Halpa rantaloma

aurinkoonaurinkoon

Löysin tästä aiheesta muutamia viestejä eri foorumeiden sivuilta, mutta tuntuivat olevan aika vanhoja (vuodelta 2007) joten ajattelin kysäistä asiaa uudestaan.

Eli.. suunnitteilla olisi löhöilyloma Pääsiäisviikolla 2010. Toki kaupunkiloma käy myös, mutta ajatuksena ja ideana tässä lomassa olisi nyt päästä pois täältä Suomen tuiskuista jonnekin ihanaan ja lämpimään paikkaan rentoutumaan ja nauttimaan auringosta!

Itse matkaan matkabudjetti olisi alle 500 eur / hlö. Olen Googlettanut kaikki mahdolliset, niin Finnmatkat, Aurinkomatkat, Tjäreborit, Arenat ym ym ja mistään en ole vielä tohon hintaluokkaan matkaa löytänyt. Tietenkin ajankohta on huono, koska puoli Suomea lomailee samaan aikaan.

Sekä myös se fakta, että loma sais maksimissaan olla viikon mittainen. Kahden viikon loma ei käy, koska aika valitettavasti loppuu kesken.

Oletteko löytäneet mistään matkoja alle 500eur/hlö tällaisena sesonkina (Pääsiäinen 2010)? Mielellään lento hotelli. Ja aurinkoon! 20 tarttis olla päivisin ainakin! ;)

3

1537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perhe reissuun

      tsekkaa halpalentoyhtiöiden lennot. esim ryanair on vallan mainio lentoyhtiö jolla pääset tampereelta mm. lontooseen tai frankfurth-hahnin kentille. Näiltä kentiltä pääset jatkolennolla taas etiäpäin muualle eurooppaan. Pääsiäisen aikaan lämmintä on kanarialla, marokossa tai espanjan etelä-rannikolla ja kaikkiin näihin lentää ryanair. Tosin joudut melko varmasti yöpymään stanstedissa tai hahnissa meno- tai tulomatkalla, mutta lentokenttien sivuilta löydät linkkejä edullisiin majoituspaikkoihin. Etsi sitten majoitus ko maasta itse netistä. Jos teitä on ryhmä tai perhe, edullisimmaksi tulee vuokrata huoneisto. Löydät varmasti paljon vaihtoehtoja googlettamalla ja pientä vaivaa näkemällä saat lomabudjetin pitämään.
      Olen itse lomaillut perheen kanssa tällä systeemillä useiden vuosien ajan ja olemme tehneet tosi pienen budjetin reissuja näin. En enää edes halua tsekata matkatoimistojen matkoja koska matkan järjestäminen itse on tosi hauskaa. Päätän ennen reissua budjetin ja sitten alan etsiä halpoja lentoja. Tosin minä olen yleensä aloittanut matkavalmistelut n. puolivuotta ennen reissua. Tällöin saa parhaat lentotarjoukset.

    • layran

      Suomen matkatoimistolta löytyy n. viikon lomia halpaan hintaan :) Itse olin lähdössä perheen kanssa Istanubuliin tällä viikolla ja se olisi maksanu kolmelta n. 900€ :) kannattaa katella ja hyviä lomia jos jonnekkin pääsette lähtemään! :)

    • SuloVilenmatkaaja

      www.kuumat.com ja kahvia kannullinen koneen viereen. Sieltä koluamalla olen löytänyt kaksi tämän vuoden matkaa. Toinen Wienistä pääsiäiseksi (5 vrk 800e kahdelta 4 tähden hotellissa) SMT ja toinen heinäkuussa Firenzestä viikko 700e kahdelle tripadvisorin kehumassa 2 tähden hotellissa.. Taisi löytyä Arealta. Kannattaa myös kirjautua postituslistoille, niistä tulee välillä aarteita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1395
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      152
      1111
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      947
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      793
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      291
      730
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      723
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe