Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

YLE Protesti! Tulkaa mukaan!

WillyLeech

Eli aikomuksena on tehdä protesti, voidaan määrätä joku PV! Ihmisiä kehiin, ja vaaditaan että tv-lupamaksu otettaisin pois.

Minä en vitussa katso mitään suomalaista tv-kanavia, ne ovat niin vitun hanurista! "meidän iskä on parempi ku teidän iskä" " Osto Ruutu" " Älypää-tv" "YLE Hetki luonnossa"
Mikä vitun saatanan järki näissä ohjelmissa jumalauta on, okei jos suomessa olisi oma tekoisia ohjelmia, nii sitten olisi kenties mahdollista että voisimme sponsoroida niitä "jonkun verran" EI YLI 200E vuodessa, se on jo liika.

Minä, kuten monet muut modernit ja ja tietotekniikka hallitsevat ihmiset, me käytetään Online TV-ohjelmia, jotka antavat internetin protocollin kautta suoraa STREAM kuvaa, Me käytämme Torrentteja aktiivisesti ´, Kannustan suomen piratismi puoluetta.
Meitä ei voi pakottaa maksamaan tv-lupaailman syytä, tunnen helvetin hyvin Tietotekniikan toiminnat, ja on ihan täydellisen mahdollista tehdä laskurit , että voisi nähdä, kuka käyttää tv:tä ja kuka ei?
Miksi me joudutaan maksamaan tästä kaikesta, YLE haluaa olla riippumaton tv-kanava jossa ei käytetä mainoksia, ja pärjätä omilla rahoilla, jos ne haluavat olla riippumattomia, niin miksi me joudutaan maksamaan tästä kaikesta niille?`MIKSI?

3

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yes_man

      Minä kannustan protestiä, ehkä isoimissa määrissä voimme vaikuttaa koko asiaan, jollakin tavalla ainakin
      Tv-Mediamaksussa ei ole ollenkaan mitään järkeä, ja tulen hyvin mielellään protestiin mukaan.

      : ) näin sitä pitää !

    • Tarpeellinen

      KaiKesTa näkee että sinu kirjoitus taito - ja ilmeisesti muukin sivistys ja ajatuksenkulku lienee peräisin nettimaailmasta.
      Miksi sinä maksat ruokakaupassa tv-mainontaa ja lehtimainontaa varsinkin, kaikesssa ostamassasi ruuassa?
      Kieltäydypä maksamasta siitä kaupan kassalla. Sanot, että pitää saada alennusta koska et halua maksaa Maikkarin ohjelmien kustannuksia ruokalaskussasi.
      Kokeilepa.

      • ...joku vitun mediamaksu on suunnitteilla, niin ensin kai pitäisi saada onneton digiverkko edes toimimaan. Itselläkin juuri kolmatta päivää televisio vailla ensimmäistäkään näkyvää kanavaa, kun sattuu taas olemaan sellaiset kelit. Ja suurimpana osa niistäkin päivistä kun joku näkyy, saa valita Ylen kanavista. On käynyt jos jonkinlaiset antennifirmat mittaamassa signaaleita ja kun ei ole niin ei ole.
        Kaikkein vähiten kiinnostaa maksaa jonkun radion sinfoniaorkesterin ylläpito plus kaikki muu marginaaliroska jonkun pakkoluvan muodossa.
        Juuri siksihän mediamaksu on tulossa, ettei ihmiselle enää annettaisi mahdollisuutta luistaa tv-luvan maksamisesta. Yhä useammilla kun riittää nykyään rohkeus sen maksamatta jättämiseen.
        Kyllä se kansanliike pitäisi kerätä siihen, että jätettäisiin tuleva mediamaksu maksamatta. Kuvitelkaapa yhteiskuntaa jossa muka kaikilta olisi mennyt luottotiedot yhden mediamaksun takia!!! Eipä aikaakaan, kun päättäjät toteaisivat homman menneen reisille. Kyllä liike-elämän pillin mukaan pomppivat päättäjät pian kumoaisivat aikaansaannoksensa, kun köyhä ei enää voisi ostaa osamaksulla.......eikä pankit voisi antaa luottoa.
        Ai niin...siihen pääasiaan palatakseni, itse en televisiolupaa ole maksanut ikinä ja oma televisio sentään ollut jo 30 vuotta.
        Yksi omituinen puoli televiolupasäännöissä muuten on... lupaa hakiessa täytyy ilmoittaa osoite. Henkilöön kohdistuvaa lupaa ei myönnetä. Kuinka siis asunnoton voi luvallisesti katsoa televisiota esim. omistamassaan asuntoautossa? Jos sellaisesta jäisi kiinni, sakko seuraisi kai vääjäämättä, vaikka mahdollisuutta luvan maksamiseen ei ole? Pitääpä kysyä aiheesta jostain tietävältä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe