Aihe

Absolute

Maikki K

Onko kokemuksia, tietoa Absolute Vacation Clubista? Firmalla on toimisto Phuketin Patongilla rantakadulla.

102

6928

  Vastaukset

  • mukavan tuntuista ainakaan se miten niitä Karonilla joulukuussa 2009 yritettiin kaupata. Sillä tekniikalla en ainakaan ikinä olisi ostanut mitään..

  • Heips, Palasimme Phuketista 4.4 ja törmäsimme kyseisiin kavereihin heti lentokentälle saavuttuamme. Thaimaalainen kaveri teki mukamas jotain kyselytutkimusta ja hokkus pokkus seuraavana päivänä soi puhelin, jossa kerrottiin suomeksi arpajaisvoitostamme. Olimme voittaneet kyselytutkikseen osallistumisen kautta päivän kahden hengen retken Phi Phi saarille, sekä viikon hotellipaketin Thaimaaseen. Tässä kohtaa epäilykset jo heräsivät, mutta päätimme mennä noutamaan palkinnot seuraavan aamuna aamupalan merkeissä Absolute ketjuun kuuluvalta hotellilta. Kun saavuimme sinne seuraavan aamuna, saimme kuulla, että olisimme lähdössä kolmen hotellin esittelykierrokselle, josta kuulimme tässä vaiheessa ensimmäistä kertaa. Päätimme kuitenkin osallistua esittelyyn ja siinä menikin aamupäivä niissä merkeissä. Kohteet olivat ihan OK ja meille kerrottiin, että muutkin ovat sama tasoa. Lopuksi palasimme lähtöpaikkaan, jossa alkoi homman tarkempi esittely. Internet käyttöliittymän kautta esiteltiin Absoluten hotellitarjontaa ja suurimmassa osassa kohteita hinta oli kohtuullisen edullisia. Lopuksi kysyimme, mitä touhu maksaa, jolloin mukaan otettiin autokauppiaan oloinen myyntimies. Hän jatkoi luukuttamista ja lisäsi vettä myllyyn lupaamalla 1400 €:n ilmaisen lentolahjapaketin ja yhden ilmaisen lisäloma viikon. Tässä vaiheessa puhuttiin jo rahastakin ja koko paketin hinnaksi ilmoitettiin vähän alle 20.000 €. Ao. summan saisi kuoletettua halvemmilla hotellipaketeilla ja säännöllisillä ilmaisviikoilla. Olimme tässä vaiheessa vielä kiinnostuneita, koska olemme reissussa kolme-neljä kertaa vuodessa, jolloin saisimme halvemmista hotellihinnoista selkeää etua. Kun pyysimme tarkempaa sopimustekstiä tutustuttamista varten, alkoi homma mennä vaikeaksi. Myyjä ei suostunut sitä antamaan, koska hänen mukaansa paperit pitäisi antaa tämän jälkeen kaikille pyytäjille ja siitä aiheutuisi iso lisäkustannus. Aikamme asiaa ihmeteltyämme myyjä totesi, ettei kauppoja synny ja kaupan käytti päättyi siihen. Pois lähtiessämme saimme kuitenkin "arpajaisvoittomme" eli ilmaisen laivaretken ja ilmaisen lomaviikon Thaimaaseen. Mukana tulleessa englannin kielisessä A4:ssa oli mainita, että sitoudumme vapaan lomaviikon aikana uuteen esittelyyn, muutoin joudumme kompensoimaan hotelille normaalin hinnan lomaviikostamme.
   Laivaretki tuli tehtyä ja ihme kyllä siellä ei ollut "pakkomyyntiä", josta olimme mielissämme. Nyt olemme kahden vaiheella tuosta "ilmaislomasta", koska ilmiselvää on että myyntikeinot tulevat olemaan vähintään yhtä härskit, kuin ensi esittelyssä. Onko jollain kokemuksia jatkosta? Ilmaisristeilyllä tapasimme Etelä-afrikkalisen pariskunnan, joka oli langennut ensiesittelyssä. Heidän puolen vuoden aikana hankkima kokemus oli, että matkojen saatavuus ei ole sitä luokkaa, kuin myydessä kerrottiin. Myös hotelleilla oli suuremassa osassa kiinteät sisään buukaus ajankohdat ja loman kestot, eli jos vaikka lennät Suomesta Bangokiin ja olet siellä muutaman päivän jatkaaksesi eteen päin, joudut kuitenkin maksamaan Bangokin hotelista koko viikon hinnan, jotta saat aikataulusi sopimaan jatkolennon kanssa.
   Ihmetystä myös aiheuttaa tuo sopimusmateriaalin puute, johon vedottiin kustannussyistä. Tukku paperia on varmasti halvempi, kuin laivaretki ilmainen lomaviikko 5 tähden hotellissa. Kauppa olisi voinut hyvinkin syntyä, jos olisimme saaneet sopimuksen luettavaksemme. Koska siitä kieltäydyttiin ja koska päätös piti tehdä "tässä, heti ja nyt", tulimme käsitykseen että ihan rehellisin aikein ei oltu matkassa. Myyntityyli oli mukana konsernin vakiintunut käytäntö ja ainut tapa saada kauppaa aikaiseksi. Myyntiesittelyssä seinällä olevassa posterissa esiteltiin yhteistyökumppaneisi varteenotettavia tahoja, kuten esim. Hilton ja Hertz. Absolute.com sivustoilta niitä ei enää löytynytkään, vaan pääsääntöisesti venäläisiä kumppaneita, josta voisi vetää jotain johtopäätöksiä, mistä on kyse.
   Onko kokemuksia vastaavasta?

   • Meitä oli helmikuussa 4 perhettä reissussa Ko Samuilla ja samanlaiset kokemukset.
    Ensin tapaat kadulla luukuttajat jotka aluksi juttelevat mukavia ja tarjoavat ilmaista arpaa, jossa voittoina oli läppäristä videokameraan ja tietty tämä ilmaisviikko Absolute hotellissa.
    Olin kuullut aikaisemmin epäilyjä tästä touhusta joten päätimme kaikki neljä perhettä, että eri aikaan otetaan vastaan tämä arpa, josta tietenkään ei voinut voittaa tyhjää, kuten myöskään läppäriä tai videokameraa. Tulos oli kaikille sama -voitto! ja luukuttajien tuuletus, että hekin saavat nyt 150 dollaria tästä, mutta raaputtamaan pääset vasta kun olet tutustunut kolmeen Absolute hotelliin. Kierrosten jälkeen "voitimme" kaikki ilmaisen luxusviikon jossakin Absolute hotellissa.
    Kokemuksesta edellisen kirjoittajan mukainen kokemus, että vahvasti itänaapurimainen vedätys. 20.000 tonnia heille ja moido.
    Kertoohan sekin jotain, että ensiksi tapaamamme luukuttajapari kertoi olevansa englannista ja toinen kaveri zimbavessa kasvanut britti, jonka perhe oli muuttanut sinne kun hän oli 5 vuotias. Toisella kerralla kun tapasimme tämän parin reilun viikon päästä, kysyin häneltä mistä olitkaan kotoisin, niin ihan briteistä hän sanoi olevansa. Tähän kun totesin, että jo kertomus on muuttunut Zimbavesta, hyppäsivät pojat hondamopon selkään ja häipyivät sanaakaan sanomatta.
    Kotona mietimme, että kun he kertoivat asiakkaainaan olevan myös David Beckham, niin milloinkohan tuo multimiljönääri futaaja on joutunut maksamaan hotelleistaan jossa hän käy, ja tarviikohan hän jotain edullista vaihtoehtoa...
    Eiköhän vaan nyt kannata luottaa makatoimistoon tai lentoyhtiöön ja hotellibuukkaukseen...


   • Moi. Meillä on kokemusta ko. lomista. Olemme olleet mm.Samuilla ja ei ole valittamista. Siellä meillä oli kaksi huonetta keittokomero astioineen ja oma uima-allas. Kuljetukset lentoasemalta ja lentoasemalle hoituivat veloituksetta ilmastoidussa autossa.
    Me emme pysty hyödyntämään lomaosakkeemme mahdollisuuksia täysimittaisina, koska opiskelemme ja meidän lomamme ajoittuvat kesään. Siksi olemme harkinneet osakkeemme myymistä. Meidän lomaosake oikeuttaa yhteen ilmaiseen lomaviikkoon /vuosi. Jos kiinnostaa olemme valmiit kertomaan lisää.


   • repas1 kirjoitti:

    Moi. Meillä on kokemusta ko. lomista. Olemme olleet mm.Samuilla ja ei ole valittamista. Siellä meillä oli kaksi huonetta keittokomero astioineen ja oma uima-allas. Kuljetukset lentoasemalta ja lentoasemalle hoituivat veloituksetta ilmastoidussa autossa.
    Me emme pysty hyödyntämään lomaosakkeemme mahdollisuuksia täysimittaisina, koska opiskelemme ja meidän lomamme ajoittuvat kesään. Siksi olemme harkinneet osakkeemme myymistä. Meidän lomaosake oikeuttaa yhteen ilmaiseen lomaviikkoon /vuosi. Jos kiinnostaa olemme valmiit kertomaan lisää.

    Olemme hankkineet myös Absolute klubi-jäsenyyden. Kyse ei ole loma-osakkeesta vaikka varmaankin jäsenyys on samantapainen kuin lomaosakkeissa. Meillä on varattuna ensi vuoden alusta 3 viikkoa Patongilla, ostimme ainoastaan lennot Bangkokiin ja siitä liittymälennot Phukettiin. Meidät tullaan hakemaan kentältä ja viedään sinne lomamme päätyttyä. Hankittuamme ko. jäsenyyden, otimme täällä Suomessa selville (ennen loppumaksun suorittamista), ettei kyseessä ole huijaus- tms. asia. Saimme tuomarilta/viranomaisilta varmistuksen, ettei kyseessä ole huijaus. Ao. henkilöiden nimetkin olemme varmistaneet ja olen ollut tekstiviestiyhteydessä miellyttävään herrasmieheen, joka tarjosi meille vielä illallisen Phi phi-saariretkipäivän lisäksi. Samoin toimiston Nattayaan olen ollut sähköpostitse yhteydessä, varatessani hotellin. Saimme sen kysytylle loma-ajankohdalle, eli juuri tammikuun alusta 3 vkoa. Minkäänlaista ongelmaa varauksen teossa ei ollut, päinvastoin Nattaya jaksoi vastata lukuisiin kysymyksiini, koska kyseessä on ensimmäinen lomamme heidän hotellissaan. Emme ole aikaisemmin majoittuneet viiden tähden hotelliin, koska matkatoimistojen kautta tuon tasoiset hotellihinnat ovat huikeissa summissa. Odotamme innolla lomaamme ensi talvena. Olemme toki käyneet Phuketissa useita kertoja ja juuri siksi tämä klubijäsenyys juuri siellä on meille todella hyvä asia.
    Nyt tosin alkukesästä miehelleni tehtiin ohitusleikkaus, joten saa nähdä kuinka kauan voimme nauttia lomistamme Phuketissa. Jos ja kun meidän täytyy myydä klubijäsenyys, emme halua hyötyä sen myynnistä, koska varmaan siihen mennessä olemme saaneet nauttia riittävästi lomistamme Absolute-hotelleissa Thaimaassa. Hinta ei todellakaan ole 20 000 euroa (kuten asiasta tietämättömät ilmoittavat), vaan me maksoimme siitä alle 14 000 euroa. Isompikaan huoneisto ei olisi maksanut tuota 20 000 euroa. Asiaan negatiivisesti suhtautuvien viesteihin on helppo lisätä omat mausteensa. Olemme tyytyväisiä klubin jäsenyydestä. Minkäänlaista ongelmaa ei ollut varatessani lomaa ja saimme sen juuri siihen aikaan kun halusimme, kysyttyyn loma-aikaan tammikuun alusta 3 viikkoa. Olen ollut yhteydessä myös miellyttävään herrasmieheen tekstiviesteillä ja aina vastaus on tullut välittömästi. Samoin Nattaya, joka työskentelee toimistossa, on vastannut kärsivällisesti moniin kysymyksiini, varatessani hotellia näin ensimmäistä kertaa. Meitä tyytyväisiä asiakkaita on varmaan enemmän kuin sellaisia, jotka eivät ole hankkineet jäsenyyttä ja eivät näin tiedä asioiden oikeaa laitaa.


   • Tyytyväiset ostajat kirjoitti:

    Olemme hankkineet myös Absolute klubi-jäsenyyden. Kyse ei ole loma-osakkeesta vaikka varmaankin jäsenyys on samantapainen kuin lomaosakkeissa. Meillä on varattuna ensi vuoden alusta 3 viikkoa Patongilla, ostimme ainoastaan lennot Bangkokiin ja siitä liittymälennot Phukettiin. Meidät tullaan hakemaan kentältä ja viedään sinne lomamme päätyttyä. Hankittuamme ko. jäsenyyden, otimme täällä Suomessa selville (ennen loppumaksun suorittamista), ettei kyseessä ole huijaus- tms. asia. Saimme tuomarilta/viranomaisilta varmistuksen, ettei kyseessä ole huijaus. Ao. henkilöiden nimetkin olemme varmistaneet ja olen ollut tekstiviestiyhteydessä miellyttävään herrasmieheen, joka tarjosi meille vielä illallisen Phi phi-saariretkipäivän lisäksi. Samoin toimiston Nattayaan olen ollut sähköpostitse yhteydessä, varatessani hotellin. Saimme sen kysytylle loma-ajankohdalle, eli juuri tammikuun alusta 3 vkoa. Minkäänlaista ongelmaa varauksen teossa ei ollut, päinvastoin Nattaya jaksoi vastata lukuisiin kysymyksiini, koska kyseessä on ensimmäinen lomamme heidän hotellissaan. Emme ole aikaisemmin majoittuneet viiden tähden hotelliin, koska matkatoimistojen kautta tuon tasoiset hotellihinnat ovat huikeissa summissa. Odotamme innolla lomaamme ensi talvena. Olemme toki käyneet Phuketissa useita kertoja ja juuri siksi tämä klubijäsenyys juuri siellä on meille todella hyvä asia.
    Nyt tosin alkukesästä miehelleni tehtiin ohitusleikkaus, joten saa nähdä kuinka kauan voimme nauttia lomistamme Phuketissa. Jos ja kun meidän täytyy myydä klubijäsenyys, emme halua hyötyä sen myynnistä, koska varmaan siihen mennessä olemme saaneet nauttia riittävästi lomistamme Absolute-hotelleissa Thaimaassa. Hinta ei todellakaan ole 20 000 euroa (kuten asiasta tietämättömät ilmoittavat), vaan me maksoimme siitä alle 14 000 euroa. Isompikaan huoneisto ei olisi maksanut tuota 20 000 euroa. Asiaan negatiivisesti suhtautuvien viesteihin on helppo lisätä omat mausteensa. Olemme tyytyväisiä klubin jäsenyydestä. Minkäänlaista ongelmaa ei ollut varatessani lomaa ja saimme sen juuri siihen aikaan kun halusimme, kysyttyyn loma-aikaan tammikuun alusta 3 viikkoa. Olen ollut yhteydessä myös miellyttävään herrasmieheen tekstiviesteillä ja aina vastaus on tullut välittömästi. Samoin Nattaya, joka työskentelee toimistossa, on vastannut kärsivällisesti moniin kysymyksiini, varatessani hotellia näin ensimmäistä kertaa. Meitä tyytyväisiä asiakkaita on varmaan enemmän kuin sellaisia, jotka eivät ole hankkineet jäsenyyttä ja eivät näin tiedä asioiden oikeaa laitaa.

    Siellä se myyjä taas asiakkaan kengissä kirjoittelee..normaali ihminen ei kerro varauspalvelujan nimeä ym. vähäpätöisiä seikkoja ja todellakaan ei mainosta viittä tähteä.


   • ravireijo kirjoitti:

    Siellä se myyjä taas asiakkaan kengissä kirjoittelee..normaali ihminen ei kerro varauspalvelujan nimeä ym. vähäpätöisiä seikkoja ja todellakaan ei mainosta viittä tähteä.

    Tästä linkstä voi käydä lukemassa kohtalaisen tuoreita blogeja Absolute. com:sta. Täysin erilaista tarinaa kuin tuon "Tyytyväisen ostajan" "kokemus" :-))))

    http://www.absolutescam.viviti.com/entries/general/new-blog


   • Aboslute_NO kirjoitti:

    Tästä linkstä voi käydä lukemassa kohtalaisen tuoreita blogeja Absolute. com:sta. Täysin erilaista tarinaa kuin tuon "Tyytyväisen ostajan" "kokemus" :-))))

    http://www.absolutescam.viviti.com/entries/general/new-blog

    Kaikilla palstoilla on samoja haukkujia, jotka
    esiintyvät kaikentietävinä


   • lomaosakkeita kirjoitti:

    Kaikilla palstoilla on samoja haukkujia, jotka
    esiintyvät kaikentietävinä

    Kyllä kirjoitustyylistä päätellen asioista ovat kirjoittaneet eri henkilöt, ja hyvähän se on, että asioista keskustellaan. Näkemyksiä on varmasti puolesta ja vastaan.


   • repas1 kirjoitti:

    Moi. Meillä on kokemusta ko. lomista. Olemme olleet mm.Samuilla ja ei ole valittamista. Siellä meillä oli kaksi huonetta keittokomero astioineen ja oma uima-allas. Kuljetukset lentoasemalta ja lentoasemalle hoituivat veloituksetta ilmastoidussa autossa.
    Me emme pysty hyödyntämään lomaosakkeemme mahdollisuuksia täysimittaisina, koska opiskelemme ja meidän lomamme ajoittuvat kesään. Siksi olemme harkinneet osakkeemme myymistä. Meidän lomaosake oikeuttaa yhteen ilmaiseen lomaviikkoon /vuosi. Jos kiinnostaa olemme valmiit kertomaan lisää.

    kerro lisää.paljonko maksaa.onnex olkoon.teitte hyvät kaupat


   • Tyytyväiset ostajat kirjoitti:

    Olemme hankkineet myös Absolute klubi-jäsenyyden. Kyse ei ole loma-osakkeesta vaikka varmaankin jäsenyys on samantapainen kuin lomaosakkeissa. Meillä on varattuna ensi vuoden alusta 3 viikkoa Patongilla, ostimme ainoastaan lennot Bangkokiin ja siitä liittymälennot Phukettiin. Meidät tullaan hakemaan kentältä ja viedään sinne lomamme päätyttyä. Hankittuamme ko. jäsenyyden, otimme täällä Suomessa selville (ennen loppumaksun suorittamista), ettei kyseessä ole huijaus- tms. asia. Saimme tuomarilta/viranomaisilta varmistuksen, ettei kyseessä ole huijaus. Ao. henkilöiden nimetkin olemme varmistaneet ja olen ollut tekstiviestiyhteydessä miellyttävään herrasmieheen, joka tarjosi meille vielä illallisen Phi phi-saariretkipäivän lisäksi. Samoin toimiston Nattayaan olen ollut sähköpostitse yhteydessä, varatessani hotellin. Saimme sen kysytylle loma-ajankohdalle, eli juuri tammikuun alusta 3 vkoa. Minkäänlaista ongelmaa varauksen teossa ei ollut, päinvastoin Nattaya jaksoi vastata lukuisiin kysymyksiini, koska kyseessä on ensimmäinen lomamme heidän hotellissaan. Emme ole aikaisemmin majoittuneet viiden tähden hotelliin, koska matkatoimistojen kautta tuon tasoiset hotellihinnat ovat huikeissa summissa. Odotamme innolla lomaamme ensi talvena. Olemme toki käyneet Phuketissa useita kertoja ja juuri siksi tämä klubijäsenyys juuri siellä on meille todella hyvä asia.
    Nyt tosin alkukesästä miehelleni tehtiin ohitusleikkaus, joten saa nähdä kuinka kauan voimme nauttia lomistamme Phuketissa. Jos ja kun meidän täytyy myydä klubijäsenyys, emme halua hyötyä sen myynnistä, koska varmaan siihen mennessä olemme saaneet nauttia riittävästi lomistamme Absolute-hotelleissa Thaimaassa. Hinta ei todellakaan ole 20 000 euroa (kuten asiasta tietämättömät ilmoittavat), vaan me maksoimme siitä alle 14 000 euroa. Isompikaan huoneisto ei olisi maksanut tuota 20 000 euroa. Asiaan negatiivisesti suhtautuvien viesteihin on helppo lisätä omat mausteensa. Olemme tyytyväisiä klubin jäsenyydestä. Minkäänlaista ongelmaa ei ollut varatessani lomaa ja saimme sen juuri siihen aikaan kun halusimme, kysyttyyn loma-aikaan tammikuun alusta 3 viikkoa. Olen ollut yhteydessä myös miellyttävään herrasmieheen tekstiviesteillä ja aina vastaus on tullut välittömästi. Samoin Nattaya, joka työskentelee toimistossa, on vastannut kärsivällisesti moniin kysymyksiini, varatessani hotellia näin ensimmäistä kertaa. Meitä tyytyväisiä asiakkaita on varmaan enemmän kuin sellaisia, jotka eivät ole hankkineet jäsenyyttä ja eivät näin tiedä asioiden oikeaa laitaa.

    "...........otimme täällä Suomessa selville (ennen loppumaksun suorittamista), ettei kyseessä ole huijaus- tms. asia. Saimme tuomarilta/viranomaisilta varmistuksen, ettei kyseessä ole huijaus."

    Kävitkö missä 'viranomaisella' varmistamassa? Onko 'tuomarilla' jossain toimisto? Yleensä viranomaisista puhutaan tarkemmalla ammattinimellä. Ja tuomarilta ei pääse kyselemään mitään noin vain. Epäilen peräti että valehtelet.

    Puheessasi kaikki kääntyy hyväksi. Tyypillistä hevosmiesten markkinointia.

    Jos myynti alkaa arvoilla ja arvonnoilla, ei kukaan terve mitään osta. Onko suomessa auto-, loma-, suksi-, tai ruokakaupassa sisäänheittäjiä arvat käsissä?


   • Papereita ei näytetä sillä, että ne eivät vastaa kerrottua ollenkaan.
    Esim. sitä ei kerrota, että lupaudut maksamaan jäsenmaksuja vuoteen 2049 saakka.
    Joillakin on jokavuotiseksi luvattu lomaviikko muuttunutkin viikkoon kerran kolmessa vuodessa.
    Hallinnoitimaksut joutuu silti maksamaan jokaiselta vuodelta.


   • On kokemusta, löytyy Hiltonit ja Hertzit, ei mitään ongelmaa. Tulimme huhtikuulla Phuketista, olimme uudessa Apsoluten hotellissa ja kaikki pelitti lentokenttäkuljetuksista lähtien. Ei ole valittamista!


   • repas1 kirjoitti:

    Moi. Meillä on kokemusta ko. lomista. Olemme olleet mm.Samuilla ja ei ole valittamista. Siellä meillä oli kaksi huonetta keittokomero astioineen ja oma uima-allas. Kuljetukset lentoasemalta ja lentoasemalle hoituivat veloituksetta ilmastoidussa autossa.
    Me emme pysty hyödyntämään lomaosakkeemme mahdollisuuksia täysimittaisina, koska opiskelemme ja meidän lomamme ajoittuvat kesään. Siksi olemme harkinneet osakkeemme myymistä. Meidän lomaosake oikeuttaa yhteen ilmaiseen lomaviikkoon /vuosi. Jos kiinnostaa olemme valmiit kertomaan lisää.

    Hei
    onko osakkeenne vielä myynnissä.
    Olemme thai-faneja ja kiinnostaisi kovasti osakkeen osto.
    Kertokaa lisää. terveisin Matti


   • Matti12 kirjoitti:

    Hei
    onko osakkeenne vielä myynnissä.
    Olemme thai-faneja ja kiinnostaisi kovasti osakkeen osto.
    Kertokaa lisää. terveisin Matti

    On myynnissä. Olemme hankkineet kesämökin kotimaasta. Aika ei riitä matkusteluun.


   • Matti12 kirjoitti:

    Hei
    onko osakkeenne vielä myynnissä.
    Olemme thai-faneja ja kiinnostaisi kovasti osakkeen osto.
    Kertokaa lisää. terveisin Matti

    Hei Matti
    Meillä on osake myynnissä. Hinnasta saat tietää, kun kommunikoidaan yksityisesti.
    Kerro yhteystietosi niin jatketaan kaupan hierontaa.Olemme lähdössä 2 viikoksi etelään, mutta elokuun alussa jälleen Suomessa.
    Terveisin Kale


   • Matti12 kirjoitti:

    Hei
    onko osakkeenne vielä myynnissä.
    Olemme thai-faneja ja kiinnostaisi kovasti osakkeen osto.
    Kertokaa lisää. terveisin Matti

    Hei
    Ota yhteyttä. Sähköpostiosoitteeni : ab100@luukku.com
    Osakkeemme on myynnissä.
    Terveisin Kale


   • Matti12 kirjoitti:

    Hei
    onko osakkeenne vielä myynnissä.
    Olemme thai-faneja ja kiinnostaisi kovasti osakkeen osto.
    Kertokaa lisää. terveisin Matti

    Hei
    vielä lisäys ilmooni.
    Hinta on edullinen
    Terveisin Kale.


   • Matti12 kirjoitti:

    Hei
    onko osakkeenne vielä myynnissä.
    Olemme thai-faneja ja kiinnostaisi kovasti osakkeen osto.
    Kertokaa lisää. terveisin Matti

    Hei, olen myymässä Absolute omistusta T1 , bedroom 2/4, joka kolmas vuosi ilmainen viikko ja koko ajan yhteistyökumppanien lomaviikot bonusviikkoineen. Tarjoilen sitä myyntiin RedWeek.com in kautta ensi viikolla. Sopimus voimassa 2047 asti. Hallintomaksu vuosittain n 160 eur. Hankintahinta siellä 16-17000 eur. Hannu


   • Osta hyvä heppa kirjoitti:

    "...........otimme täällä Suomessa selville (ennen loppumaksun suorittamista), ettei kyseessä ole huijaus- tms. asia. Saimme tuomarilta/viranomaisilta varmistuksen, ettei kyseessä ole huijaus."

    Kävitkö missä 'viranomaisella' varmistamassa? Onko 'tuomarilla' jossain toimisto? Yleensä viranomaisista puhutaan tarkemmalla ammattinimellä. Ja tuomarilta ei pääse kyselemään mitään noin vain. Epäilen peräti että valehtelet.

    Puheessasi kaikki kääntyy hyväksi. Tyypillistä hevosmiesten markkinointia.

    Jos myynti alkaa arvoilla ja arvonnoilla, ei kukaan terve mitään osta. Onko suomessa auto-, loma-, suksi-, tai ruokakaupassa sisäänheittäjiä arvat käsissä?

    Olen edelleen tuo tyytyvänen asiakas. Epäilit, mainitsemaani tuomari/viranomaista. Ei todellakaan tuomarit anna ilmaiseksi neuvojaan ja apuaan. Jos minulla on vara maksaa osakkuudesta reilu kymppitonni, luuletko, ettei minulla ole varaa maksaa tunnin aikaa tuomarille. Viranomainen oli poliisilaitoksen virkamies, nimiä en mainitse yksityisyyssuojan perusteella.
    Hän, joka ei tiedä asioista voi tietenkin kirjoittaa tänne mitä vain. Jokainen fiksu ihminen osaa sivuuttaa tuollaiset `osta hyvä heppa` -kirjoittajan mielipiteet.


  • Kävimme lomallamme Phuketissa, ja tutustumassa kyseiseen AB.. hotelli systeemiin.
   Homma toimii siten, että kadulla pyöriii suomalaisia nk. luukuttajia, jotka sopivat kanssasi sopivan tutustumis ajankohdan yleensä kolmeen heidän hotelliinsa Phuketin alueella, ja palkinnoksi saat ilmaisen Phi Phi saaren retken tai hieronnan. Sinulle vannotetaan, että kyseessä ei ole huonomaineinen lomaosake myynti.
   Sinut noudetaan hotellistasi taksilla ja saat AB.. toimistolla aamupalan, joka sitten yllätys yllätys nautitaan AB:n suomalaisen edustajan kanssa, myynti ja kysely alkaa heti aamiaispöydässä. Tätä aavistelinkin. Aamupalan jälkeen hotellikierrokset, lopuksi ystävällisesti drinksut ja sinulle kerrotaan jäsenyydestä, edullisista viikkohinnoista, sekä ilmaisesta Bonus viikosta. Samalla myös ohimennen ilmaistaan jäsenyyteen sisältyvän nk. hoitomaksua huoneistotyypistä riippuen n. 350 - 500 euroa / vuosi, ja maksuhan menee vaikka et käyttäisi hotelliviikkoja.
   Aivan esittelyn viimemetreillä mukaan astuu automyyjän näköinen suomalainen kaveri, joka ilmoittaa tähän ihanuuteen pääseväsi osalliseksi maksamalla 20.000- 30.000 euroa jäsenyysmaksun. Tästä jäsenyydestä saat todistukseksi AB.. kanta-asiakaskortin klubi edut. Aika kova hinta tavalliselle palkansaajalle.
   Mikäli olisimme tehneet päätöksen tässä ja nyt, olisimme tietenkin olleet oikeutettuja mahtaviin lisäbonuksiin yms. No harvoin lomalla tehdään tämänkaltaisia päätöksiä muutaman tunnin esittelyn jälkeen. Tietysti jatkokysymys kuuluu, että milloin olette valmiita päätökseen jne, ilmapiiri muuttuu hieman painostavammaksi.

   Asia mitä kannattaa miettiä.

   1) Elämäntilanteen muuttuessa jäsenyyden myynti voi osoittautua ongelmalliseksi. Onko toimivia markkinoita, epäilen että käytännössä ei ole.

   2) Mikä on yhtiön taloudellinen tilanne, entä jos yhtiö menee vaikkapa 5. vuoden päästä nurin. Rahasi menevät kankkulan kaivoon. Yhtään yrityksen taloudellista tilannetta koskevaa asiakirjaa en nähnyt, en saanut tarkkaa selvyyttä omistussuhteista. Pistätkö rahasi firmaan mistä et tiedä käytännössä yhtään mitään.
   Mitään kirjallisia sopimuksia ei meille esitetty, ei suomen kielellä eikä muillakaan kielillä.

   3) Mahdolliset riita-asiat. Missä käsitellään, Thaimaassa ? Olet todella vahvoilla.

   4) Hoitovastike. Maksamalla jäsenyysmaksun, sitoudut maksamaan vuosittain nk. hoitovastiketta 350- 500 euroa. Miten se vuosittain määritellään, mihin perustuu jne. Miten pääset jäsenyydestä eroon, vai pääsetkö ollenkaan. Tähän ei saatu selvää vastausta, joudutko maksamaan hoitomaksua hamaan loppuusi saakka ?

   5) Lentomatkat joudut jokatapauksessa maksamaan itse.

   6) Mieti onko jäsenyys taloudellisesti kohdallasi järkevää, mikäli teet esim. kaksi ulkomaanmatkaa 2-3 viikkoa vuodessa. 20.000- 30.000 euron kertamaksu rahoituskuluineen on melko suuri investointi. Jo korkoihin menevällä rahalla teet muutaman ulkomaan reissun. Lisäkuluina joka vuosi perittävä hoitokulu.
   Sijoittamalla järkevästi 20.000-30.000 euroa rahamarkkinoille voit vuosittain saada tuottoja, joilla teet useamman ulkomaan matkan, ja pääoma on saatavissa heti takaisin.

   Myyjän paperilla homma saattaa näyttää äkkipelissä edulliselta, mutta kun lasket rahoituskustannukset ja muut epävarmuutta aiheuttavat osatekijät jäi kyseinen firma kohdallamme vain kiinnostuksen asteelle.

  • Hotellin virkailija väänteli päätään vaivautuneesti, kun kerroin käyneeni Absoluten esittelyssä. Kertoo jotain paikallisten ajatuksista.

   • Palasin pari päivää sitten Phuketista Patong beachilta ja juuri samassa esittelyssä tuli käytyä. Palkinnoksi sain yhden viikon hotellimajoituksen neljälle hengelle mutta enpä taida käyttää sitä. Absoluten luukuttajia oli vastassa jo lentokentällä, matkatoimiston opas soitti jonkin puhelun kun huomasi heidät lentokentällä... Hotellissa täytin kaavakkeen jossa kyseltiin kaikenlaisia asioita mm. miksi haluat lomailla Thaimaassa jne. Ja sitten vielä kysyttiin tulotasoa ja luottokorttien käyttöä.
    Eikös sitten parin päivän päästä soinut puhelin ja sitten onniteltiin "palkinnon voitosta". Loppu sujui kuten noissa aikaisemmissa kirjoituksissakin, ensin aamiaiselle jne...
    Esittelijä oli suomenkielinen kaveri joka kertoi päätyökseen olevansa stuertti Air Finlandilla. Ja kun siitä kynnysrahasta oli puhetta niin peliin astui kieron oloinen vanhempi herra jonka toinen silmä roikkui puolittain kiinni. Hän keroi kynnysrahan olevan n. 17500 euroa ja se pitäisi maksaa kahden viikon kuluessa. Muitakin maksuehtoja oli mutta sitten hinta pomsahtaa. Päätös piti tehdä heti ja mitään sopimusehtoja ei annettu nähtäväksi, ainoastaan puheenlätinää ja sanahelinää. Sitäkään ei sanottu että vinguttavat luottokortiltasi yhtiövastikkeet ym. ilman sen kummempia ennakkoilmoituksia. Se siitä sitten, tämä youtuben video on hyvä tiiivistelmä kyseisen lomaklubin toimintaperiaatteista: http://www.youtube.com/watch?v=l4sY1ae_9MA


   • J kirjoitti:

    Palasin pari päivää sitten Phuketista Patong beachilta ja juuri samassa esittelyssä tuli käytyä. Palkinnoksi sain yhden viikon hotellimajoituksen neljälle hengelle mutta enpä taida käyttää sitä. Absoluten luukuttajia oli vastassa jo lentokentällä, matkatoimiston opas soitti jonkin puhelun kun huomasi heidät lentokentällä... Hotellissa täytin kaavakkeen jossa kyseltiin kaikenlaisia asioita mm. miksi haluat lomailla Thaimaassa jne. Ja sitten vielä kysyttiin tulotasoa ja luottokorttien käyttöä.
    Eikös sitten parin päivän päästä soinut puhelin ja sitten onniteltiin "palkinnon voitosta". Loppu sujui kuten noissa aikaisemmissa kirjoituksissakin, ensin aamiaiselle jne...
    Esittelijä oli suomenkielinen kaveri joka kertoi päätyökseen olevansa stuertti Air Finlandilla. Ja kun siitä kynnysrahasta oli puhetta niin peliin astui kieron oloinen vanhempi herra jonka toinen silmä roikkui puolittain kiinni. Hän keroi kynnysrahan olevan n. 17500 euroa ja se pitäisi maksaa kahden viikon kuluessa. Muitakin maksuehtoja oli mutta sitten hinta pomsahtaa. Päätös piti tehdä heti ja mitään sopimusehtoja ei annettu nähtäväksi, ainoastaan puheenlätinää ja sanahelinää. Sitäkään ei sanottu että vinguttavat luottokortiltasi yhtiövastikkeet ym. ilman sen kummempia ennakkoilmoituksia. Se siitä sitten, tämä youtuben video on hyvä tiiivistelmä kyseisen lomaklubin toimintaperiaatteista: http://www.youtube.com/watch?v=l4sY1ae_9MA

    Viestisi on on ilmeisesti vain paha uni.


   • uskoisin näin kirjoitti:

    Viestisi on on ilmeisesti vain paha uni.

    Katos, onko joku Absoluten myyntitykki jo hereillä?
    Usko mitä haluat ja kirjoita mitä tykkäät mutta totta tuo oli. Voin vaikka laittaa kuvan siitä "just go"- palkinnosta jonka sain. Vielä sen verran lisätäkseni edelliseen kirjoitukseeni, oli hauskaa todeta kuinka Absoluten sivuilta puuttuivat ne kaikki yhteistyökumppanit joita siellä Patongin toimipisteellä mainostettiin, Ei ollut Brad Pittiä, Lloydsin pankkia, Hertzin autovuokraamoa jne. Ja Mick Jaggerin vaimo kuulemma suunnittelee sisustusratkaisut näihin hotelleihin :)
    Tämä koko rahastuskeikka on Venäjältä lähtöisin ja thats it. Hotellit joita Patongilla esiteltiin eivät olleet Absoluten omistuksessa yhtä lukuunottamatta. Ja se oli sen verran pieni hotelli että sinne kun yrität tehdä varausta niin haaveeksi jää. Uusia hotelleita on kuulemma valmistumassa. Niinpä varmaan mutta kenelle?


   • "KAIKKITIETÄVÄINEN" kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Tuossa on nyt sitten Absoluten mainos! Itse en harrasta ryssittelyä vaan puhun venäläisistä. Vastaapa nyt kun kerran tänne keskustelupalstalle olet eksynyt että onko niistä yhteistyökumppaneista yksikään oikeasti mukana teidän toiminnassanne vai onko vain keksittyä meriittiä? Ja ovatko venäläiset etulyöntiasemassa kun hotellivarauksia buukataan?


   • J kirjoitti:

    Tuossa on nyt sitten Absoluten mainos! Itse en harrasta ryssittelyä vaan puhun venäläisistä. Vastaapa nyt kun kerran tänne keskustelupalstalle olet eksynyt että onko niistä yhteistyökumppaneista yksikään oikeasti mukana teidän toiminnassanne vai onko vain keksittyä meriittiä? Ja ovatko venäläiset etulyöntiasemassa kun hotellivarauksia buukataan?

    Liityimme Absoluteen viime talvena phuketissa. Kävimme syksyllä teneriffalla johon otimme pelkät lennot finnmatkoilta. Viime hetken paikat 295€/pää. Ja sitten hotellin absoluten nettisivuilta. Pelotti kyllä, että mikähän luukku siellä on vastassa.. Täytyy sanoa et jos se oli huijausta niin meitä saa huijata lisää!!! Hotelli oli todella upea ja se maksoi just mitä netti sanoi, 179 dollaria, kun se oli extraviikko. Eka kerta näiden juttujen lukemisen jälkeen oli arveluttava, mutta nyt tiedämme jo mikä on totta ja mikä ei.

    Nyt olemme nimittäin thaimaassa, pattaylla. Absoluten matkalla. Ei ole meidän paikka. hotelli jälleen aivan upea jomtien beachilla, mutta pattayan tyttöelämä hieman liian näkyvää...rannat ei kauniita. Seuraavaksi viikoksi olemme varanneet hotellin koh samuille. Onneksi!

    Lento netistä bangkokiin ja takaisin suomeen maksoi kahdelle yht 1360€. Bangkokista samuille ja takasin n.180€. Se oli kyllä paljon kalliimpi kuin olimme luulleet. Hotellit 0€, käytämme 2010 ja 2011 viikot, joten olkoon lento kalliimpi. Ei tunnu missään.

    Me olemme todella tyytyväisiä, mutta kaikki ei varmasti aina ole. Mihinkään eikä ikinä. Niitä ruinuttajia olemme nähneet aivan tarpeeksi aurinkomatkoilla. Ja kun edellisiin lomiin vertaamme niin hotellit on ainakin tähän asti olleet jotain aivan upeaa! Aivan huippua. Toivottavasti te jotka olette haukkuneet ette ole oikeassa... tosin ihmettelen miten voitte haukua hotellit ja toiminnan, kun kukaan teistä ei ilmeisesti ole liittynyt? Ei meille kyllä kukaan väittänyt, että brad pitt olisi absoluten jäsen!

    No, jatkakaa te haukkumista - me jatketaan lomailua! Ja erittäin tyytyväisinä, että meitä huijattiin. Toivottavasti jatkokin on yhtä huijausta!!


   • Pasi ja Virve kirjoitti:

    Liityimme Absoluteen viime talvena phuketissa. Kävimme syksyllä teneriffalla johon otimme pelkät lennot finnmatkoilta. Viime hetken paikat 295€/pää. Ja sitten hotellin absoluten nettisivuilta. Pelotti kyllä, että mikähän luukku siellä on vastassa.. Täytyy sanoa et jos se oli huijausta niin meitä saa huijata lisää!!! Hotelli oli todella upea ja se maksoi just mitä netti sanoi, 179 dollaria, kun se oli extraviikko. Eka kerta näiden juttujen lukemisen jälkeen oli arveluttava, mutta nyt tiedämme jo mikä on totta ja mikä ei.

    Nyt olemme nimittäin thaimaassa, pattaylla. Absoluten matkalla. Ei ole meidän paikka. hotelli jälleen aivan upea jomtien beachilla, mutta pattayan tyttöelämä hieman liian näkyvää...rannat ei kauniita. Seuraavaksi viikoksi olemme varanneet hotellin koh samuille. Onneksi!

    Lento netistä bangkokiin ja takaisin suomeen maksoi kahdelle yht 1360€. Bangkokista samuille ja takasin n.180€. Se oli kyllä paljon kalliimpi kuin olimme luulleet. Hotellit 0€, käytämme 2010 ja 2011 viikot, joten olkoon lento kalliimpi. Ei tunnu missään.

    Me olemme todella tyytyväisiä, mutta kaikki ei varmasti aina ole. Mihinkään eikä ikinä. Niitä ruinuttajia olemme nähneet aivan tarpeeksi aurinkomatkoilla. Ja kun edellisiin lomiin vertaamme niin hotellit on ainakin tähän asti olleet jotain aivan upeaa! Aivan huippua. Toivottavasti te jotka olette haukkuneet ette ole oikeassa... tosin ihmettelen miten voitte haukua hotellit ja toiminnan, kun kukaan teistä ei ilmeisesti ole liittynyt? Ei meille kyllä kukaan väittänyt, että brad pitt olisi absoluten jäsen!

    No, jatkakaa te haukkumista - me jatketaan lomailua! Ja erittäin tyytyväisinä, että meitä huijattiin. Toivottavasti jatkokin on yhtä huijausta!!

    Ja laskitte tietenkin hinnan kynnysrahalle ja vuosittain perittäville hoitokululuille.
    Samalla rahalla saa varmasti hyvää vastinetta muillakin maksutavoilla, eikä tarvitse olla kiinni yhdessä venäläistaustaisessa ketjussa. Jokainen taaplaa tyylillään, ja sijoittaa rahansa kuten haluaa, meille Absolut ei ollut vaihtoehto. Kävimme tutustumassa systeemiin vuoden vaihteessa, ja täytyy myöntää, että se ei vakuuttanut. Edes hotellit etukäteismainonnasta huolimatta eivät vaikuttaneet kaikin osin tasokkailta, joten ne mainostetut 5 * hotellit jäivät kyllä näkemättä. Yhden huoneen studio oli ihan ok. poreammeineen, mutta loman tarkoitus on kaiketi viettää se ulkoilemalla ja tutustumalla ympäristöön, eikä huoneessa nyhjöttäen. Ennen esittelykierrosta tärkeä kysymys oli luottotiedot ja luottokortit. Kun aloitetaan neuvottelut näin, on syytä jokaisen miettiä homman nimeä. Ihan vaan vinkkinä Absoluten myyjille, jotka käytte näillä sivuilla, voisiko sitä kovaäänistä disco musiikkia soittaa hieman hillitymmin Patong beachin hotellinne aulassa, kovaääninen musiikki teki olon epämiellyttäväksi.


   • Kaikenlaista.. kirjoitti:

    Ja laskitte tietenkin hinnan kynnysrahalle ja vuosittain perittäville hoitokululuille.
    Samalla rahalla saa varmasti hyvää vastinetta muillakin maksutavoilla, eikä tarvitse olla kiinni yhdessä venäläistaustaisessa ketjussa. Jokainen taaplaa tyylillään, ja sijoittaa rahansa kuten haluaa, meille Absolut ei ollut vaihtoehto. Kävimme tutustumassa systeemiin vuoden vaihteessa, ja täytyy myöntää, että se ei vakuuttanut. Edes hotellit etukäteismainonnasta huolimatta eivät vaikuttaneet kaikin osin tasokkailta, joten ne mainostetut 5 * hotellit jäivät kyllä näkemättä. Yhden huoneen studio oli ihan ok. poreammeineen, mutta loman tarkoitus on kaiketi viettää se ulkoilemalla ja tutustumalla ympäristöön, eikä huoneessa nyhjöttäen. Ennen esittelykierrosta tärkeä kysymys oli luottotiedot ja luottokortit. Kun aloitetaan neuvottelut näin, on syytä jokaisen miettiä homman nimeä. Ihan vaan vinkkinä Absoluten myyjille, jotka käytte näillä sivuilla, voisiko sitä kovaäänistä disco musiikkia soittaa hieman hillitymmin Patong beachin hotellinne aulassa, kovaääninen musiikki teki olon epämiellyttäväksi.

    Tuon kirjoitus vaikuttaa lomaosakemyyjän tarinalta. Eivät ole oppineet. Tavallinen matkailija kertoisi hotellin nimen Teneriffalla, jonne oli päästy Absoluten sivuilta 179 dollarilla. Kaikki on liiaksi aivan upeaa.


   • Leila.. kirjoitti:

    Tuon kirjoitus vaikuttaa lomaosakemyyjän tarinalta. Eivät ole oppineet. Tavallinen matkailija kertoisi hotellin nimen Teneriffalla, jonne oli päästy Absoluten sivuilta 179 dollarilla. Kaikki on liiaksi aivan upeaa.

    Moi.

    Onko kukaan käyttänyt Absolute Clubin palkintoa, viikon majoitusta nelihenkiselle perheelle? Varaus tehdään osoitteessa: www.justgo.to
    Kuinka on onnistunut?


   • J kirjoitti:

    Palasin pari päivää sitten Phuketista Patong beachilta ja juuri samassa esittelyssä tuli käytyä. Palkinnoksi sain yhden viikon hotellimajoituksen neljälle hengelle mutta enpä taida käyttää sitä. Absoluten luukuttajia oli vastassa jo lentokentällä, matkatoimiston opas soitti jonkin puhelun kun huomasi heidät lentokentällä... Hotellissa täytin kaavakkeen jossa kyseltiin kaikenlaisia asioita mm. miksi haluat lomailla Thaimaassa jne. Ja sitten vielä kysyttiin tulotasoa ja luottokorttien käyttöä.
    Eikös sitten parin päivän päästä soinut puhelin ja sitten onniteltiin "palkinnon voitosta". Loppu sujui kuten noissa aikaisemmissa kirjoituksissakin, ensin aamiaiselle jne...
    Esittelijä oli suomenkielinen kaveri joka kertoi päätyökseen olevansa stuertti Air Finlandilla. Ja kun siitä kynnysrahasta oli puhetta niin peliin astui kieron oloinen vanhempi herra jonka toinen silmä roikkui puolittain kiinni. Hän keroi kynnysrahan olevan n. 17500 euroa ja se pitäisi maksaa kahden viikon kuluessa. Muitakin maksuehtoja oli mutta sitten hinta pomsahtaa. Päätös piti tehdä heti ja mitään sopimusehtoja ei annettu nähtäväksi, ainoastaan puheenlätinää ja sanahelinää. Sitäkään ei sanottu että vinguttavat luottokortiltasi yhtiövastikkeet ym. ilman sen kummempia ennakkoilmoituksia. Se siitä sitten, tämä youtuben video on hyvä tiiivistelmä kyseisen lomaklubin toimintaperiaatteista: http://www.youtube.com/watch?v=l4sY1ae_9MA

    Jokaiselle sinisilmäiselle suomalaisella varoituksen sana, miettikää kahdesti tai kolmesti ennenkuin menette näihin esittelyihin. Tämä voi tulla kalliiksi.


   • Mahtoikohan paikallinen edes ymmärtää mistä puhuit, ei ole meinaan kauhen suuri älykkyysosamäärä heillä !


   • tsadaem kirjoitti:

    Mahtoikohan paikallinen edes ymmärtää mistä puhuit, ei ole meinaan kauhen suuri älykkyysosamäärä heillä !

    Ei ne deekut ymmärrä, kun et osaa selittää.


   • tsadaem kirjoitti:

    Mahtoikohan paikallinen edes ymmärtää mistä puhuit, ei ole meinaan kauhen suuri älykkyysosamäärä heillä !

    Taisit itse paljastaa juuri oman ä.o määräsi. Paikalliset on fiksuja, ja tietävät mikä
    on homman nimi.


   • Reissumies-72 kirjoitti:

    Moi.

    Onko kukaan käyttänyt Absolute Clubin palkintoa, viikon majoitusta nelihenkiselle perheelle? Varaus tehdään osoitteessa: www.justgo.to
    Kuinka on onnistunut?

    Hei,
    emme ostaneet lomaosaketta ja kun yritin aktivoida lahjakortin justGo sivustolla niin eipä onnistunut. Lähetin ongelmistani sähköpostia kahteen eri otteeseen helpjustgo.to....saamatta vastausta...tuntuu siis ihan huijaukselta. Miten sinulle kävi?


   • Pasi ja Virve kirjoitti:

    Liityimme Absoluteen viime talvena phuketissa. Kävimme syksyllä teneriffalla johon otimme pelkät lennot finnmatkoilta. Viime hetken paikat 295€/pää. Ja sitten hotellin absoluten nettisivuilta. Pelotti kyllä, että mikähän luukku siellä on vastassa.. Täytyy sanoa et jos se oli huijausta niin meitä saa huijata lisää!!! Hotelli oli todella upea ja se maksoi just mitä netti sanoi, 179 dollaria, kun se oli extraviikko. Eka kerta näiden juttujen lukemisen jälkeen oli arveluttava, mutta nyt tiedämme jo mikä on totta ja mikä ei.

    Nyt olemme nimittäin thaimaassa, pattaylla. Absoluten matkalla. Ei ole meidän paikka. hotelli jälleen aivan upea jomtien beachilla, mutta pattayan tyttöelämä hieman liian näkyvää...rannat ei kauniita. Seuraavaksi viikoksi olemme varanneet hotellin koh samuille. Onneksi!

    Lento netistä bangkokiin ja takaisin suomeen maksoi kahdelle yht 1360€. Bangkokista samuille ja takasin n.180€. Se oli kyllä paljon kalliimpi kuin olimme luulleet. Hotellit 0€, käytämme 2010 ja 2011 viikot, joten olkoon lento kalliimpi. Ei tunnu missään.

    Me olemme todella tyytyväisiä, mutta kaikki ei varmasti aina ole. Mihinkään eikä ikinä. Niitä ruinuttajia olemme nähneet aivan tarpeeksi aurinkomatkoilla. Ja kun edellisiin lomiin vertaamme niin hotellit on ainakin tähän asti olleet jotain aivan upeaa! Aivan huippua. Toivottavasti te jotka olette haukkuneet ette ole oikeassa... tosin ihmettelen miten voitte haukua hotellit ja toiminnan, kun kukaan teistä ei ilmeisesti ole liittynyt? Ei meille kyllä kukaan väittänyt, että brad pitt olisi absoluten jäsen!

    No, jatkakaa te haukkumista - me jatketaan lomailua! Ja erittäin tyytyväisinä, että meitä huijattiin. Toivottavasti jatkokin on yhtä huijausta!!

    Että sulla oli Teneriffalla hotelli varattuna. Ja hyvää lomafiilistä keräsit sitten odottamalla halpaa viimehetken lentoa?!

    Oletpa rautavatsainen pelimies. Jolle olisi kelvannut loma suomessakin jos lentoa ei olisi ollutkaan.

    Ei tunnu uskottavalta tavalta hoitaa odotettu loma, riskillä ja stressillä.

    Oletko mahdollisesti AB:lla töissä?? Kun homma on "aivan upeaa" noin moneen kertaan. Harvoin kuulee noin tyytyväistä asiakasta, misään. Ja nyt vieläpä firmasta jolla ihmisillä on voittopuolisesti huonoja kokemuksia.

    Kummallisia sattumia?


   • Reissumies-72 kirjoitti:

    Moi.

    Onko kukaan käyttänyt Absolute Clubin palkintoa, viikon majoitusta nelihenkiselle perheelle? Varaus tehdään osoitteessa: www.justgo.to
    Kuinka on onnistunut?

    Moi, käytiin joulukuussa Patongilla. Käytin palkintoviikon ja yhden normiviikon. Palkintoviikkoon kuuluivat yksityisristeily, illallinen ja hieronta kahdelle. Yksityiskuljetus lentokentältä kuuluu kai yleensäkin. En ole varma vaikka olen jäsen. No sen saa selville kysymällä, kun taas lähdetään. Jäsenyyksien hintoja täällä tykätään näköjään liioitella ja kaikki hyvää puhuvat ovat tietenkin myyjiä ;) Tein kyllä varauksen suomalaisen yhteyshenkilön kautta sähköpostilla. Lennot saatiin 512 euroa per naama, hintaan kuului ruuat ja juomat. Ja lennothan tilasin siis itse erikseen, ne ei kuulu pakettiin.


   • Reissumies-72 kirjoitti:

    Moi.

    Onko kukaan käyttänyt Absolute Clubin palkintoa, viikon majoitusta nelihenkiselle perheelle? Varaus tehdään osoitteessa: www.justgo.to
    Kuinka on onnistunut?

    On käytetty jo vuonna 2012. Oli hyvä reissu ja sen jälkeen on tehty jo monta reissua Absoluten kanssa.


  • Pasille ja Virvelle: kuka tahansa saa ostella lennot samaan hintaan kuin tekin. Mutta laskekaapa paljonko siitä tulee per loma, kun jaette sen pääoman summan reissua kohden? Ja pääoman menetetty tuotto plussaten! Pääomasta saatte hulluudesta luopuessa korkeintaan 10% takaisin! Jos joku onneton haluaa silläkään rahalla sitoutua maksamaan vuotuisia ylläpitokustannuksia. Ei ole rahanjaolla mitään rajaa!
   Minä ainakin matkusta tosi paljon ja hyvin niitä teidän sijoittamia pääoma- ja vastikekuluja verraten! Paremman lomakassatuoton saa vaikka ostamalla Suomesta tontin!

  • Olen varaamassa voittoviikkoa Koh Samuilta. Alustava varaus on tehty, mutta pitäis ilmoittaa luottokortin numero, että voi maksaa Just Go:n varausmaksun 75€. Ilmainen lomaviikko :). Ja pitäis vielä mennä uuteen esittelyyn. Taitaa jäädä meiltä voittoviikko käyttämättä. Mennään ensi talvena toiseen hotelliin. Nattaya ei enää vastaa viesteihin, mutta nyt on Kaisa ja Johanna, joiden kanssa vielä toistaiseksi viestitys toimii.

  • Tulimme maalisjuussa kotiin Patongilta, ja ostimme puolikas osake 10.000 lla. Olen sitä mieltä, että ei se nyt niin iso summa ole, jos menee jostain syystä pieleen se ostos. Olen hukannut isompiakin summia, vaikka autoihin laittanut enemmän rahaa, ja aina kaikki menee. Nyt odotan että saan ne koodit että pääsee tilaa reissua, niin näkee sit mitä se tuo tullessaan. Jos ei mitään uskalla ottaa riskiä, niin mitään ei voi voittaakaan. Matkustan 2-3 kertaa vuodessa ja niin aijon myös tulevaisuudessa, joko sit tällä systeemillä tai sit jotenkin muuten. Tuntuu, että suurin osa vastaajista, on sellaisia kenellä ei ole osaketta, ja tietää kuitenkin noin paljon???? Olisi kiva kuulla onnistuneista matkoista tai jotain muuta konkreettista miten oikein on.

   • Kyllä se kymppitonnin auto palvelee monta vuotta harrastuksissa ja työmatkoilla. Ja saa vielä jotain poiskin kun myy.

    Mutta jos autokaupan edessä joku myy mulle varmoja voittoarpoja, käännän kelkkani muualle. Kunnon tuote myy. Arpaleikit ja sopimuspaperien puuttumiset on aivan 100% selvää kusetusta.

    Ei mitään takuuta mistään. Mikä se sellainen puhe on jotka ei sopimuspaperissa näy?? Hevosmiesten puhetta.


  • En ostanut osaketta. Olen kuullut että systeemi toimii niillä, jotka ovat ostaneet. Mutta halusisin tietää mitä muita kuluja tulee tuohon ilmaiseen voittoviikkoon. Lentokenttäkuljetus 500TBht. Ja sit tuo varausmaksu. Aamiainen lisähintaan. Viiden tähden hotelli :). Hintakin on varmaan viiden tähden luokkaa. Onko kuulolla ketään joka ei ole osanut osaketta ja saanut kuitenkin vietettyä lomaviikon haluamassaan hotellissa?
   Esittelyssä tuli selväksi, ettei lähemmäs 50v kannata enää ostaa osaketta, kun ostosumman kuolettamiseen menee 20 vuotta. Matkustemme yleensä 1-2 kertaa vuodessa. 70-vuotiaana ei varmasi enää jaksa nauttia ilmaisesta lomasta, ja kuitenkin maksaa sitä 365€ (tai mitä se slloin onkaan) vuosimaksua pienestä eäkkeestä. Voihan sen tietysti myydä tai antaa perinnöks lapsille. mut mitä järkee?

  • Itse olen nyt 3.tta vuotta vaimoni kanssa Absoluten jäseniä, emmekä voi ainakaan valittaa mistään. Viime kevättalvena olimme Hawaijilla 3 viikkoa ja koko homma tuli maksamaan meille hieman vajaa 3000e, siis 2 henkilöltä ja 3 viikkoa Hiltonissa huippuhuoneessa (Honolulussa)! Nyt olemme joulun, uuden vuoden ja pari lisäviikkoa taas Thaimaassa, ensin Patongilla ja sitten Samuilla (koko reissu yht. 4 vkoa). Hintaa koko reissuun tuli vain n. 1900e koska löysimme erittäin halvat suorat lennot suoraan Helsingistä Phuketiin ja takaisin. Siirtymä Phuketista Samuille maksaa n. 400 bahtia/hlö (minibussilla mukaanlukien lautan sekä sitten rannasta ilmaisen kuljetuksen Absoluten hotelliin). Sama hinta takaisin Phuketiin josta lähtee suorat lennot Helsinkiin. Eli kaikkiaan reissumme kustannukset ovat n. 2000e. Siis sisältäen lennot ja asumisen käsittämättömän loistokkaassa 5*:n hotellissa (vielä hienommassa kuin Honolulun Hiltonissa). Uuden vuoden jälkeen lähdemme Samuille ja puhuvat että hotelli siellä olisi vieläkin hulppeampi kuin tämä jossa nyt olemme (Absolute Bangla). Ainakin me olemme erittäin tyytyväisiä jäseniä. Jos millä tahansa matkatoimistolla olisimme tehneet tämän saman 4vko Thaimaan reissun niin hinta olisi ollut yli 9000e... Hawaijille taas ei millään kotimaisella matkatoimistolla edes pääse....

   • Nyt tiedän ,että minua on petetty ja pahan kerran.Sinisilmäinen suomalainen on helppo nakki.Lipevät suomalaiset kauppamiehet asialla.Siinä meni kaikki säästöni.Miksi tästä ei puhuta enemmän julkisuudessa?Olo on tosi katkera!


   • Hei Jouko,
    Kerroit käyneesi vaimosi kanssa Honolulussa vuonna 1 ja 2. Meillä sama edessä joulukuussa 2015. Absoluten jäseninä siis. :)


  • Ensimmäistä kertaa käytettiin ja kaikki toimi tosi hyvin. Emme me ainakaan ole tulleet huijatuksi.

   • Jos ostaa kadulta lomaosakkeita, saa mitä tilaa.

    Ei sympatiaa tipu.


   • Jouko kirjoitti:

    Jos ostaa kadulta lomaosakkeita, saa mitä tilaa.

    Ei sympatiaa tipu.

    Talvella toinen vuosi Absoluten jäsenenä, käytiin Samuilla viikko, sit Pattayalla viikko, ja sit Bangkokissa viikko, Absoluten hoteilla, ja kaikki hotellit hienoja, halvalla, ja olemme todella tyytyväisiä. Nyt aijon tilata tammikuuksi matka meille meksikoon, cancuniin, Belizeen, ja Mexiko cityyn, ja sama Absolute käyttäen, on se vaa hieno homma, jos matkustaa pitkälle ja pidemmäksi aikaa.....


  • Katso viestiketjua "Taas yksi varoitus"

  • Eipähän ne Suomen Holidayclubin porukkakaan ole pekkaa parempia
   ja yritäpä myydä ne Suomen osakkeet mitä luulet saavasi etpä juuri mitään
   ja sama peli myös Granilla hc pisteessä et sillai en Suomaliset sen pulmusempia
   ole .

  • Phuketissa 4.12.12 kaveri tuli tekemään kyselytutkimusta minulta ja vaimolta. Aiheena oli ihmisten lomanvietto tavat ym. Kyselyn lopuksi tämä kyselijä Jari antoi arvat ja kas kummaa vaimo voitti "päävoiton". Voiton lunastamisen ehtona oli 90 min heidän toiminnan esittelyä. Kävimme vaimon kanssa syömässä ja pohdimme, että kyseessä on jonkin sortin huijaus, mutta kun ei parempaakaan tekemistä ollut sillä hetkellä joten päätimme käydä esittelyssä. Sasnoin tälle kaverille Jari, että jos siellä jotain aletaan myymään, niin lähdemme heti pois.
   Jo 5 - 10 min. jälkeen alettiin myymään jäsenyyttä heidän ketjussa. Tässä vaiheessa poistuimme paikalta. Koko touhu vaikuttaa aikalailla huijaukselta. Asiakasta pikkuhuljaa uitetaan sisään; yksi tekee yhtä ja kertoo yhtä, toinen toista. Miksi sitoa itsensä johonkin yhteen vaihtoehtoon, kun mailma on täynnä hotelleja ja netistä voi varata juuri sen tasoista kun itse haluaa, maksamatta turhia välikäsiä.
   kyselijä ei muuten pyynnöstäni todistanut henkilöllisyyttään millään lailla, eikä missä vaiheessa kertonut mitä oikeasti on tekemässä. Meillä Suomessa tätä kutsutaan valehteluksi. Kiertäkää nämä kaukaa.

  • Heippa, absolute jyllää vieläkin Thaimaassa tammikuussa 2013.

   Tultiin juuri Phuketin lomalta. Jouduimme heidän taitavan sumutuksensa kohteeksi kadulla viimeisenä matkapäivänämme arpajaispalkintoineen ym. Sama kuvio kuin netissä keskustelupalstojen kuvauksissa. Haluankin nyt varoittaa kaikkia suomalaisia heidän kynsiinsä joutumisesta. Kansainväliset nettikeskustelut vain vahvensivat tätä jo esittelyssä saamaani näkemystä. Jos jouduttu heidän kynsiinsä, kysykääpä suomalaiselta esittelijältä sopimusehtoja näytille "omalle juristille" näytettäväksi ja kysykää, soveltuuko suomalaiset kuluttujansuojapykälät (kotimyyntiasiakirjat
   katumusviikkoineen ym. ) Englanninkielisten sivujen perusteella ette tule näkemään sopimusehtoja, vaikka niitä pyytäisittekin. Näin pitkälle emme jaksaneet esittelyssä, vaan parin tunnin esittelyn ja kiertoajelun päätteeksi saimme kuin saimme matkapalkinnon, jotka emme koskaan pysty hyödyntämään. Englanninkielisiltä sivuilta luin lisäksi, että se onneton joka matkapalkinnon ottaa vastaan, joutuu vielä uuteen painostusesittelyyn, joten en suosittele. PYSYKÄÄ KAUKANA TÄSTÄ FIRMASTA!!!

   • Kävin esittelyssä ja todettiin esittelijän kanssa, että Absolute ei sovi minulle. Matkustan yksin ja jään kohta eläkkeelle. Sain silti luvatun matkan. Jos sopimusehtoja ei saa kirjallisena, niin mielestäni kauppoja ei kannata tehdä. Majoittuminen Yhteistyökumppaneiden (esim Hilton) hotelleissa kustannetaan uusien asiakkaiden alkusijoituksilla. Uusien asiakkaiden rekrytointi hidastuu aivan varmasti ja silloin systeemi kaatuu kuin korttitalo. Esittelijä sanoikin että heidän toiminta perustuu jatkuvaan kasvuun. Homma toimii niin kauan kun uusia asiakkaita tulee ja kasvun on oltava kiihtyvää.


  • Palasimme eilen Thaimaan Phuketista, jossa meitäkin yritettiin saada mukaan kyseiseen "hässäkkään" =) Kadulla meille tuli jutteleman ihan mukavan tuntuinen nuori suomalaismies, kyseli lomakuulumisia ja jutteli ihan niitä näitä siinä tovin...Sitten otti puheeksi kyseisen ketjun(Absolut) ja alkoi kertoa siitä kaikenlaista,arvat tuli myös tässä vaiheessa esille ja tarjosikin niitä myös meille, yllätys yllätys että niistä tuli "Pääpalkinto" !!! Tässä vaiheessa "Myyntitykki" sitten ilmoitti että hänen pitäisi viedä meidät henkilökohtaisesti heidän toimistolle raaputtamaan arpa ja lunastamaan voitto...Tarkkasilmäisenä ja useasti Thaimaassa matkustaneena huomasin että "Myyntitykki" rupesi vapisemaan kuin haavanlehti, ja puheet rupesivat menemään vähän pakottamisen puolelle. Sitten muistin matkaoppaan varoituksen sanat kyseisistä henkilöistä, toivotimme "Myyntitykille" hyvää päivänjatkoa ja jätimme hänet seisomaan siihen kyseiset arpalipukkeet kädessä(joita hän ei suostunut meille antamaan =)
   Jäi sellanen fiilis kyseisestä tapahtumasta ja firmasta ettei taida olla ihan puhtaat jauhot pussissa, voin tosin olla väärässäkin.En suosittele kenellekkään, mutta onnea niille jotka päättävät lähteä mukaan =D

   • Olimme eilen Absoluten esittelyssa Phuket Townissa : aivan paskaa hommaa! Suosittelemme ettei kukaan mene kyseisiin tilaisuuksiin. Roistohommaa kaikenkaikkiaan. E m m e me o s t a n e e t huijareilta mitaan. Varokaa kaupungilla "Mattia", isovatsaista sutkia ainakin Kata Beachilla.


  • Koittakaa myydä kyseinen osake eteen päin ei muuten onnistu

  • Meillä myynti ainakin onnistui hyvin.

   • Eeki hyvä jos myyntisi onnistui niin anna nimesi ja osoitteesi.Tarkistamme asian.Mutta olet Myyntimies joka huiputat ihmisiä.Joulupukkikin tänne kirjoittaa ja moni uskoo ei vain lapset vaan 50-70 vuotiaat mummot ja papat.Lomaosakkeet on täyttä paskaa.


   • Miten sait myytyä. Kertoisitko tarkemmin. Meillä on sama tilanne tällä hetkellä.
    Haluaisimme myydä jäsenyyden.


   • Olisin kiinnostunut tietämään miten se onnistui. Itselläni on jäsennyys ja pohdimme että JOS myisimme.


  • On Kokemuksia. Pysy erossa.

  • Ahahahahhaah :D Palattiin juuri tässä kuussa Phuketista ja sama meininki siellä. Oltiin vaan City Dealin aikanaan ostetulla reissulla, josta tuli ilmoitus että hotelli ylibuukattu ja jouduttiinkin tämän kyseisen Absoluten hotelliin turistirysään. Siinä vaiheessa sitten tulikin nämä pakolliset esittelyt mukaan hommaan.

   No, menihän se reilu vko tuossa hotlassa ihan jees ja käytiin "esittelyssä". Sitä ennen muuten tällainen skobetyttö ajoi meidät yksi aamu kadulla kiinni, oli kytännyt meidät suomalaisiksi vaikka ei oltu puhuttu sinä aamuna vielä sanaakaan ulkona keskenämme. Voitin palkinnon, vei meidät toimistolle, jossa selvisi että ollaankin jo heillä viikkoa viettämässä :D

   Jäi tytöltä provikat saamatta. Jarit ja Johannat siellä edelleen hommissa.
   Loppuvääntöä tuli tekemään eri jamppa, mitään sopimusehtoja ei näytetty (eikä pyydetty) sillä lähtökohtaisestikaan ei oltaisi ostettu. Hinta oli räätälöity juuri meille ja vieläpä 30% alennuksella. Joopa joo. Hienoa, että joillekin homma toimii. Mutta ei meille. En halua tuolla rahalla sitoutua tuohon ketjuun. Lisäksi tuo törkeä myyntityyli, stalkkaaminen ja pakottaminen on sen verran törkeää, että jo pelkästään siksi en rahaani tuohon kiinni laittaisi.
   Kutsuttiin näitä hotlan ympärillä parveilevia myyjiä hyeenoiksi :D

  • Todellakin kiinnostaisi tietää Eeki 66 missä ja miten myit jäsenyytesi?

  • Hei Eki
   Kerro miten sait osakkeesi myytyä.
   T. itsekin myymässä

  • Kävimme lomamme aikana Absoluten esittelyssä Patongilla Thaimaassa ja voin vain sanoa, että EI IKINÄ ENÄÄ! Esittelyssä käyntiin ei kannata loma-aikaansa haaskata!!!!!!!! Kaikista eniten vituttaa se millä kaikilla mahdollisilla keinoilla YRITTÄVÄT kaupata "lomaosakkeita"....siinä putiikissa on myyntimiehiä koulittu "käsittelemään" ihmisiä, myymään ja puhumaan paskaa. Elkää olko hyvät ihmiset sinisilmäisiä näiden tyyppien suhteen - vaan pysykää mahdollisimman kaukana!!!!!
   Kusetusta koko homma!

   • en ole kyl samaa mieltä.


   • Absoluten suomalaismyyjät ovat kyllä melkoisia valehteilijoita. KOKEMUSTA ON! Kertovat itsestään ja perheistään täysin sepitettyjä juttuja kaupankäynnin ohella. Yrittävät vedota varsinkin naisiin - kertomalla kaikenlaista liippalaappa. Joihinkin uppoavat varmasti täysin - mutta meitä ei vakuuttanut. Meidän myyjämme- puhui ummet ja lammet perheestään, matkoistaan jne. Ja häntä kuunnellessamme aavistimme molemmat, että " tuo valehtelee" ainakin puolet. No kuinka ollakkaan suomessa asuva kaverimme tunsi hänet ja ihan kirkkain silmin hän oli meille valehdellut suurimman osan jutuistaan. SANONPA VAAN, ETTÄ KUN NÄEN TYYPIN UUDELLEEN, TAIDAN KÄYDÄ MORJESTAMASSA.


  • Pitää olla joko tyhmä tai idiootti jos ei kelpaa käyttää ferraria ladan hinnalla !

  • Olen ollut tuntia aikaisemmin sua siellä esittelyssä ja minusta vaikutti lupaavalta , mutta esittelyyn menee 2h liian kauan. Nykyinen hotellimme on parempi kuin esittelyssä ollut ja maksoi 600 € enemmän. joten heidän systeemin mukaan me voimme tehdä 20 retkeä tolla esittelyhinnalla. sit alkais säästöt.
   ihan ok mut pikkasen halvempi osuustodistus niin olisimme ottaneet.

   • Miksi puhutaan oskkeesta tai osuudesta. Itselläni on 9 lomaviikon paketti ja sen käytröaika on 36kk. Toisin sanoen en ole ostanut mitään osuutta, maksanut vain hotellit etukäteen, helpompi lähteä matkalle kun ei tarvi maksaa kuin lennot lähtöhetkellä. Laskin hotellien hinnan, n. 400-500 viikko, olen myös ottanut hotelleja netin kautta,niissäkin luvataan kaikkea mutta ei todeluusessa ole kovin kummoisia, no hintahan on tietysti alhaisempi.


   • Miksi puhutaan oskkeesta tai osuudesta. Itselläni on 9 lomaviikon paketti ja sen käytröaika on 36kk. Toisin sanoen en ole ostanut mitään osuutta, maksanut vain hotellit etukäteen, helpompi lähteä matkalle kun ei tarvi maksaa kuin lennot lähtöhetkellä. Laskin hotellien hinnan, n. 400-500 viikko, olen myös ottanut hotelleja netin kautta,niissäkin luvataan kaikkea mutta ei todeluusessa ole kovin kummoisia, no hintahan on tietysti alhaisempi.


  • Terveiset Phuketista..

   Olimme tytttöystävän voitettua pääpalkinnon Absoluten esittelyssä, kesto 5 tuntia 27.12.2013.
   Ja alkuunhan selitetään, ettei olla myymässä mitään..
   Myyjä sepitti kaikenlaista perheestään ja lomistaan juu, mutta meistä hän vaikutti puppeli-pojalta. Myyjä oli puheidensa mukaan ollut firmassa jo kymmenen vuotta, mutta kysyttyämme omistajan nimeä, hän ei pystynyt edes siihen vastaamaan! Huijausta koko juttu ja samanlainen eri "firman" huijaus tuli eteen myös seuraavana aamuna ja kas kummaa tyttöystäväni voitti jälleen pääpalkinnon, tällä kertaa emme kutenkaan menneet esittelyyn.

  • Moi! Ollaan mieheni kanssa oltu Absoluten jäseniä nyt vuoden ja ensiviikolla lähdemme ensimmäiselle matkalle tämän kautta. Viime kesänä hyödynsimme jo Euroopassa heidän kauttaan hotellimajoitusta, Kroatiassa Zagrebissa. Neljän tähden hotelli ja hinta per henkilö sis. loistavan aamupalan oli muistaakseni 15e. Meillä on osake studiosta eli se pienin, joka on riittävä kahdelle hengelle. Varaus sujui ilman mitään ongelmia, sähköpostilla olemme aina saaneet yhteyden henkilökuntaan jne. Kahden viikon majoitus tuli maksamaan vain n. 65e, sillä meillä oli kaksi vapaata viikkoa käytettävissä. Tuo 65e on varausmaksu. Kolmas viikko olisi maksanut vain 150e. Ei todellakaan ole kallis hinta! Olemme majoittumassa Phuketiin Absolute Nakalaya beach resortiin. Olemme käyneet siellä kerran katsomassa ja ihastuimme sen rauhallisuuteen, sillä se ei ole Patongin vilinässä. Vuokraamme aina Phuketissa ollessamme skootterit ja pääsemme niillä liikkumaan kätevästi. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen kuljetuksen patongin vilinään. Lenttokenttäkuljetukset ovat myös ilmaiset ja lentotietomme kysyttiin Absoluten taholta jo hyvissä ajoin, kuukausia sitten. He ovat tähän asti huolehtineet ja neuvoneet ensikertalaisia todella hyvin.

   Nakalaya resort oli huoneistohotelli, jossa oli täysin varusteltu keittiö. Huoneet oli isoja, kauniisti sisustettu ja hyvin varustettuja. Tyylikkäitä! Allasalue oli pieni, mutta kaunis. Näytti ainakin viimevuonna puhtaalta ja hyvinhoidetulta. Viimeksi siellä polskutteli tyytyväisenoloinen nelihenkinen perhe. Kävimme ihan omatoimisesti, ilman mitään esittelykierrosta tutustumassa hotelliin ja ihastuimme heti. Aurinkotuolit olivat siistit, ehjät, pyyheliinarullat valmiina tuolilla ja oma aurinkovarjo per 2 tuolia.

   Absolute-jäsenyyden esittelytilaisuudesta pitää tosiaan olla muiden kanssa samaa mieltä, että se oli ihan hirveä! Myyjät olivat oikein päällekäyviä ja autokaupanmyyjien oloisia. Anteeksi kaikki autokauppiaat :) Esittelyssä meni koko päivä, sillä halusimme miettiä rauhassa. Onneksi oli pitkä loma silloinkin eli yksi päivä sinne tänne ei haitannut laisinkaan. Pyysimme korvaukseksi menetetystä lomapäivästä ilmaisen veneretken ja saimme sen :D Mutta esittelyssä pärjää kun itse pysyy tiukkana, sanoo vastaan ja on itse yhtä röyhkeä! Toimistossa työskentelevä Kaisa, joka myös varaa majoitukset jne. oli todella mukava. Hän jopa soitti meille takaisin lomaltaan, kun olimme tavoitelleet häntä. Hän asuu thaimaassa, mutta oli silloin juuri lomalla suomessa. Saatuaan viestin, että olimme yrittäneet tavoittaa häntä thaimaasta, hän soitti meille kesälomaltaan, omasta puhelimesta. Ei tästäkään voi kuin antaa kiitosta! Menemme häntä moikkaamaan, kun olemme Phuketissa.

   Yhtiövastikkeesta senverran, että sitä ei todellakaan veloiteta automaattisesti luottokortiltasi! Meille tuli sähköpostilla ihan normaali lasku. Sopimukseemme kuuluu siis studio, mikä on yksi iso huoneisto omalla keittiöllä. Yhtiövastike vuodessa on 150e. Joka kolmas vuosi on ilmainen. Toisinsanoen saat viikon ilmaisen majoituksen jossakin Absoluten kohteessa. Myös ensimmäinen vuosi on vapaa eli yhtiövastiketta ei tarvitse maksaa. Ei minusta ole huono diili. Täällä on puhuttu myös, että osake maksaa 20 - 30 tuhatta euroa! :-0 Ei tosiaan maksa, tai sitten me saatiin pudotettua hintaa aika paljon! Olimme niin "röyhkeitä", että pyysimme myös lisää lahjuksia :) Nämä olivat hyvät lahjukset, arvoltaan 1000e.

   Matkustamme paljon ja laskujemme mukaan, saamme melko lyhyessä ajassa takaisin tuon maksamamme summan. Esim. Phuketissa hyvä hotelli maksaa vähintään 70e / yö, sesonkiaikaan. Osaan kertoa paljon enemmän sitten meidän matkan jälkeen ja voin palata asiaan. Toistaiseksi kaikki on mennyt niinkuin on luvattu ja ei kyllä ole tippaakaan huijattu olo! Tämä on niinkuin omistaisi lomaosakkeen Suomessa, esim. Holidayclub, mutta nyt ulottuvilla on koko maailma ja osakkuuttamme EI ole sidottu mihinkään tiettyyn viikkoon ja majoittua voi niin pitkäksi aikaa kun haluaa hintaan 150e / viikko. Palataan asiaan!

   • Mikään yhtiö ei toimi tappiolla tai se on entinen yhtiö. Kaikki myytävä myydään markkinahinnalla. Se miten markkinahinta asiakkaalta hänen ostamastaan otetaan vaihtelee. Lopulta jokainen maksaa täyden hinnan ostamastaan.

    Kunhan ihmiset muistaisivat tämän. Kukaan ei saa mitään halvemmalla kuin joku toinen. Yhtiöiden rahavirrat tulevat ainoastaan asiakkaalta joka lopulta maksaa kaiken.

    Minun ei tarvitse matkustaa jotain tiettyä määrää päästäkseni "omilleni". En edes ajattele niin että minun pitäisi hyötyä, kun laitan joka tapauksessa rahaa sellaiseen mikä ei ole välttämätöntä.


   • Olimme vaimoni kanssa joulukuussa 2012 Nakalaya:ssa. Muuten mukava Hotelli mutta liikenteen melu on ajoittain häiritsevä, jos huone on rakennuksen tienpuoleisessa päässä. Asuimme ylimmän kerroksen merenpuoleisessa kattohuoneistossa ja se oli kyllä hulppea.Omalla uimaaltaalla ja jacuzzilla.
    Hyvää matkaa!!
    Me olemme olleet pari vuotta jäseninä ja ei meilläkään ole ollut mitään valittamista
    Absolutea kohtaan, Kaisa ja Johanna ovat hoitaneet hyvin meidänkin matkajärjestelyt.


  • Olen matkustellut Thaikussa vuodesta 05 joka vuosi 2-3 vkoa ja vuonna 07 raaputin myös kyseisen päävoitto arvan Phuketissa kadulla ja siitä sitten Absoluten toimistoon ja tutustumaan. Silloinen hinta oli 8000€ ja kun puoliks ukon kanssa otettiin, laskin, että muutamassa vuodessa hinta tulee takaisin kun vertaa joka vuotuiseen lomabudjettiin. Minulle tehtiin selväksi kyllä että vuosittainen vastike tulee 166€, niinkuin muissakin lomaosake hässäköissä. Arvallahan voitti ilmaisen lomaviikon jonka lunastimme seuraavan ilmaisen lomaviikon yhteydessä, kun käytimme siis Absolutea.

   Minulla on myös ikivanha lomaosake Holiday Clubilta ja sitova vko 40 Espanjan Calahondassa. Verraten Absoluteen, Absolute on vapaampi kun aikaa ja paikkaa saa vaihtaa, mutta kohteet on niin nähty, että en mielelläni enää ottaisi kohteita joita on tarjolla. Kymmenes vuosi ja reissu pyörähtää tänä talvena ja olisi se ilmainen viikko joten pakkohan se on käyttää. Absolutella on myös maailman laajuinen vaihtoehto joka antaa lisää mahdollisuuksia, mutta en viitsi enää lisä maksuja ottaa.

   Kaikki on toiminut hyvin, Suomenkielinen palvelu, enkä koe tulleeni huijatuksi, kun tiesin mihin ryhdyn jos moisen lomaosakehärpäkän otan.

   Espanjan osaketta käyttää veli perheineen, kohde ei kiinnosta minua ja Thaikku on niin nähty että molemmat on myytävänä jos ketään nää kiinnostaa :)
   merita.orrensuo@gmail.com

   • Miksi ostaisivat juuri sinulta koska 1000 muutakin haluaa myydä pois. Ellet sitten pyydä 10% itse maksamastasi summasta.

    Kaikenkaikkiaan älytöntä hommaa. Matkailupalvelujen tarjoamisesta syntyy tietty määrä kustannuksia. Ei ole mitenkään mahdollista ett tietyllä tavalla toteutettuna nämä relistiset kiinteä kustannukset olisivat alemmat, etenkin kun tuon järjestelmän rasitteena on myyntiportaan loputon katteenhimo.


   • ei mene kaupaksi kirjoitti:

    Miksi ostaisivat juuri sinulta koska 1000 muutakin haluaa myydä pois. Ellet sitten pyydä 10% itse maksamastasi summasta.

    Kaikenkaikkiaan älytöntä hommaa. Matkailupalvelujen tarjoamisesta syntyy tietty määrä kustannuksia. Ei ole mitenkään mahdollista ett tietyllä tavalla toteutettuna nämä relistiset kiinteä kustannukset olisivat alemmat, etenkin kun tuon järjestelmän rasitteena on myyntiportaan loputon katteenhimo.

    En sanonut, että kukaan ostaisikaan juuri minulta. Enkä tiedä yhtään myyntiporrasta ketä ei kiinnostaisi vain kate :)


   • Merita Orrensuo kirjoitti:

    En sanonut, että kukaan ostaisikaan juuri minulta. Enkä tiedä yhtään myyntiporrasta ketä ei kiinnostaisi vain kate :)

    Eli kysymys kuuluukin, miksi sitoutuisit tiettyyn kaavaan hintaan x, kun saat saman tasoisen matkalupalvelun ilman sitoutumista samaan hintaan x. Et saavuta sitoutumalla mitään etua, vaan sen ottaa välikäsi.

    Kännykkäliittymien kauppaaminen puhelimitse on Suomessa nykyään kiellettyä. Syynä on se että valmistautumattomalle, satunnaisesti valikoituneelle henkilölle joka ei ollut edes ajatellut tarvitsevansa jotain, pyrittiin erittäin lyhyen harkinta-ajan puitteissa kauppaamaan jotain, jolla on pidempiaikaisia vaikutuksia. Sopimuksen ehdot kerrottiin nopeaan tahtiin ja ne esitettiin niin epäselvästi ja ympäripyöreästi että vertailua oli mahdotonta suorittaa. Kaikki ne asiakkaan kannalta epäedulliset asiat jätettiin kertomatta, ellei asiakas niitä ymmärtänyt kysyä. Ja miten olisi ymmärtänyt kun ei käsitä koko sopimusta.

    Yhtymäkohtia?

    Miten lomaosakkeiden jälkimarkkinatkaan toimisivat, kun uusienkin myyminen on tuskan takana ja sekään ei kestä päivänvaloa.


  • Ainainen keskustelu käy täällä kiivaana :) olen itse kokeillut matkustaa niin pakettimatkalla omatoimisesti ja osakkeella. Tulin siihen tulokseen että paketti on kallein tapa ja omatoimi sekä osake hiukan edullisempia, palvelu on parasta osakematkustelussa. LoppuTulos on se et rahaa siihen matkusteluun menee aina kysehän on tässä pelkästään kuinka rahasi haluat käyttää. Ps en omista absolutelta mitään, kävin kyllä esittelyssä, ei ole edes kalliita osakkeita mitä myyvät.
   Hyvää alkanutta vuotta kaikille :)

  • Hei, onko nyt joku joka on oikeasti lunastanut tämän viikon loman. Itsekkin sen "voitin" jouluna ja nyt kun lennot on halvat, niin tekisi mieli kokeilla, joskos tämä oikeasti toimii. Ja olen kyllä varautunut parin tunnin luentoon, se on pieni hinta siitä, jos loman muuten saa sillä 70:lla eurolla. Oliko muuten jtn porsaanreikiä, kuuluuko aamupala hintaan jne.

   • Moi!
    Kannattaa se viikko hyödyntää ja 70e varausmaksu on pieni hinta viikon majoituksesta. Aamupalasta en osaa sanoa, mutta luultavasti ei kuulu. Esittelystä et luultavastikaan selviä kahdessa tunnissa. Me olemme olleet jäseniä nyt reilun vuoden ja tähän asti homma on toiminut. Halpaa lystiä jäsenyys ei ole, mutta kaikki matkustelu maksaa. Jäsenyys on sijoitus pitkälle aikavälille ja halusimme sijoittaa Absoluteen ja ei ainakaan vuoden jälkeen ole kaduttanut. Mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Varaukset ja yhteydenotot on onnistunut suomeksi ja myös englanniksi. Olemme saaneet hyvää palvelua tähän asti.


  • huijari firma ,meille möivät erituotteen mistä sovittiin ja kun kokonais hinnan laskee ja vastikkeen tuleepa yllättävän kalliiksi lomailu sen kautta , en suosittele

  • minäkin "hurahdin" tammikuussa Absolute resortsin loma-osakejuttuun. Kun allekirjoitin sopimusta, sanottiin, että se on mahdollista lunastaa takaisin myöhemmin. Alkumaksu (edullisin vaihtoehto) oli 1000e ja koko loppusumma n.10 000. kotiin palattuani mietin asiaa tarkemmin ja halusin peruutta koko kaupan. Kerroin ajatukseni sinne, mutta vastaus oli, että EI OLE RIITTÄVÄÄ SYYTÄ peruuttaa kauppaa ja loppusummaa vaadittiin samantien. En maksanut,m vaadin uudelleen kaupan peurmista. Tänään tuli perintätoimistosta lasku korokoineen ja perintäkuluineen 10 011,29e.

   KEHOITAN MIETTIMÄÄN TARKKAAN MIHIN PAPERIIN NIMEN LAITATTE, niitä kun ei saa myöhemmin peruutetuksi millään perusteella.
   kalliiki tuli tuo phuketin reissu, mutta yhtään päivää enkä yhtään ylimääräistä euroa en eio Absoluten hyväksi ikinä laittaa. En missään päin maailmaa. Tyhmyydestä sakotetaan. Laitoin tämän siis varoitukseksi muille.

   • Absolute=You lose your money...ABSOLUTELY!!!!
    Miksi heidän tuote on myydessä niin hyvä, mutta takaisin he eivät suostu ostamaan...
    vaikka sen arvo heidän mukaan nousee vuosi vuodelta.
    Kuten paikallinen myyjä minulle tiivisti lyhyesti:
    Big holidayapartment mafia! Kiertäkää kaukaa ja varoittakaa muitakin !


   • miten wiljami wee sulle kävi sitten loppupelissä maksoitko vai?


  • Minkä lomaosaskkeita kauppaavan firman osakkeet ovat nousseet. häh

  • Täällä on sama satusetä/täti kirjoittelemassa ja kehumassa ko.paskalafkaa, nimet
   vain muuttuvat . Älkää ihmiset uskoko kaiken maailman meritoja sun muita joukoja !!!

   • Tulimme 28.12-14 Patongista.Siellä oli näitä hotelli loma kaupustelijoita.Emme onneksi menneet esittelyyn kun ajattelimme ettei se kaikki voi olla totta mitä ne lupasiva,ilmaista loma viikkoa,ilmaisia hoitoja ym.Et mitään nykyään saa "ilmaiseksi".
    Meillekin kävi niin että olin "voittanut" jotain 32000Batin edestä??
    Meille sanottiin ettei ole mistään lomaosakkeesta kyse.Kehoitan välttämään näitä.ovat kyllä sinnikkätä.Tämä oli meille ihan vierasta asiaa.


  • Olemme kuun lopussa lähdössä Samuin saarelle. Kerkeekö konetta vaihtaa puolessatoista tunnissa Bangokin kentällä? Teimme suomen Laatulomilla kaupat Ylläksen osakkeesta ja kylkiäisenä piti olla pari viikkoa Absoluten paikkaan jossa piti olla aina hyvin tilaa. Lennot varattuamme otin yhteyttä Absoluten buukaajaan. Ei ole Samuilla vapaata eikä kahden viikon lahjakortteja yleensä ole annettu. Siis se vaihtui viikoksi. Ehkä sitten ens vuonna ois parempi säkä saada, ehkä ei. Olemme varanneet hotellin muualta, aivan tavallisen ja edullisen. Eniten minua arveluttaa nyt ehdimmekö puolessatoista tunnissa vaihtaa konetta.

   Kokemuksianne odottaen

  • Olemme yrittäneet myydä osaketta ulkomaisen netissä toimivan firman kautta.
   Ei näitä osta kukaan, eikä ota vaikka ilmaiseksi antaisi.

  • Useat tapaamamme absoluuttilaiset ympäri maailman katuvat kauppojaan. On oltava varovainen jos aikoo ostaa jotain pysyvästi Absolutelta. Uteliaisuudesta teimme kolmen vuoden sopimuksen, joka sisältää 8 hotelliviikkoa ja yhden lahjaviikon. Vuosimaksua ei ole, mutta viikot maksavat n. 90-200 euroa hotellista ja maasta riippuen. Ensikokemukset ovat huonot. Oli vaikeaa saada täsmällistä tietoa ja asioita palloteltiin virkailijalta toiselle. Olimme varanneet hotellihuoneen uudesta hotellista 7 kkk ennen matkalle lähtöä, mutta päivä ennen matkaa meidät siirrettiin toiseen vanhempaan hotelliin. Monien soittojen jälkeen varaus saatiin muutettua alkuperäiseksi. Matkan alku oli stressaava. Hotelli johon meidät olisi siirretty, sieltä eräs pariskunta oli joutunut muuttamaan pois huonon ilmanlaadun vuoksi. Onneksi emme suostuneet vaihtoon.
   Lentokentällä oltiin vastassa ja kuljetus takaisin kentälle oli hyvä asia. Olimme varanneet toisen hotellin viimeiseksi viikoksi. Tutustuessamme siihen totesimme, että siellä on joku pistävä haju koko rakennuksessa ja parvekkeita ei ollut. Neljän tähden hotellissa hengitettävän olman on oltava hyvä. Olisin sairastunut siellä. Sitten meille varattiin monien yhteydenottojemme jälkeen toinen hotelli, mutta siellä koko talo tuntui olevan homeessa. Nukuimme yhden yön osaksi parvekkeella. Kolmas meille ehdotettu huone oli vähän parempi, mutta sielläkin haisi home ja sitä oli näkyvästi myös kylpyhuoneessa. Nukuimme koko viikon parvekkeen seinä auki verho edessä hyttysiä estämässä. Luultavasti siellä on tapana maalata homeen päälle ennen kauden aloitusta. Mielenkiinnosta vertailimme alueen hotellihintoja ja tutustuimme erääseen ei Absolut hotelliin, sielläkin oli kylpyhuoneen katto homeessa ja esittelijä kertoi, että veli tulee maalaamaan sen näkymättömiin jos haluamme yöpyä. Rannan läheisyydessä sijaitseva studiohuone oli muuten raikas ja aamupala kuului hintaan, hinta alle 20 euroa vuorokaudelta. Kymmenkertainen ero Absoluten hintoihin verrattuna, koska Absolut-hintaan ei sisälly aamupalaa. Viimeisen viikon Absolut hotellista ei ollut mahdollisuutta kävellä rannalle, vaikka sijainti oli n. 30 metriä merestä. Muurit olivat esteenä ja uima-allas oli remostissa, mutta sitä meille ei kerrottu sinne muuttaessa. Seuraavalle rannalle pääsi Absoluten kyydillä, mutta vuoroväli oli jopa 5 tuntia. Osa päivästä oli bussin odottelua varjossa. Tien reunoja pitkin käveleminen olisi ollut vaarallista, koska jalkakäytäviä ei ollut.
   Jäsenyyksiä ja osuuksia myydään suurilla lupauksilla jotka eivät kaikilta osin pidä paikkaansa. Netissä ja markkinointitilaisuuksissa näytetään esittelyhuoneistoja jotka sijaitsevat hyvällä paikalla, mm. kattohuoneistoja uima-altaineen merinäkymillä, vaikka rannalle ei pääse. Tunnelma saadaan luotua houkuttelevaksi, mutta todellisuudessa voit joutua viettämään viikkosi homeisessa, meluisassa kuivanmaan huoneessa ilman uima-allasta tai parveketta. Hyviä huoneita on vaikea saada varattua. Yhtä uutta hotellia lukuunottamatta huoneet eivät olleet neljän tähden tasoa, vaikka meille on hehkutettu hotellien erinomaisuutta ja sijaintia. Varsinkin uusimmassa hotellissa sisustus oli kalsea ja tunnelma etäinen. Thaimaa näkyi vain aulan orkideapurkeissa.
   Hotellien henkilökunta oli kohteliasta ja myyntitilaisuus oli asiallinen, kiitos siitä.
   Nähtäväksi jää, mitä tasoa partnerien hotellit ovat?

  • Hei!

   Onko kukaan EI jäsen tai ei jäseneksi aikova ollut palkintomatkalla? Olis mielenkiintosta tietää uskaltaako matkalle lähteä ja mitä se sitten maksaa?? Kuuluuko hintaan hotellin aamupala ja lentokenttäkuljetukset?

  • Absolute on kaikkea muuta, kuin antaa ymmärtää, vanhat hotellit, matkojen varaus on todella vaikeaa ja alkuperäisen esittelyn mukaan asiat eivät pidä paikkaansa. Aina on `joku´myyjä ymmärtänyt jotain väärin ja lopputulos on 9 viikon lomien sijasta max. 3 viikkoa Thaimaassa. Partneri hotelleista on turha luulla saavansa mitään, muuta kuin matkailukauden ulkopuolella. Ja tarkoitushan on myydä aina kalliimpaa tuotetta ja jos et osta tervehtiminen loppuu siihen, nokka pystyssä Suomalaiset myyjät vaan kävelee. Hienot `studio´huoneet ovat pieniä luukkuja, joissa ei ole välttämättä edes ikkunoita. Voin sanoa, että vihaan koko firmaa ja häpeän sen Suomalaisia myyjiä. Tämäkin varmaan poistetaan täältä, niinkuin aiemmatkin kirjoitukset.

  • Olemme olleet tyytyväisiä ostamaamme osakkuuteen Absolutelta. Kerron tälle suurelle joukolle epäilijöitä pari tosiasiaa.
   Kerro minulle miten pääsee kaksi henkilöä Thaimaan Phukettiin kolmeksi viikoksi hintaan 1860 €, lennot Finnairilla. Minulla on tuohon vastaus: Absolute osakkuuden omistajana. Hotelli rannalla merinäköalalla. Ei todellakaan mitään valittamista. Taksi hakee kentältä ja tuo kentälle takaisin. Ei muita maksuja vaan ne nautinnolliset retket eri saarille, hemmottelu auringossa, ihanaakin ihanammat ruuat eri ravintoloissa iltaisin. Kertokaa minulle, miten pääsee halvemmalla. Minusta tuo ei ole hinta eikä mikään. Kyllä näillä hinnoilla osakkuusmaksun saa takaisin muutamassa vuodessa.
   Hyvää lomaa Thaimaahan!

   • Aivan samanlaisia kokemuksia. Suomalainen epäilee aina kun saa jotain halvalla. Olen käynyt Thaimaassa 10 kertaa, joista 3 viimeistä Absolute kaksion omistajana. Käyn joka vuosi euroopassa 1-2 kertaa vuodessa eri kaupungeissa 4-5 päivän matkoilla, joista maksan Absoluten omistajaosakkaana vain ateriapaketin 20 - 30€ vuorokausi. En juurikaan anna arvoa mielipiteille, jotka perustuvat vain mutu-tuntumaan. Onko Twin Sands vanha hotelli. Minusta ei ole. Se on upea 5 tähden hotelli Itkijänaisia ja näköjään miehiäkin riittää aina. Minä olen hyvin tyytyväinen osakkuuteeni.


   • Hei, onko siellä vielä Suomalaista henkilökuntaa myynnissä? On osakkuus, mutta viime kerrasta on muutama vuosi ja nyt tekis mieli mennä reissuun :)


   • Varpaathiekassa kirjoitti:

    Hei, onko siellä vielä Suomalaista henkilökuntaa myynnissä? On osakkuus, mutta viime kerrasta on muutama vuosi ja nyt tekis mieli mennä reissuun :)

    On suomalaista henkilökuntaa ja suomalaisia osakkaita palvelee varausten suhteen Kaisa Meriläinen. Hän auttaa matkavarausten kanssa ja hänet tavoittaa sähköpostilla osoitteesta res.scandinavian@absolute-destinations.com
    Hänet tavoittaa kyllä puhelimellakin, mutta en jaksa kaivaa sitä nyt papereista esiin. Sähköpostilla hommat ovat aina hoituneet.


  • En voi suositella. Todella vaikea saada omaa lomaviikkoa käytettyä missään muualla kuin Phuketissa. Koh Samui on aina varattu ja Pattaylla on surkea kolmen tähden hotelli, minne ei myöskään pääse. Vaihto Intervalliin ei onnistu millään ja partnerikohteet on surkeita kahden-kolmen tähden murjuja jossakin syrjässä. Viimeksi jouduimme viettämään lomaviikkomme huoneessa, missä ei ollut edes ikkunoita. Nyt olisimme halunneet mualle kuin Phuketiin, mutta missään ei ole mukamas tilaa, vaikka rupesin varaamaan yli puoli vuotta ennen aiottua lomaa. Pelkkää huijausta koko touhu. Näin olen kuullut muiltakin osakkeenomistajilta. Tietysti, jos haluaa matkustaa vain Phuketiin, niin sitten se on varmasti ihan ok.

  • Kallista mutta ihan ok varmaan.

  • Kolmen vuoden takuuvuokrat saamatta! Alkaa luottamus firmaa kohtaan rakoills pahemmsn kerran!

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6763
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   76
   6709
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   267
   4040
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   77
   2987