morsiusneito onkin raskaana

matlena

Hei

Olen menossa naimisiin kesakuussa, jarjestelyt ovat hoituneet ajallaan ja nyt olen hermolomalla tulevan mieheni kanssa Venezuelassa hanen sukuaan tapaamassa. Puvut on jo niin itselle, sulhaselle, kaasolle kuin morsiusneidoillekin tilattu, mutta yllatys yllatys, yksi morsiusneidoista paatti kertoa vasta nyt olevansa raskaana 3lla kuulla.
Lupasin morsiusneidoille maksaaa heidan pukunsa ja saivat vielä valita minkatyylisen mekon haluavat, tilaukset on tehty ym aikoja sitten. Nyt tassa mietin etta mita mina sen hanen pukunsa kanssa teen, tilaanko uuden ja pyydan hanta maksamaan edes puolet siita kun ei ajallaan minulle raskaudestaan ilmoittanut.Tallahetkella siis Venezuelassa kuukauden ajan mutta olisiko ollut niin vaikeaa lahettaa yksi viesti tai edes sahkoposti sanomaan etta "ainiin by the way oon raskaana"..ennen kuin kuulen siita muilta morsiustytoilta joille tama oli kuitenkin innoissaan raskaudesta kertonut.

Onko kellekaan tapahtunut samallatavalla?

2

514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helppoa

      Kun nopeasti toimit, aikaa voi hyvinkin olla riittävästi ilmoittaa mekkotoimittajalle muuttuneista vaatimuksista. Älä jää miettimään, palatessasi voi olla jo liian kiire (riippuen siitä, millaisen toimitusajan olette sopineet), mutta toimiihan se puhelin sieltä kaukomailta kotimaahankin. Ja jos saat puvun muutokset ajoissa ompelijalle/liikkeeseen, niin silloin ei pitäisi tulla muutoksista mitään ylimääräisiä kuluja eikä sinun tarvitse velkoa mitään morsiusneidolta, jos muuten olet mekot luvannut maksaa. Tietysti ongelmaksi tulee, ettette voi tietää, missä mitoissa onnellinen tuleva äiti kesäkuussa on, joten joudutte pohtimaan, pitääkö hänen pukunsa osalta tilaus perua, mikä varmaan sekin näin hyvissä ajoin vielä onnistuu. Ja sitten hankitte hänelle puvun vasta lähempänä kesäkuuta, ja maksat tietysti sen. Niin, yksi hyvä henkilö, jonka kanssa hommaa pitää pohtia, on tietysti tämä morsiusneito, eikä niinkään nämä keskustelupalstat... Käytännön ongelmat ovat usein helppoja, jos niistä ei tee vaikeita.

    • Mahakas myös

      Sinuna soittaisin pukujen tekijälle ja kysyisin voiko sitä pukua vielä muuttaa siten että jättäisi varaa vatsalle ja että se valmisteltaisiin loppuun vasta juuri ennen häitä koska siihen asti maha vaan kasvaa eikä sitä voi ennustaa minkä muotoinen maha häiden aikaan on. Ehdota että raskaana oleva neito maksaa edes osan itse tai luopuuko neitoudestaan koska tulee kalliiksi teettää pukuja useita? Älä suutu sille ei hänellä ole ollut mitään velvoitetta huudella hirmu aikaisin koska tuo 3 kktta on yleensä se raja kun on vielä reilumpi riski saada esim keskenmeno ja monikaan ei halua huudella sitä ennen 3kk rajaa. Ota ihan maltilla ja onnittele vaan ihanasta tulokkaasta! Turha siinä on alkaa motkottaa katsos sellaista elämä on että ylläreitäkin tulee! Älkää nyt ainakaan alkako riidellä tuollaisesta asiasta! Itse ehkä jopa nielisin kulut itse paljonko se enää siinä konkurssissa tuntuu kun kallista lystiä on se naimisiinmeno.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe