Etelä-suomen peltipojat

jfrfhft

Olisiko kenelläkään tietoa minkälainen yritys kyseessä? minulla on uudisrakennus kohde kesken ja tarvitsisin luotettavaa ja ammattitaitoista peltisepän firmaa näiden nettisivut ainakin oli asialliset.

23

3468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hanski63

      No sanotaanko näin että ei ole kehumista, tai on ja ei ole, työn jälki oli ihan kohtuullista, hinta oli ok, toimitusajat ei niinkään... myöskään takuuehdot eivät toimineet kuten piti, asennuksessa oli pieniä puitteita mutta niitä ei ikinä tultu korjaamaan soitoista huolimatta...
      Saimme kumminkin toisen firman korjaamaan puutteet sopuhintaan ja otimme heiltä myös lumiesteet talonyhtiöömme. Firman nimeä en muista, mutta muistaakseni toimipaikka oli järvenpäässä?

    • uudisrakentaja

      Oma kokemukseni on kyseisestä firmasta, että homma pelasi niin kuin oli sovittu, ja jälki oli siistiä eikä hinnassakaan moittimista. eli hyvän palvelun peltifirma.

    • dsbgfgg

      minulle hita katolle 11000€ kallimpii kun toteutunut ja olivat suomalaisia

    • Utso

      Palvelu ETelä-Suomen peltipojilla oli ihan perseestä. Piti tulla korjaamaan takuutöitä 3 krt ja eivät kertaakaan ilmestyneet paikalle. Mikä tässä kohdin on oikea liike. Otan jonkun muun tekemään ja laskutan heitä?

    • Naapurinpeltipoika

      Tää on kyllä todella surkea yritys johtoa myöten.
      Epäselvyyksiä verottajan kanssa muutama vuosi sitten ym ym.
      Ennen oli paikka Puistolassa nyt Jakomäessä varmaan kertoo loput.

      • Jepjep77

        Köyhän ulinaa? Vai onko perusteluita


      • Tukkopää

        Joo, oli verottajan kanssa sellaisia ongelmia, että oli maksanut liikaa veroja, ja tuli 51 tonnia takaisin😁 kiitoksia väärälle ilmiannon antajalle😁


    • Osa-aikaeläkeläinen

      Reklamaatiot ohjautuvat jollekin johtajalle tms. joka alkaa puhelimessa rähjäämään ja haukkumaan asiakasta. Hänet on kai koulutettu hoitamaan juttu niin ettei asiakkaan kannata reklamoida. En suosittele tuota firmaa. Käytäntönähän on että epäkohdat hoidetaan kuntoon siten ettei asiakkaalla ole valittamista.

      • Surkea

        Arvoisat kommentoijat nimimerkkien takaa,minuun voi ottaa suodaan yhteyttä( tiedot löytyy nettisivuilta ja osalla tutulla on varmaa numero vielä tallessakin),keskustellaan kasvotusten parannusehdotuksia ja mistä katkeruus kumpuaa nimettömiin kirjoituksiin ja se o selkärankaisuutta ja asioiden hoitamista ei nimettömänä huutelu,laitetaan yhdessä asiat jatkossa kuntoon ja jos katkeruutta niin selvitetään asia molemminpuolin mikä vikana.kyllä asiat selviää kun tullaa ulos piilostaan ei piilosta kirjoittelemalla, yhteydenottoja odottelessa,terv. Juha Seppälä puhelimella tai sähköpostilla yhteydenottoja ja aletaan laittaa asioita kuntoon ja kuka o sanonut,tehnyt ja jäänyt vaikka velkaa yms,,,ps,kerta haluja kirjoitella niin luulis löytyvä haluja selvittää mielipaha kasvotusten kuntoon,


    • LÄHELTÄSEURAAVA

      HEI
      EN VOI USKOA MILLÄÄN, ETTÄ ON TULLUT 51 TONNIA TAKAISIN VEROTTAJALTA KUN OLI KONKKA LÄHELLÄ KUN ON OLI OLLUT PIMEETÄ TYÖVOIMAA, PIMEITÄ LASKUJA YM YM YM....
      VEROTARKASTAJA LÖYTÄÄ AINA JOTAIN JA SE EI OLE POSITIIVISTA.
      JOHTAJA JOUTUI MYYMÄÄN TALONSA PUISTOLASTA ET SAI FIRMAN PELASTETTUA ?????
      NYT ASUU JAKOMÄESSÄ ????
      HOH HOIJAA

      • Anonyymi

        Ei se sinun paskahousun uskomisista miksikään muutu🤣muuten minun tietääkseni Seppälällä ei koskaan ollut taloa🙄


    • Anonyymi

      Seppälä kirjoittaa puolustusta, että tulkaa nenän eteen valittaa !!! No menis ensin korjaamaan paskasti tehdyt duunit. ? Aika paljon valitetaan yrityksen tekemästä työstä joten siinnä täytyy olla jotain pielessä ??? Kyllä täällä kirjoitetaan vaan totuuksia, muuten siitä joutuu käräjille.
      Totuushan on myös, että kyllä verotarkastaja löytää aina jotain. Miksiköhän on muuttanut Puistolasta Jakomäkeen ??? Aika suuri ero.? Varmaankin nim mer läheltäseuraava on aivan oikeassa.

    • Anonyymi

      Ho nyt se Seppälä leikkii jotain gansteria ettei hänelle uskalleta tulla puhumaan. ???? Halooooo ?
      Onko pohjanmaan poika menny noin sekasin luulee ettei hänelle löydy kengittäjää ???????
      Menkää nyt hyvät ihmiset katsomaan tätä miestä ( poikaa ). Niin ymmärrätte että ei ole pelon häivää.

      • Anonyymi

        Seppälä kirjoittaa, että ottakaa yhteyttä, niin voimme tulla korjaamaan mahdolliset viat. Sitten täällä Anonyymina vingutaan, että leikkii gansteria, kirjoittajalla ei näytä kyllä olevan kaikki inkkarit kanootissa, kun moista ulisee. Kirjoittajaa kiinnostaa kovasti Seppälän muutto Puistolasta, voin kertoa että ei asu kyllä Jakomäessä vaan Suurmetsässä. Yhdessä asiassa kirjoittaja(Espanijasta kirjoitteleva 70 lukulainen)on kyllä oikeassa, verottaja löysi liikaa maksettuja veroja jotka palautti Peltipojille, eli siitä vielä SUURKIITOS perättömän ilmiannon antajalle. Eli jos on jotakin työn jäljessä moittimista, niin rohkeasti yhteyttä ottamaan, niin saadaan asit kuntoon. Terv: Työnjohto TL numerot löytyy nettisivuilta.


    • Anonyymi

      Luin tämän keskustelun.Tulee väkisin mieleen että onko tämä yksi ja sama henkilö joka kirjoittelee välissä nimimerkillä ja anonyyminä toisten asioista että varmaan sekoaa muiden asuinpaikka vaihdoksistakin jo.Onkohan itsekin asunut Jakomäessä tai asuu ?Onkohan hänen omista kirjanpidoista löytynyt ei positiivisia asioita ja hän kirjoittelee myös omia asioitaan samalla.Onkohan hän juuri tämä verohallinnon apupoika ja ns vasikkalinjan suurkäyttäjä omista tutuistaan?Hän ei ymmärrä mitä asiallisesti kirjoitetaan vaan senkin hän kääntää omassa päässään väärinpäin ja syyttäjänä välissä niinkuin virkamies syyttäjä.Onkohan siirtynyt verohallinnon soluttautujaksi ja on yrittäjien kauhu päänvaivoineen enemminkin ja valtion kultapoika harmaan talouden tappajana.Pahoittanut mielensä toisen asuinpaikasta,raha-asioista ja pelleistä ym.Ei ymmärrä ottaa yhteyttä itse vaikka asiallisesti kehotetaan kertomaan korjauskohteet ja mahdollisen mielipahan syynsä joka varmaa kuuluisa persoonassa oleva häiriö.Hänen kannattaisi soluttautua yrityksiin taas että saisi tietonsa ajantasalle missä tällä hetkellä mennään,niin ei tarvisi arvuutella ja mitätöidä syyttäjänä muita.Saisi soittaa uudelleen nimettömänä verohallinolle yrityksistä sillä varauksella että hänelle on syötetty tahallaan väärää tietoa ainoastaan ja kun vaan hänelle asia näin kerrottu ja kun hän huutelee siitä verohallinolle ja suomi24 nimettömässä lasten hiekkalaatikolla ,niin ansa on lauennut hänen osaltaan.Uravalinta tuokin.nim.mitätön mitätöi muita ja huutelija kyllä tietää mistä kirjoittaa /syyttelee täällä kun hän ne on sinne puhelimeen kertonut verohallinolleen kavereistaan.ps.jotku ei osaa edes hävetä.

    • Anonyymi

      En luottais peltihomoihin.Jokainen saa päättää itse.

      • Anonyymi

        Kyllä asentajat hyvää työtä tekevät. Työnjohdon ja johdon asenne ongelmatilanteissa on pielessä. Pitää osata miettiä rauhallisesti mikä on ratkaisu joka asiakasta tyydyttää.
        Minulla oli vähän erikoinen homma, jonka tuo firma teki. Pääsyy ongelmiin oli se, että katolleni asennetut kamat olivat valmistuksen jäljiltä vähän susia. Niitä ei olisi pitänyt asentaakaan.


      • Anonyymi

        Etkö saanut suutasi auki silloin, kun kattoasi asennettiin, nyt vingut asiasta suoli24 palstalla.


    • Anonyymi

      Minulla itselläni on firma mutta ei saman alan kuin tällä kyseisellä on. Ei ole johdon vika jos palkkaa epäpätevän henkilön töihin .Itse olen jonkun kerran palkannut paperit ollut todella hyvät ja samoin myynti puhe itsestä hyvä. Mutta totuus oli aivan toinen. Koe aika meni hyvin sitten alkoi lusmuaminen ja sairaslomat. Työantajana hankala lopputiliä antaa. Mutta onneksi ymmärsivät itse lähteä.

    • Anonyymi

      Osa-aikaeläkeläinen
      28.04.2016 19:44

      Sateiden tullessa huomasin, että muutaman lumiesteiden kiinnitysraudan kohdalta vuoti vettä. Vuodot näkyivät taloni kuistin kohdalla. Kuistissa ei ole aluskatetta. Reklamoin asiasta Peltipojille, ja nyt keväällä sovittiin että katto hoidetaan kuntoon.
      Asentajat kävivät tänään. Käytännössä syy vuotoihin oli taloni rakentamisvaiheessa, 30 vuotta sitten, jostakin syystä liian ylös kiinnitetty kattoruode. Kuistin kohdalla tuo siirto on tehty. Vartti-levyjen naulatkin on lyöty vinoon, jotta ovat yltäneet ruoteeseen. Syksyllä kun asentajat kiinnittivät lumiesteiden rautoja, he eivät huomanneet että koneella kiinnitetty ruuvi ei osunutkaan ruoteeseen. Tänäänkin korjaushommassa piti kokeilla minkä raudanreiän kohdalla on puuta. Rautojen yläpäät kiinnitettiin pitkillä ruuveilla vinoon ruuvaamalla ruoteeseen.
      Kaikki mahdollinen hoidettiin tänään kuntoon. Kyse ei siis ollut asentajien piittaamattomuudesta, vaikka siltä näyttikin, vaan harmittavasta yhteensattumasta. Mitään vahinkoa ei onneksi näytä tulleen.
      Voin suositella noita asentajia muillekin, pitkän esimiesurani perusteellakin!


      Äänestä

      Kommentoi

    • Anonyymi

      VEROVELKAA YLI 10 000 € LÄYTYY YTJ

    • Anonyymi

      No nii nyt se veti tahallisen konkan. Varmaan tulee käräjät tosta konkasta.

    • Anonyymi

      On ihan asiallinen

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe