Missä vaiheessa järjestelyt?

milvin

Moi muut kesän 2010 morsiamet! Haluaisin kysyä, että missä vaiheessa järjestelyjä te muut olette? Meillä häät elokuussa ja varattuna on kirkko ja pappi, juhlapaikka, pitopalvelu ja bändi. Mulle on sormus tilattu, hääpuku tulossa netistä tilattuna. Mitä luulette, ollaanko hyvin aikataulussa? Olen semmoinen tyyppi, että kaikki pitää olla hyvissä ajoin valmista ja haluan jättää mahdollisimman vähän viime tippaan. Seuraavaksi pitäisi varmaan alkaa askarrella kutsuja. Mitäs sen jälkeen? Ja se alkuperäinen kysymykseni: missä vaiheessa muilla kesähäitä juhlivilla järjestelyt?

20

1908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oce89

      Van hyvin menee, meillä tämän viikon lauantaina häät ja vielä pitäisi asioita järkätä :D Mutta hyvin ollaan vielä aikataulussa ja te vasta olettekin.

    • morsian 2009

      Ihan hienoo jos puolta vuotta ennen ootte kaikki saanet järkättyä. Meillä meni vähän reilu kuukausi koko hoidossa. Sisälti siis perusjutut: pitopalvelu, juhlapaikka, puvut, kutsujen tekeminen, auton koristelut, sormusten hankkiminen, pappi, kukat, koristukset yms perussälät. Vieraita oli 70. Niin koottiin myös sulhasen kanssa itse bändi kasaan jossa myös esiinnyttiin:) Ja kaikki tämä reiluun kuukauteen. Ja olis kerennyt viel vaikka kuinka. Ainut mitä tehtiin muutama kuukausi ennen häitä oli kirkon varaus. Pointtina siis, miksi stressata ja järkkäillä puolta vuotta, kun kaikki saa kuitenkin hoidettua helposti kuukauteen, ilman stressiä! Mistään ei tarvinnut meidän tinkiä, mitä haluttiin sen takia että oltaisiin oltu liian myöhään asialla, ja saatiin esim pitopalvelu todella edullisesti. Onnea tuleviin häihin:)

      • ?????????

        itse olen ainakin myös jo puoli vuotta aiemmin aloittanut juhlien järjestelyn (mekko, pitopalvelu, kortit jne) jotta EI tulisi stressiä!! jos jättäisin kaiken viimeiselle kuukaudelle, niin silloinhan vasta stressiä olisikin!! enkä edes voisi mitenkään ennättää kaikkea järjestää, kun on olen töissä ja on muutakin elämää (harrastukset jne). mutta sinä taidatkin olla vain kotona ja annat muiden tehdä hommat puolestasi? jos meinaan kuukaudessa hoidat kaiken ilman stressiä....tai sitten sen kyllä huomaa "laadusta"....


      • morsian 2009
        ????????? kirjoitti:

        itse olen ainakin myös jo puoli vuotta aiemmin aloittanut juhlien järjestelyn (mekko, pitopalvelu, kortit jne) jotta EI tulisi stressiä!! jos jättäisin kaiken viimeiselle kuukaudelle, niin silloinhan vasta stressiä olisikin!! enkä edes voisi mitenkään ennättää kaikkea järjestää, kun on olen töissä ja on muutakin elämää (harrastukset jne). mutta sinä taidatkin olla vain kotona ja annat muiden tehdä hommat puolestasi? jos meinaan kuukaudessa hoidat kaiken ilman stressiä....tai sitten sen kyllä huomaa "laadusta"....

        Kyllä ihan itse sulhasen kanssa kaikki tehtiin, ja ei laadusta tingitty:) Puvut tuli mittatilauksena helposti kuukaudessa yms. Ja kyllä, olin häitä edeltävän kuukauden ihan kesälomalla:) ja minulla ei stressiä ollut, niinkuin jo aiemmin sanoinkin. Tietty ihmiset on erilaisia, mutta minua olisi stressanut enemmän järjestely pitkin vuotta. Miehen kanssa saatiin hyvin hommat hoidettua kuukaudessa. Siihen vaaditaankin sitten varmaan tietynlaista ihmistyyppiä, eikä tällainen nopea järjestely sovi sitten kaikille, kuten esim sinulle ?????-nimimerkki.


    • vaiko et

      kysyä ookko raskaana

      • Kalle Havumaeki

        Olen olen, olenhan minä kuule


    • Keväthäät

      Meillä tulossa keväthäät. Itse päätimme päivän reilua vuotta aikaisemmin ja heti alkoi ajatukset ja ideat hautuumaan. Syksyllä sitten svin ensimmäisiä asioita, papin ja juhlapaikan jne. Mutta paljon jäi alkuvuoteen. Tammikuun lopulla laitettiin kutsut postiin. Juuri kävin vasta puvun tilaamassa mutta onhan tässä vielä hetki aikaa. Vielä pitäisi hyvä valokuvaaja löytää ja kampaaja-asiat sopia. Askartelua on myös vielä jäljellä. Kyllä minulla tuppaa asiat tähän viimeisille kuukausille kertymään vaikka ajoissa aloitinkin. Ja parempihan se on ajoissa alkaa kyllä muuten voisi paniikki iskeä... Kuulostaisi siltä että teillä on suunnitelmat hyvällä mallilla (:

      • syysmorsiaaan

        Ketjun aloittaja on minun mielestäni todella hyvässä aikataulussa!

        Meillä vasta harkitaan juhlapaikkaa ja -aikaa ja alkusyksystä olis tarkoitus pitää juhlat. Tiedusteluja on tehty useampaan juhlapaikkaan ja yksi kirkkokin on alustavassa varauksessa, mutta varsinaiset päätökset vielä tekemättä.


      • onko pakko
        syysmorsiaaan kirjoitti:

        Ketjun aloittaja on minun mielestäni todella hyvässä aikataulussa!

        Meillä vasta harkitaan juhlapaikkaa ja -aikaa ja alkusyksystä olis tarkoitus pitää juhlat. Tiedusteluja on tehty useampaan juhlapaikkaan ja yksi kirkkokin on alustavassa varauksessa, mutta varsinaiset päätökset vielä tekemättä.

        kannattaa kuunnella anne mattilan perutaan häät


    • dadaahh..

      No, käytä aivojas, saatanan ääliö!

    • Marika78

      Hyvässä vaiheessa on sinulla järjestelyt! :) Itse käytin muutamissa osioissa hääsuunnittelijaa.Hän teki sen minkä minä suunnittelin. Ja antoi meille persoonallsia ideoita, pilaamatta perinteisiä talvihäitämme. Oli ilo työskennellä ulkopuolisen kanssa, hän muistutti monesta pienestä asiasta jotka olisivat varmasti iteltä unohtuneet, tai ainakin jääneet ihan viimetippaan. Suosittelen Teille kaikille, jotka nyt innokkaina suunnittelette häitänne!!!
      Ukkonikin oppi tanssimaan kun hääsuunnittelijan avulla saimme tanssinopettajankin kotia! Nyt on mulla kauniisti alkanut liitto ja parkettien partaveitsi! love it! Käykää katsomassa ja kysymässä itsekin : www.rakkaudellasinuun.com SUOSITTELEN YLPEÄNÄ!! Olen mainostanut tätä kaikille! :))

    • vaalea-unelma

      Meillä häät kesäkuussa ja kaikki on valmista. odotetaan et kutsut saadaan lähetettyä. Kutsut,karkkirasiat,somisteet,servetit,pitopalvelu,bändi,paikkakortit,pöytäkartta,maksulliset esiintyjät,puvun osto,sormukset (miehelle myös tulee toinen sormus) ym on tehty viime vuoden puolella.tän vuoden alussa on sovittu kampaaja ja meikkaaja ainut mikä jäi helmikuulle oli kutsujen "kuoritus" jotta saimme kaikille oikeat osoitteet ja pois menneet korjattua vieraslistasta pois sekä kuvaaja vaihtu toiseen.. postimerkit on vielä ostamatta,mut ne ehkä vielä ehtii ;)

    • kukkanen6

      Älä unohda kukkia! mene ajoissa suunnitteleen morsiuskimppu ammattitaitoisen floristin kanssa.

    • kesämorsio

      Päätettiin hääpäivä viime sunnuntaina (28.2.2010) joka on 03.07.2010 , nyt on paikka varattuna, kutsujen ulkoasu ja sisältö päätetty, vieraslista lähes valmis, rahottajat bongattu, kaasot, bestmanit valittu. Ohjelmaa suunniteltu ja paikkakorttien ulkonäkö valmis. Kuvausstudio varattuna. Vihkijä päätetty.

      Pahimpana puuttuu ruokapuolen hoitaja.

      Ite oon 19 vuotta täyttävä ja sulhanen samaa ikää, toinen pari on sitten 22 ja 26. Mutta kun oon joka organisoimaan ja suunnittelemaan sekä toinen morsian puuhaa sitten pikkunäperrystä, niin kyl tää hyvin toimii!

    • vielä ehtii

      kannattaa kuunnella anne mattilan perutaan häät

      • Kesämorsio

        On joo iha nätti laulu, mut ei me sitä siel morsiamen kans meinata esittää. Halutaan ehk vähä rauhallisempi... Mut kiitti vinkistä..


    • heinä24

      Meillä on ollut viime vuoden kesäkuusta asti kirkko,pappi ja juhlapaikka varattuna.
      Kortteja oon tehnyt pikkuhiljaa(korttiin tulee leimakuva Motivet Doraline & Dexter - Bride & Groom (CM), joita siis olen väritellyt n.3 kk, nyt vihdoin olen saanut kaikki väritettyä) ja enään pitää vain liimata, leikkoa jne. Kutsutekstejä mietitään vielä.
      Kukat on hoidettu, hääpuvut tilauksessa (tulevat mittatilauksena molemmille) oma puku menee ihan viimeiselle viikolle, koska olen raskaana (hääpäivänä vko 32)
      Valokuvauksen hoitaa ystävä häälahjana (ei suostu ottamaan korvausta!)

      Vielä pitäisi hoitaa:
      - Pitopalvelu/tai tarjoilijat sekä miettiä tehdäänkö itse ruoka ja mitä tehdään jos tehdään vai tilataanko jostakin, mutta mistä tilata?? Halvalla pitäisi saada joten ollaan ajateltu olisiko koulujen keittäjät mahdollista saada tekemään ja laittamaan esille ruoka sekä hoitamaan kahvitus. Itse hoidan kahvituspuolen herkut (leipuri-kondiittoriksi opiskelen)
      - Bändi/esiintyjät/dj
      - Sormus pitäisi ostaa, katseltu on mutta vielä ei ole löytynyt sopivaa :)
      - Somisteet tulee suurimmaksi osaksi luonnosta
      - Meille tulee jonkin verran vaapaamuotoisempi istumajärjestys, ainakin näillä näkymin, joten paikkakortteja ei tarvita luultavasti

    • kesäneitonen

      Sormus on edelleen kaupassa
      Puvun haen vasta pari viikkoa ennen häitä. Kyllä sieltä joku löytyy ja jos ei löydy pukua siinä ajassa suomesta niin sitten voin mennä naimisiin vaikka kesämekko päällä tai alasti.
      Pitopalvelua ei varata, mutta osa leivonnaisista kakuista tilataan
      Äitini talo maaseudulla saa luvan kelvata pitopaikaksi
      Ruuat ja monenlaiset leivonnaiset, salaatit, kotikaljat ja vastaavat tehdään itse
      Koristellaan kynttilöillä, kukilla jne.
      Olen sentään päättänyt millaisen hääkimpun haluan
      Kirkkoa ei tarvita kun ei olla pitämässä kirkkohäitä
      Osaan meikata itse ammattitaitoisesti
      Ei mitään hääkarkkitilpehöörejä.. tosin voidaan laittaa tarjolle jotain makeaa, joka tulee tarjolle kivassa paketissa sellaisenaan.

      Hyvin 2 viikossa kerkeää järkkäämään tuollaiset 35-45 henkilön häät, joissa vieraina on myös paljon lapsia. Meidän juhlista ei varmasti lopu ruuat kesken ja menu tulee olemaan hyvin monipuolinen. Luonnollisesti otan itse osaa ruokien jne. valmistamiseen.

      En viitsi pilata omia häitäni stressaamalla ja vetämällä pultteja merkityksettömistä asioista

      • kesäneitonen

        Kampaajan pitää muistaa varata ja myös valokuvauksen studiossa. Tosin asialla ei ole vielä kiire, koska maaseudulla ei ole pahemmin tunkua jokaiseen firmaan.


      • BIG J
        kesäneitonen kirjoitti:

        Kampaajan pitää muistaa varata ja myös valokuvauksen studiossa. Tosin asialla ei ole vielä kiire, koska maaseudulla ei ole pahemmin tunkua jokaiseen firmaan.

        älä koskaan käänny, ettet vain näänny. TASKUS ON MÄSSY.. tiidiidiidi TASKUS ON MÄSSY tiidiididi ÄLÄ KOSKAN KÄÄNNY tsädääääm ETTET VAIN NÄÄNNY


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10300
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4563
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3104
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2714
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1889
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe