Malaysian Airlines? kokemuksia

Onko kellään kokemuksia Malaysian Airlines'ta? Millaiset oli istumapaikat, oliko ahtaat?
Millanen oli lennolla tarjottu ruoka? Kiitos vastauksista (:
Ilmoita


13 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Muutaman kerran Australiaan olen lentänyt tämän firman koneilla.Koneethan ovat samaa luokkaa kuin muillakin yhtiöillä ja palvelu vielä aivan omaa luokkaansa.Todella ystävällistä henkilökuntaa jo ihan aasialaisen kulttuuriperinteekin vuoksi.Pitkillä lennoilla olen saanut vieläpä vetää itseni pitkäkseen jos kolmen tai neljän istuimen paikkoja on ollut vapaana.Suosittelen tätä yhtiötä lämpimästi.
Ilmoita
malaysian airlinestä hyvät kokomukset - koneet verrataessa finnairin reittilento koneisiin- hyvin samanlaiset, mutta henkilökunta oli kyllä paljon ystävällisempää kuin finskillä.
Turvallisuus säännöt olivat samat kuin finskillä,
5 h lennolla tarjoiltiin lämminruoka olutta ja viiniä sekä kahvi ja tee vielä jälkkäriksi jäätelöpuikot.
Suosittelen.
1 VASTAUS:
Ihan ok yhtiö. Yölento, tupaten täynnä ja emoista kuulsi pieni stressinpoikanen. Normipalvelua. Viiniä olisin ottanut toisenkin lasillisen mutta oli ilmeisesti säästölinja, kutsunappia en tullut kokeilleeksi. Colombosta startatessamme muut hoitelivat sen puolen, napit piipittivät yhtenään mutta emoja ei näkynyt. Mietin kyllä kovasti mitä niillä kaikilla matkustajilla mahtoi olla asiaa.. :)
+Lisää kommentti
Malaysian Airlines olen lentänyt 5 kertaa, 2 kertaa Keski -Euroopasta Malesiaan, 3 kertaa Malesian sisäisiä lentoja. Pitkillä lenoilla kone oli muistaakseni uuden karhea Boeing 777, eli istuinpaikat oli ok, ainahan ne on ahtaat lentokoneessa, jokaisella käytössä näyttö jossa leffoja, musiikkia yms. sälää. Ruoka vaihtoehtoja oli aina kaksi, lento ruuaksi hyvää. Kone oli siisti, myös wc. Henkilökunta erittäin ystävällistä, puhuvat hyvää englantia, tarjoilu pelaa moitteetta.
Paikalliset lennot vanhemmilla Boeing koneilla, mutta lennot joita käytin olivat lyhyitä, noin tunnin. Niissä ahtaammat penkit ja ei mahdollisuutta katsoa leffaa omalta näytöltä. Tarjoilu moitteetonta, ruokaa ei ole lyhyellä lennolla tarjoilla mutta juomaa tarjoillaan tauotta. Jos Finnairiin vertaa, Malaysian Airlines peittoaa sen 6-0.
p.s On muuten todella kauniit ja ystävälliset lentoemännät.
1 VASTAUS:
Denpasarista Kul:iin aika vanhalla louskulla. Ei tuolla lennolla ainakaan tarjoiltu "juomaa tauotta", kevyt välipala tuli ja juomakärrystä limpparia tai mehua kerran.
+Lisää kommentti
Onko kukaan nyt kulkenut euroopasta singaboreen kyseisellä firmalla viimevuonna.kokemuksia?
1 VASTAUS:
Lennettiin Malesian Airlinesin koneellä Kuala Lumpuriin Joulun alla ja viimeviikolla takas. Menomatkalla Airbus A380 joka oli mahtava lentokone :) Palvelu pelasi koko matkan. Takasin Boeing 777 ja taas pelasi palvelu viimesen päällä. Loistava yhtiö, suosittelen.
+Lisää kommentti
Joulukuussa HEl-AMS-KUL-BKK/ . Pitkäväli 777, matkustusmukavuus huomattavasti mukavampi kuin Finskillä ja alkomaholia olisi saanut kiitettävästi. Tammikuussa takaisin Pariisin kautta, koneena 380 yläkerta, istuinväli pari tuumaa pienempi, istumisesta ei jostain syystä tullut mitään mutta oli hieno kokemus, Kuala Lumpurissa mentiin yläkerrasta koneeseen, oma aula yläkerran matkustajille, yläkerrassa oli rauhallisempaa matkustaa kuin alakerrassa, eivät luultavasti laske lapsia yläkertaan. Koska matkat Bangkokiin ovat noin 300 halvempia kuin Finskillä, valinta lienee selvä ensi kerraksi.
1 VASTAUS:
Onko tuo 380 maailman suurin matkustajakone?
+Lisää kommentti
Useampi lento takana Malaysian Airlinesilla tänä vuonna. Uudet, hyvät koneet. Palvelu pelaa, vaikka lentoemännät ovat hiukan hymyttömiä, mutta pääasia, että perille pääsee. Suosittelen, hyvä lentoyhtiö.
Ilmoita
vieläkö porukkaa hymyillyttää tääl? Yks kone edelleen kateissa ja toine samanlaine pilinpalinpäreinä itä ukrainas... hirrveen hyvä palvelu on kyllä niin (Y)
1 VASTAUS:
Juuri lensin Pariisista KL:ään. Todella hyvä ja ensiluokkainen palvelu. Koneena oli
A380. Suosittelen lämpimästi ko.yhtiötä. Niin ja se ohjushan olisi voinut osua ihan mihin koneeseen tahansa, ihan vaan miettijälle tiedoksi....
+Lisää kommentti
Viime tammikuussa palvelu pelasi tosi hyvin, jopa olutta olis saanut riittävästi maksutta.
Miten viime aikoina on palvelu pelannut?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Malaysian Airlines? kokemuksia

Onko kellään kokemuksia Malaysian Airlines'ta? Millaiset oli istumapaikat, oliko ahtaat?
Millanen oli lennolla tarjottu ruoka? Kiitos vastauksista (:

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta