Punta Canaan lomalle! Vinkkejä?

Sonja ja kumppanit

Terve!

Olemme lähdössä Mieheni ja tuttava pariskuntamme kanssa Punta Canaan maalis-huhtikuun vaihteessa 2 viikoksi. Varasimme pelkät lennot ja all inclusive hotellin hotel com sivuilta.

Miten te olette maksaneet turistiviisumin kentällä? Vai oletteko hankkineet sen etukäteen?

Olen lukenut keskusteluja että sää on ollut sateista ja muutenkin Dominikaaninen saanut pahasti negatiivistä palautetta. Punta Canassa tänävuonna 2010 käynneillä niin millaisia vinkkejä teillä on meille?? Millaista on ollut? Onko Haitin tuho välittynyt Punta Canaan?

Oletteko käyneet retkillä? Millaisia ostoksia olette tehneet? Voiko siellä urheilla? Lenkkeily, snorklaus?

KAIKKI KOKEMUKSET JA VINKIT TÄNNE!

8

2583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sosuensa

      ostetaan lentokentalla ennen passintarkastusta. Hinta on 10 USD.

      Monet ovat valittaneet huonosta ja sateisesta saasta. Taallakin on talvi ja silloin saa on epavakaista ja vetta sataa ja PALJON. Maalis-huhtikuun vaihteessa on jo kevat ja silloin pitaisi olla parempia saaolosuhteita.

      Tama ei ole mikaan ostosparatiisi kuten Thaimaa. Taalta kannatta vieda lahinna rommia ja sikareita. Kengat ovat halvat taalla. Naisille loytyy aivan ihania kenkia. Jos tykkaa varvassandaaleista, taalta voi ostaa aitoja brasilialaisia Havaianaksia todella edullisesti.

    • pc

      Samaan aikaan ollaan mekin menossa. Ollaan käyty 2 kertaa aikaisemmin Dommarissa punta cana ja samana. Samana oli kauhea pettymys, PC paaaljon parempi.

      Tosiaankin niin kuin joku sulle jo vastasikin ei PC ole shoppailijan paratiisi. Mielestäni löhöilyloma kohde suurinpiirtein aivot narikkaan-tyylillä. Lenkkeillähän voi missä tahansa ;) rantaviivaa löytyy muistaakseni 30 km ja snorklailukin tuntui olevan suosittua. Yleensä all inclusive hoteilleissa aerobickiä, joogaa.

    • Perdone

      Omin päin täysihoitoja oliko pelkkä lento matkatoimiston lento? Jos matkatoimistosta ostettu, turistiviisumi tulee mukaan matkalippujen kuoressa.,

      • pc

        Olen aina ollut matkatoimiston kautta (FM, AM, Tjäre), enkä ole koskaan saanut turistiviisumia kotiini. Yleensä joko koneessa tai perillä kohteessa lentokentällä.


    • KG

      Punta Cana on ylivoimaisesti kaikkein vilkkain turistialue Dommareissa. Mm. White Sand alue tosi kiva, hiekka niin valkoista että ei alkuu meinaa nähdä edes aurinkolasit päässä :))). Viela viikko tai kaksi niin reissussa kertyneet liikakilot saa häviämään (omahan oli syy kun ei pystynyt vastustamaan notkuvia ruokapöytiä :))
      Kilometri tolkulla upeeta rantaa ja iloisia ihmisiä.

      • pohojammaa

        Heippa, ollaan ukon kanssa lähdössä helmikuussa loppupuolella ko. hotelliin Punta Canaan. Onko kellään kokemuksia tuosta paikasta??


      • SD

        Kahtena viikonloppuna Punta Canassa, Barcelo Punta Cana ja NH real Arena. Ensimmäinen hieman edullisempi ja ok. Jälkimmäinen hieman kalliimpi ja todella nasta. Rannat pitkiä lenkkeillä ja kävellä. Kuntosalit taitaa useimmista löytyä. Kylillä juuri ei mitään isompaa tekemistä mutta hotellilla kyllä viihtyy hyvin.
        Vanha sadetilasto kertoo että Punta Cana ja Santo Domingossa parhaat kelit ja vähiten sadepäiviä ajoilla joulu - toukokuulla. Puerto Platassa saman tilaston mukaan parhaat kelit tai vähiten sadepäiviä kesä-syyskuu. Punta Canan vähiten satavia kuukausia (saman vanhan tilaston mukaan) ovat helmi-huhtikuu. Joten maalis/huhti ovat Punta Canassa ja Santo Domingon alueilla vähäsateisia ja kelien puolesta suomalaisittain todella kivat. Ja kuten joku kommentoi, jos etsit lomaa jossa kuljeksia kaupungilla ja museoissa, niin Punta Cana ei silloin. Mut jos haluat ottaa rennosti, nähdä todella upeita rantoja ja aaltoja, ihmisiä joka puolelta maailmaa. Harrastella leppoisia juttuja hotellilla, syödä hyvin ja ehkä hiukan liikaakin niin sitten oikea osoite on Punta Cana :) Ottaa siis rennosti.


      • Anonyymi
        pohojammaa kirjoitti:

        Heippa, ollaan ukon kanssa lähdössä helmikuussa loppupuolella ko. hotelliin Punta Canaan. Onko kellään kokemuksia tuosta paikasta??

        Haitilaiset kun on vitun vihaisia nuuri jyt
        miksi?
        -pohojammaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4081
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1591
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1406
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1264
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1138
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1038
    Aihe