Suositeltavaa seutua majailla?

Sepeli_85

Aikomuksena on keväämmällä piipahtaa viikon reissu kaupungissa mutta majapaikan sijainti on hieman kysymysmerkki. Toivomuksena olisi viihtyisä ja opiskelijaystävällinen(edulliset ruokapaikat, nuorekkaat baarit yms.) seutu Manhattanilla. Pakolliset nähtävyydet ja ostokset tulee käytyä metrolla katsomassa päiväsaikaan mutta nimenomaan tuo ilta-aikainen viihtyminen olisi toivottavaa. Mikäli joku osaa noilla onnettomilla kriteereillä suositella suuntaa niin kiitos siitä. (Ennen kuin keritään antamaan palautetta niin juu, olen lukenut aiempiakin viestejä muttei oikein ole löytynyt vastausta ;)

2

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k

      Upper West Sidelta löytyy paljon edullisia hostelleja ja hotelleja sekä kivoja ruokapaikkoja ja kuppiloita. Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan ainakin Fred'sissä (83rd St. & Amsterdam Ave) sekä siitä vajaa kortteli alaspäin baari nimeltä The Dead Poet. Loistavia paikkoja, joka ilta porukkaa ja enimmäkseen paikallisia, eli aito meno. Fred'sistä saa myös ruokaa melko myöhään iltaan asti. Lähistöltä löytyy paljon majoitusvaihtoehtoja, Hotels.com on mielestäni paras ja hyvin luotettava varauspalvelu. Hauskaa matkaa! :)

    • matkailija-x

      Times Square on ylikansoitettu ja vähän ahdistavakin kun joka askeleella tyrkytetään kiertoajeluita, tylsiä ketjuravintoloita jne. Must nähtävyys iltavalaistuksessa, mutta ei mielestäni paras paikka majoittumiseen ja nähdä "todellista" New Yorkia.

      Greenwich Village, Soho, East Village, Tribeca yms. ovat mielenkiintoisia kaupunginosia, paljon ilta-elämää, klubeja, ravintoloita ja baareja, mutta niissä on hieman vähemmän ainakin edullisia hotelleja kuin keskikaupungilla. Yksi vaihtoehto on ottaa hotelli esim. C/E tai 1/2-metroreitin varrelta esim. Chelseasta. Iltaisinkin metrolla liikkuminen on turvallista ja nopeaa.

      Hyviä tarjouksia New Yorkin hotelleihin löytää mm. www.quickbook.comista; usein erilaisia tarjouskampanjoita, ja useimmat varaukset maksetaan vasta hotellissa ja ne voi perua veloituksetta, jos löytää vaikka paremman diilin lähempänä matkaa (katso ennen varauksen hyväksymistä varausehdot). Itse käytän enimmäkseen www.hotwire.comin ja www.priceline.comin "sokkovaraussivustoja".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe