Autokorjaamolla....

autohuollossa

Olin jo pitkään katsellut "sillä silmällä" automme vakituista huoltajaa/korjaajaa.Niinpä mieheni ilmoitus työmatkaltaan, että auto pitäisi viedä huoltoon, tuli minulle kovin mieleisenä uutisena...

Olin valmistautunut auton vientiä varten huolellisesti, sillä olin kyllä huomannut rasvamontun vierellä joskus odotellessani, ettei korjaajankaan katse aina ihan luvallisilla teillä liikkunut. Niinpä pukeuduin mukavan paljastavaan minihameeseeni, ja lähdin "huoltoon".

Heti kun pääsin paikalle, tietysti juuri sovittuun aikaan, nousin autosta ja kysyin, kestääkö mahdollinen huolto kauankin? Kaveri, olkoon tässä vaikka Ripa, vastasi että ei siinä kauaa mene, josko haluan odotella.Kahviakin olisi konttoorissa, jos haluan mennä hörppäsemään.Sanoin, ettei minua kahvi niinkään kiinnosta,mutta jos voisin lainata "naistenhuonetta", niin sinne olisi pikkusen asiaa."Tuollahan se on,mutta siellä on kyllä tosi likaista,että kannattaako sinne mennä itseään sotkemaan?",Ripa sanoi katsellen piikkareitani ja vaaleaa paitaani.

Kävelin hitaasti, lanteitani hitaasti keikutellen vessaa kohti ja suljin oven perässäni hymyillen vielä Ripalle.

Vessassa tunsin, kuinka hengitykseni oli jo kiihtynyt pelkästä ihanan, öljystä likaisen miehen katselemisesta.Hänen ruskeat silmänsä ja pilke silmäkulmassa oli saanut minut aivan kiimoihini, vaikka en edes tiennyt onnistuisinko viettelemäänkään häntä.

Kun palasin takaisin nojailemaan auton kylkeen, esittämään "typeriä, naisellisia kysymyksiä" siitä ja tästä ja osoittelemaan punaisella lakatulla kynnelläni sitä ja tätä osaa, huomasin Ripan katseen yhä useammin hakeutuvan kohti rintojani, jotka hyvin avoinaisen paitani kaula-aukosta tarjoutuivat nähtäville.
Sitten auto piti käynnistää, ja Ripa pyysi minua nousemaan autoon starttaamaan sitä. Istahdin etupenkille, pitkät sääreni nostin autoon ja yritin startata.Mutta autopa ei käynnistynytkään."No,mikäs ihme siellä nyt on?",kuului konepellin alta;"Odotas hetki, starttaa kun sanon",Ripa huuteli ohjeita.Ja odotellessani ohjeita istuskelin ja ajatuksissani "hiplailin" paitani kaula-aukosta paljasta kaulaani ja ihoa rintojeni välissä.Nostin katseeni ylös ja näin Ripan tuijottavan minua auton konepellin reunan ylitse.
"Mitähän jos minä tulisin starttaamaan itse",hän puuskahti nolostuneena jäätyään kiinni tuijottelustani.
Nostin hitaasti ensin toisen jalkani autosta ulos, levitin jalkojani ehkä vähän liikaakin ja samalla annoin hyvän näköalan minihameen peittämien reisieni väliin, ja sitten toisen jalankin ulos autosta ja aloin nousta ylös.Kuulin ähkäisyn vierestäni:"Jumalauta nainen,nyt alkaa riittää", ja samassa tunsin kuinka Ripa tarttui minua kiinni kädestä,joka lepäsi auton ovenkahvalla.

Ripa veti minut nopealla vedolla ylös autosta ja kiskaisi itseään vasten."Tunnetko nainen,mitä sinä teet minulle", hän kähisi korvaani ja painautui tiukasti minua vasten.Tunsin hänen haaruissaan löysiä haalareita vasten kovan kohouman ja naurahdin."Onkos sulla jotenkin ahdasta niissä haalareissas,vai mikä täällä oikein pullottaa?", kysyin ja tuijotin Ripaa haastavasti suoraan silmiin.Ripa vastasi katseeseeni yhtä tiukasti takaisin ja otti sitten minua kädestä kiinni ja painoi sen kaluaan vasten.Se tuntui kiihottavan kovalta ja aivan selvästi nyökytteli itseeän vasten kättäni.
Kiersin sormeni haalarin läpi kullin ympärille ja tunsin kuinka Ripa jäykistyi hetkeksi paikalleen.Tein muutaman nopean runkkausliikkeen haalarin läpi, edelleen tuijottaen miestä suoraan silmiin ja sitten sanoin: "Eikö olisi helpompi,jos vaikka vähän avaisit noita haalareitasi?" Samalla kun Ripa veti vetoketjun auki haalaristaan, minä istahdin takaisin automme etupenkille ja vedin häntä sitten lähemmäs itseäni.

Haalareiden suojasta paljastui upea, kivikovana seisova kulli, joka uhmakkaasti osoitti kohti kattoa.Vedin Ripaa lähemmäs ja otin kädelläni kiinni kullista. Nuolaisin huuliani ja sitten suutelin kullinpäätä hitaasti.Terskanpää oli turvoksissa esinahan puristuksissa ja vedin esinahan taakse huulillani.Sitten pyöritin kieltäni hitaasti ympäri terskaa nauttien sen pehmeydestä ja päähän kihonneesta suolaisesta tipasta. Upotin huuleni hitaasti pitkin kullinvartta juureen asti ja vaikka kulli olikin pitkä, sain sen suuhuni kokonaan.Hitaasti liikutin huuliani edestakaisin kullinvartta pitkin, ja annoin kieleni lirkutella kullin alareunaa pitkin samalla kun huuleni hyväilivät sitä hitailla vedoilla. Ripa oli tarttunut kiinni hiuksiini ja liikutti päätäni yhä nopeammin kullinsa vartta pitkin. Hän huokaili hiljaa silmät ummessa, kuiski jotakin "kiimaisesta nartusta, joka tulee kesken työpäivän kiusaamaan", ja "antavansa opetuksen moiselle nartulle".
Kuuntelin kuisketta yhä kiihottuneemmassa tilassa itse, tunsin kuinka pilluni valui hunajaansa automme penkille, ja nänninni seisoivat liivejä vasten niin kovina, että se melkeinpä sattui.

Huulet kullinvartta pitkin jatkoivat omaa elämäänsä, ja tunsin, kuinka ote hiuksissani tiukkeni pikkuhiljaa.Lantion liike kasvojani vasten alkoi olla yhä nopeampaa ja suutani naitiin jo aikamoisella kiihkolla. Sitten Ripa painoi pääni syvälle kullinkarvoihinsa ja päästi spermansa liikkeelle.Tunsin kuinka suolainen sperma ruiskahteli kurkkuuni ja nieleskelin sitä haltioissani.

Viimein Ripan kulli lakkasi roiskimisensa, ja nuolin vielä viimeisetkin pisarat, joita kullin päässä ja terskassa kiilteli.Nostin katseeni ylös hänen silminsä, ja näin niissä saman himon kiillon joka varmaan paistoi myös omista silmistäni.Ripa veti minut ylös autosta, avasi auton takaoven ja työnsi minut selälleen takapenkille.Jalkani jäivät auton ulkopuolelle ja Ripa asettui kontilleen jalkojeni väliin.

Hän hyväili paidan läpi rintojani, ja mustien sormien jäljet kaunistivat paitaani, kun hän avasi napit yksi kerrallaan. Liivit hän nosti ylös rintojeni päälle ja kumartui sitten suutelemaan jäykityneitä nännejäni. Hän imi niitä, pyöritteli sormillaan nännejä ja näykki niitä varovasti. Sitten hän laskeutui kielellään pitkin vatsaani kohti napaani.
Minihame oli jo tässä vaiheessa noussut ylös ollen yhtenä kurttuna lantioitteni päällä. Pienet stringit jotka olin aamulla vetänyt jalkaani saivat nyt väistyä tutkivan kielen tieltä, kun Ripa siirsi niitä sivuun märän pilluni päältä.Kieli eteni pitkin ja pehmein lipaisuin pitkin häpyhuuliani, alas kohti peppureikääni, ja sitten toista reunaa ylös kohti klittaani, joka kutsuvasti jökötti huomiota hakien. Ripan kieli pyörähteli laiskasti klitan ympärillä, ja laskeutui sitten taas kohti pilluni vuotavaa aukkoa.Ripa pyöritti kieltään pillussani sisällä ja sitten taas lipoi klittaa.Samalla hän upotti yhden sormensa pilluuni sisälle ja alkoi liikuttaa sitä mahlaisessa pillussani edestakaisin.

Nuoleva kieli klitallani, sekä sormi pillussani alkoi olla liikaa jo aamusta asti kiimaiselle mielelleni, ja tunsin kuinka ensimmäinen orgasmi lähetti lämpimiä aaltojaan vatsanpohjaani. Kiersin jalkani tiukasti Ripan niskan taakse ja vedin käsilläni hänen päätään yhä tiukemmin vasten pilluani, kun orgasmi räjähti sisälläni.

Tämä oli ilmeisesti merkki Ripalle, sillä hän riuhtaisi minut seisomaan auton viereen ja käänsi minut selkä itseensä päin.Nojasin auton takaluukkua vasten, kun Ripa painoi kullinsa yhdellä pitkällä survaisulla sisääni. Hän aloitti hitaan nainnin, puristellen samalla rintojani toisella kädellään ja toisen käden sormilla hän hyväili takaapäin klittaani.Pyöritin lantiotani Ripan kullia ja sormea vasten ja mumisin hänelle:"Nussi nyt, nussi oikein kunnolla, anna sitä kullia niin että tiedän".

Ja Ripa antoi, hän liikutti itseään yhä rajummin pillussani ja hänen sormensa klitallani olivat jo suorastaan kovakouraiset, mutta minä en välittänyt.Se tuntui niin hyvältä, ja olin niin kiimoissani, että halusin vain kovemmin ja kovemmin sitä ihanaa pitkää kullia sisääni.

Ripa tarrasi kiinni hiuksiini, ja repi minun päätäni taaksepäin samalla kun pani minua yhä kovemmin.Sitten hänen suustaan pääsi karjaisu:"AAARRGGH, mikä pillu, jumalauta nainen nyt multa tuleeeee...." ja samalla hän laukesi sisääni pitkin nykäisyin.
Minä sain orgasmini hänen peräänsä, hänen repiessään hiuksiani ja painellessa vielä viimeisiä tyhjentäviä vetoja sisälläni.

Hitaasti Ripa vetäytyi ulos minusta, hänen kullinsa kiilsi spermasta ja minun pilluni mehuista.Kumarruin nuolemaan sen puhtaaksi, maistelin ihania suolaisia sperman makuja ja omaa imelää pilluni mehua. Ripa nojasi autoamme vasten silmät ummessa. Kun kulli oli puhdas, nousin ylös ja vedin hänen haalarinsa vetoketjun kiinni. Ripa veti liivini takaisin rintojeni päälle, suudellen vielä kivistäviä nännejäni, ja napitti sitten paitani kiinni ja veti minihameeni helmat suoriksi.

Koska auto jostain kumman syystä kaiken tämän jälkeen käynnistyi vaivatta, pääsin minä kotiin pesulle ja Ripa jatkamaan töitään seuraavan auton kanssa.

Lienee turha sanoa, että sen jälkeen mieheni ei koskaan tarvinnut kahta kertaa pyytää minua viemään autoamme huoltoon. Eikä siitä paidasta saatu edes pesulassa niitä mustia sormenjälkiä pois...

7

8139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oho

      no jopas nyt.. olipas hyvä tarina! kirjota ihmeessä lisää :)

      • kirjoittaja

        kiitos positiivisesta palautteesta...ehkäpä vielä lisää tuleekin...


      • Autokorjaaja
        kirjoittaja kirjoitti:

        kiitos positiivisesta palautteesta...ehkäpä vielä lisää tuleekin...

        Erittäin hyvin kirjoitettu..jään odottamaan jatkoa ;) Sattuspa ittellekki joku päivä tuollainen asiakas.. :)


      • Tiina

        Taisi ripa olla aika pitkä jos pystyi katsomaan aukinaisen konepellin yli sitä naista... vähän kannattais olla tarkempi!


      • Autokorjaaja
        Tiina kirjoitti:

        Taisi ripa olla aika pitkä jos pystyi katsomaan aukinaisen konepellin yli sitä naista... vähän kannattais olla tarkempi!

        Ei kuule kaikissa autoissa oo kovinkaan iso konepelti, vaivatta pystyn minäki (180cm) kurkkimaan pellin yli


      • kirjoittaja

        uusin tarinani löytyy seksinovelleista, autiotalon vanki-niminen juttu...laittakaahan palautetta taasen...kiitos jo etukäteen...


      • Petsko
        Tiina kirjoitti:

        Taisi ripa olla aika pitkä jos pystyi katsomaan aukinaisen konepellin yli sitä naista... vähän kannattais olla tarkempi!

        Riippuu tietysti autosta!!! Ja miehestäkin... Kateuttasi Tiina takerrut yksityiskohtiin. Tarina oli hyvä ja sillä siisti. Mä voisin taasen Tiina katsella sua konepellin yli... tai ali:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe