Posti on uudistunut!

Suomi24toimitus

Suomi24 Postin käyttäjämäärä on kasvanut tasaisesti. Olemme nyt uudistaneet postipalvelun, jotta voimme palvella kaikkia käyttäjiämme entistä paremmin ja luotettavammin.

Uudistuksen myötä olemme esimerkiksi ottaneet käyttöön uuden tehokkaan roskaposti- ja virussuodattimen. Postin ulkoasua on myös päivitetty, jotta palvelun käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja selkeää.

Tässä esittelyssä voit tutustua helposti ja nopeasti tärkeimpiin muutoksiin, joita Postin ominaisuuksissa on tapahtunut. Palvelun kehittäminen jatkuu edelleen, joten palautetta Postista kannattaa kirjoittaa Sähköpostin uudistus -palstalle.

- Uusi roskaposti- ja virussuodatin tekee Suomi24 Postin käytöstä entistä turvallisempaa ja vaivattomampaa. Suurin osa roskapostista ei ikinä päädy postilaatikkoosi.

- Postin ulkoasua on uudistettu. Suomi24:n palveluiden ulkoasun yhtenäistäminen alkoi jo viime vuonna. Yhtenäistämisen avulla haluamme tarjota käyttäjillemme selkeän ja samankaltaisen käyttökokemuksen kaikissa palveluissamme.

Palvelusta löytyy edelleen samat toiminnallisuudet, mutta niiden sijainti on osittain muuttunut.
Esimerkiksi sähköpostikansioita voi uudessa postissa muokata klikkaamalla kansion nimen vieressä näkyvää sinistä nuolta, josta avautuu toimintovalikko.



- Palvelussa on uusi ylänavigaatio. Sama ylänavigaatio on jo käytössä suurimmassa osassa Suomi24:n palveluita. Ylänavigaatiossa voi kirjautua sisään ja ulos Suomi24:stä sekä siirtyä helposti eri palveluiden välillä.



- Viestin ja kontaktien siirtäminen kansioiden välillä on nopeaa. Uudessa Postissa viestin siirtäminen kansioiden välillä on helppoa ja nopeaa: klikkaa hiiren vasemman puoleinen näppäin pohjaan siirrettävän viestin kohdalla. Pidä näppäin pohjassa ja siirrä viesti hiirellä haluamaasi kansion kohdalle oikean puolen kansiolistassa. Kun viesti on oikean kansion kohdalla, irrota hiiren vasemmasta näppäimestä. Nyt viesti löytyy siirrettävästä kansiosta.



- Yhteystieto täyttyy automattisesti. Kun kirjoitat viestiä ja haluat lisätä vastaanottajan osoitekirjastasi, ala kirjoittaa hänen nimeään Vastaanottaja-kenttään. Posti poimii automaattisesti osoitekirjasta saman nimiset henkilöt kentän alapuolelle, josta sinä voit klikkaamalla valita oikean henkilön vastaanottajaksi.



Tutustu Postin uusiin ohjeisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin. Myös käyttäjätuki auttaa postin käyttöön liittyvissä ongelmisa. Ota heihin maksuttomasti yhteyttä tällä lomakkeella.

Ystävällisin terveisin
Suomi24

170

6450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nallukka97

      mis mun kaikki vanhat tärkeet viestit on !!!!!!!!!!! apuaa siel oli kaikkii mun vanhoilta kavereilta ja kaikilta enkä osaa edes käyttää uutta postia :C yyy oikeesti mix mixmixmimixxmixjust erottiin kamun kanssa

    • naatusaani

      ei posi aukea ni ei aukea

      • tkari

        en pääse postiin, apua ,vieläkään


    • katreetta

      Huomasi tuon "uudistuksenne",enkä pitänyt. Nyt kysyy,joka kerta sallitaanko viestin näyttäminen,kun se ei ole lähetetty "turvallisen http-verkon kautta". Ärsyttävää jatkuvasti vastata siihen kysymykseen,ennen kuin pääsee lukemaan postejaan. Joten nuo uudet suodattimet eivät ole kivoja. Vanha takaisin!

      • 321654

        Nyt 'kele samantien vanha käyttäjäystävällinen käyttöliittymä takaisin. Vanhat postit ties missä hukassa, ja eikä mitään ajankohtaa milloin tulee takaisin??


      • 3e33eee
        321654 kirjoitti:

        Nyt 'kele samantien vanha käyttäjäystävällinen käyttöliittymä takaisin. Vanhat postit ties missä hukassa, ja eikä mitään ajankohtaa milloin tulee takaisin??

        ei kiva käyttää. vanha takaisin. totaalinen fiasko.


    • Kaikki muuttuuu

      Hyvä, pääsin posteilleni ihan äsken! Näkymä näyttää selkeältä ja varsinkin iloitsen terävistä ja väriltään riittävän 'tummista' kirjaimista, jotka silmille hyvä lukea. Tässä vaiheessa tämä kokemus, äkkiseltään.

      Tutustun vielä lisää uudistukseen. - Nyt kuitenkin poistuessani boxistani jäin kaipaamaan "Kirjaudu ulos" klikkauskohtaa, joka ennen oli selkeä ja 'lähellä'. Nyt löysin sen hyvin ylhäältä koko ruutuni ylimmästä laidasa ja ihan oikealta yläkulmasta. Tämä on paha paikka, sillä minä käytän isoksi zoomattua ruutua ja useinkaan reunat eivät läppärilleni mahdu. Tarvitaan yrimääräistä klikkausta, jotta löytää Kirjaudu ulos -kohdan. Voi tietenkin olla, etten vielä osaa näitä uutuuksia, mutta jatkan tutustumista ja opiskelua.

      Tsemppiä!

    • ottaa päähän

      Odotan tärkeää viestiä eiliseltä eli kun uudistuksia on tehty. Nyt ei sitten meinaa eilisiä viestejä löytyä millään vaikka kuinka hakee. Välillä jokunen ilmestyy, mutta sitten taas ykskaks häviää.
      Entisessä systeemissä ei ollut mitään vikaa! Mikä piru siinä on että toimivat ja hyväksitodetut systeemit pitää väkisin muuttaa vain muuttamisen ilosta? Se ei ole asiakaspalvelua ollenkaan!

      • 24

        odotellaan, postit näkyy explorer:lla, mutta ei lähetä =D opera 10.10 ei toimi ollenkaan.


      • kustia vailla

        Kusti ei kulje ei, onneksi on muitakin kusteja.


    • Syvästi pettynyt

      Lyhyesti sanottuna mielipiteeni on, että uudistus on järkyttävä. Eivätkä viestini edelleenkään näy!

      Uusi ulkoasu on hirveä. Se on kaikkea muuta kuin selkeä. Nämä sliipatut pyöreät muodot ja eri värit ovat juu tosi hienon näköisi, juu, mutta yhteen ympättynä ne jättävät todella sekavan vaikutelman. Saman virheen ovat jo monet muut palvelut tehneet, nämä kyseiset muodot ja värit kun näyttävät nyt olevan muotia. ..

      Minä en kuitenkaan käyttäjä arvosta tällaista koreilua. Tahdon sähköpostini olevan selkeän ja asiallisen näköinen. Tahdon sen olevan helppokäyttöinen. Tätä suomi24 on tähän asti minulle ollut ja oli vuosia. Vaan ei ole näköjään enään.

      Olen hyvin, hyvin pettynyt ja ärtynyt tästä turhasta uudistuksesta. Luulisi jo muiden sivujen saaman palautteen opettavan, etteivät ihmiset pidä tämänkaltaisista nopeista radikaaleista muutoksista.




      ...ja korjatkaa nyt saatana nuo yhteenlaskutehtävät!

      • Parempiakin on!!

        Tämänhän kyllä arvasi taas! Hiukan olen hihitellyt kommentteja näistä suomiurpo24:n tekemistä uudistuksista, jotka jatkuu tätäkin viesiä edemmäs, mutta päätin nyt kommenttini lisätä näille paikoille.

        Kaikki uudistukset, mitä suomiurpo24 on tehnyt, niin etusivun uudistaminen, kuten nyt postin uudistaminen on mennyt totaalisesti PERSEELLEEN, mitä nyt sopi jo odottaakkin.
        Onneksi en kumpaakaan käytä, en enää etusivua, eikä suomiurpo24 sähköpostia ole edes ollut, koska on fiksumpiakin posteja olemassa.

        Mitä suomiurpo24 nykyään on?? Se on sitä, että piilottaa kaikki tärkeät linkit etusivuiltaan, kuten sähköpostin, ja pankit. Tilalle tuodaan ruokareseptejä, makaroonilaatikkohan minulla onkin mielessä, kun nettiin menen, vai?? Voi helvetti, oikeesti suomi24 urpot???!!!

        Lisäksi on kaikenlaista keskustelua, treffiä, galleriaa, sun muuta sontaa yllinkyllin.
        Miksi näitä jätteitä ei piiloteta, kun ne tärkeät linkit pitää piilottaa??

        Kolmas, mikä pistää silmään, on mainosten määrän 10-kertaistuminen vähintään, joita saa kokopäiväisesti olla blokkaamassa, ja siihen se aika menee, kun tulee jos jotakin paskaa silmille.
        Ahneus on saanut suomiurpo24:n valtaansa, ja myy mainospalstaa joka ikiseen lätkään, jossa hiukankin on tilaa. Toivottavasti suomiurpo24 tietää, että ahneella on paskanen loppu.
        Jo nyt käyttäjät vaihtaa etusivuaan, ja jos tämä jatkuu, ahneus todella kostautuu.

        Jätän nyt teidän ihannoimaan suomiurpo24:n tekemiä uudistuksia, itse jatkossa käytän etusivua, jossa on vain se, mitä tarvitsen, ja kaikki on esillä, eikä piilotettu. Tämän sivuston käytön jatkajille sanon:
        Onnea linkkien metsästykseen!


    • Perusjullikka

      Kummallista jurputusta näissä viesteissä. Maksatteko te jotain tämän postin käytöstä?

      Ajatelkaa nyt, että ihan ilmaiseksi saatte käyttää näin hienoo järjestelmää ja joku vaivautuu sitä vielä ylläpitämään ja päivittämään, maksutta.

      Jos tämä olis maksullinen palvelu, silloin vois jo vähän jotain vaatiakin ja valittaa.
      Minä olen hyvin tyytyväinen että ilamiseksi saan käyttää tätä sähköpostia (vaikka se just nyt ei mulla toimikaan). Yleensä posti toimii niin hyvin kuin pitääkin. KIITOS!

      • Mouna

        Joo-o, onhan se hienoa, että on ilmainen palvelu. Mutta kun niitä ilmaisia palveluja on monia muitakin jotka ainakin ilmoittavat kunnolla katkostaan ja kertovat kauan se kestää. On myös muita ilmaisia jotka jättävät tällaiset turhat päivitykset tekemättä. Minäkin kuulun näihin, jotka arvostavat asiallista ulkonäköä. Tämmönen lasten karkkimaa-teema lähinnä suututtaa.


    • ..............

      Pitäisikö tämän nyt toimia?? Siis kun ei toimi. Koko postia ei löydy ollenkaan. Saan kyllä kirjauduttua sisään mutta postiin en pääse tulee vaan joku ihme sivu!!! Toivottavasti posti alkaa toimia ja vanhat viestit löytyy sieltä sitten...

      • ykskaksyks

        Milloin tuo postin uudistuksesta kertova lätkä lähtee pois sisään mennessä, sais jo lähteä


    • IidaK

      Tarvitsen ne vanhat viestit. Tässä on kysessä nyt työpaikka!! mitä helvettiä!!!!!!!?? Uudistus on mielestäni ihan tosi jees ja hyvä juttu, mutta ei sitä näin voi toteuttaa.

      Posti on ollut käytössäni jo usean vuoden ja siellä on tärkeitä muistoja ja tärkeitä tämän päivän työjuttuja! ihan hirveetä jos nyt kaikki ne häviää ja kun ei posti vieläkään toimi niin en voi tietää!!

      OLEN TOSI HUOLISSANI NYT!

    • tiitukkka

      Nii onha se mukavaa, että on posti uudistunut. Mulla se vaan on niinki paljon uudistunut, etten pääse edes kirjautumaan sisään. Mitähä tässä nyt pitäs tehdä?? Odotella ja odotella ja odotella.. Vai onko mun postilaatikko kadonnut bittiavaruuteen. Olis kiva tietää, että unohdanko koko postin vai mitä?

      • tiitukkka

        Pääsen kirjautumaan mutten saa koko postia avattua. Kiva kiva.


      • kun ei toimi

        Toimin sihteerinä muutamassa yhdistyksessä, nyt en voi lähettää postia ryhmille, joutuu poimimaan osoitteet yksitellen ja korkeintaan 20 osoitetta kerrallaan.
        Olisin kyllä pitänyt vanhan postin mielelläni, sekainen on, posti vaihtuu kyllä nopeasti johonkin muuhun postiin kuin suomi24


    • tääonjaskaa

      Onko pakko laittaa flashia, kun se ei toimi?
      Kuten joku tuossa jo sanoikin, edellinen käyttöliittymä oli paljon käyttäystävällisempi - nyt vaan lataa,lataa,lataa,lataa,lataa...
      Lähetysnappi ei toimi vastatessa meiliin. Eilisen posteja ei näy. Viestiluettelo on ihan sairaan kapea - ei oo kiva lukea.
      Ja HIDAS, se tässä eniten v-tuttaa.
      Mulla on ollu suoli24 -postilaatikko yli kymmenen vuotta, mutta kohta on pakko vaihtaa jos nää "uudistukset" jatkuu - joka kerta toiminta vaan hidastuu ja postin toiminta yhä epävakaampaa.

      Ja onko pakko päivittää koko ajan - varsinkin kun se ei ikinä mene kivutta?

      • Naksuttaa

        Palauttakaapa se vanha toimiva ja helppokäyttöinen takaisin!En saa tässä uudessa edes posteja auki.V-käyrä hipoo pilviä...


      • pörökölö
        Naksuttaa kirjoitti:

        Palauttakaapa se vanha toimiva ja helppokäyttöinen takaisin!En saa tässä uudessa edes posteja auki.V-käyrä hipoo pilviä...

        tämä uudistus on nyt kyllä selvä huononnus. Viestejä en saa lähetettyä, aihe-kenttä on ihan prkln kapea, ei näe edes kolamsosaa viestin aiheesta, arvaile sitten pitääkö avata. Ei saa poistettua kaikkia viestejä, vieläkään ei kaikki kansiot aukea jne. KOSKA TÄMÄ ALKAA TOIMIA??????????


      • NIIN JUURI
        Naksuttaa kirjoitti:

        Palauttakaapa se vanha toimiva ja helppokäyttöinen takaisin!En saa tässä uudessa edes posteja auki.V-käyrä hipoo pilviä...

        NIIN JUURI


      • tääonjaskaa

        oikeesti - KUKA jaksaa scrollata vaakapalkkia edestakaisin postia lukiessa rivien leikkautuessa. Edellisessä sentään pop-upin pystyi skaalaamaa tarpeeksi leveäksi.

        Siinä vaiheessa designeri on mennyt pahasti metsään kun ulkoasu ajaa käytettävyyden edelle :(


    • katreetta

      Posti on uudiistunut eli huonontunut monin tavoin. Tulee varoituksia ,ettei ole jotain lähetetty turvallisen http-verkon kautta ja kuvia ei näytetä ja ainakin positiivarien palaute-sivulle pääsy on estettty yms vaikeutettu postin käyttöä. Joten alaspäin meni uudistuksenne!

    • Todella kyrpiintynyt

      Tämä uusi s-posti on hanurista. Minkätakia siitä on tehty niin saatanan kapea?
      Reunoilla tilaa niin vitusti. Se on joku homppeli poju taas väsännyt tämmöisen vitun fiaskon.
      Onneksi voi tehdä tuon edellen lähetyksen, ettei tartte edes avata tuota runkkupostia.

    • Asiakas A_

      Hei kamoon! Mikä tässä on vialla kun vieläkään ei postit näy.

      Mitä minun pitää tehdä? Kertokaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRKL!!!!!

    • tiitukkka

      "The requested domain "posti.suomi24.fi" was not found. Please check the domain name and try again or contact your administrator.

      Enter user info"

      Siin on mun sähköposti. Muuta ei näy, eli en edelleenkää pääse edes avaamaan koko sähköpostia! Miksi osa pääsee sähköpostiin sisälle ja osa ei? Saisikohan tähän minkäänlaista vastausta uudistuksen toteuttajilta?

      • Ylläpito jumalauta!

        Samaan kysymykseen minäkin haluan vastauksen JA HETI!


    • suomi24käyttäjä

      VANHA OLI PALJON PAREMPI (ja kevyempi)...
      VANHA TAKAISIN !!!!!!!!!!!!!

      Kevyemmille koneille huono :P

      • 10+17

        Postiliikenteen lopullista toimimista joudutaan varmaan oottamaan tosi kauan. Kirjoitin äsken ystävälleni kilometrin pituisen postin, joka hävis harakoille, eikä tallentunut edes luonnoksiin. Yritin hetken päästä uudestaan, mutta sama vika. Ikävä juttu, että postia pääsee kuitenkin kirjoittamaan, vaikka se ei edes lähde, eikä tallennu minnekään. Jos postien siirto on syynä em. häikkään, niin olisi parempi, että postin kirjoittaminen ei olisi mahdollista sinä aikana.


      • rivi loppuu kesken
        10+17 kirjoitti:

        Postiliikenteen lopullista toimimista joudutaan varmaan oottamaan tosi kauan. Kirjoitin äsken ystävälleni kilometrin pituisen postin, joka hävis harakoille, eikä tallentunut edes luonnoksiin. Yritin hetken päästä uudestaan, mutta sama vika. Ikävä juttu, että postia pääsee kuitenkin kirjoittamaan, vaikka se ei edes lähde, eikä tallennu minnekään. Jos postien siirto on syynä em. häikkään, niin olisi parempi, että postin kirjoittaminen ei olisi mahdollista sinä aikana.

        Gmailista tulleiden postien rivit EI näy kokonaan, eikä suurentaminenkaan onnistu, joten postin luku on hankalaa. Ongelmana siis, että joka rivin lopusta jää muutama kirjain pimentoon, eli sanojen loput pitää arvata. Ei kiva.


      • rivi loppuu kesken kirjoitti:

        Gmailista tulleiden postien rivit EI näy kokonaan, eikä suurentaminenkaan onnistu, joten postin luku on hankalaa. Ongelmana siis, että joka rivin lopusta jää muutama kirjain pimentoon, eli sanojen loput pitää arvata. Ei kiva.

        Miksi miksi miksi....!!!
        Mikään ei toimi ja ei ole toiminut moneen päivään. Koska aiotte saada postit toimimaan? Olisi tärkeitä maileja luettavana ja lähetettävänä!!!!!


      • vaihtoon
        annalucia kirjoitti:

        Miksi miksi miksi....!!!
        Mikään ei toimi ja ei ole toiminut moneen päivään. Koska aiotte saada postit toimimaan? Olisi tärkeitä maileja luettavana ja lähetettävänä!!!!!

        Sapettaa nää teidän muka parannukset ja uudistukset. Päivät menee hukkaan täs ensin ootellessa ja sitten lähetys ei onnistu, vaikka sata kertaa yrittää. Huono ulkoasu ja mitä silläkään väliä , jos ei toimi. Viestistä ei edes pääse pois, missä ne entiset poistu- merkit on????


    • jj

      Erittäin tehokas on UUSI roskapostisuodatin, ei todellakaan näy edes tavalliset normi viestit, mitkä mielestäni ei ole roskaposteja..

      • kirjaimia puuttuu

        postit ei näy kokonaisina, rivit loppuu kesken ja monta kirjainta jää piementoon, mikä avuksi??


      • kirjaimia puuttuu kirjoitti:

        postit ei näy kokonaisina, rivit loppuu kesken ja monta kirjainta jää piementoon, mikä avuksi??

        Nyt pääsee sisälle, näki jopa tulleet viestit ja pystyi lukemaan. Mutta lähetys ei onnistu!!!
        Miten vaikeeta voi olla saada kaikki toimimaan? Varsinkin kun teillä on ollut aikaa siihen?!


      • surkeaa
        annalucia kirjoitti:

        Nyt pääsee sisälle, näki jopa tulleet viestit ja pystyi lukemaan. Mutta lähetys ei onnistu!!!
        Miten vaikeeta voi olla saada kaikki toimimaan? Varsinkin kun teillä on ollut aikaa siihen?!

        huonosti toimii....minulta oli hävinnyt osa lähetetyistä viesteistä ja teksti viesteissä on niin epäselvää ettei meinaa nähdä lukea...joten minusta huonoon suuntaan meni taas kerran...eli postin vaihto taitaa olla edessä sillä haluan sentään nähdä mitä viesteissäni lukee...


      • s
        annalucia kirjoitti:

        Nyt pääsee sisälle, näki jopa tulleet viestit ja pystyi lukemaan. Mutta lähetys ei onnistu!!!
        Miten vaikeeta voi olla saada kaikki toimimaan? Varsinkin kun teillä on ollut aikaa siihen?!

        Hyvin onnistuttu.. tänään oli heti huijausviesti Visalta, jossa ehdotettiin klikkaamaan linkkejä.. ei tunnu ainakaan vielä turvallisemmalta tämä postin versio


      • suivaantunut
        kirjaimia puuttuu kirjoitti:

        postit ei näy kokonaisina, rivit loppuu kesken ja monta kirjainta jää piementoon, mikä avuksi??

        Tuskinpa tämäkään vastausviesti lähtee minnekkää, en nyt silti ennakkoon kauheesti moittiin ala. Mutta en voi kyl mitenkää ylistää tätä muutosta. Siis sitä todellakin ihmettelen että miks ihmeessä pitää aina uudistaa ja uudistaa kun on kerran hyvä toimiva posti ollut. Nyt ei saa viestien liiteitäkään auki ollenkaa, onkohan syynä sit tää tehokas pöpösuodatus. Toivon että nyt vuorokauden sisällä viel tilanne muuttuu. Jos ei muutu niin vaihdan sähköpostia johonkin toiseen.... Siis, tähän asti toiminut monet vuodet moitteetta, ollut helppo ja nopee.....


      • TH-66
        annalucia kirjoitti:

        Nyt pääsee sisälle, näki jopa tulleet viestit ja pystyi lukemaan. Mutta lähetys ei onnistu!!!
        Miten vaikeeta voi olla saada kaikki toimimaan? Varsinkin kun teillä on ollut aikaa siihen?!

        Kun lähettää viestin,ei enää ilmoita sitä.Minäkin yritin eilen lähettää vakuutusyhtiön edustajalle viestin,mutta ei onnistunut.Lähetetyissä ei näkynyt,mutta vakuutusyhtiön edustaja oli saanut silti 13 meiliä minulta,HAUSKAA


    • huonoksi muuttui

      Miksi ihmeessä hyvä, toimiva ja ennenkaikkea luotettava sähköpostipalvelu piti mennä pilaamaan? Palvelunne on toiminut vuosia minulla moitteetta. Ymmärrän kyllä, että pieniä uudistuksia "täytyy" välillä tehdä ja senkin vielä hyväksyn etten päässyt postiani "pieneen hetkeen" lukemaan, mutta tästä uudistuksesta en löydä mitään hyvää sanottavaa.

      Posteja ei voi enää avata omiin ikkunoihin eikä postin käyttöjärjestelmän kieltä voi enää vaihtaa. Otsikot ja itse posti ei näy kerralla kokonaan, nyt pitää ensin lukea vasen puoli ja sitten siirtää näkymää ja taas rullattava ylös ja luettava uudestaan jotta näkisi oikeankin puolen. Kaikki toimii todella hitaasti jos on toimiakseen ollenkaan. Ja pahinta on etten enää pääse kännykälläni lukemaan tärkeitä postejani ollenkaan.

      Jos muutoksia parempaan ei pian tapahdu niin en näe muita vaihtoehtoja kuin vaihtaa palveluntarjoajaa, mistä tulee aika tavalla hommia koska olen pääsääntöisesti käyttänyt tätä palvelua ja uusi osoite täytyy ilmoittaa moneen paikkaan. Toivottavasti otatte järjen käyttöön ja palaatte pian takaisin entiseen malliin jotta monilta lähtijöiltä vältyttäisiin. Järjestäkää vaikka galluppi ja kysykää käyttäjiltä mitä mieltä ovat. En varmasti ole yksin mielipiteeni kanssa.

      • katreetta

        En löydä minäkään,mitään hyvää tästä uudistuksesta. Olen myös ollut suomi24:n postin käyttäjä ja pitänyt sen selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä,mutta enää ei voi niin sanoa. Alaspäin meni uudistuksineen reilusti. Jouduin jo yhden palvelun siirtämään toiseen osoitteeseen,kun kyseisen palvelun palvelusivulle oli pääsy estetty,eikä kuvia näkynyt. Joten vanha takaisin ja pian! Tai olen entinen käyttäjä.


      • suvilintu

        Veit sanat suustani. Aina viimeiseen kirjaimeen


    • helmiina63

      Olen saanut postia, vaan en saa vastattua.. VOI MIKSI, MIKSI pitää uudistaa toimiva konsepti.
      Onko sielä jollain hommat niin lopussa, että pitää jotain yrittää värkätä palkkansa eteen, vaikka sitten palvelua huonontamalla?

    • Jösses

      Nyt on jo torstai kohta ohi eikä postiin vieläkään pääse!

    • 8 vuotta asiakkaana

      Ulkoasu on huonompi, vaikeampi käyttää, ei mitään hyvää. Mitä järkeä tehdä tällaisia huononnuksia???? En tiedä, onkon viesti lähtenyt vai ei. Voisitte kysyä käyttäjiltä ennen kuin lähdette muuttamaan. Harkitsen kyllä vakavasti vaihtoa!

      • Käyttttäjä

        Totta, ei tiedä, lähtikö viesti vai ei. Nyt on parantunut sen verran, että palaa aika ketterästi klikkauksen jälkeen listanäkymään. Mutta pitää mennä erikseen LÄhetetyt-kansioon kattomaan, lähtikö viestini niinkuin piti! Ei hyvä.

        Please, takaisin se vahvistusruutu: KILAUS OK, Viesti lähetetty -ruutu. Tämän voi sitten vahvistaa, se oli hyvä systeemi. Tuo Kilaus klikkausmahdollisuus tulee nyt kyllä hyvin siinä, kun on määrännyt Tallenna Luonnoksiin. Siksi, luulen, että tuo vielä on tulossa takaisin LÄHETETTY-viestiä vahvistamaan. Olkaa niin hyvä.


    • 78978978787677767

      joo onpa iha helvetin kiva kun meni tosi tärkee sähköposti, näyttää kyl et saapuneita viestei on 2 mut ei täs mitää uusii viestei näy. kiva kiva. varmaa vaihan sähköpostini johonki muuhun palveluun nii säästytään tällasilta.

      • Käyttöaste

        Suomi 24 posti ei ole koskaan ollut varma, toimii silloin kuin sattuu. Nyt tämän uudistuksen jälkeenkään ei ole varmalla tolalla. Aiheuttaa käyttäjille paljon harmia. Sisään ei pääse, viestit ei lähde!!!

        Tänään olen pelannut näiden vikojen kanssa useita tunteja....Olen odottanut ulkomailta tärkeitä posteja joihin olen asioinut suomi 24 tunnuksin, eli "tuntevat minut tällä postilla" ja tässä 24 postissa minulla on tärkeitä asioita "kesken" joten lennossa ei voi toiseen vaihtaa...tämä posti ei lähetä edes viestejä jos joskus sattuu sis´ään pääsemään. Uudistus pilasi toimivuutta entisestään, vaikka postitili on ilmainen, niin jos se on kaupallinen ja toimii näillä sijoilla ja ehdoilla kuin nyt, SEN TÄYTYY TOIMIA!!!


    • YLLÄPITO PERKELE!

      EI OLE UUDISTUNUT SAATANAN VALEHTELIJAT!!!!


      "The requested domain "posti.suomi24.fi" was not found. Please check the domain name and try again or contact your administrator.

      Enter user info

      User Name:
      Standard
      Cancel"


      Vitun paskanpuhujat, laittakaa sähköposti toimimaan!

    • Posti ei toimi, hyvin uudistettu. Turha leuhkia niillä kasvaneilla käyttäjämäärillä, tämän tunaroinnin jälkeen lähtee tuhansia muihin palveluihin.

      • rk

        ei ole sentään kutsuttu korjaajaa


      • kivi kengässä

        Ongelmat vaan jatkuvat ! Jo syksyllä oli ongelmia S24 postin kanssa ja silloin otin gmailin ykköspostiksi ja eikä ole vielä tarvinnut katua. Tosin vieläkin S24 on tullut käytettyä ja nyt kyllä vaikuttaa siltä, että isoissa ongelmissa ovat. Yksi S24 tili toimii joten kuten, mutta toisen kanssa on vaikeuksia. Kyseisen tili hakee kahden muun s.postipalvelimen postit ja nyt siellä näkyy ainoastaan yhden ulkopuolelta tulevan tilin postit, mutta S24 postit vielä hukassa ! Mahtaako koskaan latautua ? Palvelujen pitäisi parantua, mutta tuntuu menevän huonompaan suuntaan .... no ilmaistahan kaikki on ... vain mainokset näkyvät hyvin !

        Minkähän tasoisia osaajia oikeastaan taustalta löytyy ... onko Suomessa enään mitään osaamista .... S24 ja Huutonet tuntuu olevan joidenkin " vähän toisella kymmenellä "olevien vastuulla. Eikö ne osaa demota näitä muutoksia etukäteen ! Ns. osaajien pitäisi katsoa peiliin ja tunnustaa osaamattomuutensa ! Ilmeisesti joillakin mainostajilla on varaa sponsoroida edellä mainittuja palveluita .... heidän sanansa luulisi painavan kun käyttäjät siirtyvät muiden palveluiden käyttäjiksi.


      • HW
        kivi kengässä kirjoitti:

        Ongelmat vaan jatkuvat ! Jo syksyllä oli ongelmia S24 postin kanssa ja silloin otin gmailin ykköspostiksi ja eikä ole vielä tarvinnut katua. Tosin vieläkin S24 on tullut käytettyä ja nyt kyllä vaikuttaa siltä, että isoissa ongelmissa ovat. Yksi S24 tili toimii joten kuten, mutta toisen kanssa on vaikeuksia. Kyseisen tili hakee kahden muun s.postipalvelimen postit ja nyt siellä näkyy ainoastaan yhden ulkopuolelta tulevan tilin postit, mutta S24 postit vielä hukassa ! Mahtaako koskaan latautua ? Palvelujen pitäisi parantua, mutta tuntuu menevän huonompaan suuntaan .... no ilmaistahan kaikki on ... vain mainokset näkyvät hyvin !

        Minkähän tasoisia osaajia oikeastaan taustalta löytyy ... onko Suomessa enään mitään osaamista .... S24 ja Huutonet tuntuu olevan joidenkin " vähän toisella kymmenellä "olevien vastuulla. Eikö ne osaa demota näitä muutoksia etukäteen ! Ns. osaajien pitäisi katsoa peiliin ja tunnustaa osaamattomuutensa ! Ilmeisesti joillakin mainostajilla on varaa sponsoroida edellä mainittuja palveluita .... heidän sanansa luulisi painavan kun käyttäjät siirtyvät muiden palveluiden käyttäjiksi.

        Aivan kamalan ala-arvoista käytöstä ja tekstiä. Kyllä sen verran on löydyttävä kärsivällisyyttä, että tällaiset uudistukset saadaan toimimaan. Ei kaikki asiat tässä maailmassa tule valmiiksi vain yhtä nappia painamalla, tai niin kuin Manulle illallinen. Minäkin olen odottanut kovasti, kuin kuuta nousevaa, tärkeää viestiä, ja tiedän että se odottaa postissani, en vaan saa viestiä vielä avattua. Mutta tiedän, että lähipivinä sen tulen saamaan, ja elämä jatkuu...


    • v....taa!!!

      On tosiaan uudistunut niin hyväksi, että vaihdan kyllä maisemaa...PRKL!!!!!!

      • Ei toimi

        Tulleet postit kyllä aukeavat, mutta niiden liitteet eivät. Enkä pysty vastaamaan posteihin, ne eivät yksinkertaisesti lähde eteenpäin. Taitaa olla paras avata sähköposti johonkin toiseen osoitteeseen...


      • Ei toimi kirjoitti:

        Tulleet postit kyllä aukeavat, mutta niiden liitteet eivät. Enkä pysty vastaamaan posteihin, ne eivät yksinkertaisesti lähde eteenpäin. Taitaa olla paras avata sähköposti johonkin toiseen osoitteeseen...

        Sama ongelma en pysty vastaamaan posteihin ?


    • KOHTA HERMORAUNIO

      KYLLÄ ON VAIKEAA, KUN EI KANSIOITA SAA AUKI, EI VOI KATSOA LIITTEITÄ, SAAPUNUT POSTI EI PÄIVÄJÄRJESTYKSESSÄ, VAIKKA JOKA KERTA LAITAN LAITAN NE JÄRJESTYKSEEN, EIKÄ UUDET POSTIT LÄHDE, VAAN MENEVÄT LUONNOKSIIN. MISSÄ VIKA????????????????????????????????????? EIKÖ OLISI JO AIKA PALAUTTAA KAIKKI ENNALLEEN, KUN KERRAN OLI TOIMIVA SYSTEEMI!!! TÄÄ ON HIRVEETÄ TOUHUA!!!!!!! YMMÄRRRÄTTEKÖ, ETTÄ HERMOT MENEE JA AIKAA KULUU EIKÄ MIKÄÄN SITTENKÄÄN TOIMI!!!!!!!!!!!

    • epäilevä Tuomas

      Ettekö ymmärrä testata uutta systeemiänne ennenkuin päästätte se käytettäväksemme, vai tuleeko se teille edullisemmaksi, kun käyttäjät testaavat sitä ja kommentoivat virheistänne??????? Miten laskette, että käyttäjámäärät ovat nousseet??? Nähtävästi myös me vanhat vihaiset käyttäjät olemme tilastoissanne mukana, kun jatkuvasti yritämme epätoivoisesti päästä sähköpostiimme!!!!! Olisi hauska kuulla vastauksenne.

    • 6+6

      Vietejä puuttuu. Tiedän, että minulle on lähetetty postia, mutta kaikki eivät olleet saapuneet perille. Kiitos vain. Tosi hieno uudistus. ei stana...

    • ????

      Todella suuria ongelmia sähköpostissa. Sisäänkirjaantuminen ei onnistu hyvin ja sähköpostiviestit ei lähde. Miksi näitä pitää aina uudistaa kun menee koko ajan huonommaks.

      • Kiukkuinen

        Täälläkin piti saada laitettua ryhmä viesti yli 20 henkilölle ja ei onnistu!! pakko laitan samalle ryhmälle 2-4 viestiä viikossa enkä todellakaan halua alkaa naputtelemaan niitä yksitellen tai erottelemaan!! Tämä haittaa jo erään junnujoukkueen toimintaa!! haluan toimivan sähköpostin tai sitten vaihdan toiselle sähköpostini!!


      • helppivä

        liitetiedostot ei avaudu ja on tärketä viestejä työhön liittyen..mites ne saa auki ja tänään??????????????????????


    • testaa näin...

      Tänä aamuna alkoi toimia lähtevä posti.

      Meitä pitempipinnaisia taitaa olla vielä jonkin verran jäjellä, jotka yhä seuraavat, nyt taitaa olla jo kolme päivää, että alkaako toiminnat palautua vai eivät.

      Testaa sinäkin ellet vielä tiedä niin voit lähettää testiviestin omaan sähköpostiisi ja katsoa toimiiko. Muista odottaa hetkisen aikaa kunnes katsot saapuneet.

      Minulla on ollut koko ajan selaimena Internet Explorer, eli ei tässä tarvine selainta vaihtaa.

      Vielä on hitauksia kuitenkin ja virheteksti ilmestyy alussa ikkunaan.


      Terveisin melko pitkäpinnainen sähköpostin käyttäjä!

      • Joo omalla, toisella postilla lähetetty viesti tuli heti perille mutta ei se poista sitä vitutuksen tunnetta kun muiden lähettämät tärkeätkin viestit tulee myöhässä.
        Mielestäni olen kuitenkin jo joutunut tarpeeksi kestämään tätä.


      • syyllinen....
        JANI84 kirjoitti:

        Joo omalla, toisella postilla lähetetty viesti tuli heti perille mutta ei se poista sitä vitutuksen tunnetta kun muiden lähettämät tärkeätkin viestit tulee myöhässä.
        Mielestäni olen kuitenkin jo joutunut tarpeeksi kestämään tätä.

        ... meidä kärsimyksiimme täysin, siinä mielessä että ilmoitti täysin virheellisen ajan uuden sähkopostiversionsa tulemisen kestämisestä.


      • kärsivällisyys loppu
        syyllinen.... kirjoitti:

        ... meidä kärsimyksiimme täysin, siinä mielessä että ilmoitti täysin virheellisen ajan uuden sähkopostiversionsa tulemisen kestämisestä.

        Nyt alkaa kärsivällisyys loppua, kun ei postien lähettäminen onnistu edelleenkään. Kaikista v-mäisintä on se, kun kirjoitat pitkät pätkät, mutta itse lähettäminen ei onnistukaan (eikä viesti myöskään tallennu luonnoksiin). Koittakaa hyvänen aika saada homma toimimaan.


      • todella pettynyt
        kärsivällisyys loppu kirjoitti:

        Nyt alkaa kärsivällisyys loppua, kun ei postien lähettäminen onnistu edelleenkään. Kaikista v-mäisintä on se, kun kirjoitat pitkät pätkät, mutta itse lähettäminen ei onnistukaan (eikä viesti myöskään tallennu luonnoksiin). Koittakaa hyvänen aika saada homma toimimaan.

        Niin, olen aina ymmärtänyt sanan "uudistus", että se tarkoittaisi jotakin parempaa kuin entinen.

        No Suomi24:n "uudistusten" kohdalla näin ei ole vielä kertaakaan valitettavasti ollut. Jo kauan aikaa sitten olisin vaihtanut palvelun tarjoajaa, mutta kun olen käyttänyt tätä postilaatikkoa jo vuosia, niin on todella suuri vaiva ilmoittaa kaikkiin mahdollisiin paikkoihin uusi meiliosoite. No nyt ilmeisesti on siihen tultu.

        En ymmärrä millaiset amatöörit näitä uudistuksia tehtailevat, koska näissä on aina aivan ällistyttäviä puutteita. Eikö uudistuksen tarkoitus olisi kuitenkin tehdä palvelimesta entistä toimivampi, käyttäjäystävällisempi ja luotettavampi. Suomi24:llä tämä kaikki menee aivan metsään.

        Entinen systeemi oli selkeästi parempi. Toivon todellakin, että siihen palataan mitä pikimmiten. No se ei ehkä ole mahdollista, kun onhan näille kehittelijöille varmasti maksettu huikeat summat, jotta ovat saaneet tuollaiset uudet hienot systeemit aikaiseksi...

        Niin, mitä kaikkea vikaa tässä uudessa onkaan. No pari päivää sitä tässä ihmetellessä olen törmännyt ainakin seuraaviin kummallisiin ja v-käyrää todella pilviin nostaviin seikkoihin:
        * kun kirjoittaa postia, niin teksti on järkyttävän pientä ja epäselvää, eikä sitä myöskään ilmeisesti pääse itse asetuksista muuttamaan suuremmaksi. No oletusasetuksen pitäisi kyllä mielestäni olla sen kokoinen fontti, että normaalinäköinen pystyy sitä tihrustamatta lukemaan ja tekstiä seuraamaan.
        * luettujen ja lukemattomien postien värisysteemi on varmaan mahtava juttu, mutta mielestäni todella epämiellyttävä ja silmiin käyvä. Oikeasti sain siitä pään säryn kun tunnin verran yritin äskekin postia saada toimimaan
        * enää ei pysty pitämään auki useita posteja yhtä aikaa, esim vanhaa ja uutta juuti kirjoitettavaa. Aivan hullua..
        * Enää ei voi lähettää isommalle joukolle kimppapostia, mitä aikaisemmin on voinut. En tiedä miten tämän asian nyt hoidan, kun olen suuremmman porukan asioiden yhteyshenkilö.
        * Postit eivät tunnu lähtevän eteenpäin kuin ehkä kymmenennen yrityksen jälkeen, jos sittenkään.. Aika täytyy postit tallentaa kirjoittamisen jälkeen ja mielellään jo välilläkin wordiin - sen olen jo vuosia sitten oppinut Suomi24:n kanssa toimiessa. Posti todennäköisesti katoaa jossain vaihessa kuitenkin.
        * Postiin ei pääse sisälle ennenkuin on yrittänyt ensin muutamia kertoja

        En tiedä miten hoidan näitä sähköpostiasioitani.. Tällä hetkellä opiskelu- ja harrastepostiasiat seisovat täysin. Ja osa niistä olisi todella kiireellisiä hoidettavia.

        Mielestäni tällainen kohtelu on aivan käsittämätöntä. Monet käyttävät sähköpostia todella paljon ja monien erittäin tärkeidenkin asioiden hoitamiseen ja yhtä äkkiä postiliikenne tyssää kuin seinään useiksi päiviksi ja posti muutetaan erittäin epäkäytännölliseksi.

        Mikä on tämän kaiken tarkoitus????

        Se ei ole minulle vielä selvinnyt. Mutta ainakin se on selvää, että nyt täytyy perustaa uusi postilaatikko! Ei tähän suomi24:ään voi kertakaikkiaan luottaa.


      • kiukku-kiukku
        todella pettynyt kirjoitti:

        Niin, olen aina ymmärtänyt sanan "uudistus", että se tarkoittaisi jotakin parempaa kuin entinen.

        No Suomi24:n "uudistusten" kohdalla näin ei ole vielä kertaakaan valitettavasti ollut. Jo kauan aikaa sitten olisin vaihtanut palvelun tarjoajaa, mutta kun olen käyttänyt tätä postilaatikkoa jo vuosia, niin on todella suuri vaiva ilmoittaa kaikkiin mahdollisiin paikkoihin uusi meiliosoite. No nyt ilmeisesti on siihen tultu.

        En ymmärrä millaiset amatöörit näitä uudistuksia tehtailevat, koska näissä on aina aivan ällistyttäviä puutteita. Eikö uudistuksen tarkoitus olisi kuitenkin tehdä palvelimesta entistä toimivampi, käyttäjäystävällisempi ja luotettavampi. Suomi24:llä tämä kaikki menee aivan metsään.

        Entinen systeemi oli selkeästi parempi. Toivon todellakin, että siihen palataan mitä pikimmiten. No se ei ehkä ole mahdollista, kun onhan näille kehittelijöille varmasti maksettu huikeat summat, jotta ovat saaneet tuollaiset uudet hienot systeemit aikaiseksi...

        Niin, mitä kaikkea vikaa tässä uudessa onkaan. No pari päivää sitä tässä ihmetellessä olen törmännyt ainakin seuraaviin kummallisiin ja v-käyrää todella pilviin nostaviin seikkoihin:
        * kun kirjoittaa postia, niin teksti on järkyttävän pientä ja epäselvää, eikä sitä myöskään ilmeisesti pääse itse asetuksista muuttamaan suuremmaksi. No oletusasetuksen pitäisi kyllä mielestäni olla sen kokoinen fontti, että normaalinäköinen pystyy sitä tihrustamatta lukemaan ja tekstiä seuraamaan.
        * luettujen ja lukemattomien postien värisysteemi on varmaan mahtava juttu, mutta mielestäni todella epämiellyttävä ja silmiin käyvä. Oikeasti sain siitä pään säryn kun tunnin verran yritin äskekin postia saada toimimaan
        * enää ei pysty pitämään auki useita posteja yhtä aikaa, esim vanhaa ja uutta juuti kirjoitettavaa. Aivan hullua..
        * Enää ei voi lähettää isommalle joukolle kimppapostia, mitä aikaisemmin on voinut. En tiedä miten tämän asian nyt hoidan, kun olen suuremmman porukan asioiden yhteyshenkilö.
        * Postit eivät tunnu lähtevän eteenpäin kuin ehkä kymmenennen yrityksen jälkeen, jos sittenkään.. Aika täytyy postit tallentaa kirjoittamisen jälkeen ja mielellään jo välilläkin wordiin - sen olen jo vuosia sitten oppinut Suomi24:n kanssa toimiessa. Posti todennäköisesti katoaa jossain vaihessa kuitenkin.
        * Postiin ei pääse sisälle ennenkuin on yrittänyt ensin muutamia kertoja

        En tiedä miten hoidan näitä sähköpostiasioitani.. Tällä hetkellä opiskelu- ja harrastepostiasiat seisovat täysin. Ja osa niistä olisi todella kiireellisiä hoidettavia.

        Mielestäni tällainen kohtelu on aivan käsittämätöntä. Monet käyttävät sähköpostia todella paljon ja monien erittäin tärkeidenkin asioiden hoitamiseen ja yhtä äkkiä postiliikenne tyssää kuin seinään useiksi päiviksi ja posti muutetaan erittäin epäkäytännölliseksi.

        Mikä on tämän kaiken tarkoitus????

        Se ei ole minulle vielä selvinnyt. Mutta ainakin se on selvää, että nyt täytyy perustaa uusi postilaatikko! Ei tähän suomi24:ään voi kertakaikkiaan luottaa.

        olen käyttänyt tätä niin kauan kuin koko suomi24 ollut olemassa - ennen sitä oli sirkus.com ja käytin silloin sitä, sitten se muuttui suomi24.fi:ksi. tää oli viime vuosituhannella tai siinä vaihteessa.

        nyt tämä minua yli 10 v. palvellut posti on sitten pilattu täysin :(.

        Tunnistin muutaman ongelman noista edellä mainituista, vaikka olen vasta puoli tuntia ehtinyt käyttää ( pääsin siis siihen vasta tänään, 2 pv oli blankkoa, eilen yritin ladata sitä 10h putkeen, mutta kellotti vain ja lopulta illalla klo 23 päätin sulkea koneen yöksi).

        Ja nuo muut yllä kuvatut huononnukset kuulostavat pahoilta, itse en ole vielä ehtinyt edes kokeilemaan postin lähetystä.
        Kauhun paikka on tällä hetkellä, kun ei vanhojen mailien liitetiedostot aukea, en ollut kaikkia ehtinyt tallentaa muualle turvaan, en edes avata kaikkia mitkä tuli just ennen katkoa!

        On surun paikka jos joudun alkaa vaihtamaan osoitetta - on paljon vanhoja kontakteja, jotka ovat saattaneet vuosienkin päästä yhtäkkiä laittaa mailiä, ja tästä minut on aina tavoittanut. Katkeavat sitten nekin - en pysty kaikkia muistamaan / kaivamaan ja infoamaan uutta osoitetta, ja ties miten monissa postituslistoissa ja -rekistereissä yms. olen tällä osoitteella.


      • Totuus on...
        todella pettynyt kirjoitti:

        Niin, olen aina ymmärtänyt sanan "uudistus", että se tarkoittaisi jotakin parempaa kuin entinen.

        No Suomi24:n "uudistusten" kohdalla näin ei ole vielä kertaakaan valitettavasti ollut. Jo kauan aikaa sitten olisin vaihtanut palvelun tarjoajaa, mutta kun olen käyttänyt tätä postilaatikkoa jo vuosia, niin on todella suuri vaiva ilmoittaa kaikkiin mahdollisiin paikkoihin uusi meiliosoite. No nyt ilmeisesti on siihen tultu.

        En ymmärrä millaiset amatöörit näitä uudistuksia tehtailevat, koska näissä on aina aivan ällistyttäviä puutteita. Eikö uudistuksen tarkoitus olisi kuitenkin tehdä palvelimesta entistä toimivampi, käyttäjäystävällisempi ja luotettavampi. Suomi24:llä tämä kaikki menee aivan metsään.

        Entinen systeemi oli selkeästi parempi. Toivon todellakin, että siihen palataan mitä pikimmiten. No se ei ehkä ole mahdollista, kun onhan näille kehittelijöille varmasti maksettu huikeat summat, jotta ovat saaneet tuollaiset uudet hienot systeemit aikaiseksi...

        Niin, mitä kaikkea vikaa tässä uudessa onkaan. No pari päivää sitä tässä ihmetellessä olen törmännyt ainakin seuraaviin kummallisiin ja v-käyrää todella pilviin nostaviin seikkoihin:
        * kun kirjoittaa postia, niin teksti on järkyttävän pientä ja epäselvää, eikä sitä myöskään ilmeisesti pääse itse asetuksista muuttamaan suuremmaksi. No oletusasetuksen pitäisi kyllä mielestäni olla sen kokoinen fontti, että normaalinäköinen pystyy sitä tihrustamatta lukemaan ja tekstiä seuraamaan.
        * luettujen ja lukemattomien postien värisysteemi on varmaan mahtava juttu, mutta mielestäni todella epämiellyttävä ja silmiin käyvä. Oikeasti sain siitä pään säryn kun tunnin verran yritin äskekin postia saada toimimaan
        * enää ei pysty pitämään auki useita posteja yhtä aikaa, esim vanhaa ja uutta juuti kirjoitettavaa. Aivan hullua..
        * Enää ei voi lähettää isommalle joukolle kimppapostia, mitä aikaisemmin on voinut. En tiedä miten tämän asian nyt hoidan, kun olen suuremmman porukan asioiden yhteyshenkilö.
        * Postit eivät tunnu lähtevän eteenpäin kuin ehkä kymmenennen yrityksen jälkeen, jos sittenkään.. Aika täytyy postit tallentaa kirjoittamisen jälkeen ja mielellään jo välilläkin wordiin - sen olen jo vuosia sitten oppinut Suomi24:n kanssa toimiessa. Posti todennäköisesti katoaa jossain vaihessa kuitenkin.
        * Postiin ei pääse sisälle ennenkuin on yrittänyt ensin muutamia kertoja

        En tiedä miten hoidan näitä sähköpostiasioitani.. Tällä hetkellä opiskelu- ja harrastepostiasiat seisovat täysin. Ja osa niistä olisi todella kiireellisiä hoidettavia.

        Mielestäni tällainen kohtelu on aivan käsittämätöntä. Monet käyttävät sähköpostia todella paljon ja monien erittäin tärkeidenkin asioiden hoitamiseen ja yhtä äkkiä postiliikenne tyssää kuin seinään useiksi päiviksi ja posti muutetaan erittäin epäkäytännölliseksi.

        Mikä on tämän kaiken tarkoitus????

        Se ei ole minulle vielä selvinnyt. Mutta ainakin se on selvää, että nyt täytyy perustaa uusi postilaatikko! Ei tähän suomi24:ään voi kertakaikkiaan luottaa.

        Ettekö hyvät kolleegat ymmärrä, että Suomi24:n ilmaispostilla oli liikaa käyttäjiä? Laittamalla alipalkatun amatöörin uudistamaan järjestelmän ja laskemalla se vesille täysin testaamattomana saadaan käyttäjämäärää kätevästi vähennettyä.


      • Anxx
        kiukku-kiukku kirjoitti:

        olen käyttänyt tätä niin kauan kuin koko suomi24 ollut olemassa - ennen sitä oli sirkus.com ja käytin silloin sitä, sitten se muuttui suomi24.fi:ksi. tää oli viime vuosituhannella tai siinä vaihteessa.

        nyt tämä minua yli 10 v. palvellut posti on sitten pilattu täysin :(.

        Tunnistin muutaman ongelman noista edellä mainituista, vaikka olen vasta puoli tuntia ehtinyt käyttää ( pääsin siis siihen vasta tänään, 2 pv oli blankkoa, eilen yritin ladata sitä 10h putkeen, mutta kellotti vain ja lopulta illalla klo 23 päätin sulkea koneen yöksi).

        Ja nuo muut yllä kuvatut huononnukset kuulostavat pahoilta, itse en ole vielä ehtinyt edes kokeilemaan postin lähetystä.
        Kauhun paikka on tällä hetkellä, kun ei vanhojen mailien liitetiedostot aukea, en ollut kaikkia ehtinyt tallentaa muualle turvaan, en edes avata kaikkia mitkä tuli just ennen katkoa!

        On surun paikka jos joudun alkaa vaihtamaan osoitetta - on paljon vanhoja kontakteja, jotka ovat saattaneet vuosienkin päästä yhtäkkiä laittaa mailiä, ja tästä minut on aina tavoittanut. Katkeavat sitten nekin - en pysty kaikkia muistamaan / kaivamaan ja infoamaan uutta osoitetta, ja ties miten monissa postituslistoissa ja -rekistereissä yms. olen tällä osoitteella.

        Näin kävi myös meikäläiselle. :( Vuosien saatossa on tullut avattua kolme tiliä, ensimmäisen joskus 2000-luvun alussa, kaikki vähän eri tarkoituksiin: se virallinen, kavereiden ja nettituttujen posti ja se jonka aina laittaa kaikkiin vähemmän tärkeisiin paikkoihin. Olen käyttänyt näitä posteja aktiivisesti ja olen tähän mennessä ollut tyytyväinen. Suomi24 oli juuri mitä postilta tarvitsin ja toivoinkin, mutta nyt se on PILATTU!

        Ei auta. Tuota hirvitystä en ala käyttää. Ei edes toimi, mokoma. Pitää etsiä joku toinen edes vähän saman oloinen kuin vanha suomi24. Mitenkään en pysty kaikille tahoille ilmoittamaan uutta postiani. Surettaa, ketuttaa ja harmittaa tämmöinen. Mitään hyvää en tuosta uudesta postista keksi.


    • kysyjä123

      Kertokaa meille käyttäjille, mitä toimivia uudistuksia olette uuteen systeemiinne tehneet??????
      Olette tosi raukkoja, ette uskalla tulla esiin, ette tiedoita asianmukaisesti, halveksitteko tällätavalla asiakkaitanne?????
      Jos onnistuu pitkien yritysten jälkeen pääsemään sähköpostiin, niin siellä ei toimikkaan mikään!!!!
      Posti ei lähde, vaan siirtyvät luonnoksiin, kansiot eivät avaudu, eikä niihin voi siirtää, jos sattuu saapumaan joku viesti, viestit eivät ole aikajärjestyksessä. MITKÄ OLIVATKAAN NE TEKEMÄNNE PARANNUKSET??????

      • tiitukkka

        Minulla ei toimi sähköposti vieläkään. En pääse koko postin sisälle! Miten ihmeessä osa pääsee postiin ja osa ei? Nyt alkaa mennä minullakin hermot, kolmatta päivää sähköposti pois käytöstä!


      • tkari

        Postit tulee hyvin ja hyvin pystyin tyhjentämään viestejä pois. Mutta viestin lähettäminen, ei, ei ja ei . Kiitti kun teette tän kuntoon. tkari


      • ROKKI, TRE
        tkari kirjoitti:

        Postit tulee hyvin ja hyvin pystyin tyhjentämään viestejä pois. Mutta viestin lähettäminen, ei, ei ja ei . Kiitti kun teette tän kuntoon. tkari

        Posti tulee mutta, mutta en voi lähettää postia??? Pitäisi saada kirjoitukseni pian lehteen, jota siellä jo odotetaan!

        Harmittaa!!


      • Kyllästynyt mies
        ROKKI, TRE kirjoitti:

        Posti tulee mutta, mutta en voi lähettää postia??? Pitäisi saada kirjoitukseni pian lehteen, jota siellä jo odotetaan!

        Harmittaa!!

        Harmittaa todella, olen kahdessa yhdistyksessä sihteerinä, osoitteet ovat Suomi24:ssä, ei lähde kokouskutsut, ei pysty lähettämään yli 20:lle viestiä, ryhmät eivät toimi, viestit eivät lähde, tallennukset eivät onnistu, jos viesti lähtee, niin sitä ei näy lähetetyissä, enpä jaksa enää luetella.

        Onneksi on muitakin, on vain suuri työ ilmoitella kaikille osoitteet ja rakentaa uudet postituslistat muille posteille, mutta pakko se on viikonlopun aikana tehdä.


      • todella pettynyt
        Kyllästynyt mies kirjoitti:

        Harmittaa todella, olen kahdessa yhdistyksessä sihteerinä, osoitteet ovat Suomi24:ssä, ei lähde kokouskutsut, ei pysty lähettämään yli 20:lle viestiä, ryhmät eivät toimi, viestit eivät lähde, tallennukset eivät onnistu, jos viesti lähtee, niin sitä ei näy lähetetyissä, enpä jaksa enää luetella.

        Onneksi on muitakin, on vain suuri työ ilmoitella kaikille osoitteet ja rakentaa uudet postituslistat muille posteille, mutta pakko se on viikonlopun aikana tehdä.

        Niin, kuten tuossa nimimerkki "kysyjä123" kyselikin jo, niin itse ihmettelen samaa, että milloin Suomi24 aikoo tulla esille ja kertoa oman kantansa tähän. Asiakkaita, osa jo todella pitkältä ajalta, pidetään aivan kuin halpaa makkaraa eikä asioista tiedoteta kunnolla eikä tulla rohkeasti vastaamaan näihin asiakkaiden tuskaisiin ja epätoivoisiin viesteihin. MIKSI?

        Kauanko meidän annetaan vielä odottaa? Mielestäni kaikki kohtuuden rajat on jo ylitetty ja postin täytyy alkaa toimimaan tänään!! Omalta osaltanikin opiskelu- ja seuratoimintaan liittyvä posiliikenne on nyt aivan sekaisin ja moni asia on jäänyt hoitamatta =((

        Kun luottaa tänä päivävä tähän tekniikkaan, niin sitten on aivan pulassa, kun joku taho päättääkin yhtäkkiä tehdä siitä toimimattoman.. Tunnen itseni niin huijatuksi ja hölmöksi, kun en voi tehdä itse asialle näköjään mitään.

        Mielestäni on Suomi24:n kannalta todella noloa, ettei mitään vastata asiakkaille, jota epätoivoisesti ja hirveän kiukun vallassa yrittävät käyttää postejaan.

        Korjatkaa oikeasti kaikki ennalleen!


      • Kyllästynyt minäkin
        todella pettynyt kirjoitti:

        Niin, kuten tuossa nimimerkki "kysyjä123" kyselikin jo, niin itse ihmettelen samaa, että milloin Suomi24 aikoo tulla esille ja kertoa oman kantansa tähän. Asiakkaita, osa jo todella pitkältä ajalta, pidetään aivan kuin halpaa makkaraa eikä asioista tiedoteta kunnolla eikä tulla rohkeasti vastaamaan näihin asiakkaiden tuskaisiin ja epätoivoisiin viesteihin. MIKSI?

        Kauanko meidän annetaan vielä odottaa? Mielestäni kaikki kohtuuden rajat on jo ylitetty ja postin täytyy alkaa toimimaan tänään!! Omalta osaltanikin opiskelu- ja seuratoimintaan liittyvä posiliikenne on nyt aivan sekaisin ja moni asia on jäänyt hoitamatta =((

        Kun luottaa tänä päivävä tähän tekniikkaan, niin sitten on aivan pulassa, kun joku taho päättääkin yhtäkkiä tehdä siitä toimimattoman.. Tunnen itseni niin huijatuksi ja hölmöksi, kun en voi tehdä itse asialle näköjään mitään.

        Mielestäni on Suomi24:n kannalta todella noloa, ettei mitään vastata asiakkaille, jota epätoivoisesti ja hirveän kiukun vallassa yrittävät käyttää postejaan.

        Korjatkaa oikeasti kaikki ennalleen!

        He ilmeisesti ajattelevat, että koska posti on ilmainen, niin käyttäjiä voi käsitellä miten haluaa. Voisihan sen rehellisesti ilmoittaa etukäteen ettei tätä ole tarkoitettu työvälineeksi, koska siihen tästä ei todellakaan ole.
        Ilmeisesti nämä näillä postituslistoilla kirjoittelevat ovat tärkeämpiä.


    • kesken

      Väärä otsikko! Ei ole uudistunut, ainakaan meille käyttäjille, koska ei toimi vielä läheskään niinkuin pitäisi.
      Posti on uudistumassa olisi parempi otsikko!

    • Ja koskahan sitä pääsee lukemaan posteja, vaikka kuinka monta krt kirjautuu ulos ja sisään aina vaan lataa posteja, aei auta 15 min saati tunnin odottelut :(

    • Kyrp...

      Vanha posti takasin ja heti. Oli paljon selvempi ja näki lukeakin niitä toimintoja. Nyt ei postit lähde mihinkään mut jäävät sentään luonnoksiin. Eipä se paljoa auta !!!!!!!

      • 19

        Ei lähde postit mihinkään, mutta mulla ne EI jää edes luonnoksiin :-(


    • k1kkeli

      ei ainakaan tule kuittausta että viesti lähetetty.
      Omassa koneessa ei pitäisi olla muutoksia tehty. Pitää kokeilla vielä illalla kotikoneella, tämä on työpaikan pc.
      Tallensin viestin luonnoksiin.

    • epätietoine espoosta

      Nyt kun kirjautuu postiin niin ei se aukea muuta kuin takaisin kotisivulle jossa näkyy kirjautuminen ja sit postiin takaisin. Tämäkö UUDISTUSTA ???

      • kiukku-kiukku

        nyt ei taas aukea ollenkaan, aamulla aukesi eka kertaa sentään että näki vanhat viestit (mutta ei liitteitä, ja postit ei lähteneet).

        Suomi24 ilmoittaa sivullaan käyttökatkosta 15-15:15. Missähän ajassa heidän kello on, mun kello on nyt 14:37 ja ollut jo jumissa jonkun aikaa.

        - - -

        tästä tulee aika paljon badwilliä suomi24:lle, toivottavasti mainostajatkin sen tajuaa, siitähän tää lafka rahavirtansa saa.


    • Missä vika?

      Viestien lähettäminen ei onnistu !!!
      Ei uuden viestin lähettäminen eikä saatuun viestiin vastaaminen onnistu!!! Katastrofi, jos ei korjaannu tällä viikolla heivaan koko sähköpostin roskakoppaan.

      • exsuoli

        Tää vitun surkea paska suoliposti24 on niin perseestä että viikonloppu pilalla! Tehdään kaikki järkevät ihmiset hyvä päätös: luovutaan suolipostista ja siirrytään johonkin luotettavaan, esim. Gmailiin. Huono homma että posti sanoutunut irti vaikka ennenkin asiat tökkineet. Nyt pitää moneen paikkaan ilmoitella uutta s-osoitetta ja luoda uuteen Gmailiin osoitekirjat jne. Toivottavasti tää suoliposti toimii vielä joku päivä sen hetken verran että saan siirrettyä tallennetut tärkeät viestini Gmailiin.
        VITTU ETTÄ VITUTTAA!
        ps. odottelen lisäinformaatiota Suomi24.fi:lta milloin toimii taas hetken...


    • Mitä hyötyä uusista ominaisuuksista on jos ei pääse käsiin postiinsa???

      Tehkää jotain!!

      Ei ole auennut kolmeen päivään!!

      Jatkanko Suomi24 Postin käyttöä???

    • umpihomo

      nyt ei toimi mikän saatana

    • umpihomo2

      Olen umpihomo ja minun vielä homompi kaverini odottaa vastausta sähköpostitse, mutta en voi lähettää mitään ku en pääse postiin.

    • uusi postipalvelu on täysin paska. laittakaa vanha takasin, se sentään toimi!!! tai antakaa edes käyttäjille mahdollisuus valita haluaako käyttää uutta vai vanhaa!!! myös ulkoisten ohjelmien yhteensopivuus olisi suotavaa!!!

      Vaihan kyllä meiliä jos tämä paska jää pysyväksi!

      • kökkänä

        Ihan hanurista ja syvältä tämä uudistus.


    • Miksi uudistukset menevät aina huonompaan suuntaan? Siis uudistus huonmpaan taas kerran.
      Varman traas typerykset maksaneet kovat rahat uudesta paskasysteemistä.
      Kun suomi 24 pääsivut uudistettiin vaihdoin toiseen kotisivuun koska suomi24 kotisivut kaupallista roskaa.
      Elikkä suomi 24 menee alaspäin kuten suomikin

    • Anxx

      Siis voi vittu saatana! Muka paremmat spämminestot ja PASKANMARJAT! Nyt kun vihdoin ja viimein päsen postiini, niin minulle 39 kappaletta samaa spämmiviestiä eikä sitä edes ole luokiteltu roskapostiksi! Ja kaiken lisäksi viestejä joiden tiedän tulleen tämän naurettavan päivityksen aikana ei ole! Mihin ne ovat joutuneet, kysynpä vaan?!

      Voi saatana, onko teidän tunarien pakko mennä säätämään ja tuhota toimiva systeemi?! Vanha takaisin ja heti!

      Ja mitä asiakaspalvelua tämäkin muka on? Ihmiset tahtovat vastauksia, mutta ylläpitäjiltä ei heru mitään. Saatana ottakaa ne ruusunpunaiset lasit pois päästänne ja lukekaa mitä mieltä asiakkaanne ovat tästä "uudistuksesta". Taantumista tämä mielestäni pikemminkin on! Laittakaa näkyvästi esille yksinkertainen kysymys "pidätkö sähköpostin uudistuksesta?" ja vastausvaihtoehdoiksi simppelit "kyllä" ja "ei" niin ehkäpä heräisitte tajuamaan, että tästä muutoksesta ei pidetä! (mikäli ette siis sorru näpelöimään tulosta omaksi eduksenne...)

      Voi helvetin, helvetti... Nyt lähtee posti vaihtoon ja takasin en tule jos tämä systeemi pysyy!

      • Anxx

        Lisäys edelliseen:

        En saa edes saatana yhtään viestiä poistettua! Ei näytä tuo "haluatko varmasti poistaa valitut viestit" toimivan Foxilla...


    • arghhhh!

      Pääsin sentään vihdoin ja viimein sisälleki tonne postiin :O mikä oli ihme.. mut se näyttää et mul olis tullu 20 s-viestiä, mut ne mitä siinä näkyy on niitä vanhoja. Mistä ihmeestä mä muka löydän jotkut 20 viestiä ku ne ei oo mitenkään erillisellä värillä näkyvissä??? kyl ne viestit mitkä nyt tulee ni näkyy silleen uutena, mut toi iso joukko on kadoksissa jossain.

      Onko jollain sama ongelma??

    • Sain jo postit joten kuten näkyviin, tosin väärällä selaimella. En todellakaan aio vaihtaa käyttämään Microshitin Internet exploderia vain suomi24:n jatkuvasti takkuilevan postin vuoksi. Jahka saan viikonlopun aikana kaikki tärkeät postit täältä pois ja osoitteen eri tahoille muutettua, lopetan koko s24:n tilini. Suosittelen samaa muillekkin, toimiviakin palveluita löytyy. Kohta ei ole s24:ssä ongelmia päivitysten kanssa kun ei ole enää käyttäjiä joiden tilejä pitäisi päivittää.

      • nqong

        Ei tässä paljon ystävälliset terveiset suomi24:lta lohduta, miksi aina kun olisi tärkeitä juttuja hoidettavana tulee joku uudistus tai katkos? Aikaisempi versio oli paljon parempi ulkoasultaan ja helppokäyttöinen mikä pitäisi olla numero ykkönen. Välillä pääsen posteihin ja välillä en ja eilen ei meinannut lähettää posteja. Olisikin kiva saada se viesti lähetty-ikkuna takaisin, nyt täytyy aina varmistaa lähetetyt kansiosta.


      • kkjhkgjk

        On kapea tuo viestialue, tulee sivuttain vieritys palkki melkein joka viestiin varsinkin html-viesteihin
        Sopisihan tuo viestialue olemaan leveämpikin.
        Näyttö mulla 1680x1050 ja siitä huolimatta pitää vierittää sivuttain.


      • Imekää munaa
        kkjhkgjk kirjoitti:

        On kapea tuo viestialue, tulee sivuttain vieritys palkki melkein joka viestiin varsinkin html-viesteihin
        Sopisihan tuo viestialue olemaan leveämpikin.
        Näyttö mulla 1680x1050 ja siitä huolimatta pitää vierittää sivuttain.

        Voitte pitää minun puolestani tämän haistavitun uuden postin. Täysin perseestä.


      • On niin vapautunut o
        Imekää munaa kirjoitti:

        Voitte pitää minun puolestani tämän haistavitun uuden postin. Täysin perseestä.

        posti sit vaihtunut. Onneksi oli valmiina tuo wippies.fi posti. 8Gt tilaa.
        Poistin käyttäjätunnukseni ja kaikki muut napanuorat tähän säälittävään suoli24een.
        Suoli24:sen johtoporras, VETÄKÄÄ VITUT PÄÄHÄNNE JA PAETKAA VUORILLE...............
        Ja koittakaa muut rimpuilla vielä tään suolen kanssa.
        Vitutti aikoinaan tään etusivunmuutos, tämä posti oli viimeinen pisara.


    • kunnostaa

      nyt viikonlopun aikana?? sanokaa nyt jotakin ennenkuin kaikki on vaihtanut postinsa muualle.
      Luvattoman kauan tämä remppa kestää!

    • hemit

      Ei olisi kannattanut uudistella kun taidot puuttuvat!

      • taidot

        kehittyy kun harjoittelee.

        Mutta meidän kustannuksella.Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!


    • huonoksi muuttui

      Kiitoksia vuosia hyvin palvelleesta sähköpostipalvelusta. Nyt se on täysin pilattu ja minä vaihdan palveluntarjoajaa.

      Vanha posti oli paras koskaan käyttämistäni sähköposteista. Siinä oli käytettävyyttä johon muut palvelut eivät päässeet lähellekään. Mutta tämä uusi on varmasti huonoin mihin olen törmännyt, siinä ei toimi oikein mikään. Otsikot eikä viestit näy kerralla kokonaan ja vierityspalkkia tarvitaan TURHAAN. Kieltä ei voi vaihtaa eikä onnistuneesta lähetyksestä saa enää kuittausta. Puhelimellakaan en enää pääse lukemaan posteja koska se ei tue flashia. Vikoja löytyy varmasti enemmänkin mutta minä en jää niihin tutustumaan, kärsivällisyyteni ei riitä. Ainoa pieni plussa minkä löysin, on hakutoiminto, mutta sekin on täysin tarpeeton muuten toimimattomassa ja hitaassa sähköpostissa.

      Harmittaa kun kaikki hyvä pitää pilata turhilla karamellisävyillä ja kelvottomilla roinilla, jotka ikävä kyllä, tuntuvat nykyään menevän käytettävyyden edelle. Olisi ehkä kannattanut hieman kysellä asiakkailta mitä sähköpostilta halutaan ennenkuin menitte sen pilaamaan.

      Toivottavasti joskus vielä ymmärrätte palata vanhaan kunnon sähköpostiinne , silloin palaan minäkin.

      • surullinen :-(

        Niin, olen samaa mieltä tässä murheissani. Viime vuodet Suomi24-posti oli PARAS kaikista tarjolla olevista. Kadun, ettei ole tullut ajallaan Yllälpitoa kiitettyä, palautetta annettua!

        Ovat nytkin perustelleet uudistusta jollakin 'ajan vaatimusten' syyllä, vissiin. Kaikkea niin ympätään 'samaan', kuitenkin monille meistä tämä Posti on ainoa tarvittava ja tosi-tärkeä.

        Yritän kuitenkin jatkaa Suomi24:llä. Aika on muutosten, sen me tiedämme kaikessa. Ähh.


      • surullinen :-( kirjoitti:

        Niin, olen samaa mieltä tässä murheissani. Viime vuodet Suomi24-posti oli PARAS kaikista tarjolla olevista. Kadun, ettei ole tullut ajallaan Yllälpitoa kiitettyä, palautetta annettua!

        Ovat nytkin perustelleet uudistusta jollakin 'ajan vaatimusten' syyllä, vissiin. Kaikkea niin ympätään 'samaan', kuitenkin monille meistä tämä Posti on ainoa tarvittava ja tosi-tärkeä.

        Yritän kuitenkin jatkaa Suomi24:llä. Aika on muutosten, sen me tiedämme kaikessa. Ähh.

        Ei pysty edelleenkään lähettämään/vastaamaan posteihin? Luonnokset ei tallennu?

        Missä vika?


      • slömmi
        surullinen :-( kirjoitti:

        Niin, olen samaa mieltä tässä murheissani. Viime vuodet Suomi24-posti oli PARAS kaikista tarjolla olevista. Kadun, ettei ole tullut ajallaan Yllälpitoa kiitettyä, palautetta annettua!

        Ovat nytkin perustelleet uudistusta jollakin 'ajan vaatimusten' syyllä, vissiin. Kaikkea niin ympätään 'samaan', kuitenkin monille meistä tämä Posti on ainoa tarvittava ja tosi-tärkeä.

        Yritän kuitenkin jatkaa Suomi24:llä. Aika on muutosten, sen me tiedämme kaikessa. Ähh.

        Joo, en tykkää yhtään näistä muutoksista. Jos ongelmat postin kanssa alkavat jo siitä, ettei sisään pääse kirjautumaan niin ei asiat hyvin ole.

        Naurettavia "uudistuksia", todellakin. Yleensä en tykkää antaa 100% negatiivista palautetta, kun positiivisiakin juttuja löytyy mutta tästä en keksi kyllä yhtäkään.

        Postit eivät ole saapumisjärjestyksessä, palvelua ei voi käyttää kaikilla nettiselaimilla (Operalla ainakin tulee muidenkin mainitsema virheviesti) ja sähköpostin lähettämistä en ole vielä edes uskaltanut kokeilla. :/

        Ennen uudistusta palvelu oli ihanan selkeä ja helppokäyttöinen. Nyt alan minäkin harkita palveluntarjoajan vaihtoa. :S Katsellaan tässä nyt kuitenkin vaikka viikonlopun yli..


      • EX asiakas
        slömmi kirjoitti:

        Joo, en tykkää yhtään näistä muutoksista. Jos ongelmat postin kanssa alkavat jo siitä, ettei sisään pääse kirjautumaan niin ei asiat hyvin ole.

        Naurettavia "uudistuksia", todellakin. Yleensä en tykkää antaa 100% negatiivista palautetta, kun positiivisiakin juttuja löytyy mutta tästä en keksi kyllä yhtäkään.

        Postit eivät ole saapumisjärjestyksessä, palvelua ei voi käyttää kaikilla nettiselaimilla (Operalla ainakin tulee muidenkin mainitsema virheviesti) ja sähköpostin lähettämistä en ole vielä edes uskaltanut kokeilla. :/

        Ennen uudistusta palvelu oli ihanan selkeä ja helppokäyttöinen. Nyt alan minäkin harkita palveluntarjoajan vaihtoa. :S Katsellaan tässä nyt kuitenkin vaikka viikonlopun yli..

        Palauttakaa vanha posti,se toimi.Ei vieläkään pääse lukemaan omaa postia!Hakekaa vanhainkodista parempia miehiä jotka laittavat teidän pelit kuntoon!!!


      • isontaa
        slömmi kirjoitti:

        Joo, en tykkää yhtään näistä muutoksista. Jos ongelmat postin kanssa alkavat jo siitä, ettei sisään pääse kirjautumaan niin ei asiat hyvin ole.

        Naurettavia "uudistuksia", todellakin. Yleensä en tykkää antaa 100% negatiivista palautetta, kun positiivisiakin juttuja löytyy mutta tästä en keksi kyllä yhtäkään.

        Postit eivät ole saapumisjärjestyksessä, palvelua ei voi käyttää kaikilla nettiselaimilla (Operalla ainakin tulee muidenkin mainitsema virheviesti) ja sähköpostin lähettämistä en ole vielä edes uskaltanut kokeilla. :/

        Ennen uudistusta palvelu oli ihanan selkeä ja helppokäyttöinen. Nyt alan minäkin harkita palveluntarjoajan vaihtoa. :S Katsellaan tässä nyt kuitenkin vaikka viikonlopun yli..

        ehdottomasti liian pientä tekstiä on sähköpostin tekstit.Kenelläkään muula ei ole näin pientä.

        Löysin yhden positiivisen seikan: Näyttää olevan sininen kiekura viestin kohdalla merkkinä johon olen jo vastannut. Aiemmin ei tiennyt saapuneista onko niihin vastattu.

        Ne siniset kiekurat on niistä aiemmista viesteistä, nythän ei vielä lähetetyt pelaa.

        Voi olla että muitakin parannuksia löytyy, kunhan pääsee käyttämään palvelua.


      • Nqong

        Itse kävin juuri myös tekemässä uuden sähköpostin muualle. Kun en voi hoitaa asioitani luotettavasti aikaisemman suomi24:n kautta, niin ei jää valinnanvaraa. En saanut viestejä lähetettyä enkä todellakaan anna tilaisuuksieni kaatua sen takia, että postissa on vikaa!!! Eli kiitos ja hei myös!!


    • loistavaa

      Joo, hienosti on vedetty taas uudistus läpi. Nyt kun vanhat viestit vihdoin näkyy ("muutama tunti" tarkoitti siis muutamaa päivää), uudet postit menevät "väärään päähän", eli uusin tulee kaikkein vanhimman jälkeen viimeiseksi listalla. Lähetys ei onnistu lainkaan. Vanha totuus If it's not broken then don't fix it olisi pitänyt tässäkin taas muistaa.

      • ei toimi

        Ylläpito vois kertoa jokos tää posti toimii vai onko jotain viel tekeillä. Aattelin vaan ettei viitsis keskeneräistä työtä haukkua...


      • Huhhuh..
        ei toimi kirjoitti:

        Ylläpito vois kertoa jokos tää posti toimii vai onko jotain viel tekeillä. Aattelin vaan ettei viitsis keskeneräistä työtä haukkua...

        Operan selaimella en pääse vieläkään koko postiin. Aivan älytöntä. En ala koko selainta vaihtamaan yhden huonosti toteutetun sähköpostin takia, siispä olen ottanut gmailini käyttöön.


      • hiiohoi!
        Huhhuh.. kirjoitti:

        Operan selaimella en pääse vieläkään koko postiin. Aivan älytöntä. En ala koko selainta vaihtamaan yhden huonosti toteutetun sähköpostin takia, siispä olen ottanut gmailini käyttöön.

        Siirrytään kaikki gmailiin! Se sentään toimii ja ehkä tämäkin sivusto alkaa suunnitella tarkemmin uudistuksia jos tällä tunaroinnilla on kunnon seuraukset!


    • mahtaa...

      posti toimia, miten näin voi tehdä? Uudistuksia, jotka eivät toimi moneen päivään. Yritin lähettää postin, ei lähtenyt, tallennus mukamas luonnoksiin, ei ollut sielläkään, ei missään.

      • näppylöillä

        Postia ei saa lähtemään..nyppii tällainen asiakaspalvelu..homma on takkulluit monta päivää on se nyt yks hxxxxxtti että ette saa hommaa skulaamaan


    • bisnes pieleen

      Minulla oli pari tärkeää kauppaan liittyvää asiaa meneillään s-postin kautta nyt saan vastapuolen postit mutta minun ei lähde eteenpäin.Nyt tuli kyllä valtava vahinko minulle kun asia meni pieleen postin takia.

    • ninaaaaa

      Täälläkään ei vielä toimi. Saapuvat tulevat, mutta viestini ei lähde! Ikäväähän tämä on.

      • Harmittaa, että lähtevä posti ei toimi, varsinkaan näin ystävänpäivän alla. Kai se on siirryttävä gmailiin, siellähän suurin osa kavereistakin jo on...


    • tämä vaan

      Lienee pakko vaihtaa jo sähköpostia, kun ei tämä uusi toimi. Ei tule viestit perille eikä omia saa lähetettyä. Ei voi montaa päivää odotella!!

    • uudistunut

      Kannattaa puhua totta.
      Heti alussa ilmoittaa vielä että sähköpostien siirto jatkuu.

    • yksi pettynyt lisää

      jos posti ei toiminu enen uudistustakaan niin nyt se ei toimi sitä vähääkään.
      ei sinne kirjaan tumiseen pitäisi mennä minuutti tolkulla aikaa.

    • HKK2

      Tämä uudistus on todellakin huononnus. Miten voi olla mahdollista että ei ole demottu toimivuutta eri selaimilla? Ja jos on, niin miksi tämmöinen bugi lasketaan läpi? Nyt lisäksi tämän flash pelleilyn takia muuttui niin raskaaksi, että puhelimella miltei mahdoton avata. Mikä idea on että posti aukeaa niin kapeaan kenttään, että miltei kaikkiin html posteihin tulee raivostuttava scrollauspalkki? Miksei enää näy kuittausta lähteneestä postista? Ei voi olettaa että aina pitää mennä kurkkimaan lähteneistä, varsinkin jos puhelimella yrittää roikkua tässä flashsirkuksessa. Ja koko postin ulkoasu on älytön karkki. Tämä suomi24 oli minun ensimmäinen s-posti, ollut siis olemassa jo vuosia. Tosin pari vuotta sitten siiryin gmailin käyttäjäksi, silloisten uudistusten takia. Ja nyt siirrän tämän toisarvoisen postiliikenteen toiselle juuri avaamalleni gmail tilille. Kärsivällisenä olen viikon ihmetellyt tätä hölmöilyä täällä, mutta nyt vaihtuu tämä kakkospostinkin liikenne täältä pois. Sen vielä jotenkin ymmärtää, että uudistus voi hetken bugittaa, mutta että koko uudistus oli vain suuri huononnus, eikä ylläpito reagoi tähän negatiiviseen palautetulvaan mitenkään, on jo anteeksiantamatonta.

    • RegJ

      No nyt selvisi että Firefoxilla pääsee postiin mutta Operalla ei!
      Olisi tuonkin voinut vaikka ETUSIVULLA sanoa. Voi HELVETTI mitä kusipäitä olette!

    • Käyttttäjä

      Varmaan vielä on työskentely muutoksen kanssa kesken? Nyt on jo paremmin: olen saanut vastaanotettua viestejä sekä lähetettyäkin, lähettäminen alkoi onnistua tänään niin, että myös 'Lähetetyt'-kansioon jäi ao. viesti.

      PUUTTEIKSI kokemaani:
      * Lähetetyt-kansioon itselleni jäänyt viesti on sikäli vajaa, että kun sen aukaisen, otikko ei näy?
      * Myös kaipaisin saada pitää useampia viestejä auki erillisessä ikkunassa yhtä viestiä laatiessani. Nyt on ihan outoa, kun kirjoittaessaan ei näe mitään muuta. Myös kaipaan saada laittaa viesti alapalkkiin odottamaan, kun availen tai lueskelen välillä jotakin muuta. Eikö sellaista nyt voi tehdä, vai enkö tajua? Hankalaa!
      * Onkohan tarkoitus värjätä Saapuneiden, avaamattomien viestien kirjekuoret keltaisiksi? Se helpottaisi, sillä nyt hahmottuu tosi huonosti, mitkä ovat uusia, saapuneita viestejä. Vain vihreässä pompupassa näkyy saapuneiden, avaamattomien lukumäärä.

      Jäämme odottelemaan kehittämistä edelleen. Tsemppiä Ylläpidolle sekä meille kaikille Asiakkaille!

      • lisäystä

        Ainakin se että tekstitys on ehdottomasti liian pientä, ja rivit aivan liian lyhyet, kuten otsikostakin niin vähän että joutuu avaamaan joka vietin nähdäkseen mitä se voisi sisältää.
        Tyhää tilaa olisi sivusuunnassa vaikka kuinka paljon.


      • Käyttttäjä
        lisäystä kirjoitti:

        Ainakin se että tekstitys on ehdottomasti liian pientä, ja rivit aivan liian lyhyet, kuten otsikostakin niin vähän että joutuu avaamaan joka vietin nähdäkseen mitä se voisi sisältää.
        Tyhää tilaa olisi sivusuunnassa vaikka kuinka paljon.

        Kyllä, sekä Saapuneiden että Lähteneiden kansion viestirivistössä OTSIKOIDEN tulisi näkyä kokonaan, kuten ennen. Otsikkohan ennen sitten tarvittaessa jakautui parille riville, se olisi tärkeää. Odotellaan.

        Myös Lähetettyjen luettelossa muistaakseni tieto, kenelle lähetetty, on kummassas paikassa oikealla? Entinen paikka loogisempi.

        Nyt minä ainakin olen kriisissä tämän käytön kanssa, hankaloittaa. Apu tulisi siitä, että kukin viesti avautuisi OMAKSI RUUDUKSEEN, jonka tarvittaessa saan pois ruudulta alapalkiin. Eikö vain! Odotellaan.


    • huonompaan suuntaan

      Postissa siis ei näy otsikot kokonaan ja sit ku menee viestiin niin ei taida näkyä ollenkaan! Uutta uudistusta lisää

      • voi tyssyrä

        En pääse tällä hetkellä postiin ollenkaan. Herjaa vaan, että "Määritettyyn postipalvelimeen ei saatu yhteyttä. Tarkista tilin asetukset." Siis mitä helvettiä?


      • Käyttttäjä

        Hei, pitää saada takaisin se, että kun pidämme jo lähetettyä auki edessämme, niin OTSIKKO näkyviin, eihän voi muistaa kuinka otsikoikaan juttunsa. Tarvii palata takaisin Lähetettyjen luetteloon, jotta näkee millä otsikolla juttu lähti. Tää on väärin!

        Yksi rivi puuttuu avatusta Lähteneestä! Apua. Otsikkorivi.
        Nyt en muista, näkyykö se Saapuneissa...


      • Käyttttäjä
        Käyttttäjä kirjoitti:

        Hei, pitää saada takaisin se, että kun pidämme jo lähetettyä auki edessämme, niin OTSIKKO näkyviin, eihän voi muistaa kuinka otsikoikaan juttunsa. Tarvii palata takaisin Lähetettyjen luetteloon, jotta näkee millä otsikolla juttu lähti. Tää on väärin!

        Yksi rivi puuttuu avatusta Lähteneestä! Apua. Otsikkorivi.
        Nyt en muista, näkyykö se Saapuneissa...

        Hei, tarvitaan takaisin KILAUS OK-ViestiLähetetty-ruutu !
        Muuten ei tiedä, lähtikö vai ei.
        Tuommoinen ruutuu toimiikin jo kivasti silloin, kun laitamme työn alla olevan viestin Luonnoksiin.


    • Aktiivinen wanha

      keskustelupalsta. Pyydän, eikö voitaisiin aloittaa ihan uusi "NYKYISET ONGELMAT, uudistuksen jälkeen" -palsta. Tämä on nyt liian pitkä jo ja vanhaksikin jäänyt. Sillä tuskinpa 'uudistusta' peruutetaankaan.

      Haluaisin ongelmapäivitys-keskustelupalstan. Uuden alun.

    • 1q2w3

      tuo uusi posti toimi lainkkaan. vvikon ollu jumissa tän uudistuksen takia.

    • AERYHAERHSAWE

      TÄYSI PASKA, BUGINEN, RASKAS JA EPÄVAKAA POSTIPALVELU.....
      VANHA TAKAISIN!!!!!!!!!!!!!!

    • Pistää vihaksi

      Miksi suomi24 ei vastaa käyttäjilleen mitään?!

      • Lukija

        Miksi suomi24 ei vastaa käyttäjilleen mitään?!

        Siksi kun niiden posti ei toimi !


      • Kysyis meiltäkin!
        Lukija kirjoitti:

        Miksi suomi24 ei vastaa käyttäjilleen mitään?!

        Siksi kun niiden posti ei toimi !

        Erittäin EPÄKOHTELIASTA ja VÄLINPITÄMÄTTÖMÄN huonoa asiakaspalvelua, kun eivät viran puolesta kommentoi tätä palstaa. - Eikö niin pitänyt olla. Eiks' kerran päivässä vois joihinkin viesteihin ja eniten kysyttyyn vastailla !!!! Typerää. Mitä tehdään?


    • käyttäjä3

      Nyt, tiistaina 16.02 näyttää toimivan ainakin perustoiminnot:
      Enään ei tule viestiä alussa että sähköpostien siirto jatkuu.

      Viestit tulevat normaalisti.
      Viestit lähtevät normaalisti.
      Liitetiedosto näkyi normaalisti.

      Ainakin nuo toimivat. En "uskalla" muita kokeilla, saattaa mennä pian mieli taas maahan.

      Pieni vinkki.
      Älkää rukatko nyt postia kovin voimakkaasti ettei taas ala kangertaan varsinkin lähtevä posti.
      Mutta olisi kiva saada kirjoitus isommaksi. Mutta jos menee taas päiviksi epäkuntoon, antaa olla, täytyy kai sitä karsimystäkin olla.

    • Pettynyt

      En ole päässyt yli viikkoon lukemaan sähköpostejani. En niitä, jotka olen saanut ennen uudistusta, enkä niitä, jotka olen saanut uudistuksen aikana/sen jälkeen (en tiedä onko uudistus jo ohi vai ei..). En myöskään näe kansioita, jotka loin ennen uudistusta.

      Summa summarum: monia tärkeitä viestejä on hävöksissä ja uudistuksesta on aiheutunut (ja aiheutuu edelleen) kohtuutonta haittaa. Mielestäni vanha sähköpostikäyttöliittymä oli looginen ja helppokäyttöinen. Ymmärrän kyllä, jos virustorjunta-, roskaposti- yms toimintoja halutaan kehittää, mutta eikö muutokset voisi rajata niihin osa-alueisiin, jotka eivät toimi ja jättää toimivat osa-alueet rauhaan. "Jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä."

      Toki tämä on ilmainen palvelu, mutta sitä suuremmalla syyllä Suomi24:n olisi ollut aiheellista miettiä kuinka massiviselle (lue: kalliille) muutokselle on oikeasti tarvetta. Nyt on käytetty rahaa mielestäni turhaan, aiheutettu tällä haittaa käyttäjille ja huomattavasti heikennetty palvelun tasoa ja uskottavuutta.

      Nimim. "Ilmaisen synonyymi ei tarvitse olla epäammattimainen"

    • kimmox5

      nyt näkyy vanha ja uusi takkuavasti. edellisen viestin jälkeen sain teiltä "vastauksen linkkinä" ,linkkiin mikä selvittää tilanteen, jopa kahteen kertaan, vaan ei linkki toiminut! En saa välitettyä viestiä, en uutta viestä ja muuta en vielä ole kokenutkaan. Tai tulostusasetus? toivonpa kuitenkin, että hyväksi kääntyy

    • T

      ei oo todellista että teitte tämmösiä muutoksia JOTKA EI TOIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Picasa aöbumit joihin on kutsuttu eivät aukea, tai aukevat ja kuvasta näät YHDEN KYMMENESOSAN!! Liitetiedostojen avaaminen on jotain aivan järkkyä...

      JA SITTEN PARAS! Yhteys katkeaa aivan itsestään kesken viestin kirjoittamisen ja takaisin et pääse enää kirjuatumaan postiin!! LOISTAVAA!!!!!!! Jos meno jatkuu tämän laisena niin VAIHDAN toiseen postiin ja SUOSITTELEN siirtymistä muillekin! GMAIL TÄÄLTÄ TULLAAAN!!!!

      • ihan järkkyä

        Tämä uusi systeemi on täysin perseestä. Nyt alkoi tulla kirosanoja jo täältäkin. Kirjoitin ystävälleni tooodella pitkän postin, jota aina välitallensin luonnoksiin varmuuden vuoksi (jotenkin arvasin, että homma tulee kusemaan). Välitallennukset ei yhtäkkiä enää onnistuneetkaan, jolloin kopsasin Ctrl c:llä koko tekstin ja kävin pois koko postista. Kun tulin takas, niin yllätys yllätys, eipä sitä postia ollutkaan luonnoksissa ja kun yritin siirtää kopsauksen uuteen viestiin, niin eipä sitäkään tekstiä tullut. Siis voi helvetin helvetti! Pitkään ja huolella laadittu teksti hävis taivaan tuuliin. Tämä postinpaska näyttää aiheuttavan jo kohtuuttoman paljon mieliharmia ja ylimääräistä vaivaa ihmisille, joten pitäkää postinne.


    • Ärtynyt

      Aivan käsittämätöntä, ettei suomi24 ylläpito viitsi antaa kuulua mitään itsestään vaikka näin paljon kielteistä palautetta tullut. Saakelin pelkurit, myöntäkää virheenne ja antakaa vanha postimme takaisin!

    • ärräpää10

      Ennen uudistusta vakuuteltiin, että kaikki ihmisten postit pysyvät tallessa. Vaan mitä tapahtuikaan, minulta ainakin on kadonnut n. 10 viestiä lähetetyt-kansiosta!!
      En viitsi enempää aikaani uhrata tänne. Kiitoksia!

    • Ei kaaina parannukia

      Ei toimi vieläkään automaattinen roskakorin tyhjennys kun poistutaan postista ulos.Oli kyllä ruksi jo ennestään ei silti poistanut.
      Laitettu muutamia kertoja ruksi tyhjennys kohtaan päältä pois ja jälleen päälle.Eikä siltikään toimi!
      Myös väriä voisi olla selvyyden vuoksi eikä vain haalistunutta sinistä millä on huono kontrasti!
      Myös poistumisesen postilaatikosta voisi tehdä selvemmäksi nyt haalistunut sininen pienellä tekstillä.
      Myös kohta mistä näkisi kaikki postin kohdat kerralla puuttuu.Eli montako on missäkin kohdassa ettei tarvitse selata suotta kaikkia aina.

      • Käytttäjä vaan

        Sinä olet hyvin koonnut tämän hetken parannettavat asiat, kiitos. Kommentoin omiani sinun tekstin mukaan:

        "Ei toimi vieläkään automaattinen roskakorin tyhjennys kun poistutaan postista ulos. Oli kyllä ruksi jo ennestään ei silti poistanut."
        - Aha, tätä minä olen ihmetellyt pidempään. Törmäsin kauheaan määrään poistamiani, siivoamiani viestejä, jotka olivatkin Roskiksessa, vaikka ei pitänyt. Toivon myös, että entinen toiminto palaa, eli että postista uloskirjautuessa roskat tyhjenevät!

        "Myös väriä voisi olla selvyyden vuoksi eikä vain haalistunutta sinistä millä on huono kontrasti!"
        - Kyllä, haaleat kontrastit tosi vaikeita silmille. Väriä ja terävyyttä tovotaan! Saisimmeko myös avaamattomat posti-kirjekuoret kokonaan keltaisiksi, kuten ennen. Nyt on vaikea käsittää, onko postia tullut vai ei, vain pieni vihreä pompuja kertoo jotakin, 'epäilyä saapuneesta'!

        Myös poistumisesen postilaatikosta voisi tehdä selvemmäksi nyt haalistunut sininen pienellä tekstillä.
        - Kerrassaan hakalaa KIRJAUTUA ULOS ! Minun tarvitsee zoomata ruutua aina niin, että 'Kirjaidu ulos' jää äärimmäisen kauas pieneksi piiperrykseksi oikealle ylös, vaatii monta klikkausta, lähes taistelua.
        - TOIVON säätöä, että halutessaan voisi määrittää Uloskirjautumisen tapahtumaan aina, kun sulkee koko Suomi24-postiruudun. Se nopeuttaisi ja selkeyttäisi. Jos henkilö haluaa kirjaitua Suomi24:n pääsivulla, sen voi tällöin halutessaan tehdä siellä uudelleen. Meitä on monia taatusti, jotka eivät halua kirjautumista muualla kuin posti-boksissaan. Näin olisi kätevää - kaikille.

        "Myös kohta mistä näkisi kaikki postin kohdat kerralla puuttuu. Eli montako on missäkin kohdassa ettei tarvitse selata suotta kaikkia aina." - Jatkoin viestiäsi kommentoiden, mutta tätä edellä olevaa en tajua, mitä asiaa kaipaat. Okay.


      • äskeinen uudell.
        Käytttäjä vaan kirjoitti:

        Sinä olet hyvin koonnut tämän hetken parannettavat asiat, kiitos. Kommentoin omiani sinun tekstin mukaan:

        "Ei toimi vieläkään automaattinen roskakorin tyhjennys kun poistutaan postista ulos. Oli kyllä ruksi jo ennestään ei silti poistanut."
        - Aha, tätä minä olen ihmetellyt pidempään. Törmäsin kauheaan määrään poistamiani, siivoamiani viestejä, jotka olivatkin Roskiksessa, vaikka ei pitänyt. Toivon myös, että entinen toiminto palaa, eli että postista uloskirjautuessa roskat tyhjenevät!

        "Myös väriä voisi olla selvyyden vuoksi eikä vain haalistunutta sinistä millä on huono kontrasti!"
        - Kyllä, haaleat kontrastit tosi vaikeita silmille. Väriä ja terävyyttä tovotaan! Saisimmeko myös avaamattomat posti-kirjekuoret kokonaan keltaisiksi, kuten ennen. Nyt on vaikea käsittää, onko postia tullut vai ei, vain pieni vihreä pompuja kertoo jotakin, 'epäilyä saapuneesta'!

        Myös poistumisesen postilaatikosta voisi tehdä selvemmäksi nyt haalistunut sininen pienellä tekstillä.
        - Kerrassaan hakalaa KIRJAUTUA ULOS ! Minun tarvitsee zoomata ruutua aina niin, että 'Kirjaidu ulos' jää äärimmäisen kauas pieneksi piiperrykseksi oikealle ylös, vaatii monta klikkausta, lähes taistelua.
        - TOIVON säätöä, että halutessaan voisi määrittää Uloskirjautumisen tapahtumaan aina, kun sulkee koko Suomi24-postiruudun. Se nopeuttaisi ja selkeyttäisi. Jos henkilö haluaa kirjaitua Suomi24:n pääsivulla, sen voi tällöin halutessaan tehdä siellä uudelleen. Meitä on monia taatusti, jotka eivät halua kirjautumista muualla kuin posti-boksissaan. Näin olisi kätevää - kaikille.

        "Myös kohta mistä näkisi kaikki postin kohdat kerralla puuttuu. Eli montako on missäkin kohdassa ettei tarvitse selata suotta kaikkia aina." - Jatkoin viestiäsi kommentoiden, mutta tätä edellä olevaa en tajua, mitä asiaa kaipaat. Okay.

        Pieni jatko äsikeiseeni:
        - Apua, tarvitaan vahvistustoiminto lähteneeseen viestiin. Se kilaus OK-ruutu, jonka vahvistaa. Missä viipyy? Ei hyvä nyt.


    • äkäinen

      Uudistettu sähköposti ei toimi kaikkien mokkuloiden(tms.) kanssa. Ihan mukavaa, että sain tiedon asiasta soitettuani erittäin kalliiseen Suomi24 palvelupuhelimeen. Jos asia on kerran ollut tiedossa, niin miksei siitä ole voitu informoida. Luulen, etten ole ainoa sivuston käyttäjä jolla on mokkula käytössä. Ja toisekseen palvelun tarjoaja ei voi luvata, että ongelma saataisiin korjattua. Minulle sanottiin puhelimessa, että mene kirjastoon lukemaan postit. Hienosti hoidettu tämä uudistus. Hienoa Suomi24!

    • >:(

      Törkeää suomi24! Vastatka käyttäjillenne! >:(

      • epäkoht. huippu!

        Todella epäkohteliasta ja häikäilemätöntä käytöstä työntekijöiltä.

        Mietin, mistä voi olla kyse. Siitäkö, että firmaahan lopulta hallitaa ja vallitaan Ruotsissa. Sieltäkö asiat sanellaan ja siellä ei suomenkieltä osata. Määräykset Ruotsista tämän postin huonoksi muuttamiseen, mutta se sitten siitä. Tämä Suomen-takamaa olkoon omillaan, kunhan Eniro porskuttaa. - Tämä on todella outoa. Kuka on Eniro-Suomen johtaja, hallinto. Sijainti ollee siellä Helsingissä (Pitäjänmäki?).


      • laakeeri
        epäkoht. huippu! kirjoitti:

        Todella epäkohteliasta ja häikäilemätöntä käytöstä työntekijöiltä.

        Mietin, mistä voi olla kyse. Siitäkö, että firmaahan lopulta hallitaa ja vallitaan Ruotsissa. Sieltäkö asiat sanellaan ja siellä ei suomenkieltä osata. Määräykset Ruotsista tämän postin huonoksi muuttamiseen, mutta se sitten siitä. Tämä Suomen-takamaa olkoon omillaan, kunhan Eniro porskuttaa. - Tämä on todella outoa. Kuka on Eniro-Suomen johtaja, hallinto. Sijainti ollee siellä Helsingissä (Pitäjänmäki?).

        Kyllä todella huononi tämä palvelu, harkitsen vaihtamista, ei tälläisen kanssa jaksa tapella, kun ei toimi niin antaa p----n olla.


    • oujfonfda

      Kannattaa vaihtaa toiseen sähköpostiin, jos haluaa toimivan systeemin!

      • Ei-muutosvastarinta

        Minulla on aina ollutkin toinen s-posti, mutta entisestä S24:stä pidin enemmän, joten se oli Ykkönen. Toinen postini on gmailissa, mutta gmailista en ole alunalkaenkaan pitänyt, sen asettelu on sekava!

        Nyt kuitenkin tämä S24 matkii kovin gmailia ominaisuuksiltaan ja kömpelyydeltään! Hankala juttu. Olisikohan nyt luukku vielä eniten tätä entistä muistuttava ja riittäisi pienempään käyttöön? - Kertokaa, mitä hyviä postiboxeja olette löytäneet!


      • raivostunut

        Vihdoin pääsin viime viikon alussa kirjatumaan postiin ja perjantaina sain vastattua yhteen, kun olin
        monta päivää yrittänyt! Tänään en taas pysty lähettämään postia. Kun klikkaan lähetä, ohjelma jumittuu
        ja posti ei lähde! Käsittämätöntä tomintaa. Posti vaihtuu tänään!


    • Lukemattomat viestit näkyvät tosi epäselvästi.

      Voisivat olla vaikka toisella värillä.

      Kiitos.

      • kiusataan meitä!

        just joo. Ennenkin oli muistaakseni avaamaton kirjekuori täyskeltainen, nyt ne kaikki värittömiä, hailakoita.

        Vaikea on kiireessä käsittää, onko lukemattomia posteja. Ei hyvä !

        Ihan itkettää.


    • wanha käytttäjä

      Postiboxi ei ole toimiva ellei halutessaan saa avattua viestejä erilliseksi ruuduksi.

      Kun olen saanut pitkän mailin ja haluan siihen kommentoiden vastata, en saakaa laitettua saapunutta tekstiä "Kirjoita uusi viesti" -ruudun RINNALLE, kuten ennen.

      On todella hankala, ellei mahdoton käydä kurkkimassa alaspäin ja alaspäin, että mitäs siellä lukikaan, mihinkän vielä minulla vastattavaa!! Sittenhän minä yleensä deletoin saapuneen sieltä hännästä, jos Vataa viestiin -toiminnolla vastaan.

      Nyt olen nähnyt sellaisen vaivan, että kopioin saapuneen viestin WordPadiin ja pidän WordPad-ruutua tuossa rinnalla, kun laadin vastaus- ja kommentointikirjettäni. - Näiskö Suomi24 haluaa meidän joutuvan tehdä?

      Pyydän, ainakin valinnaiseksi, mailin 'avautuminen erilliseen ikkunaan/ruutuun'.




      Ny

      NN

    • ..älä nyt hullujas puhu, haloo ylläpito, herätys.
      Tänä aamuna ei postiin pääse ollenkaan.
      Tuntuu varmaan vaikealta ymmärtää, mutta mun asiointi omassa postissa on tärkeetä... tänäänkin!!
      Thänks, ei mitään paniikkia!! Posti auki ja sassiin!!!

    • Minne ihmeeseen tuo päivitys on kadottanut nuo ryhmätiedot tuon päivityksen aikana????????
      Alkaa nimittäin ottaa tuonne otsalohkoon kun toistasataa ryhmätietoa on haihtunut bittihelvettiin.
      Voikohan noita tietoja jollain konstilla onkia ylös?
      Epätoivo toimivuudesta alkaa vaivaamaan.......

    • jaha__

      Muuten ihan kiva mutta posti ei toimi Operalla lainkaan. Jää siis käyttämätt kokonaan! Varmasti olette menettäneen käyttäjiä tämän takia ja paljon!

      • RM

        Joo-o. Itsellä ei ole mokoma sähköposti toiminut OLLENKAAN ties miten moneen viikkoon - niinpä, ei pääse kirjautumaan lainkaan, saati sitten että voisi edes nähdä kuinka paljon niitä saapuneita viestejä on tullut, ja viestien lukemisesta ja niihin vastaamisesta on aivan turha unelmoida. Tähän saakka olen ollut palveluun melko tyytyväinen, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa jo minuakin nyppiä tämä toiminta (siis mikä toiminta? Eihän täällä taida toimia yhtikäs mikään) pahan kerran.

        Olisikohan mitenkään mahdollista tehdä asialle jotakin? Sitä alkaa pikkuhiljaa palaa käämit, kun varmaan viidettä viikkoa on ilman sähköpostia ja tietää ihmisten odottelevan vastauksia viesteihinsä.

        Alkaa sitä tässä jo itsekin ihmetellä, että miksi edes elättelee toiveita, kun tilanteeseen ei tule minkäänlaisia muutoksia eikä edes tarkempaa informaatiota siitä, mikä tässä oikein mättää. Ei voi olla niin saamatonta porukkaa siellä, ettei pystyisi asiaa edes jollakin tavalla korjaamaan tai edes valottamaan!

        Uusi sähköposti on nyt lopultakin tehtävä. Haljua tämmöinen. Jos ei tähän tilanteeseen nyt tule muutosta piakkoin, uudesta väliaikaissähköpostista tulee pysyvä ja saatte sitten pitää palvelunne - vaikka mitäpä se teitä liikuttaa, vaikka minä (ja ilmeisesti kyllä moni muukin) palvelua vaihtaisinkin.


      • nnnnnnnasdfghjkl,kmj
        RM kirjoitti:

        Joo-o. Itsellä ei ole mokoma sähköposti toiminut OLLENKAAN ties miten moneen viikkoon - niinpä, ei pääse kirjautumaan lainkaan, saati sitten että voisi edes nähdä kuinka paljon niitä saapuneita viestejä on tullut, ja viestien lukemisesta ja niihin vastaamisesta on aivan turha unelmoida. Tähän saakka olen ollut palveluun melko tyytyväinen, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa jo minuakin nyppiä tämä toiminta (siis mikä toiminta? Eihän täällä taida toimia yhtikäs mikään) pahan kerran.

        Olisikohan mitenkään mahdollista tehdä asialle jotakin? Sitä alkaa pikkuhiljaa palaa käämit, kun varmaan viidettä viikkoa on ilman sähköpostia ja tietää ihmisten odottelevan vastauksia viesteihinsä.

        Alkaa sitä tässä jo itsekin ihmetellä, että miksi edes elättelee toiveita, kun tilanteeseen ei tule minkäänlaisia muutoksia eikä edes tarkempaa informaatiota siitä, mikä tässä oikein mättää. Ei voi olla niin saamatonta porukkaa siellä, ettei pystyisi asiaa edes jollakin tavalla korjaamaan tai edes valottamaan!

        Uusi sähköposti on nyt lopultakin tehtävä. Haljua tämmöinen. Jos ei tähän tilanteeseen nyt tule muutosta piakkoin, uudesta väliaikaissähköpostista tulee pysyvä ja saatte sitten pitää palvelunne - vaikka mitäpä se teitä liikuttaa, vaikka minä (ja ilmeisesti kyllä moni muukin) palvelua vaihtaisinkin.

        Ihme homma tää suoli24 toimitus, talvesta asti porukka on valittanu tästä perseelleen menneestä uudistuksesta, mutta ei näemmä muutu paremmaksi. Itse kyllästyin tähän paskapostiin jo talvella ja vaihdoin toiseen postiin. Kuinkahan paljon on tää pellefirma menettänyt asiakkaita tällä typerällä jääräpäisyydellä tämän totaalisesti pieleen menneen uudistuksen ansiosta?


    • Hei
      Mites saa toimimaan ton Mozilla Thunderbird ohjelmaan tämän suomi24.fi:n saähköpostin kun se valiattaa että väärä salasana vaikka se sama salasana toimii täällä kun kirjautuu etusivun kauta?

      • MRrrrrr

        MIKÄ VITTU O KU YLLÄPITO EI EDES VASTAA KYSELYIHIN KUN POSTI EI TOIMI AUKEA OLLENKAAN


    • Make Köyliöst

      Voisitte panna tohon postiin viel semmosen nopeen ilmotuksen heti aina ku uus viesti on tullu. Niiku silleen ettei tarvi erikseen painella tota posti-nappulaa vaan aina kun oot kirjautuneena s24:n niin siinä näkyis jos on uusia viestejä niiku esim. "Sinulla on 3 uutta viestiä" ja tällee..

    • Suomi24.

      Ystävällisin terveisin
      Suomi24

    • mihin hävisi iso rasti esim. poistetuista viesteistä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      318
      3226
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2647
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      140
      2459
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1975
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1967
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1632
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      18
      1468
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1366
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1228
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      229
      1162
    Aihe