Aseenne kerätään pois!

Hyvä uutinen

Kauhajoki lautakunta on antanut suosituksensa, pistoolit ja revolverit joilla voi ampua nopeasti useita laukauksia esitetään kiellettäväksi! Erinomainen ehdotus, toivottovasti toimeen ryhdytään heti, Jokela, Kauhajoki, Sello näyttöä on tarpeeksi, täyskielto voimaan mahdollisimman pian!

12

546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kauhavan rauta

      Tää maa on siitä jännä, että kun kansaa ruvetaan liikaa pelotteleen, voipi joiltain loppua leipä ja voikin siitä päältä.
      Tässä maassa ammuntaa harrastaa niin monen ammattikunnan edustajia, että jos joka ukko ja akka laittaa hanskat päiväksikin saati viikoksi naulaan voi olla ettei ole aamulehteä luukussa, tai maitotuotteita kylmäaltaissa jne.. Kattokaas poliitikko on se koira jota kansan käsi veroilla ruokkii. koira kuolee nälkään kun kuppi heitetään nurin. Mettämies elää kummasti ja lihaa on aina pöyräs, mutta cityihmisellä voi olla viikon vanhaa paahtoleipää. On tässä puoluekähminnän keskellä unohtuneet virkamiehiltä elämän tosiasiat. Rehelliset harrastajat eivät ole tässä maassa yhtään koululaista tappanu. Onko se oikeutta jos heiltä kerätään välineet pois? Se on oman käden oikeutta, tai valta-aseman väärinkäyttöä. maanpetos.

      Tää hallitus tulee tuon lakisählingin myötä tiensä päähän jos se toteutuu. Ja voi olla vitun hankala saada uutta duunia jos haettavan paikan pomo sattuu olemaan syrjivän lain myötä "entisöity" aseharrastusihminen.

      Ja turha on kattella olympiakisoista ammuntoja. Ei siel o kettään, kun nuoret lähtee kadulle kun ei kannata pitää enää ampumaseuroja. Minäkin olen kattellut jo Kandasta uutta kortteeria. Siellä kunon vielä hyvät ampujat arvossaan erämaissa.Lähtee sitten nekin verorahat muiden taskuun, eikä varmaan ole ainoat.
      Hulluthan tänne jää Mamujen raiskattaviksi ja ryöstettäviksi...ja piankos se ryssäkin rajn yli kävelee..putkea pitkin.

      • riistaa

        kyllä sitä kalaa riittää joissa ja järvissä ja metsässässä riistaa ja perunaa omalta maalta


      • jouku-ukko
        riistaa kirjoitti:

        kyllä sitä kalaa riittää joissa ja järvissä ja metsässässä riistaa ja perunaa omalta maalta

        Mutta joulukuusen voi hakee naapurin metsiköstä.


    • HÄH!

      Kyseessähän oli laiton, ulkomailta tuotu ase. Semmoiset on vaikea kerätä pois.

    • kansa kyykkyyn

      Kaikki harrastusvälineet joilla ei ole harrastettu viikoittain on kerättävä pois harrastuksesta riippumatta sillä ketään ei voi perustuslain mukaan asettaa eriarvoiseen asemaan.
      Samoin mitään harrastusta ei saa aloittaa ennenkuin on harrastanut ko. lajia vähintään kaksi vuotta.

    • .--------

      kerätä ei ole perusteita ei pienintäkään. Jos pistoolit kerätään viime aikaisten tapahtumien takia pois niin milloin kerätään kirveet ,puukot , veitset ja kitaran kielet (joku voi seota ja käyttää em. esineitä väärin ja vahingoitta tai tappaa jonkun henkilön). Tämä paapomis kotrolli yhteiskunta nuo tapahtumat on aiheuttanut heikommat sekoo ennen hoitoon pääsyä. Jos on 10000 ase harrastajaa ja yksi sekoaa niin miksi muiden 9999 henkilön täytyy luovuttaa aseensa pois ?? Eikö olisi reilumpaa jos puututtaisiin syihin mikä johtaa tällaisiin trgedioihin kuin kieltää joiltain oma mielekäs harrastus.

    • jurnutusta

      Tjaa jos niin käy niin kait sitten "kannanottona" täytyy myös luopua toisestakin harrastuksesta nimittäin VPK-toiminnasta,jääpähän enemmän perheelle aikaa.
      Tämä ajatus heräsi meidän ammuntaa harrastavien vpk:ten keskuudessa kun harjoituksen jälkeen pidettiin yleinen turinatuokio,jotenka siinä ei ollut pelkästään yhden ihmisen päähänpistosta kysymys.

      • Ent. auttaja

        Kannanottoja tarvitaan, viimeinkin!

        Minä lopetin jo VAPEPA-toiminnan, kun tämä on tämmöinen maa, missä ahneet eivät pieraisekaan ilman isoa palkkaa.

        Reserviläishommatkin on jo lepo.

        Kyllä Saksasta tulee isorikkaita kokoomuslaisten järjestämille hirvisafareille ihan kuin Afrikassa, ei köyhä kansa aseita tarvitse.


    • NRA

      Se Sello liittyy tähän tapaukseen? Kyseessähän oli kunniamurha jonka koraani opettaa muslimeille, ase oli myös laiton ja laittoman aseen "omistaja" ei ollut edes Suomen kansalainen, eli selitäppäs minulle tietämätömälle.

    • jos lehmä lentäis ni

      Kaipa tuo Kauhajoki-lautakunta mielestään parastaan on yrittänyt sekä tavallaan oikeaan ja hyvään pyrkinyt, mutta näin iso asia ei sentään ole tuollaisen hihhuliporukan päätettävissä - onneksi. Nuo piruparat kuvittelevat että luvallinen ase on ainoa mahdollinen ase. He näkevät vain luvallisen aseen ongelmana. Silmänsä ovat malkoja pullollaan mutta niitä he eivät halua havainnoida.

      • voi perk

        muut harrastusvälineet tulisi kerätä pois esim moottoripyörät, mönkijät, moottorikelkat..eikös näidenkin vempeleiden käytöstä aiheudu kuolemia. Entäs rattijuopot kuinka monta ihmistä kuolee vuosittain rattijuopon ansiosta ja tekovälineenä auto, eikös silloin autotkin pitäisi kieltää niin ei sitten olisi enää rattijuoppoja!!


      • xcvbnm
        voi perk kirjoitti:

        muut harrastusvälineet tulisi kerätä pois esim moottoripyörät, mönkijät, moottorikelkat..eikös näidenkin vempeleiden käytöstä aiheudu kuolemia. Entäs rattijuopot kuinka monta ihmistä kuolee vuosittain rattijuopon ansiosta ja tekovälineenä auto, eikös silloin autotkin pitäisi kieltää niin ei sitten olisi enää rattijuoppoja!!

        ns kukkahattutädeistä ei edes erota pistoolia revolveristä, samoin on esim lehtitoimittajien tiedot jossain lehtijutussa muutama kuukausi luin jutun jossa toimittaja kertoi että "..revolverimallinen pistooli..", kyllä on puurot ja vellit sekaisin, minun mielestäni pistooli on pistooli ja revolveri on revolveri ja jos joku nyt toimittaja tai joku muu ei tietävä lukee tämän niin käykää tarkistamassa vaikkapa googlesta mikä on pistooli ja revolveri, niinhän oli kauhajoen turmienkin aikaan lehtijuttuja jossa kerrottiin tekoaseen olevan sarjatulta ampuva, kun on monta kokkia niin syntyy sakeampi soppa vai kuinka se nyt oli.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      130
      9962
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2901
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      178
      2690
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1518
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe