Lapsilisät lakkautettava!

Reijo Realisti

Mitenköhän on päässyt syntymään sellainen tilanne, että yhteiskunta maksaa lisääntymisestä? On täysin luonnotonta tukea taloudellisesti työttömien jtai pienituloisten lastenhankintaa. Miten he voisivat selviytyä lapsenkasvatuksesta, kun eivät ole osanneet hoitaa edes omia asioitaan? Mikäli jollakulla ei ole varaa kasvattaa kersaansa ilman yhteiskunnan tukia, pitäisi sikiö abortoida tai syntynyt lapsi lähettää kasvattilapseksi kunnolliseen perheeseen. Tietenkään ei suurituloisillekaan pidä mitään tukia maksaa, eiväthän he niitä tarvitse.

11

862

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rikollisia ne ovat !

   Olet murhaamisen kannustaja, jos kehoitat ihmisiä hakeutumaan abortin tekoon, ja siis olet murhaaja vaikka et olisi omin käsin ketään murhannut, että jos sitä kannatat, niin silloin syyllistyt samantien näiden kaikkien murhattujen sikiöiden, eli ihmislasten murhaamiseen, että Raamatun Jumalan mukaan asiat ovat tällätavalla, että hyvä ei voi olla pahan kaveri missään olomuodossa, että nämä asiat ovat niin pienissäkin kuin suurissakin asioissa aina samanlaiset.

   Pyöveleinä toimii lääkärit ja kaikki ne, jotka osallistuu tähän toimenpiteeseen jossa tapetaan ihmislapsia !, jotka eivät ole tehneet itse mitään kuoleman rangaistuksen aiheuttavaa rikosta !

   Viattomia murhataan jokapäivä näiden sivistyneiden ja kouluttautuneiden toimesta !, että voiko tämän selvemmin enää rikkoa Raamatun Jumalan Käskyä, ÄLÄ TAPA !

  • mama09

   Jos 100 euroa kuukaudessa on sinusta sitä että valtio maksaa lasten teosta niin huh huh. En saa tuolla summalla ostettua vauvalle edes vastikemaitoa ja ruokia. Pitäisi vielä vaatteet ynnä muut kulut hoitaa. Kyllä sitä rahaa pitää muutenkin olla.

   • köyhä mä oon

    Jospa tekisit itse vauvan ruoat...säästyis paljon rahaa:)


   • vanhapukki
    köyhä mä oon kirjoitti:

    Jospa tekisit itse vauvan ruoat...säästyis paljon rahaa:)

    jäisi syntymättä paljon tuskaa ja hätää.mukulien vääntämisestä on tullut huvia ja lisätienestiä vähempiosaisille.niinkuin jo edellä todettiin,kaikki tukiaiset pois näistä hommista,jokainen kustantakoot ihan itse omat aikaansaannoksensa.se on osa vastuun kantamista ja jos siihen ei kykene,piuhat poikki.


  • Variantti

   Joo, yhteiskunta maksaa selviytymisestä, kuka meidän eläkkeemme maksaa, maahanmuuttavat pakolaisetko?

   Reijo Realisti heittää melkoista fuulaa. Henkilökohtaisesti joudun hankkimaan liki 80t€ vuodessa(ennen veroja), että pystyn elättämään itseni ja perheeni, tämä tarkoittaa melkoista työrupeamaa normaalilta palkkatyöläiseltä, siinä ei 40t/vk riitä mihinkään. Voit uskoa että tuo lapsilisä tai kotihoidontuki on pientä verrattuna veroprogressioon, koska minut rinnastetaan verokohtelussa täysin sinkkuun. Lisäksi on sellaisia pakkoja, kuin iso auto 9 -hengen, joka ei ihan ilman polttoainetta eteenpäin kulje. Autossa on huomattavasti keskivertoa suuremmat hiilidioksidipäästöt ja siten suurempi veroprosentti, myös asunnon pitää olla suurempi ja siten kiinteistövero on isompi. Siis kuka maksaa ja mitä? Sinkkuna minulle riitäisi, kun tekisin töitä 3pv/vk ja hyvin tulisin toimeen. Suurituloiset maksavat huomattavasti enemmän veroa, jopa 60% tuloistaan, joten heiltä ei todellakaan tule viedä tukia pois, joku roti sosialismissakin pitää olla tai yrittäjyys ja yritteliäisyys tapetaan kokonaan.

   • Variantti

    Näinhän se on, meilläkin 9 -hengen auto, syö naftaa aika paljon ja on verokohtelussa heikoilla. Yksi töissä toinen kotona, siis ei yksinhuoltajia, eikä täten mitään verohelpotuksia. Iso asunto ja siten myös vastaava asuntolaina, taas paljon maskettavaa.

    Meitä ei erota edes nimimerkki, jota ole käyttänyt vuodesta 2001 alkaen


  • SLKAFHBCALKSDCLKABG

   ASIAA JOKA SANA

  • 09äippä09

   sinähän olet aiuvan idiootti.eikö muut kuin rikkaat saa tehdä lapsia...ei sulla paljon korvien välissä ole...että lapsi pitäisi sitten tappaa ennen kuin näkee päivän valon.... raivostuttavan idiootteja ihmisiä täällä...Tuskin sinäkään rahoja palautat....

   • ewgfweg

    09äippä09 on loistava esimerkki äidistä joka ei mieti mahaansa pidemmälle miten lapsi elätetään vaan uskotaan, että kyllä yhteiskunta maksaa. ja eikun sikiämään yhteiskunnan laskuun! ihan sääliksi käy, kun tuollaiset ihmiset lisääntyy. ja sama loistava oppi periytyy lapsille.


  • leski emo

   kaikki ei saa omaa lastaan,jokainen voi sijoittaasyntyvään lapseen,koulutukseen,vakuutukseen ,vaikka autoon.lapsilisiä on maksettu kauan,miksi ne pitäisi poistaa??
   paremmin niin jos on pieni tuloinen pitäisi maksaa myös kotona hoitavalle jokaisesta päivästä 10 euro lisää.siksi että lapsi voi olla kotona sen toisen kanssa eikä hoidossa tai sijoituskotona jossa luulet olevan halpaa yksi lapsi maksaa 200 e päivä ja jopa 7000 kuukausi.oman vanhemman työ on arvokasta aikaa myös lapselle.

  • Variantti

   Kukahan meidän eläkkeemme maksaa???

   Olisikohan maksajina he, jotka saavat nyt hieman marginaalista lapsilisää.

   Noista tuloista muutenkin: koitappas laskea,että paljonko tarvitaan ansiotuloiksi, kun yksi henkilö perheestä on töissä ja vaimo ja 4 lasta, on elätettävinä. Mukuloista 1 saa kelan kotihoidontukea ja kaikki lapsilisää.

   T.S. 4 lasta ja yksi aikuinen elätettävänä ja verotuksessa ei ole mitään helpotusta, ei edes yksinhuoltajavähennystä, eli veroprogressio puree samoin, kuin yksineläjällä.

   Koitapppas arvata, pystyykö pienituloinen elättämään koko porukan ja maksaman päälle vielä 1300 Euroa asuntolainaa???

   Voin sanoa,että alle 70000 Euron vuosituloilla on aivan turha edes harkita, joten alkuperäisen kirjoittajan pientuloraja lienee tämä.

   Vaan minulle kyllä passsaa olla ilman lapsilisiä, mutta vastapainona eläke suotakoon vain niille, jotka lapsia tähän valtakuntaan tekevät,

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   177
   5569
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   534
   2527
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   551
   2339
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1820
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   84
   1698
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   17
   1437
  7. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   263
   1173
  8. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   14
   1168
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   262
   1094
  10. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   338
   1080
  Aihe