "asiakaspalvelu alaan". Okei tuleehan sitä kiitosta välillä myös nettiin ja lehtiin.. Harvemmin kuitenkaan. Päivittäin kiitellään työssä, viikoittain potilaat ja omaiset rahtaavat leivonnaisia, karkkeja, kukkia, kortteja kiitokseksi hoidosta. Negatiivista palautettakin toki tulee mutta harvemmin suoraan osastolle tai päivystykseen tai missä sitä onkaan ollut hoidettavana jossa asialle voisi jotain tehdä. Noh, tästä tietenkin voi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta eniten ihmetytti päivystyspolilla olut hoitoonsa pettynyt joka kirjoitti että "apua oli turha pyytää". Siis pyysitkö tosiaan apua johonkin jossa et itse pärjännyt (vaatteiden vaihto, vessakäynti, asennon parantaminen, syöttäminen/ruoan hankinta, selittäminen, ohjaaminen, lääkitys, jokin muu?) ja hoitajat siellä kieltäytyivät auttamasta? Vai??

    Entä millainen on hoitaja jota kutsutaan "hirviöhoitajaksi", mitä kyseinen hoitaja teki tai oli tekemättä että sai näinkin tavoiteltavan kutsumanimen?

    Selittäkää, kertokaa, valaiskaa, -yrittäkäämme me hoitajat ottaa opiksemme. Ja muistakaa te potilaat ja omaiset, että meidän työ on niin paljon muutakin kun se mitä te näette, mitä tapahtuu tietokoneen toisella puolella voi olla jotain ihan muuta kuin mitä turhautuneena haluaisi ajatella, hoitajat tekevät paljon paljon paljon asioita koneella jolla ei ole minkäänlaista tekemistä netissä surffailun kanssa. En tosin väitä etteikö sitäkin joskus harrasteta, katsokaas, meillä hoitoalallakin on joskus rauhallinen hetki, voi olla että se oli se sen viikon rauhallinen viis minuuttia tai vartti, tai jopa sen päivän muutama rauhallinen minuutti kun kerkeää irrotautumaan ajatuksineen potilastyöstä kunnes taas soittokellot soivat, puhelimet soivat, omaisilla on asiaa, potilailla on asiaa.. Enkä valita!, se on meidän työn luonne, ja se on hyväksyttävä. Suljettujen ovien ja hoitoverhojen takana/suojissa hoidetaan ihmisiä (ihmisiä!) jotka eivät voi/pysty/kykene enää itsestän hoitamaan, liikuttamaan, pesuista puhuessa emme pese pelkästään kasvoja, selkiä ja kainaloita vaan myös takapuolia, esinahan alta ja huulien väistä, ylipuhumme potilaita luopumaan htkeksi hammasproteeseista jotta saisimme(!) pestä kuukausien ruoantähteen (mädäntyneet sellaset) pois, hoidamme mätäneviä haavoja, sekavia ja aggressiivisia alkoholisteja, lähes 150 kiloisia jäykkiä ja vastaanhangoittelevia vuodepotilaita käännetään sängyssä, jne. Ja kyllä, kaikkia pitäisi samanarvoisesti hoitaa, myönnetäköön että vaikka kaikki varmasti saavat hoitoa, niin kyllä herttainen mummo varmasti saa enemmän hymyä ja silitystä kuin vauhko juoppo viinanhimoissaan huutelevana ja räyhäävänä. Kyllä me hoitajat se juoppo kestetään, mutta voi sitä mummoraukkaa joka joutuu jakamaan huoneensa tämän kanssa.

    Omalta kohdaltani olenkin päättänyt, että muitten passattavaksi en vanhuuttanikaan alistu. Se on hirveintä, mitä ihmiselle voi tapahtua. Jos vaan järjissäni pysyn, niin omiin käsiin otat ratkaisut. Kerropa siis, ammatti-ihminen kun olet, lähteekö henki Imovanella ja montako pakettia tarvitaan?


   • hymyilevä mummo kirjoitti:

    Omalta kohdaltani olenkin päättänyt, että muitten passattavaksi en vanhuuttanikaan alistu. Se on hirveintä, mitä ihmiselle voi tapahtua. Jos vaan järjissäni pysyn, niin omiin käsiin otat ratkaisut. Kerropa siis, ammatti-ihminen kun olet, lähteekö henki Imovanella ja montako pakettia tarvitaan?

    Ehkäpä sen takia ei uskalleta "nurista" suoraan henkilökunnalle, koska pelätään, että jos ja kun ensikerralla tarvitsee hoitoa, eivät kritiikistä kiukkuuntuneet hoitajat hoida/auta senkään vertaa. Vaikea sanoa.
    Itse olen 2 kertaa soittanut päivystykseen. Ensimmäisellä kerralla huolestuin kun toinen jalkani turposi hetkessä todella paljon ja alkoi särkeä jumalattomasti. Tällaista ei ollut ennen tapahtunut ja huolestuin. Mieheni kehoitti soittamaan päivystykseen. Päivystyksessä nainen selitettyäni vaivan tokaisi ; " ja nyt sitten luulet että siellä on joku tulppa vai " (ja naurua). Loukkaannuin ja vastasin; " Itse en luule mitään, vaan soitin jotta saisin kuulla että mitä se voi olla ja kannattaako huolestua ja tulla näyttämään". Ei kuulemma kannata. Ei se ole mitään. Niin vain voi käydä. Okei. Hengissä edelleen joten hoitaja oli oikeassa. Suututti enemmänkin tuo, että nauretaan omalle huolestuneisuudelle.

    Seuraavalla kerralla soitin terveyskeskuksen (?) päivystykseen kun yhtäkkisen vatsakivun jälkeen aloin virtsata verta. Naishenkilö luurin toisessa päässä oli erittäin ystävällinen, mutta sanoi, että he eivät voi enää ottaa vastaan mutta ehdottomasti pitää mennä sairaalan päivystykseen jotta saadaan varmuus siitä mitä se on. Totesin sitten, että soitankin sitten sinne, johon luurin toisessa päässä sanottiin; "Älä soita, eivät ne ota vastaan, menet vain suoraan sinne niin joutuvat ottamaan ainakin virtsanäytteen". Hetki vielä puhuttiin tuosta "käytännöstä" miten tuonna sairaalan päivystykseen pääsee. En viitsi nyt sen enempää kirjoittaa siitä, kun että terveyskeskuksen päivystyksessä ollaan sitä mieltä, että sairaalalla eivät ota mielellään ketään vastaan. Puolikuolleita otetaan vastaan koska on pakko. Tuntuu kummalta että näin voi olla.
    Pelkäänkin aivan suunnattomasti sitä, että sairastun ja pitäisi pyytää apua tuolta päivystyksestä. Ei auta kun toivoa parasta ja pelätä pahinta.

    Pakko kylläkin lopuksi sanoa vielä, että on perheessäni ollut pari muuta päivystystapausta ja ne on hoidettu hienosti ja henkilökunta tuolloin oli todella mukavaa. Ei tullut lainkaan sellainen olo että tarvitsisi pyytää anteeksi sinne tulemista/joutumista.
    Kaipa se riippuu siitä, kuka silloin on vuorossa ja ketä mikäkin naama miellyttää ja ei.


   • sh kirjoitti:

    Olen sairaanhoitaja, en tosin sairalaassa mutta eiköhän nämä kommentit meitä kaikkia koske.. Hyvää ja huonoa palautetta tulee aina, hyvä palaute ja kiitokset ja tyytyväisyyden osoitukset annetaan lähestulkoon aina potilashuoneessa/kasvotusten ja huonoa kohtelua nuristaan tietenkin netissä, lehdissä ym, tämähän ei päde pelkästään hoitoalaan vaan varmaan moneen muuhunkin "asiakaspalvelu alaan". Okei tuleehan sitä kiitosta välillä myös nettiin ja lehtiin.. Harvemmin kuitenkaan. Päivittäin kiitellään työssä, viikoittain potilaat ja omaiset rahtaavat leivonnaisia, karkkeja, kukkia, kortteja kiitokseksi hoidosta. Negatiivista palautettakin toki tulee mutta harvemmin suoraan osastolle tai päivystykseen tai missä sitä onkaan ollut hoidettavana jossa asialle voisi jotain tehdä. Noh, tästä tietenkin voi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta eniten ihmetytti päivystyspolilla olut hoitoonsa pettynyt joka kirjoitti että "apua oli turha pyytää". Siis pyysitkö tosiaan apua johonkin jossa et itse pärjännyt (vaatteiden vaihto, vessakäynti, asennon parantaminen, syöttäminen/ruoan hankinta, selittäminen, ohjaaminen, lääkitys, jokin muu?) ja hoitajat siellä kieltäytyivät auttamasta? Vai??

    Entä millainen on hoitaja jota kutsutaan "hirviöhoitajaksi", mitä kyseinen hoitaja teki tai oli tekemättä että sai näinkin tavoiteltavan kutsumanimen?

    Selittäkää, kertokaa, valaiskaa, -yrittäkäämme me hoitajat ottaa opiksemme. Ja muistakaa te potilaat ja omaiset, että meidän työ on niin paljon muutakin kun se mitä te näette, mitä tapahtuu tietokoneen toisella puolella voi olla jotain ihan muuta kuin mitä turhautuneena haluaisi ajatella, hoitajat tekevät paljon paljon paljon asioita koneella jolla ei ole minkäänlaista tekemistä netissä surffailun kanssa. En tosin väitä etteikö sitäkin joskus harrasteta, katsokaas, meillä hoitoalallakin on joskus rauhallinen hetki, voi olla että se oli se sen viikon rauhallinen viis minuuttia tai vartti, tai jopa sen päivän muutama rauhallinen minuutti kun kerkeää irrotautumaan ajatuksineen potilastyöstä kunnes taas soittokellot soivat, puhelimet soivat, omaisilla on asiaa, potilailla on asiaa.. Enkä valita!, se on meidän työn luonne, ja se on hyväksyttävä. Suljettujen ovien ja hoitoverhojen takana/suojissa hoidetaan ihmisiä (ihmisiä!) jotka eivät voi/pysty/kykene enää itsestän hoitamaan, liikuttamaan, pesuista puhuessa emme pese pelkästään kasvoja, selkiä ja kainaloita vaan myös takapuolia, esinahan alta ja huulien väistä, ylipuhumme potilaita luopumaan htkeksi hammasproteeseista jotta saisimme(!) pestä kuukausien ruoantähteen (mädäntyneet sellaset) pois, hoidamme mätäneviä haavoja, sekavia ja aggressiivisia alkoholisteja, lähes 150 kiloisia jäykkiä ja vastaanhangoittelevia vuodepotilaita käännetään sängyssä, jne. Ja kyllä, kaikkia pitäisi samanarvoisesti hoitaa, myönnetäköön että vaikka kaikki varmasti saavat hoitoa, niin kyllä herttainen mummo varmasti saa enemmän hymyä ja silitystä kuin vauhko juoppo viinanhimoissaan huutelevana ja räyhäävänä. Kyllä me hoitajat se juoppo kestetään, mutta voi sitä mummoraukkaa joka joutuu jakamaan huoneensa tämän kanssa.

    Jos potilas on vastenmielinen sika inhottavine esinahkoineen ja mätänevine tekohampaineen, niin miksi ei hoitaja sitten laiska ja potilaita inhoava tunteeton tyhjäpää, joka käyttää kahvihetkensä netissä kuvottavia hoidokkejaan kuvaamalla. Eiköhän nämä ääritapaukset kuitenkin ole melko harvinaisia. Eikö hoitohenkilökuntaa velvoita ammattietiikka ja vaitiolovelvollisuus? Oli todellisuus mikä tahansa, ei ole sopivaa, että potilaasta puhutaan kuin siasta.


   • sh kirjoitti:

    Olen sairaanhoitaja, en tosin sairalaassa mutta eiköhän nämä kommentit meitä kaikkia koske.. Hyvää ja huonoa palautetta tulee aina, hyvä palaute ja kiitokset ja tyytyväisyyden osoitukset annetaan lähestulkoon aina potilashuoneessa/kasvotusten ja huonoa kohtelua nuristaan tietenkin netissä, lehdissä ym, tämähän ei päde pelkästään hoitoalaan vaan varmaan moneen muuhunkin "asiakaspalvelu alaan". Okei tuleehan sitä kiitosta välillä myös nettiin ja lehtiin.. Harvemmin kuitenkaan. Päivittäin kiitellään työssä, viikoittain potilaat ja omaiset rahtaavat leivonnaisia, karkkeja, kukkia, kortteja kiitokseksi hoidosta. Negatiivista palautettakin toki tulee mutta harvemmin suoraan osastolle tai päivystykseen tai missä sitä onkaan ollut hoidettavana jossa asialle voisi jotain tehdä. Noh, tästä tietenkin voi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta eniten ihmetytti päivystyspolilla olut hoitoonsa pettynyt joka kirjoitti että "apua oli turha pyytää". Siis pyysitkö tosiaan apua johonkin jossa et itse pärjännyt (vaatteiden vaihto, vessakäynti, asennon parantaminen, syöttäminen/ruoan hankinta, selittäminen, ohjaaminen, lääkitys, jokin muu?) ja hoitajat siellä kieltäytyivät auttamasta? Vai??

    Entä millainen on hoitaja jota kutsutaan "hirviöhoitajaksi", mitä kyseinen hoitaja teki tai oli tekemättä että sai näinkin tavoiteltavan kutsumanimen?

    Selittäkää, kertokaa, valaiskaa, -yrittäkäämme me hoitajat ottaa opiksemme. Ja muistakaa te potilaat ja omaiset, että meidän työ on niin paljon muutakin kun se mitä te näette, mitä tapahtuu tietokoneen toisella puolella voi olla jotain ihan muuta kuin mitä turhautuneena haluaisi ajatella, hoitajat tekevät paljon paljon paljon asioita koneella jolla ei ole minkäänlaista tekemistä netissä surffailun kanssa. En tosin väitä etteikö sitäkin joskus harrasteta, katsokaas, meillä hoitoalallakin on joskus rauhallinen hetki, voi olla että se oli se sen viikon rauhallinen viis minuuttia tai vartti, tai jopa sen päivän muutama rauhallinen minuutti kun kerkeää irrotautumaan ajatuksineen potilastyöstä kunnes taas soittokellot soivat, puhelimet soivat, omaisilla on asiaa, potilailla on asiaa.. Enkä valita!, se on meidän työn luonne, ja se on hyväksyttävä. Suljettujen ovien ja hoitoverhojen takana/suojissa hoidetaan ihmisiä (ihmisiä!) jotka eivät voi/pysty/kykene enää itsestän hoitamaan, liikuttamaan, pesuista puhuessa emme pese pelkästään kasvoja, selkiä ja kainaloita vaan myös takapuolia, esinahan alta ja huulien väistä, ylipuhumme potilaita luopumaan htkeksi hammasproteeseista jotta saisimme(!) pestä kuukausien ruoantähteen (mädäntyneet sellaset) pois, hoidamme mätäneviä haavoja, sekavia ja aggressiivisia alkoholisteja, lähes 150 kiloisia jäykkiä ja vastaanhangoittelevia vuodepotilaita käännetään sängyssä, jne. Ja kyllä, kaikkia pitäisi samanarvoisesti hoitaa, myönnetäköön että vaikka kaikki varmasti saavat hoitoa, niin kyllä herttainen mummo varmasti saa enemmän hymyä ja silitystä kuin vauhko juoppo viinanhimoissaan huutelevana ja räyhäävänä. Kyllä me hoitajat se juoppo kestetään, mutta voi sitä mummoraukkaa joka joutuu jakamaan huoneensa tämän kanssa.

    Eipä se ole potilaan vika jos hoitajalla sattuu olemaan huono päivä, tai on muuten vaan tympääntynyt työhönsä. Työt tehdään kunnolla ja potilaisiin ei kiukkua pureta. En minäkään kiukuttele työssäni. Potkut saisin ja heti. Se mikä tosissaan nyppii, on että hyvät hoitajat joutuu työkavereidensa silmätikuiksi. Ei anneta sen mukavan ja ahkeran hoitajan (niitäkin on) tehdä työtään omalla innollaan, vaan hys, hys,opetetaan "ryhmäkuriin".


   • sh kirjoitti:

    Olen sairaanhoitaja, en tosin sairalaassa mutta eiköhän nämä kommentit meitä kaikkia koske.. Hyvää ja huonoa palautetta tulee aina, hyvä palaute ja kiitokset ja tyytyväisyyden osoitukset annetaan lähestulkoon aina potilashuoneessa/kasvotusten ja huonoa kohtelua nuristaan tietenkin netissä, lehdissä ym, tämähän ei päde pelkästään hoitoalaan vaan varmaan moneen muuhunkin "asiakaspalvelu alaan". Okei tuleehan sitä kiitosta välillä myös nettiin ja lehtiin.. Harvemmin kuitenkaan. Päivittäin kiitellään työssä, viikoittain potilaat ja omaiset rahtaavat leivonnaisia, karkkeja, kukkia, kortteja kiitokseksi hoidosta. Negatiivista palautettakin toki tulee mutta harvemmin suoraan osastolle tai päivystykseen tai missä sitä onkaan ollut hoidettavana jossa asialle voisi jotain tehdä. Noh, tästä tietenkin voi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta eniten ihmetytti päivystyspolilla olut hoitoonsa pettynyt joka kirjoitti että "apua oli turha pyytää". Siis pyysitkö tosiaan apua johonkin jossa et itse pärjännyt (vaatteiden vaihto, vessakäynti, asennon parantaminen, syöttäminen/ruoan hankinta, selittäminen, ohjaaminen, lääkitys, jokin muu?) ja hoitajat siellä kieltäytyivät auttamasta? Vai??

    Entä millainen on hoitaja jota kutsutaan "hirviöhoitajaksi", mitä kyseinen hoitaja teki tai oli tekemättä että sai näinkin tavoiteltavan kutsumanimen?

    Selittäkää, kertokaa, valaiskaa, -yrittäkäämme me hoitajat ottaa opiksemme. Ja muistakaa te potilaat ja omaiset, että meidän työ on niin paljon muutakin kun se mitä te näette, mitä tapahtuu tietokoneen toisella puolella voi olla jotain ihan muuta kuin mitä turhautuneena haluaisi ajatella, hoitajat tekevät paljon paljon paljon asioita koneella jolla ei ole minkäänlaista tekemistä netissä surffailun kanssa. En tosin väitä etteikö sitäkin joskus harrasteta, katsokaas, meillä hoitoalallakin on joskus rauhallinen hetki, voi olla että se oli se sen viikon rauhallinen viis minuuttia tai vartti, tai jopa sen päivän muutama rauhallinen minuutti kun kerkeää irrotautumaan ajatuksineen potilastyöstä kunnes taas soittokellot soivat, puhelimet soivat, omaisilla on asiaa, potilailla on asiaa.. Enkä valita!, se on meidän työn luonne, ja se on hyväksyttävä. Suljettujen ovien ja hoitoverhojen takana/suojissa hoidetaan ihmisiä (ihmisiä!) jotka eivät voi/pysty/kykene enää itsestän hoitamaan, liikuttamaan, pesuista puhuessa emme pese pelkästään kasvoja, selkiä ja kainaloita vaan myös takapuolia, esinahan alta ja huulien väistä, ylipuhumme potilaita luopumaan htkeksi hammasproteeseista jotta saisimme(!) pestä kuukausien ruoantähteen (mädäntyneet sellaset) pois, hoidamme mätäneviä haavoja, sekavia ja aggressiivisia alkoholisteja, lähes 150 kiloisia jäykkiä ja vastaanhangoittelevia vuodepotilaita käännetään sängyssä, jne. Ja kyllä, kaikkia pitäisi samanarvoisesti hoitaa, myönnetäköön että vaikka kaikki varmasti saavat hoitoa, niin kyllä herttainen mummo varmasti saa enemmän hymyä ja silitystä kuin vauhko juoppo viinanhimoissaan huutelevana ja räyhäävänä. Kyllä me hoitajat se juoppo kestetään, mutta voi sitä mummoraukkaa joka joutuu jakamaan huoneensa tämän kanssa.

    on juuri sinun kaltaisesi lörppäsuinen ja valittava "työn sankari". Ai ai kun on kamalaa...


   • sh kirjoitti:

    Olen sairaanhoitaja, en tosin sairalaassa mutta eiköhän nämä kommentit meitä kaikkia koske.. Hyvää ja huonoa palautetta tulee aina, hyvä palaute ja kiitokset ja tyytyväisyyden osoitukset annetaan lähestulkoon aina potilashuoneessa/kasvotusten ja huonoa kohtelua nuristaan tietenkin netissä, lehdissä ym, tämähän ei päde pelkästään hoitoalaan vaan varmaan moneen muuhunkin "asiakaspalvelu alaan". Okei tuleehan sitä kiitosta välillä myös nettiin ja lehtiin.. Harvemmin kuitenkaan. Päivittäin kiitellään työssä, viikoittain potilaat ja omaiset rahtaavat leivonnaisia, karkkeja, kukkia, kortteja kiitokseksi hoidosta. Negatiivista palautettakin toki tulee mutta harvemmin suoraan osastolle tai päivystykseen tai missä sitä onkaan ollut hoidettavana jossa asialle voisi jotain tehdä. Noh, tästä tietenkin voi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta eniten ihmetytti päivystyspolilla olut hoitoonsa pettynyt joka kirjoitti että "apua oli turha pyytää". Siis pyysitkö tosiaan apua johonkin jossa et itse pärjännyt (vaatteiden vaihto, vessakäynti, asennon parantaminen, syöttäminen/ruoan hankinta, selittäminen, ohjaaminen, lääkitys, jokin muu?) ja hoitajat siellä kieltäytyivät auttamasta? Vai??

    Entä millainen on hoitaja jota kutsutaan "hirviöhoitajaksi", mitä kyseinen hoitaja teki tai oli tekemättä että sai näinkin tavoiteltavan kutsumanimen?

    Selittäkää, kertokaa, valaiskaa, -yrittäkäämme me hoitajat ottaa opiksemme. Ja muistakaa te potilaat ja omaiset, että meidän työ on niin paljon muutakin kun se mitä te näette, mitä tapahtuu tietokoneen toisella puolella voi olla jotain ihan muuta kuin mitä turhautuneena haluaisi ajatella, hoitajat tekevät paljon paljon paljon asioita koneella jolla ei ole minkäänlaista tekemistä netissä surffailun kanssa. En tosin väitä etteikö sitäkin joskus harrasteta, katsokaas, meillä hoitoalallakin on joskus rauhallinen hetki, voi olla että se oli se sen viikon rauhallinen viis minuuttia tai vartti, tai jopa sen päivän muutama rauhallinen minuutti kun kerkeää irrotautumaan ajatuksineen potilastyöstä kunnes taas soittokellot soivat, puhelimet soivat, omaisilla on asiaa, potilailla on asiaa.. Enkä valita!, se on meidän työn luonne, ja se on hyväksyttävä. Suljettujen ovien ja hoitoverhojen takana/suojissa hoidetaan ihmisiä (ihmisiä!) jotka eivät voi/pysty/kykene enää itsestän hoitamaan, liikuttamaan, pesuista puhuessa emme pese pelkästään kasvoja, selkiä ja kainaloita vaan myös takapuolia, esinahan alta ja huulien väistä, ylipuhumme potilaita luopumaan htkeksi hammasproteeseista jotta saisimme(!) pestä kuukausien ruoantähteen (mädäntyneet sellaset) pois, hoidamme mätäneviä haavoja, sekavia ja aggressiivisia alkoholisteja, lähes 150 kiloisia jäykkiä ja vastaanhangoittelevia vuodepotilaita käännetään sängyssä, jne. Ja kyllä, kaikkia pitäisi samanarvoisesti hoitaa, myönnetäköön että vaikka kaikki varmasti saavat hoitoa, niin kyllä herttainen mummo varmasti saa enemmän hymyä ja silitystä kuin vauhko juoppo viinanhimoissaan huutelevana ja räyhäävänä. Kyllä me hoitajat se juoppo kestetään, mutta voi sitä mummoraukkaa joka joutuu jakamaan huoneensa tämän kanssa.

    Hyvin kirjoitettu edellinen kommentti sairaanhoitajan työstä ! Itsekin sellainen, nyt jo eläkkeellä. Nimenomaan asiakkaalle ei näy kaikki se työ mitä esm..siellä kansliassa tehdään ! Mutta olen itsekin tavannut myös töykeitä hoitajia !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvin kirjoitettu edellinen kommentti sairaanhoitajan työstä ! Itsekin sellainen, nyt jo eläkkeellä. Nimenomaan asiakkaalle ei näy kaikki se työ mitä esm..siellä kansliassa tehdään ! Mutta olen itsekin tavannut myös töykeitä hoitajia !

    Sehän on pääasia että potilas täydellinen...... ( Mulkku) ja sitten kirjotellan ja haukutaan sytömi...
    . =


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sehän on pääasia että potilas täydellinen...... ( Mulkku) ja sitten kirjotellan ja haukutaan sytömi...
    . =

    Kyllähän näillä palstoilla voi keksiä tarinoita ja pysyy piilossa.. Ja mustamaalata ihmisiä.. Ei pidä mennä mukaan näihin sairaiden kirjotuksiin.. Kehtais Hävetä palstan pitäjä.. Todella säälittävä tyyppi...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän näillä palstoilla voi keksiä tarinoita ja pysyy piilossa.. Ja mustamaalata ihmisiä.. Ei pidä mennä mukaan näihin sairaiden kirjotuksiin.. Kehtais Hävetä palstan pitäjä.. Todella säälittävä tyyppi...

    Olen kuullut paljon huonoja kokemuksia Porvoon sairaalan päivystyksestä. Hoitajat istuvat, parveilevat, juoruavat omia asioitaan, potilaat ja asiakkaat odottavat, odottavat ja odottavat. Liikaa laiskoja hoitajia. Pitäisi todella vähentää henkilöstöä.Kyllä julkinen sektori on tehoton. Todella tehoton. Ei ihme että valtiolla menee huonosti, kun turhasta maksetaan palkkoja hoitajille. Palkattaisiin enemmän lääkäreitä hoitajien sijasta. Porvoossa kaupunginkin työntekijöillä tuntuu muutenkin olevan ylivalta: Työntekijät eivät pysy työpaikoilla työvuoroissaan, työnantajan tavaroita varastetaan, työkavereita kiusataan, asiakkaita kohdellaan huonosti, työ tehdään huonosti. Ja ylin johto ei puutu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen kuullut paljon huonoja kokemuksia Porvoon sairaalan päivystyksestä. Hoitajat istuvat, parveilevat, juoruavat omia asioitaan, potilaat ja asiakkaat odottavat, odottavat ja odottavat. Liikaa laiskoja hoitajia. Pitäisi todella vähentää henkilöstöä.Kyllä julkinen sektori on tehoton. Todella tehoton. Ei ihme että valtiolla menee huonosti, kun turhasta maksetaan palkkoja hoitajille. Palkattaisiin enemmän lääkäreitä hoitajien sijasta. Porvoossa kaupunginkin työntekijöillä tuntuu muutenkin olevan ylivalta: Työntekijät eivät pysy työpaikoilla työvuoroissaan, työnantajan tavaroita varastetaan, työkavereita kiusataan, asiakkaita kohdellaan huonosti, työ tehdään huonosti. Ja ylin johto ei puutu.

    Oikeassa olet. Päiväkodit ovat esimerkkijuuri tästä. Yleinen kitinä ja valitus työntekijöillä, lapsia kohdellaan huonosti (väkisin pidetään nukkumassa päivällä, vanhempia ei kuunnella). Johto on ammattitaidotonta. Väkeä pitäisi vähentää ja tehokkuutta vaatia lisää. Ja yksinkertaisesti osa hoitajista ja lastentarhanopettajista laittaa pois. Irtisanoa. Nurisijat ensimmäiseksi. Ja sairaaloissa myös vähentää sairaanhoitajia. Lääkäreitä voisi lisätä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oikeassa olet. Päiväkodit ovat esimerkkijuuri tästä. Yleinen kitinä ja valitus työntekijöillä, lapsia kohdellaan huonosti (väkisin pidetään nukkumassa päivällä, vanhempia ei kuunnella). Johto on ammattitaidotonta. Väkeä pitäisi vähentää ja tehokkuutta vaatia lisää. Ja yksinkertaisesti osa hoitajista ja lastentarhanopettajista laittaa pois. Irtisanoa. Nurisijat ensimmäiseksi. Ja sairaaloissa myös vähentää sairaanhoitajia. Lääkäreitä voisi lisätä.

    Nåå voi voi mikä teitä ihmisiä vaiva.. Olen kuulut.. Fakta hyvät ihmiset.. Hakekaa nyt Apua itsellenne...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nåå voi voi mikä teitä ihmisiä vaiva.. Olen kuulut.. Fakta hyvät ihmiset.. Hakekaa nyt Apua itsellenne...

    Työtömi Luusereita tääl kirjoittele.. Hävetkää.. Me töihin urpo..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Työtömi Luusereita tääl kirjoittele.. Hävetkää.. Me töihin urpo..

    Mene ite töihin. Ne kirjoittaa, joilla on kokemusta ja näkemystä. Joskus totuus sattuu! Eikö olisi aika saada julkinen sektori kustannustehokkaaksi myös Porvoossa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mene ite töihin. Ne kirjoittaa, joilla on kokemusta ja näkemystä. Joskus totuus sattuu! Eikö olisi aika saada julkinen sektori kustannustehokkaaksi myös Porvoossa?

    Kokemusta ja näkemystä... Ne ei Todellakaan kirjoitele suomi 24... Luuseri


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kokemusta ja näkemystä... Ne ei Todellakaan kirjoitele suomi 24... Luuseri

    Sinä olet todellinen Luuseri.. Kirjoitelet verhojen taka ja arvostelet toisia.. Jos sinulla oikeasti asia ja sinua kohdeltu värin astu esin ei tarvi pilotella verhojen ta ja vetää toisia urpoja mukaan sinun Pahoinvointin.. Urpo


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinä olet todellinen Luuseri.. Kirjoitelet verhojen taka ja arvostelet toisia.. Jos sinulla oikeasti asia ja sinua kohdeltu värin astu esin ei tarvi pilotella verhojen ta ja vetää toisia urpoja mukaan sinun Pahoinvointin.. Urpo

    Näillä palstoilla voi kirjoittaa ja : itse vasta omille kirjotuksille : ja leikitään että ollaan fiksuja. Hakisit nyt vaan apua..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näillä palstoilla voi kirjoittaa ja : itse vasta omille kirjotuksille : ja leikitään että ollaan fiksuja. Hakisit nyt vaan apua..

    Ja toisaalta sairalat. Taxit. Ynä muuta on vaitiolo velvollisuus eivät edes pysty puolustamaan itsensä sinun urpon väiteisin... Urpo


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja toisaalta sairalat. Taxit. Ynä muuta on vaitiolo velvollisuus eivät edes pysty puolustamaan itsensä sinun urpon väiteisin... Urpo

    Näissä sinun väiteisin kirjotuksiin huomaa ihan tarkalleen sen.. Että täys urpo.. Hyppäät selaisien ihmisten kimppuun millä työn puolesta eivät voi puolustautua... Toivottavasti nukuut hyvin... Urpo


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näissä sinun väiteisin kirjotuksiin huomaa ihan tarkalleen sen.. Että täys urpo.. Hyppäät selaisien ihmisten kimppuun millä työn puolesta eivät voi puolustautua... Toivottavasti nukuut hyvin... Urpo

    Ja vielä sinun kirjotukuksista huomaa että et ole työelämässä paljon mukana olut... Jos olenkaan... Nosta vaan jatkossa kin luukusta niin hyvä tulee...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja vielä sinun kirjotukuksista huomaa että et ole työelämässä paljon mukana olut... Jos olenkaan... Nosta vaan jatkossa kin luukusta niin hyvä tulee...

    Et näköjään ole titonenkan mitä vaitiolo velvollisuus tarkoittaa...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et näköjään ole titonenkan mitä vaitiolo velvollisuus tarkoittaa...

    Ikävää, kun ikäviä kokemuksia ei saisi sanoa. Itse olen käynyt 3 kertaa päivystyksessä vuoden aikana ja kaikki kokemukset on olleet kamalia. Negatiivinen asenne on totta hoitajilla. Samoin työmotivaation puute. Julkinen sektori on tehoton. Sitä pitäisi isolla kädellä muuttaa ja johtaa toisin. Niin terveydenhoitoa kuin varhaiskasvatustakin. Mutta on helpompi olla tekemättä muutoksia. On helpompi olla johtamatta. On helpompi olla vaatimatta ahkeruutta ja työmotivaatiota työntekijöiltä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ikävää, kun ikäviä kokemuksia ei saisi sanoa. Itse olen käynyt 3 kertaa päivystyksessä vuoden aikana ja kaikki kokemukset on olleet kamalia. Negatiivinen asenne on totta hoitajilla. Samoin työmotivaation puute. Julkinen sektori on tehoton. Sitä pitäisi isolla kädellä muuttaa ja johtaa toisin. Niin terveydenhoitoa kuin varhaiskasvatustakin. Mutta on helpompi olla tekemättä muutoksia. On helpompi olla johtamatta. On helpompi olla vaatimatta ahkeruutta ja työmotivaatiota työntekijöiltä.

    Minäkin olen käynyt ihan päinvastainen kokemus kuin sulla... Onkohan näin että jotkut ihmiset etsi vain vika toisisa... Kotsosit vaikka peiliin ja mieti olenko niin virhetön... Voiko olla että sinun pitäisi käydä B-sairaalassa hakemassa apua...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin olen käynyt ihan päinvastainen kokemus kuin sulla... Onkohan näin että jotkut ihmiset etsi vain vika toisisa... Kotsosit vaikka peiliin ja mieti olenko niin virhetön... Voiko olla että sinun pitäisi käydä B-sairaalassa hakemassa apua...

    Tai sinulla voisi olla B-sairaalaan asiaa. Jos ei oikein maksa veroja eikä huolehdi läheisistä, ei kannata valittaa. Valitettavasti Porvoon sairaalan päivystyspoliklinikan ja ahkeruuden ja osaamisen ja työmotivaation taso on huono.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kokemusta ja näkemystä... Ne ei Todellakaan kirjoitele suomi 24... Luuseri

    Julkinen sektori tarvitsee ryhtiliikkeen. Ihmisen perustarve on omien tarpeiden ja toiveiden toteuttaminen. Oma etu menee kaikessa edelle. Siksi palvelujen yksityistäminen (vanhustenhoito, sairaalahoito ja päivähoito) on ainoa reitti siihen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kokemusta ja näkemystä... Ne ei Todellakaan kirjoitele suomi 24... Luuseri

    No nyt kaikki päivähoidon opettajat ja hoitajat oikeisiin sairaalatöihin. Tulee oppia työntekoon ja laiskottelu jää vähemmälle. Ja päiväkodin johtajuutta voidaan yhdistellä, niinkuin muuallakin tehdään. Jotain tulosvastuuta sentään. Samalla niukkiin sairaanhoitoresursseihin apua.


   • Huti laukaus.. Karvanen yrittäjä vaivaiset 33 vuotta neljä palkalistal + kirjanpitäjä.... Ja vielä palveluammatissa. .. Sinä samaton älä jatkaa sitä mustamalamist..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huti laukaus.. Karvanen yrittäjä vaivaiset 33 vuotta neljä palkalistal + kirjanpitäjä.... Ja vielä palveluammatissa. .. Sinä samaton älä jatkaa sitä mustamalamist..

    Porvoon sairaalan päivystykseen ei kannata mennä, jos ei halua kuolla. Jos taso on huono, se on huono. Yritetään asiakkaana mennä muualle, missä taso on parempi. Turha ottaa riskiä oman terveyden suhteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Porvoon sairaalan päivystykseen ei kannata mennä, jos ei halua kuolla. Jos taso on huono, se on huono. Yritetään asiakkaana mennä muualle, missä taso on parempi. Turha ottaa riskiä oman terveyden suhteen.

    Mene muualle parempi niin... Ja Toivotaan että löytävät sopiva lääkitystä sulle. Ruisku persuksiin....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mene muualle parempi niin... Ja Toivotaan että löytävät sopiva lääkitystä sulle. Ruisku persuksiin....

    Maksan veroja enkä valita.. Sinähän näisä palstoilla kitiset... Mene töihin äläkä kitise...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mene muualle parempi niin... Ja Toivotaan että löytävät sopiva lääkitystä sulle. Ruisku persuksiin....

    Porvoon sairaalaan tulee muutos, kun henkilökunta vaihdetaan. Niin osastoille kuin päivystyspoliklinikkaankin.


  • Sinne äiti autuas kuoli joulupäivänä 2017 ,painoikohan nappia, olikohan hoitajilla muita kiireitä ?

   • Nåå voi voi hae nyt itselesi apua... 2017 ?


   • Todennäköisesti ei saanut äitisi tarvitsemaansa hoitoa. Niin kauan kuin julkista sektoria ei johdeta kunnolla, tilanne ei parane. Se sama näkyy joka puolella julkisissa toiminnoissa, sairaaloissa, poliklinikoilla, päiväkodeissa jne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nåå voi voi hae nyt itselesi apua... 2017 ?

    Kommentistasi päätellen olet rantaruottalainen vanhapiika ,jäisit vaa eläkkeelle potilaita kiusaamasta !


  • Korona ei ole kunnolla edes alkanut, vielä.
   Moneen perheeseen tulee vielä viikatemies vierailulle,
   lähiaikoina,.
   Musta enkeli vie monen monta, pientä päivänsankaria mukanaan.

   • Ja syynä mummut ja mummot, kun eivät pysy erossa lapsenlapsistaan edes tätä hetkeä, kun on tämä poikkeustila!


  • Onpa itsellä käynyt hirveän hyvä tuuri, kun olen ollut viime vuosien aikana muutamassa leikkauksessa tai muissa tutkimuksissa ko. sairaalassa sekä päivystykseenkin joutunut turvautumaan useita kertoja mutta kertaakaan en ole tullut huonosti kohdelluksi. Kuten sanoin, ei tähän voi olla muuta mahdollisuutta kuin hyvä tsäkä.

   • Hyvä Tsäkä sit mullaki... Porvoon sairaala ihan yes...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä Tsäkä sit mullaki... Porvoon sairaala ihan yes...

    Paskat sul mitään tsäkää ollut, olet pelkästään valehteleva trolli...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paskat sul mitään tsäkää ollut, olet pelkästään valehteleva trolli...

    Porvoon sairaala paras ja sexikäitä hoitajia...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Porvoon sairaala paras ja sexikäitä hoitajia...

    "Porvoon sairaala paras ja sexikäitä hoitajia..."
    Jos sexsyinä pitää elämäänsä kyllästyneitä natsismiin ihastuneita nuttura tiukalla olevia telaketju femakkoja.
    Aivan kaikki ei näitä hirviöitä vielä toki ole, mutta sosiaalinen työpaikka paine siihen lopulta väistämättä ajaa.


  • Se on joka kaupungissa sama homma...hoitajat istuu koneilla ja jauhaa paskaa.Olin Hus:ssa ja Tays:ssa syöpäleikkauksissa ja molemmissa hoitajat ei välittäneet paskaakaan olostani.Kuulin omin korvin miten asioistani puhuttiin kansliassa ovi auki...itse makasin käytävässä sängyssä ja odottelin magneettikuvausten jälkeen huoneeseen pääsyä.Unohtivat minut siihen juoruillessaan pitkäksi toviksi.Suuttuivat monta lertaa kun olin niin huonossa kunnossa etten pystyny suoriutumaan yksin hiljaa huoneessani vaan joutuivat palvelemaan.Tein kantelun asiasta ja se otettiin tosissaan ja hoitajat saivat nootin asiasta onneksi.Sairaalahuoltajat olivat mahtavia ja auttoivat missä pystyivät.Olen kuntouttanut itseni huippukuntoon ja piruuttaan olen ajatellut välillä käydä näyttämässä miten laiska ja tekosairas potilas on viitsinyt kuntouttaa itsensä tähän kuntoon.

   • Sinähän se tässä jauhat paska...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinähän se tässä jauhat paska...

    Kun nuttura on niin tiukalla ettei suu mene kiinni, on ymmärrettävää antamasi lausunto asialliseen potilaan kirjoitukseen kokomastaan kohtelusta sairaalahoidossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun nuttura on niin tiukalla ettei suu mene kiinni, on ymmärrettävää antamasi lausunto asialliseen potilaan kirjoitukseen kokomastaan kohtelusta sairaalahoidossa.

    Muistathan ottaa Lasilisen sammariniä se auttaa närästyksen....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistathan ottaa Lasilisen sammariniä se auttaa närästyksen....

    Joka kaupungissa sama homma kirjoitelet... Olet näköjään kierelyt vähän enemmän.. Näin Liioitelet Trolli... Urpo


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistathan ottaa Lasilisen sammariniä se auttaa närästyksen....

    Eihän minua mikään närästä. Kommentoin vain ymmärtäväni anonyymin 02.07.2020 03:47 lausunnon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joka kaupungissa sama homma kirjoitelet... Olet näköjään kierelyt vähän enemmän.. Näin Liioitelet Trolli... Urpo

    "Joka kaupungissa sama homma kirjoitelet"
    Juu, tosiaan useammassa kaupungissa julkinen terveydenhoito on miehitetty elämäänsä kyllästyneillä, työhönsä lepääntyneillä voisi sanoa jopa hirviö henkilöillä.
    Näitä sitten puolustelee nämä "samariiniä" tarjoavat urpo trollit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Joka kaupungissa sama homma kirjoitelet"
    Juu, tosiaan useammassa kaupungissa julkinen terveydenhoito on miehitetty elämäänsä kyllästyneillä, työhönsä lepääntyneillä voisi sanoa jopa hirviö henkilöillä.
    Näitä sitten puolustelee nämä "samariiniä" tarjoavat urpo trollit.

    Hakisit Psykiatrisile... Olet käynyt väärällä osastolla... Ei taida sammarini auttaa sinun ongelmiin...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hakisit Psykiatrisile... Olet käynyt väärällä osastolla... Ei taida sammarini auttaa sinun ongelmiin...

    "Olet käynyt väärällä osastolla"
    Tehdäänkö psykiatrisella osastolla vaikkapa sydänleikkauksia?

    "Ei taida sammarini auttaa sinun ongelmiin..."
    Minkälaisen ongelman kuvittelet minulla olevan?
    Voisit ehkä itse kokeilla tuota samariiniä jos se vaikka avaisi silmäsi havaitsemaan sen tosiasian, että julkisenpuolen arvauskeskuksisissa on "töissä" luvattoman paljon työhönsä kyllästyneitä ja leipääntyneitä, laiskoja, suoranaisia hirviöhoitajia, joiden "hoidosta" moni itse tai lähiomainen on joutunut kärsimään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Olet käynyt väärällä osastolla"
    Tehdäänkö psykiatrisella osastolla vaikkapa sydänleikkauksia?

    "Ei taida sammarini auttaa sinun ongelmiin..."
    Minkälaisen ongelman kuvittelet minulla olevan?
    Voisit ehkä itse kokeilla tuota samariiniä jos se vaikka avaisi silmäsi havaitsemaan sen tosiasian, että julkisenpuolen arvauskeskuksisissa on "töissä" luvattoman paljon työhönsä kyllästyneitä ja leipääntyneitä, laiskoja, suoranaisia hirviöhoitajia, joiden "hoidosta" moni itse tai lähiomainen on joutunut kärsimään.

    Jos sulla ongelmia ei tarvi mollata sytömi.... Mutta sinähän olet Täydellinen.... Urpo.. Apua löytyy suomi 24...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos sulla ongelmia ei tarvi mollata sytömi.... Mutta sinähän olet Täydellinen.... Urpo.. Apua löytyy suomi 24...

    Ketä "sytömiä" silloin muka mollataan kun julkisenpuolen laiskoista hirviöhoitajista totuus lulkituodaan?
    Miksi koitat apinan raivolla sinulle täysin tuntematonta vastaajaa haukkua vain siitä hyvästä kun on osoitettu myötätuntoa laiskojen v-mäisten hirviöhoitajien uhrilsi joutuneille?
    Parhaiten sen urpon näet kun katsot peiliin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ketä "sytömiä" silloin muka mollataan kun julkisenpuolen laiskoista hirviöhoitajista totuus lulkituodaan?
    Miksi koitat apinan raivolla sinulle täysin tuntematonta vastaajaa haukkua vain siitä hyvästä kun on osoitettu myötätuntoa laiskojen v-mäisten hirviöhoitajien uhrilsi joutuneille?
    Parhaiten sen urpon näet kun katsot peiliin.

    Ei taida pilleri tai kaks auttaa sinun ongelmiin.... Ota kourallinen...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei taida pilleri tai kaks auttaa sinun ongelmiin.... Ota kourallinen...

    Lisäys edelliseen.. Taidat olla Lähikaupan kauhu kuin myös napureiden... Urpo....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei taida pilleri tai kaks auttaa sinun ongelmiin.... Ota kourallinen...

    Mitäpä pillereitä tarvitsee kun ongelmia ei ole.
    Toista se on kohdallasi, kun raivokkaasti yrität vääntää ihmisten kokemuksia huonosta ja ala-arvoisesta kohtelusta sairaalassa jonkin yksittäisen kirjoittajan ongelmaksi.
    Mites on, eikö ollutkin tollon näköinen urpo jonka peiliin katsoessasi näit?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lisäys edelliseen.. Taidat olla Lähikaupan kauhu kuin myös napureiden... Urpo....

    Sulla noita vääriä arvauksia "yön yli" nukuttua pulppuaa kuin urpolla konsanan.
    Mitä muuten ovat "napurit"?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut