Tarinaa etsimässä...

akunmetsästäjä

Itselläni on todella ja painotan sanaa todella hatara muisti kuva tarinasta jossa Roope-setä joutuu vankilaan. Tuo on ainoa asia jonka tarinasta varmasti muistan. On myös jäänyt epävarma mielikuva siitä että Aku olisi haastanut Roopen oikeuteen ja saanut siten Roopen omaisuuden itselleen, mutta en ole aivan varma tuosta. Mielessäni on myös muistikuva siitä miten tarinan toinen osa alkoi kun Aku oli yksin suuressa synkässä kartanossa. Tarina taisi olla vähintään kaksiosainen ja julkaistu Aku Ankka lehdessä luultavimmin joskus 1996-2006 välisenä aikana itse sanoisin että se oli 2000-luvun alkupuolella, mutta aivan varmaksi en voi sanoa.

Kysyin tuota joskus akuankka.fi:stä, mutta sanoivat että noin pienellä kuvauksella he eivät pysty sanomaan mikä numero voisi olla kyseessä tai jotain muuta vastaavaa. Olen itse kadottanut jonnekin kaikki vanhat Aku Ankat vuosien saatossa joten en voi itse oikein etsiä tarinaa kun omat muistikuvatkin ovat noin hataria, joten kysyisinkin jos joku muistaisi tuota tarinaa? onko sellainen edes ollut olemassa vai muistanko aivan väärin ja vielä hienompaa olisi jos joku osaisi sanoa numeron tai edes vuoden jolloin tuo on julkaistu.

5

673

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ank(n)isti

   Kuulostaa tutulta, mutta enempää en voi auttaa...:) Tarinan uskoisin olevan olemassa. Ootko varma että ei ole ilmestynyt taskarissa? Niistä tarinoistahan on netissä kaikista kuvaus, Taskaritietokannassa (vai mikä sen nimi oli...)

  • chibiusa

   olisikohan tämän niminen "erään ankan nousu ja tuho"

   • Ankisti

   • akunmetsästäjä
    Ankisti kirjoitti:

    "Erään ankan nousu ja tuho" kävi mielessä itsekkäkin. Lehti löytyy I.N.D.U.C.K.S.ista
    http://coa.inducks.org/issue.php?c=fi/AA2000-07#f

    Lehdet ovat 2000/7-9 (3-osainen jatkis).

    Toivottavasti auttoi.

    Suur kiitokset kaikille auttaneille. Kävin kirjastosta hakemassa tänään nuo lehdet ja tuo tarinahan se oli.


  • Anonyymi

   Etsin tämän tarinan kirjoittajaa, kun tuli mieleen. Täältähän se löytyi. Odotin jotakuta tunnetumpaa kuin Andreas Pihl (ei sano minulle mitään?)

   Tämä lienee nimittäin, ainakin omasta mielestäni, paras Aku Ankka tarina muiden kuin niiden kolmen klassikko tarinankirjoittajan tekemänä (Barks, Rosa ja Vicar)

   Ehdottomasti suosittelen tutustumaan, ellei ole tuttu!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4505
  Aihe