Rio San Juan 21.1.-4.2.10

OutiKaarina

LENTO (12h.) sinne sujui (ilman välilaskua) mukavasti; ihanasti jalkatilaa ja omasta viihdejärjestelmästä pystyi katsomaan elokuvia, kuuntelemaan valitsemaansa musiikkia, pelaamaan vierustoverin kanssa vaikka laivanupotusta jne. Ja syötävää sai kahdesti.

MAJOITUIMME kohteen Finnmatkojen ainoaan hotelliin Bahia Principe San Juaniin.
Ihana, iso hotellialue. Huone ainoastaan ei ollut oikein neljän tähden arvoinen, mutta tuollaiseen kohteeseen mentäessä odotukset ei niin kovin kovat olleetkaan. Minibaari siellä oli mikä täytettiin joka päivä(vettä, olutta, limuja) sekä ilmastointi toimi hyvin. Siivous toimi tehokkaasti, välillä tuntui ettei rauhassa omassa huoneessa saa ollakkaan kun koko ajan huolehdittiin =)
Hotellilla oma kilometrin pituinen ranta, melkeinpä sai oman sopen aurinkotuolilleen. Varjoja ja pöytiä oli myös. Pitkin rantaa myös beach-baareja, niin ei nestehukka päässyt kyllä yllättämään.
Ruoka oli tosi hyvää ja todella monipuolista. Jos kyllästyi buffettiin, sai 3 krt/vk käydä ala carte-ravintolassa. Niitäkin oli 4 -jokainen vielä eri teemaltaan. Jos aamiaisen ja lounaan tai lounaan ja illallisen välissä oli nälkä snack-baarista sai hampurilaisia yms. Ja jos yöllä viihtyi hotellin discossa, casinolla, karaokebaarissa tai Rock Cafeessa myöhään, hampurilaisia sai vielä aamuun asti.
Henkilökunta oli niin ystävällistä! Heti korjattiin jos jotain oli ja vielä perään soiteltiin ja kysyttiin onko varmasti nyt kunnossa.

AURINKOA riitti. Parina aamuna satoi, mutta jo puolen päivän jälkeen taas paistoi. Pilvistä oli ihan muutamana päivänä.

RETKIÄ oli tarjolla monenlaista (ja niihin tekikin mieli lähteä, kuin ihana hotellialue olikin, kyllä sieltä välillä poiskin halusi ja se ei onnistunu muuten kun moottoriajoneuvolla maitse tai meritse, sillä hotelli on keskellä ei mitään, vain (heidän mittapuun mukaan)iso valtatie vastassa) ominpäinkin pääsi kaupunkeihin todella helposti, joko tod. edullisesti yleisellä bussilla tai sitten taksilla. Taksikuski on mukana koko ajan ja vie samalla sovitulla rahalla mihin vain. Taulussa hotellin edessä taksitolpalla oli hinnat. Esim. maan 3. suurimpaan kaupunkiin, Puerto Plataan (70km) maksoi 100 USD koko taksi. Lähdimme aamulla, palasimme illalla. Se vei meidät kaikki nähtävyydet läpi(samat mitkä järjestetty retki menee) ja lisäks minne halusimme ja shoppailuaikaakin oli.
Tiet ovat huonokuntoisia joten auton vuokrausta ei ilmeisesti suositella.

OPASpalvelu oli hyvä, joka päivä hän päivysti hotellilla parikin tuntia ja muuna aikana sai soittamalla tai tektiviestillä vastauksen kysymyksiinsä. Ja niihin todella osattiin vastata ja homma hoidettiin mikä aina vaan olikin ongelmana.

Eli kaikin puolin mukava reissu kun menee "maassa maan tavalla"-periaatteella (eikä välitä buffeessa kiilaavista nälkäisistä =) usein kun piti juuri tarttua kauhaan edessä olikin selkä Koskenkorva-teksteineen =)). Vähän tuo aikaero (6h.) hölmistyttää. Kerroinpa vain nyt reissustamme kun kohteesta oli lähtiessämme niin monenlaista kirjoittelua ettei saanut käsitystä...

3

584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sadekausi lähestyy

      Kiva kun kirjoitit kokemuksia, ja vielä positiivisia... Olemme lähdössä helmikuun lopussa dommareihin ekaa kertaa ja vähän on alkanut mietityttämään kun tuntuu monilla olevan todella huonoja kokemuksia paikasta.

      • 10

        Ei kannata lueskennella noita suuri äänisiä kitisöitä, jotka menevät sinne sadekaudella. Meidän loman aikana eli 28.1-13.2 ei ollut kuin yksi sadepäivä. Se on oma vika jos ei osaa katsoa milloin siellä keskimäärin sataa eniten. Tammikuussahan sataa keskimäärin 11,5 cm ja helmikuussa noin 3,3 eli helmikuu on toiseksi vähä sateisin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2309
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      165
      1489
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1335
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      214
      955
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      689
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe