tukiopetuksessa

Kiltti koulutyttö

Oli helteinen elokuun iltapäivä. Odottelin koululla tukiopetusta, jota historian opettajani Mikael piti . Aikaisemmin päivällä olin kuitenkin ilmoittanut muille oppilaille tukiopetuksen peruuntuneen. Mikael vaikutti hämmästyneeltä, kun vain minä istuin odottamanssa tunnin alkua, mutta en sanonut hänelle vielä mitään. Seuraavat kolme varttia hän selitti minulle oikeaoppisen reaalivastauksen saloja ja vastaili minulle epäselviin asioihin. Yritin keskittyä, mutta luokkaan porotti kuuma aurinko, ja farkkuhame ja neuletakki ahdistivat, joten riisuin kenkäni ja neuletakkini. Alla oleva pieni avonainen toppi paljasti kesän päivettämät olkapääni ja rintakehäni. Miksukin kääri hihojaan ja meni sulkemaan kaihtimet. katselin häntä sivusilmällä. Miksu oli suosikkiopettajani. Hän oli kolmekymmentävuotias huumorintajuinen ja hauskannäköinen sälli, josta kaikki pitivät.
-Kuule Miksu, mä sanoin muille, että tää tukiopetus peruuntui, kun mä halusin jutella sun kanssa. Kun mäkin haluaisin mennä lukemaan historiaa, ja aattelin, että sä voisit kertoo millasta on opiskella sitä ja olla opettaja, Mä tunnustin vähän nolona.
Ensin Miksu näytti vähän närkästyneeltä, mutta alkoi sitten hymyillä ja nauraa kertoessaan tarinoita ensimmäisestä opettajanpestistään. Hän istui vieressäni pulpetilla ja kertoi huomanneen innostukseni ja mielenkiintoni ainetta kohtaan.
-Kyllä hyvällä opettajalla on varmaan osuutta asiaan, mä hymyilin Miksulle. Miksu virnisti mulle ja sanoi toivovansa, että kaikki oppilaat olisivat yhtä innokkaita kuin mä. Me juteltiin vielä niitä näitä, ja juttu luisti mainiosti.
-Kerros mulle, ootko sä koskaan ollut ihastunut sun oppilaaseen, mä kysäisin lähinnä vitsinä. Yhtäkkiä ilmapiiri ympärillämme sähköistyi. Näin Miksun vilkaisevan nopeasti kaula-aukostani sisään. Sen katse muuttui erilaiseksi, ja hetken mä pelkäsin, että tuttavallinen ilmapiiri välillämme oli särkynyt.
-Mä en tiedä.. mitä mä sanoisin, Miksu sanoi hitaasti.
-Älä sano mitään, mä kuiskasin, ja itsekin yllättyen nousin Miksun syliin ja painoin huuleni sen huulille. Hetkeksi se jäykistyi allani, mutta sitten sen huulet pehmenivät omiini. Sen suu maistui kahville. Hame kääriytyi rullalle syliini ja Miksun kädet puristuivat persettäni vasten. tunsin sen stondiksen housujen läpi. Miksu alkoi suuteli mua yhä kiihkeämmin ja sen huulet hamusivat mun kaulaa. Yhtäkkiä opettajani näykkäisi ja imaisi voimakkaasti fritsun kaulaani. Outo tilanne sai minut kiihottumaan entistä enemmän. nousin ylös ja aloin haparoivin käsin aukaista Miksun paidan ja farkkujen nappeja. Vedin esiin hänen kovettuneen kalunsa. Koska Miksu oli aika lyhyt, sen kalu näytti todella suurikokoiselta. Miksu ähkäisi nautinnosta, kun menin maahan polvilleni ja imaisin elimen suuhuni. Puristelin hänen kovettuneita pallejaan, nuolin ja imin, mutta Miksu ei antanut minun jatkaa. Hän nosti minut vyötäröltä opettajanpöydälle hajareisin. hitaasti hän veti päältäni topin, rintaliivit, hameen ja litimäriksi kastuneet stringini.
-Mä oon halunnut tätä niin kauan, opettajani mumisi samalla kun hän imi ja hieroi rintojani. Hän eteni alaspäin tuskallisen hitaasti ja minä nojauduin opettajanpöytää vasten. Kun Miksu saavutti klitorikseni kielellään huudahdin tahdottomasti nautinnosta. Minua alettiin hyväillä uskomattomalla taidolla. Aikaisemmat nuoret pojat eivät olleet osanneet tuottaa mulle näin suurta nautintoa, mä halusin kunnon miestä! Mä voihkin ja huokailin pöydällä kunnes laukesin hänen suutaan vasten vavahdellen.
-Hyvä tyttö, Miksu sanoi, ja mä huokailin.
-Toivottavasti sä et luule, että mä oon täällä jotain parempia numeroita kalastelemassa, mä kysyin arasti vieläkin täristen.
-En todellakaan. Sähän oot kympin tyttö. Joka suhteessa, Miksu virnuili. Sen kalu tökötti pystyssä ja mä kuumenin uudelleen. Tartuin siihen, ja aloin ohjata sitä sisälleni, mutta Miksu pyöräytti mut ympäri pöydällä.
-ehei, minä oon opettaja joten minä määrään! Hän painoi mut vatsalleen pöytää vasten. Perseeni oli tarjolla hänelle.
-Tuu syvälle mun sisälle! mä huokaisin kuumana himosta. Eikä mun täytynyt kahta kertaa käskeä kun Miksu työntyi yhdellä työnnöllä syvälle litisevään pilluuni. Mä parkaisin nautinnosta, ja Miksu nuiji mua takaapäin kivikovalla kalullaan. Yllätyksekseni Mikael työnsi sormensa mun persereikään. En ollut ikinä oikeen innostunut anaalijutuista, mutta nyt se vain lisäsi kiihkoani ja mä vikisin nautinnosta. Sain tajunnanräjäyttävän orkun ja pilluni supisteli raivokkaasti jolloin Mikaelkin tuli karjahtaen sisälleni. Hän veti kalunsa ulos ja mällit valuivat sisältäni pöydälle. Katsoimme pöytää ja purskahdin nauramaan kun huomasin oman koepaperini olevan päällimäisenä turhiintuneena. Miksukin nauroi, mutta sitten vakavoitui.
-Tää oli ihan uskomatonta, mutta tiedäthän sä, että mulla on vaimo ja lapsi. Ja koulussakin.... Tästä ei voi kertoa kenellekään.
-Mä en aio kertoa kellekään. Tää pysyy meidän pikku salaisuutena.

Seuraavana päivänä koulussa kaulassani helotti tummanpunainen lontti, ja Mikael jakoi kurssikokeemme takaisin. Katsoin omaa paperiani. Olin saanut kympin!ihmettelin kuinka Mikael oli saanut paperini niin sileäksi. Koko tunnin Mikaelin kasvoilla oli pieni hymy, mutta muuten hän oli täysin korrekti. Onpas Mikke hyvällä tuulella, joku jätkä kommentoi. Mä odotin innolla seuraavaa tukiopetustuntia...
-

4

7923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cassius

      Wau. Kellä muulla kovettuu pallit kun ne kiihottuu? :D

      • Poju

        aattele nyt siis erektiossa ne menee silleen myttyyn, you know? sitä se tarkotti. Kyl ne sillei ns kovettuu.


      • ---
        Poju kirjoitti:

        aattele nyt siis erektiossa ne menee silleen myttyyn, you know? sitä se tarkotti. Kyl ne sillei ns kovettuu.

        Tää oli hyvä.. :D
        tuntu aidolta vaan.. :DDDD


    • annie

      hyvähyvähyvä!!

      hienoahienoahienoa!

      vaikka aina näiltäkin palstoilta löytyy noita jotka yrittävät epätoivoisesti löytää virheitä toisten kirjotuksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe