Langkawin ostoskeskukset

Pulau Langkawi

Onko Langkawissa hyviäkin shoppailumahdollisuuksia? Minkäs nimisiä ostoskeskuksia siellä on, jos on? kiitos vastauksista!

9

896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matre

      Kuahissa kävin kahdessa ostoskeskuksessa, toinen on aivan Kuahin satamassa (sen kotkan lähellä) Jetty Poin nimeltään ja toinen hieman siitä keskustaan päin, sen nimeä en muista. Eivät ole kovin suuria, mutta ihan mukavia liikkeitä niissäkin on (esim. Conversen kengät edullisia suomen hintoihin verrattuna).
      Jos kunnolla haluaa shoppailla, niin tunnin lento Kuala Lumpuriin, siellä eivät ostarit lopu kesken.

      • lähellä olevassa

        ostarissa on siellä takaosassa sellainen "halpahalli". Edullista vaatetta ym


    • going malesia

      Kaduilta löytyy myös rätej ja lumpui. Kauppiaat huutelevat mita kuulluu ja huvaa paivaa , minula on tuttoustava soomesa. Sellaista aitoa lomaa :)

      • ...

        No ei kyllä missään siel huudella sulle suomeks tasan sanaakaan, ainakaan paikallisten toimesta!

        Kuahissa on se rannan ostari ja keskustassa joku halpahallin tyylinen, jossa myydään tanskassa tehtyy Fazerin suklaata suomalaisena...


      • ja kelle ei

        Me saatiin kävellä ihan rauhassa, ei kaupopiaat häirinneet. Kojuihin mennessäkään eivät tupanneet iholle. Sitten kun katseli etsivästi ympärilleen, tulivat ystävällisesti auttamaan. Lähes kaikissa muissa maissa, missä on käyty, on myyntityö paljkon agressiivisempaa.


      • kuahman
        ja kelle ei kirjoitti:

        Me saatiin kävellä ihan rauhassa, ei kaupopiaat häirinneet. Kojuihin mennessäkään eivät tupanneet iholle. Sitten kun katseli etsivästi ympärilleen, tulivat ystävällisesti auttamaan. Lähes kaikissa muissa maissa, missä on käyty, on myyntityö paljkon agressiivisempaa.

        Ärsyynnyin myös siitä suomen kielen mongertamisesta. Paras oli kun taksikuski Kuahista kysyi huonolla englannilla mistä olemme? Saatuaan vastauksen hän totesi iloisesti "minapoeka se runkkailen joka paiva enka pelkaa mustaa miesta". Joku vähän opettanut :).
        Ostarin halpahalli on hyvä. Siellä oli laatukamaakin halvalla. Suosittelen.


      • going-malesia

        Keksippä oma nimimerkki, äläkä kirjoittele tollasia pöljyyksiä toisten nimissä.


    • been there

      shoppailumahdollisuuksia on, mutta kuitenkin rajalliset. ei tosiaankaan mitään suurkaupunkimeininkiä. mielestäni kuahissa on kolme ns. suurempaa ostoskeskusta: parade, fair ja jettypoint. jettypointissa en käynyt, joten en tiedä mitä kauppoja siellä oli. parade on langkawin isoin ostoskeskus, 3 kerrosta. ei kuitenkaan mikään iso. siellä oli ainakin, levi's, converse, vincci(suosittu kenkäkauppa malesiassa), billabong ja cult. myös paljon matkamuistomyymälöitä, joitain korukauppoja, guessin laukkujakin myytiin jossain liikkeessä. sitten oli joku tokmanni-tyyppinen duty free kauppa, joka oli kaikissa kolmessa kerroksessa. myytin PALJON edullisia laukkuja, oikeasti hienoja laukkuja. myös vaatteita, ja ihan mitä vaan keksii, myytin siellä.langkawi fair:ssa oli myös converse, billabong, lee, crocs, vincci jne.. kyllä sieltäkin ostettavaa löytyy:) sitten tietty on näitä katukojuja joka puolella, jos sellasta hakee:)

      • sekond hand

        Ehdottomasti parhaat ostospaikat ovat kulalumpurissa ja ihanat kenkävalikoimat:-)
        Langawissa on kauppoja khuanissa myös löytyy ostettavaa , mutta jos käyt kuala lumpurissa niin siellä kannataa tehdä ostokset.
        Rauhassa saa tehdä ostoksia joka paikassa kualalumpurissa ja langawilla kukaan ei todellakaan käy iholle - ystävällisesti tarjoavat apua, eikä olla nokka nyrpyssä vaikka ei ostakkaan mitään.
        hierojat ja ravintoloitsijat mukaanlukien - ei mitään tuputusta.
        Fiksua porukkaa eivät tuputtaneet näitä kuluneita turisti fraaseja - terve,terve ja kiitos oli yleensä mitä kuuli jos paikallinen suomea puhu, kohteliaisuutena.
        Kukaan ei tullut häiritsemään rannalla ei yhtään rantakauppiaita.
        Juomat sai itse hakea rantabaarista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3799
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2367
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2095
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1999
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      414
      1418
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1170
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1145
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      75
      1027
    Aihe