KOS, Peridis Family Resort?

Anne/78

Hei,

elokuussa olisi varattuna matka kyseiseen hotelliin.. onkos kellään kokemuksia. Mukana on myös kaksi lasta alle 5v. Kosilla olemme olleet ennemminkin eli tuttu paikka, mutta tuosta hotellista siis kokemuksia kaipailen. Ruoka, ilmapiiri, lastenaltaat??

8

4765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eemelit

      Hei Anne,

      Viime elokuussa olimme kyseisessä hotellissa. Meidän huoneisto oli allasaluetta vastapäätä tien toisella puolella. Hotelli koostuu ainakin kolmesta eri rakennuksesta, saimme päivähuoneen lähtöpäiväksi ja se oli tässä kolmannessa rakennuksessa.
      Mielestämme oli ihan hyvä hotelli. Meitä majoittui siellä kolmehenkinen perhe, lapsi oli tuolloin reilun kaksi. Paljoakaan emme hotellissa aikaa viettäneet, altailla käytiin muutaman kerran ja kerran syötiin siinä allasbaarissa. Lasten altaita oli muistaakseni vain yksi ja sekin pieni, mutta hyvin siihen mahduttiin niinä kertoina kun siellä oltiin.
      Asiakaspalvelussa olisi mielestäni parantamisen varaa, se oli aika töykeää tiettyjen henkilöiden taholta. Mutta ei se lomaamme pilannut eikä edes ylittänyt negatiivisen asiakaspalautteen antamiskynnystä.
      Ruokakauppa B-nimeltään on siinä ihan lähellä, mutta muuten pitääkin sitten tallata melkoinen matka aina keskustaan. Jos se ei haittaa, niin mielestäni hotelli on hyvä valinta. Meitä kävely ei haitannut.
      Kun seuraavan kerran matkaamme taas Kosin saarelle, niin voisin kuvitella, että valitsemme tämän hotellin sittenkin.
      Muuta en oikein osaa näin yht´äkkiä kirjoittaa. Kysy vaan lisää niin yritän muistella ja vastailla.

      Hauskaa Kosin reissua toivotellen.

      • räpylä75

        hei,
        Osaatko kertoa, minkä tasoinen aamianen hotellissa, pelkkä kahvi/sämpylä linja vai suht runsas tarjoilu (esim. vihanneksia, hedelmiä yms.)? Entä kuntosali, tuliko käytyä ja kuuluiko hintaan? Millainen lähin uimaranta, jossain keskustelupalstalla mainittiin, että olisi huono, mitä se sitten ikinä tarkoittaa...?


    • jalakapallo

      Olimme viime lokakuussa mieheni kanssa Kosilla Peridiksessä ja tykkäsimme hotellista kovasti! Peridis koostuu erillisistä rakennuksista,ja meidän huoneistomme oli vastaanottoa vastapäätä, kadun toisella puolella. Rappuset alas, ja olimme jo uima-altailla :). Huoneet olivat ihan siistit ja asialliset. Hotelli oli hiljattain remontoitu ja viime talven aikana ovat näköjään (hotellin uusista kuvista päätellen) rempanneet lisää. Suosittelen lämpimästi Peridistä, vaikka se onkin hieman sivussa keskustasta. Keskustaan kävelee kuitenkin 10 minuutissa.
      Uima-allasalue oli viihtyisä ja rauhallinen, ja aurinkotuoleja riitti kaikille.
      Henkilökunta oli ystävällistä, eikä meillä ollut mitään valittamista muutenkaan mistään Peridiksessä. Me emme syöneet hotellilla, vaan kävimme ravintoiloissa syömässä, joten hotellin ruuasta en osaa sen enempää kertoa. Muuten ruoka Kreikassa on mielettömän hyvää. Päivisin pikkunälkään kävimme tavernoissa syömässä gyros pitat (ohuen kuoren sisällä kanaa/lihaa, kreikkalaista salaattia ja tzazikia, 2,50e).. Nam!! :) Iltaisin söimme "paremmin" rantakadun ravintoloissa.

      Auto kannattaa vuokrata paikanpäältä, ei matkanjärjestäjän kautta. Me vuokrasimme Hotelli Kosin alakerrassa olevasta AVIS-vuokraamosta. Päivässä ehdimme kiertää saaren ympäri.
      Pikkuruinen Zian kylä korkealla vuoristossa on näkemisenarvoinen paikka. Menimme sinne illalla ja saimme ihailla mielettömän kaunista auringonlaskua.. ja söimme todella hyvää ruokaa roof gardenissa Ziassa, ja nautimme huikeista näköaloista. Ravintolasta näkyi lähes koko Kosin saari ja viereinen Kalymnoksen saari.

      Kävimme myös tjareborgin järjestämällä kolmen saaren päiväristeilyretkellä. Suosittelen lämpimästi kaikille!

      Mukavaa lomaa Kosilla.. hyvän hotellivalinnan olette tehneet :)

    • Rentoutunut mamma

      Tulimme viime viikolla reissusta, jossa olimme mieheni ja kahden lapsen (1 ja 3 v) kanssa. Itse pidin todella paljon ko. hotellista...siisti ja valoisa ja yleisissä tiloissa sisustukseen erityisesti panostettu. Itse huoneisto oli aivan sopivan kokoinen meidän perheelle. Hotellin puolesta oli lasten sängyt molemmille ja toiselle lapselle saimme koko viikoksi lainaan matkarattaat (toiset oli itsellä mukana) Näin oli helppo taittaa nopeasti matka keskustaan. Altaat oli mielestäni aivan sopivat ja isompi lapsemme ui kellukkeiden avulla myös muissa altaissa. Lapset huomioitu mukavasti eli on erilliset leikkihuoneet, ulkona "puisto" ja ohjattuja tuokioita lapsille kuin myös aikuisillekin. Kauppa ihan kulman takana, joten toisen ruuan valmistimme itse huoneistossa ja toisen kävimme nauttimassa ulkona. Hotellin ravintolassa aamiainen valikoimaltaan aivan sopivan monipuolinen ja ruuan suhteen eroja siinä mitä tilaa...mutta koimme että parempia vaihtoehtoja löytyi muualta! Kuntosali suht suppea, mutta melko uudet juoksumatto, crossari jne oli hankittu! Meidän loma oli kaikinpuolin onnitunut ja jos josks vielä kosille palaan niin Peridiksessä varmasti majoittuisin!!! Hyvää ja rentouttavaa lomaa teille!

    • Cobra68

      Kiitos näistä vihjeistä. Lähden kuukauden päästä tuohon hotelliin 13 hengen ryhmän kanssa

    • kesäkö123

      Laittaisitko Cobra sitten "tuoreet" kuulumiset ko. hotellista yms. kun palailette matkalta. Meillä reissu luvassa elokuussa...

    • Tle

      Hei! Olisiko teillä kokemusta kreikkalaisesta illasta Kosilla? Olemme menossa Peridikseen ja lomaviikon sunnuntaina on anoppini syntymäpäivät. Haluaisimme mennä tuona iltana kreikkalaiseen iltaan. Liekö missään saatavilla sunnuntaina?

    • Anonyymi

      Lapsiperheille hyvä hotelli. Uusittu leikkipuisto hotellin alueella on oikeasti hyvä ja hotellipuistoksi iso ja paljon leikkivälineitä. Puistossa oli lähes aina leikkikavereita ja ainakin meidän lapset viihtyivät ja vanhemmat saivat istua. Tämä oli suurin syy yhdessä uima-allasalueen ja keskusta-alueen sijainnin lisäksi miksi hotellin valitsimme. Näiden asioiden puolesta voisi mennä uudelleenkin jos Kosille uudestaan eksymme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe