mökillä

oinas

Olen ollut naimisissa jo kohta pari kymmentä vuotta ja olen vähän alle 40. seksi on mieheni kanssa hieman väljähtänyt mutta viime kesänä mökillä.....
Olimme tulleet mökille mieheni kanssa viikonlopuksi ja siinä lauantai päivää viettäessä tuli naapurin mies Martti käymään. Aikaa kului, kuten myös ukoilla olutta, sitten lämmitettiin sauna..

Miehet kävivät saunassa ja tulivat sisälle pyyhkeet lanteilla. tunnelma oli jo kohtuulisen iloinen. Martti on hauska mies ja sai minut nauramaan jutuillaan, olin myös huomannut että hän kyllä luo minuun "sellaisia" katseita. Tuntuuhan se mukavalta kun saa huomiota. huomasin myös että Martin pyyhe hieman pullotti ja ajettelin että minäkö tuon sain aikaan?

Niinpä minä menin saunaan ja istuin lauteille. Vähän ajan kulutta kuulin kun ovi kävi ja aavistelin kuka sieltä oli tulossa. Saunan ovi aukesi ja Martti seisoi ovella. Vaikka kuinka yritin, kääntyi katseeni väkisin hänen puolijäykkään, paksuun kaluunsa. Tunsin saman tien miten nännini kovettuivat, klitoris paisui ja häpyhuuleni turposivat, minä kastuin. Vedin häpeillen polveni kiinni rintoihin ettei hän vaan huomaisi minun kiihottuneen samalla yritin olla tuijottamatta tuota, kieltämättä mahtavan näköistä elintä, joka vaappui hänen jalkojen välissä.
" Miehesi lähti hakemaan lisää olutta" kertoo Martti ja astelee lähemmäksi, ottaa saippuan, hieroo sitä käteensä ja rupeaa pesemään tuota puoleksi kovettunutta elintä katsoen samalla koko ajan minuun. " Sinä oot todella seksikäs nainen ja olen katsellut sinua sillä silmällä jo pitkään" sanoo Martti ja pesee saippuoita pois nyt jo täydessä seisokissa olevasta, valtavasta kalustaan. Minä en puhu mitään, en oikein edes kykenisi, enkä saa kyllä silmiänikään irti tuosta jäykästä elimestä joka sojottaa tykyttävänä suoraan kohti kattoa. martti sai pesuhommansa tehtyä ja nousee lauteille:" nyt ei ole aikaa panna sinua mutta illalla sitten, imeä saat nyt" Martti tokaisee ja rupeaa työntämään terskaansa huulilleni samalla kädellä niskasta painaen. Yritin hieman vastustella mutta koko kehoni oli toista mieltä ja kun hänen terskansa tökki huuliani erilleen antauduin ja otin terskan suuhuni. Pidin edelleen polviani koukussa rintojani vasten ja Martti oli sivullani polvillaan, painoi kädellä niskaani ja nai minua suuhun. Kalu oli valtava ja vaikka kauhistelinkin tilannetta mielessäni, samalla kiihotuin koko ajan enemmän. Sitten yht´äkkiä Martti otti peniksensä pois suustani ja naurahti "Ei enämpää yhellä kerralla, illalla lisää" ja jatkoi " älä laita kesämekkosi alle mitään kun pukeudut" niine hyvineen hän lähti saunasta ja minä jäin todella kiihottuneena istuskelemaan lauteille.

Saunomiset oli saunottu ja ukot ottaneet olutta lisää ja minäkin muutaman siiderin. aviomieheni oli jo melkoisesti päissään, horjui ja sammalsi. Minä olin kiltisti saunaan jälkeen pukeutunut kesämekkoon ja niinkuin Martti oli käskenyt, jättänyt alusvaatteet kokonaan pois. Illan kuluessa ei kehoni ollut rauhoittunut, päin vastoin, tuntui etten koskaan ole ollut niin märkä ja niin paisunut, eikä tilannetta helpottanut Martin housuissa oleva kohouma jota aina välillä salavihkaa vilkaisin. ajattelin kyllä etten anna Martin työntää kaluaan minuun. Saunassa hän oli vähän päässyt minut "yllättämään" yritin järkeillä. Ja siksi toisekseen minä kun en käytä mitään ehkäisyä niin siksikin vieraan siittimen tunkeutuminen sisään on riski.

niin ilta kului, vähän sähköisissä tunnelmissa ja lopulta aviomieheni sammui. Autoin hänet tupakeittiössä olevalle vuoteelle ja kun hän päänsä laski alkoi kuorsaus. En päässyt kunnolla ylös, kun Martti oli kiinni minussa, veti itseään vasten, otti rinnoista kiinni ja hankasi jäykkää kaluaan selkääni vasten. Kädet ei kauaa rinnoilla viihtyneet kun ne jo hapuilivat mekkoni helmaa ja reisieni sisäpintaan. Yritin puristaa reiteni mahdollisimman yhteen ettei hän pääsisi käsiksi märkään vakooni. "älä nyt, anna minä vähän koitan ja mä tiedän että sinä haluut, olet vilkuilut mun jäykkää kaluani vähän väliä" kähisee Martti ja yrittää samalla päästä ylemmäksi reisilläni. Yritän vastustella ja hoen" ettei saa, toiki herää kohta".
Martti on saanut minut kuljetettua mökkimme toiseen huoneeseen jossa yleensä yövymme lattialla olevalla patjalla. Hän on edelleen ihan kiinni minun selässäni ja tunnen miten kädet hivuttautuvat ylös sentti sentiltä kohti häpyäni. Enkä jaksa enää pitää reisiäni niin tiukasti yhdessä ja samalla hän pääseekin perille, vaikka järjen ääni käskeekin heittää tämä mies ulos, niin keho on toista mieltä ja nyt kun hän on päässyt sormeilemaan todella märkää häpyäni, tiedän että tämä mies työntää siittimensä minuun kohta. martti lipsuttaa märkiä häpyhuuliani, sieltä kuuluu pientä litinää, välillä hän työntää sormensa sisääni, se yltää sinne hiukan. Minä huohotan ja litisen Martin käsittelyssä, ajatus on vain tuossa selkääni vasten painetussa suuressa elimessä, jota tiedän kohta saavani. sitten Martti painaa minut lattialla olevalle patjalle, kääntää selälleen, nostaa mekon helmat lanteille, ottaa polvista kiinni ja levittää jalkani. Kesä yö on valoisa ja tiedän että olen täysin näkyvissä tuolle naapurin miehelle joka ahneena tuijottaa turpeaa "pesääni". sitten hän laskeutuu alemmaksi ja rupeaa nuolemaan minua. Välillä näykkii, välillä työntää kielen sisääni, välillä imee todella paisunutta klitoristani. Minä huohotan ja ynisen hiljaa, sen verran järkeä kuitenkin on että edes pyrin olla hiljaa, ettei kuorsaava mieheni herää, litinälle ei tietysti voi mitään mutta täytyy toivoa ettei se olisi kovin kova, kun kohta tämä pimpsaani nuoleva mies työntäisi peniksensä minuun.
niin Martti nousee kontalleen, vetää koko mekon pääni yli ja niin minä olen täysin alasti, jalat harallaan ja pimpsa täysin valmiina ottamaan kalua sisään,tämän vieraan miehen alla. Martti aukaisee housunsa ja laskee ne polviin. Kova kalu ponnahtaa näkyviin pitkänä, paksuna ja sykkivänä. Martti laskeutuu alemmas ja tunnen miten kova, suunnaton terska tökkii märkiä häpyhuuliani erilleen. levitän jalkojani vähän ja siirrän pyllyäni niin että minuun on helpompi työntyä. Samalla kun tunnen miten Martin penis tunkeutuu häpyhuulieni välistä sisään, minulla välähtää, Ehkäisy, se tosiaan oli välähdys ajatukseni ja pimpsani täyttää kokonaan tuo paksu kova siitin, joka tuntuu vetäytyvän vähän taakse päin, ottaaksen hieman vauhtia, päästäkseen syvälle sisääni. Hengitykseni salpautuu, pyrin levittämään jalkojani vielä enemmän, koska tiedän että seuraava työntö on rajumpi kuin ensi tunkeutuminen, jolla Martti sai siisääni vain terskan. Kalu tuntuu entisestään paisuneemmalta ja sitten Martti työntää yhdellä pitkällä ,kovalla työnnöllä siitimensä kokonaan minuun, minulta pääsee tahtomattani ynähdys jota yritän peittää painamalla suuni Martin hartiaa vasten. Hän on kokonaan minussa ja tuntuu että olen aivan täynnä kalua. Martti aloittaa hitaat kaarevat työnnöt ja minä puristan suutani entistä tiukemmin hartiaan, joka työnnöllä hän tulee perille asti ja kun terska "pamahtaa" pohjaan, tuntuu kuin paja vasaralla lyötäisiin päähän, ynisen hartiaa vasten ja pyrin olemaan hyvin pantavissa. Martti kiristää tahtia ja työnnöt muuttuvat kovemmiksi ja nopeammiksi, samalla myös joka työnnöllä tapahtuva ääntelyni muuttuu astetta kovemmaksi, pimpsani myös rupeaa litisemään melko lailla panemisen tahdin kiihtyessä. Yritän hengittää nenäni kautta suuni on puristettuna martin olkapäähän, mutta kun hän rupeaa ihan tosissaan "ottamaan minua" en voi sille mitään suuni luiskahtaa pois hartialta ja voihkeeni on jo melko voimakas, samalla alapäästäni kuuluu jo kunnon lotina kun Martti painaa ihan tosissaan ja tunnen miten orgasmi lähestyy ja häpyni rupeaa kouristelemaan tuon suunnattoman, ihanan siittimen ympärillä, Martti painaa viimeiset hirveät työntönsä minuun ja minulta tulee!! selkäni nousee kaarelle, suustani pääsee parkaisu ja samalla kun Martti ähkäisten rupeaa purkautumaan sisääni, käy välähdys mielessä, EHKÄISY.

Ja kun mieheni on saanut spermansa minulle annettua hän kuiskaa:" kiitos rakas, ihana tarina"

3

12041

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisää

      hienoa teksitiä jatka samaan malliin

    • karri

      upee tarina, ihana nainen, just sopivan lutkahtava , ooh

    • Mää

      ... tykkäsin myös...

      Sikälikin että kerran kävi vähän noin nykyisen vaimoni kanssa - olimme tavanneet ja deittailimme vasta tosin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe