Malaysian Airlines? kokemuksia

bahasa melayu

Onko kellään kokemuksia Malaysian Airlines'ta? Millaiset oli istumapaikat, oliko ahtaat?
Millanen oli lennolla tarjottu ruoka? Kiitos vastauksista (:

13

5159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jep

      Muutaman kerran Australiaan olen lentänyt tämän firman koneilla.Koneethan ovat samaa luokkaa kuin muillakin yhtiöillä ja palvelu vielä aivan omaa luokkaansa.Todella ystävällistä henkilökuntaa jo ihan aasialaisen kulttuuriperinteekin vuoksi.Pitkillä lennoilla olen saanut vieläpä vetää itseni pitkäkseen jos kolmen tai neljän istuimen paikkoja on ollut vapaana.Suosittelen tätä yhtiötä lämpimästi.

    • lisbette

      malaysian airlinestä hyvät kokomukset - koneet verrataessa finnairin reittilento koneisiin- hyvin samanlaiset, mutta henkilökunta oli kyllä paljon ystävällisempää kuin finskillä.
      Turvallisuus säännöt olivat samat kuin finskillä,
      5 h lennolla tarjoiltiin lämminruoka olutta ja viiniä sekä kahvi ja tee vielä jälkkäriksi jäätelöpuikot.
      Suosittelen.

      • geepee

        Ihan ok yhtiö. Yölento, tupaten täynnä ja emoista kuulsi pieni stressinpoikanen. Normipalvelua. Viiniä olisin ottanut toisenkin lasillisen mutta oli ilmeisesti säästölinja, kutsunappia en tullut kokeilleeksi. Colombosta startatessamme muut hoitelivat sen puolen, napit piipittivät yhtenään mutta emoja ei näkynyt. Mietin kyllä kovasti mitä niillä kaikilla matkustajilla mahtoi olla asiaa.. :)


    • rass

      Malaysian Airlines olen lentänyt 5 kertaa, 2 kertaa Keski -Euroopasta Malesiaan, 3 kertaa Malesian sisäisiä lentoja. Pitkillä lenoilla kone oli muistaakseni uuden karhea Boeing 777, eli istuinpaikat oli ok, ainahan ne on ahtaat lentokoneessa, jokaisella käytössä näyttö jossa leffoja, musiikkia yms. sälää. Ruoka vaihtoehtoja oli aina kaksi, lento ruuaksi hyvää. Kone oli siisti, myös wc. Henkilökunta erittäin ystävällistä, puhuvat hyvää englantia, tarjoilu pelaa moitteetta.
      Paikalliset lennot vanhemmilla Boeing koneilla, mutta lennot joita käytin olivat lyhyitä, noin tunnin. Niissä ahtaammat penkit ja ei mahdollisuutta katsoa leffaa omalta näytöltä. Tarjoilu moitteetonta, ruokaa ei ole lyhyellä lennolla tarjoilla mutta juomaa tarjoillaan tauotta. Jos Finnairiin vertaa, Malaysian Airlines peittoaa sen 6-0.
      p.s On muuten todella kauniit ja ystävälliset lentoemännät.

      • keskivertoa

        Denpasarista Kul:iin aika vanhalla louskulla. Ei tuolla lennolla ainakaan tarjoiltu "juomaa tauotta", kevyt välipala tuli ja juomakärrystä limpparia tai mehua kerran.


    • ilu

      Onko kukaan nyt kulkenut euroopasta singaboreen kyseisellä firmalla viimevuonna.kokemuksia?

      • A380

        Lennettiin Malesian Airlinesin koneellä Kuala Lumpuriin Joulun alla ja viimeviikolla takas. Menomatkalla Airbus A380 joka oli mahtava lentokone :) Palvelu pelasi koko matkan. Takasin Boeing 777 ja taas pelasi palvelu viimesen päällä. Loistava yhtiö, suosittelen.


    • Joulukuussa HEl-AMS-KUL-BKK/ . Pitkäväli 777, matkustusmukavuus huomattavasti mukavampi kuin Finskillä ja alkomaholia olisi saanut kiitettävästi. Tammikuussa takaisin Pariisin kautta, koneena 380 yläkerta, istuinväli pari tuumaa pienempi, istumisesta ei jostain syystä tullut mitään mutta oli hieno kokemus, Kuala Lumpurissa mentiin yläkerrasta koneeseen, oma aula yläkerran matkustajille, yläkerrassa oli rauhallisempaa matkustaa kuin alakerrassa, eivät luultavasti laske lapsia yläkertaan. Koska matkat Bangkokiin ovat noin 300 halvempia kuin Finskillä, valinta lienee selvä ensi kerraksi.

      • Kyselen vain

        Onko tuo 380 maailman suurin matkustajakone?


    • kyll se vaan on niin

      Useampi lento takana Malaysian Airlinesilla tänä vuonna. Uudet, hyvät koneet. Palvelu pelaa, vaikka lentoemännät ovat hiukan hymyttömiä, mutta pääasia, että perille pääsee. Suosittelen, hyvä lentoyhtiö.

    • mietityttää

      vieläkö porukkaa hymyillyttää tääl? Yks kone edelleen kateissa ja toine samanlaine pilinpalinpäreinä itä ukrainas... hirrveen hyvä palvelu on kyllä niin (Y)

      • Suosittelen

        Juuri lensin Pariisista KL:ään. Todella hyvä ja ensiluokkainen palvelu. Koneena oli
        A380. Suosittelen lämpimästi ko.yhtiötä. Niin ja se ohjushan olisi voinut osua ihan mihin koneeseen tahansa, ihan vaan miettijälle tiedoksi....


    • kaytavak

      Viime tammikuussa palvelu pelasi tosi hyvin, jopa olutta olis saanut riittävästi maksutta.
      Miten viime aikoina on palvelu pelannut?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe