Punta Canaan lomalle! Vinkkejä?

Sonja ja kumppanit

Terve!

Olemme lähdössä Mieheni ja tuttava pariskuntamme kanssa Punta Canaan maalis-huhtikuun vaihteessa 2 viikoksi. Varasimme pelkät lennot ja all inclusive hotellin hotel com sivuilta.

Miten te olette maksaneet turistiviisumin kentällä? Vai oletteko hankkineet sen etukäteen?

Olen lukenut keskusteluja että sää on ollut sateista ja muutenkin Dominikaaninen saanut pahasti negatiivistä palautetta. Punta Canassa tänävuonna 2010 käynneillä niin millaisia vinkkejä teillä on meille?? Millaista on ollut? Onko Haitin tuho välittynyt Punta Canaan?

Oletteko käyneet retkillä? Millaisia ostoksia olette tehneet? Voiko siellä urheilla? Lenkkeily, snorklaus?

KAIKKI KOKEMUKSET JA VINKIT TÄNNE!

8

2563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sosuensa

      ostetaan lentokentalla ennen passintarkastusta. Hinta on 10 USD.

      Monet ovat valittaneet huonosta ja sateisesta saasta. Taallakin on talvi ja silloin saa on epavakaista ja vetta sataa ja PALJON. Maalis-huhtikuun vaihteessa on jo kevat ja silloin pitaisi olla parempia saaolosuhteita.

      Tama ei ole mikaan ostosparatiisi kuten Thaimaa. Taalta kannatta vieda lahinna rommia ja sikareita. Kengat ovat halvat taalla. Naisille loytyy aivan ihania kenkia. Jos tykkaa varvassandaaleista, taalta voi ostaa aitoja brasilialaisia Havaianaksia todella edullisesti.

    • pc

      Samaan aikaan ollaan mekin menossa. Ollaan käyty 2 kertaa aikaisemmin Dommarissa punta cana ja samana. Samana oli kauhea pettymys, PC paaaljon parempi.

      Tosiaankin niin kuin joku sulle jo vastasikin ei PC ole shoppailijan paratiisi. Mielestäni löhöilyloma kohde suurinpiirtein aivot narikkaan-tyylillä. Lenkkeillähän voi missä tahansa ;) rantaviivaa löytyy muistaakseni 30 km ja snorklailukin tuntui olevan suosittua. Yleensä all inclusive hoteilleissa aerobickiä, joogaa.

    • Perdone

      Omin päin täysihoitoja oliko pelkkä lento matkatoimiston lento? Jos matkatoimistosta ostettu, turistiviisumi tulee mukaan matkalippujen kuoressa.,

      • pc

        Olen aina ollut matkatoimiston kautta (FM, AM, Tjäre), enkä ole koskaan saanut turistiviisumia kotiini. Yleensä joko koneessa tai perillä kohteessa lentokentällä.


    • KG

      Punta Cana on ylivoimaisesti kaikkein vilkkain turistialue Dommareissa. Mm. White Sand alue tosi kiva, hiekka niin valkoista että ei alkuu meinaa nähdä edes aurinkolasit päässä :))). Viela viikko tai kaksi niin reissussa kertyneet liikakilot saa häviämään (omahan oli syy kun ei pystynyt vastustamaan notkuvia ruokapöytiä :))
      Kilometri tolkulla upeeta rantaa ja iloisia ihmisiä.

      • pohojammaa

        Heippa, ollaan ukon kanssa lähdössä helmikuussa loppupuolella ko. hotelliin Punta Canaan. Onko kellään kokemuksia tuosta paikasta??


      • SD

        Kahtena viikonloppuna Punta Canassa, Barcelo Punta Cana ja NH real Arena. Ensimmäinen hieman edullisempi ja ok. Jälkimmäinen hieman kalliimpi ja todella nasta. Rannat pitkiä lenkkeillä ja kävellä. Kuntosalit taitaa useimmista löytyä. Kylillä juuri ei mitään isompaa tekemistä mutta hotellilla kyllä viihtyy hyvin.
        Vanha sadetilasto kertoo että Punta Cana ja Santo Domingossa parhaat kelit ja vähiten sadepäiviä ajoilla joulu - toukokuulla. Puerto Platassa saman tilaston mukaan parhaat kelit tai vähiten sadepäiviä kesä-syyskuu. Punta Canan vähiten satavia kuukausia (saman vanhan tilaston mukaan) ovat helmi-huhtikuu. Joten maalis/huhti ovat Punta Canassa ja Santo Domingon alueilla vähäsateisia ja kelien puolesta suomalaisittain todella kivat. Ja kuten joku kommentoi, jos etsit lomaa jossa kuljeksia kaupungilla ja museoissa, niin Punta Cana ei silloin. Mut jos haluat ottaa rennosti, nähdä todella upeita rantoja ja aaltoja, ihmisiä joka puolelta maailmaa. Harrastella leppoisia juttuja hotellilla, syödä hyvin ja ehkä hiukan liikaakin niin sitten oikea osoite on Punta Cana :) Ottaa siis rennosti.


      • Anonyymi
        pohojammaa kirjoitti:

        Heippa, ollaan ukon kanssa lähdössä helmikuussa loppupuolella ko. hotelliin Punta Canaan. Onko kellään kokemuksia tuosta paikasta??

        Haitilaiset kun on vitun vihaisia nuuri jyt
        miksi?
        -pohojammaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe