Aihe

Naisleijona, osa 4

86

Palasin maanpinnalle kun tämä kutsumatta huoneeseeni hiipinyt vieras yllättäen kiepautti minut käsivarsilleen ja nosti sängystä ilmaan. Toivuin hölmistyksestäni ja kiersin käteni hänen niskansa ympäri, nauttien absoluuttisesta voimasta jota hän säteili näin helposti kanniskellessaan minua. Hän kuitenkin laski minut alas, jaloilleni sängyn viereen, ja epäröimättä veti t-paitani pääni yli. Virnistäen yllättyneisyydelleni, hän suuteli minua jälleen, tällä kertaa vaativan intohimoisesti, kiertäen lihaksikkaat käsivartensa ympärilleni. Omat käteni löysivät hänen niskansa matalalle sitaistun poninhännän alla. Irtauduin kuitenkin suudelmasta riisuakseni häneltä paidan, minkä hän antoikin minun tehdä, mutta otti sitten jälleen komennon kääntäen minut ympäri kuin tanssiparin ja liimaten seinää vasten, suudellen yhä kiihkeämmin. Hänen ei tarvinnut edes juurikaan tauota suutelemisesta riisuakseen rintaliivinsä ja verryttelyhousunsa, jolloin olimme molemmat yhtä vähissä pukeissa. Hänen kätensä vaelsivat vartalollani, ja vihdoin pitkään siveltyään ja kiusoiteltuaan hän riisui yltäni viimeisenkin vaatekappaleen, alushousuni. Hän tarttui ranteisiini ja nosti käteni seinää vasten pääni yläpuolelle, ja olin vaarassa ruveta kehräämään tämän vahvan nuoren naisen käsittelyssä. Hän kumartui aivan korvani viereen, ja tunsin hänen hengityksensä ihollani, kun hän kuiskasi:

”Aina välillä oli täysi työ keskittyä peliin, kun koko ajan olisin vain halunnut olla täällä, ja naida sulta aivot pihalle.”

Vedin terävästi henkeä, sillä hänen sanansa tuntuivat aivan fyysisenä kihelmöintinä alavatsan seudulla. Vaikka olisin keksinyt mitä vastata, olin varma etten saisi sanaa suustani. Ja kuitenkin, ennen kuin edes tajusin puhuvani, vastasin:

”Tee se nyt.”

Hän naurahti matalasti, ja jälleen alavatsassani tuntui hänen äänensä vaikutus.

”Voi kyllä,” hän lupasi matalalla äänellä, ja saman tien hän nosti minut uudelleen syliinsä ja pudotti takaisin sängylleni, tullen itse perässä. Tunsin hänen painonsa päälläni, ja hengitin hänen tuoksuaan, kun hän kiusoittelevasti näykkäisi korvanlehteäni.

0

1450

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    206
    16329
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    334
    5841