firefox uusi kirjanmerkkipalkki

böööööö

saakohan tuohon firefoxiin uutta kirjanmerkkipalkkia toiselle riville kun yksi rivi ei enään riitä.

10

648

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kirjanmerkkipalkkia

   vaan laita vasemmalle sivupalkki pystyyn ja kirjanmerkit siihen.
   FF:ssä on tuo ominaisuus ja se on laajakuvanäytöllä huomattavasti
   kätevämpi.

  • Tomi ....

   Kerrot ettei yksi kirjanmerkkipalkki riitä. Miten olet järjestänyt kirjanmerkit? Kaikki viittaa siihen, että sulla on yhdessä kirjanmerkissä vain yksi web-sivu? Jos näin on niin lisää kirjanmerkkipalkkiin kansio ja nimeä se haluamallasi tavalla. Esim: Sanomalehdet, Viihde jne. Noihin kansioihin keräät sitten haluamasi web-sivut.
   Mulla on 19 tuumainen näyttö ja kansioita mahtuu näkyville 16 kappaletta ja jos niitä pitää olla enemmän, niin kirjanmerkkipalkin oikeaan reunaan ilmestyy kaksoisnuoli, mitä klikkaamalla aukeaa pudotusvalikko mahdollisia lisäkansioita varten.

   • optiosanktio1

    Minä samoilla linjoilla Tomin kanssa. Mun 19" näytössä on 17 pikku kuvaketta ja 8 kansiota ja tilaa on vasta puolet käytetty.
    Monissa osotteissa on osoitteen edessä se pieni kuvake jos sen perusteella oppii tunnistaa niin nimen voi voistaa jolloin jää pelkkä kuvake symboloimaan mikä sivu sen takaa löytyy. Minulla toiminut jo näin vuosia.


  • Terbbbba

   Noko se niin vaikea kertoa jollain että saako vai ei? Kiinnostas itelläkin kyseinen asia

   • Tarkkkkkkkka

    Ei saa


  • safarikäyttäjä

   Safari on tässä kohtaa paras. Mulla on kirjanmerkkipalkissa n. 40 linkkiä. Ei tarvi jakaa mihinkään kansioihin, muuta kuin viimeinen, josta löytyy harvoin tarvittavia. Muiden selainten väkisin sinne väleihin tunkemat kuvakkeet ovat enimmäkseen turhia. Aiemmin Firefoxissa mullakin oli palkissa vain kansioita plus pari useimmin käytettyä suoraan, juuri tuon tilaongelman takia.

   • optiosanktio1

    Tarpeita on monenlaisia, kaikilla ei ole tarvetta esim saada mahtumaan 40 suoraa linkkiä. Joku pärjää muutamalla minä pärjään 16 ja tarvittaessa toinen mokoma mahtuis jos olis päivittäin käytettäviä.

    Minulla Firefox-selain ja näytön resoluutio 1920x1050. Näytön resoluutiostakin se johtyy minkä verran sinne niitä saa sopimaan. Eiköstä vaan niin ole Safarikäyttäjä..??


   • safarikäyttäjä
    optiosanktio1 kirjoitti:

    Tarpeita on monenlaisia, kaikilla ei ole tarvetta esim saada mahtumaan 40 suoraa linkkiä. Joku pärjää muutamalla minä pärjään 16 ja tarvittaessa toinen mokoma mahtuis jos olis päivittäin käytettäviä.

    Minulla Firefox-selain ja näytön resoluutio 1920x1050. Näytön resoluutiostakin se johtyy minkä verran sinne niitä saa sopimaan. Eiköstä vaan niin ole Safarikäyttäjä..??

    No minulla näytön resoluutio on tavallisesti 1680x1050. Firefoxissa on melkein samat kirjanmerkit ja siinä näkyviin mahtuu vain n. 27 kpl. Safariin mahtuisi kirjanmerkkejä lisääkin, kun ikkuna on koko näytölle levitettynä. Eipä tarvitse erotella päivittäin tai kuukausittain käytettäviä sivuja toisistaan. Kun pitää lisätä uusia, niin yhdellä silmäyksellä voi poistaa palkista tarpeettomia. Kansioissa on sekin huono puoli, että aikaa myöten tarpeettomiksi tulevat sivut jäävät poistamatta. Mielestäni on usein myös kätevämpää kirjoittaa suoraan osoiteriville muutama merkki ja valita sivusto siitä, kuin hakea linkki kansioiden takaa.


   • optiosanktio1

    Tuohan on kätevää että silmäys riittää tiedon poistamiseen.
    Firefoxissa tarvitsee klikata tietoa ja sitten vahvistaa poisto toisella klikkauksella. Yhtä helppoa tai vaikeaa se on tehdä kansioistakin.

    Minulla ei ole kansioihin jäänyt sellaisia kirjanmerkkejä mitkä ovat jo vanhentuneet tms. Laiskalle ihmiselle niitä varmaan kertyy mutta minä poistan heti jos huomaan että sivua ei enää löydy tai sivu saanut uuden osoitteen jolloin vaihdan sen tilalle nykyisen, ei se sen vaikeampaa ole.

    Jokainen tietenkin tekee asiat resurssiensa mukaan omasta lähtökohdistaan, näin se vaan menee.


  • jklkg

   (todella järkevää keskustella aiheesta vm 2010?)

   Minulla on niin iso kasa kirjanmerkkejä, ettei tulisi edes mieleen miettiä jotain uusia palkkeja. Kansiossa ne pysyy edes jossain järjestyksessä.

   Kirjanmerkkipalkissa on tällä hetkellä 8 kansiota 7 irtonaista kirjanmerkkiä useimmin avattujen linkki. Kirjanmerkkivalikossa on 11 kansiota ja suunnilleen saman verran irtonaisia. Jossain kansiossa on alakansioitakin.

   Osa kirjanmerkeistä ja kansioista on pysyviä, osa vaihtuu tarpeen mukaan. Kun joku projekti on kesken, siihen liittyvät linkit on kätevä laittaa aina omaan kansioon, joka on helppo poistaa sitten kun sitä ei enää tarvita. Useimmin tarvitut kirjanmerkit on palkissa, valikon puolella on sitten enemmän arkistotyyppistä, harvemmin tarvittua linkkiä. Ne linkit on kuitenkin kätevämpi hakea sieltä valikosta kuin lähteä haarukoimaan esim. googlella, että missäs se olikaan se näppärä ohje aiheesta X...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   345
   2448
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   44
   1069
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   375
   972
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   60
   887
  5. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   53
   793
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   323
   783
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   732
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   728
  Aihe