Riittävä nopeus Skypeen?

nainen21v&pulassa:)

Riittääkö 1M/512 kbit/s Skypen videopuhelukäyttöön? Mulla ei itsellä kokemusta Skypestä, mutta sukulaiselle pitäisi sellainen käydä asentamassa.

Toinen kysymys. Voiko kiinteän puhelinliittymän lakkauttaa, mutta samalla tilata kiinteän adsl-yhteyden samalle linjalle? Lankapuhelimesta tullut siis tarpeeton, mutta on tarve kiinteälle adsl-yhteydelle.

4

1701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä tuolla megasella videoyhteyden ottaa, tosin saattaa vähän hidastella liikkeet välillä mutta se on kait kamerastakin vähän kiinni.
      voi lakkauttaa kiinteän puhelinliittymän ja tilata adsl yhteyden samoihin piuhoihin. adsl ja puhelinliittymä ovat kaksi eri asiaa vaikka kulkevatkin samoissa johtoissa.

    • Mies 20v Skypeläinen

      mutta uskon että ääni menee ainakin läpi. Mulla oli ennen kiinteää laajakaistaa Mokkula pienimmällä nopeudella (Oisko ollut 385 kbps nopea) ja sillä ääni kulki säästä riippuen joko paremmin tai huonommin. Oikein hyvällä kelillä meni kuvakin mutta siinä oli viivettä ja se pysähteli, lisäksi ääni pätki silloin jonkin verran. Minä hieman taiteilin myös mokkulla, ostin jatko-usb johdon ja pistin mokkulan joko kattoon tai ikkunasta ulos (sään salliessa), eli etsin parempaa signaalia. Tämä auttoi jonkin verran mutta tuulen suunnalle ja muuten sopimattomalle säälle ei voinut mitään. Tuolla 512 kbps:llä varmaan ääni menee paremmin, etenkin jos asuu 3G alueella, mutta sen voin huomauttaa ettei sillä nopeudella kännyköihin ja lankapuhelimiin ainakaan soitella.

      Tosta kiinteästä puhelinliittymästä en osaa sanoa mutta mun enolla ei ole lankapuhelinta ja ADSL hänelläkin on, joten kai se käy. Skypellä saa korvattua lankapuhelimen mutta silloin kannattaa panostaa nettiyhteyteen.

      Skypestä kotimaan lankapuhelimeen maksaa joko 3,95€/kuukausi tai 2,5snt/min, KÄNNYKKÄÄN AINA 16,5snt/min. Skypeen crediittitilaus vaan ja pankkisiirrolla onnistuu maksamaan. ALV 15% eli 10€ puheaikaa maksaa 11,50€ Skypestä skypeen ilmainen

      • patahassakka

        Minulla on Skype pro ja sillä lankaan maksaa 0,089€ avaus, aika ei maksa mitään, myös kalliisiin yritysnumeroihin ole puhunut pelkällä avaushinnakka jopa tunnin.. Krediitistä näkee onko erityinen aikaveloitus(esim poliisille soittaessa 07 alkuiseen rahaa katoaa).

        Kyllä 1Mb nopeudella on kuva ja ääni ihan hyvä, jos ei ole pitkän langan päässä keskuksesta..


    • jellovi

      riittää oikein hyvin sekä äänen että kuvan siirtymiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe