virosta egyptiin

ekaa kertaa

Onko kellään kokemuksia matkoista tallinnasta egyptiin?

9

1156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ktna

      Lentomatka Tallinnasta Hurghadaan oli miellyttävä kokemus. Lennolla kaikki toimi hyvin ja Matkapunktin Anne hoiti lippuvaraukset vaikeuksitta. Me käytimme vaan lennot, joten muista matkanjärjestelyist_ emme osaa sanoa.

      • >Myy

        Ollaan reilun viikon kuluttua menossa, joten kiinnostaisi myös. Sama hotelli näyttää olevan myös ohjelmassa Finnmatkoilla ( Jungle Aqua Park ) meidän perheellä 2 1 lapsi sylivauva kolme viikkoa sitten varattuna tuli hintaeroa 1000 € Suomessa ei oikein näytä olevan edes enää saatavilla, eikä ollut siis silloinkaan. Eli kokeillaan, jos toimii niin harkitaan jatkossakin.

        Varaus yms. maksut sujuivat ihan helposti.


      • yuu
        >Myy kirjoitti:

        Ollaan reilun viikon kuluttua menossa, joten kiinnostaisi myös. Sama hotelli näyttää olevan myös ohjelmassa Finnmatkoilla ( Jungle Aqua Park ) meidän perheellä 2 1 lapsi sylivauva kolme viikkoa sitten varattuna tuli hintaeroa 1000 € Suomessa ei oikein näytä olevan edes enää saatavilla, eikä ollut siis silloinkaan. Eli kokeillaan, jos toimii niin harkitaan jatkossakin.

        Varaus yms. maksut sujuivat ihan helposti.

        ollaan lähdössä tänviikon lauantaina, että kiinnostas myöskin... varaukset ja muutkin onnistuivat toistaseksi virolaisen matkatoimiston kanssa hyvin,


    • jos vaikka

      nostetaas aihetta pinnalle. miten on reissut menny ja minkä matkatoimiston kautta olette matkoja hankkinut?

    • 28x...

      No voihan helvatti sentään... joku ihme tyyppi nostaa aihetta pinnalle ja haluaa tapattaa tyhmiä turisteja 4 (!) vuotta vanhoilla jutuilla. Tuollainen persreikä joutaisi linnaan ihmisien tapattamisista. Ajat ovat ihan vähän muuttuneet noista ajoista.
      Miten on reissut mennyt kysyy hän:
      -no viimeksi kuoli bussiräjäytyksessä öbaut 16 ihmistä, matkoja saa minkä matkatoimiston kautta tahansa ostettua. Jollei kuolemastaan mitään piittaa.. Egyptissä aivan oikeasti tapetaan kristittyjä surutta.....

      • töttöröö

        ookko nää ite hullu vai kuinka?? eihän sinne ketään olla käsiraudoissa väkisin viemässä! mun mielestä suomalaisia on kuollu Egyptissä vähemmän väkivaltaan kun esim. Espanjassa, ookko sää lukenu uutisia viimeksi milloin??? Ja mitä hittoo sä yleensä roikut täällä palstalle, keksi itelles tekemistä jos et uskalla matkustaa, ja varo kulkemista suomessa onhan täälläkin viime vuosina ammuttu kouluissa,ostoskeskuksissa ollut tapahtumaa yms.... Mut hei sähän voisit mennä vaikka Ukrainaan:) siellä on mukavan leppoisaa sun makuun!


    • 28x...

      hra/ rva töttöröö puhui ihan järkeviä. Oon mie vähän hullu. Sosiopaatti ainaskin, joku on epäillyt psykopaatiksikin, tiedä häntä nyt sitten....toisaalta hulluna on kivaa olla, ei kukaan uskalla tulle silleen oikeesti vittu'ilemaan kun eivät tiedä miten sen vastaan otan sinä päivänä että jättävät yleensä rauhaan. Saan kulkea aika vapaasti koska minut tunnetaan....koska epäilevät psykopaatiksi niin yhteiskunta kustantaa minulle 2 x /kk psykoterapeutin tunnin istunnot. Hih siitä oikein ole sitten valmista tullut, olen haukkunut äijän koska on darvinisti mitkä ovat mielestäni aivan hullua porukkaa...sillä äijällä on enemmän ruuvattavaa päässä kuin mulla. Mutta kivaa sen kanssa on höpistä..

      Ja tuosta Ukrainan jutusta olet aivan vit'un oikeassa, harrastan juurikin noita mellakkamatkoja jos aikaa ja rahaa juurikin silloin on.
      Jokunen vuosi sitten Tallinnassa virolaiset siirsivät venäläisten Pronssisoturipatsaan keskustasta hautuumaalle. Rys'sät tykkäsivät kyttyrää ja pistivät koko keskustan sileäksi, kaikki näyteikkunat yms paskaksi..., kun kuulin asiasta niin hyppäsin heti laivaan mutta olin paikalla vasta lauantai- aamuna ja kaikki oli pettymyksekseni jo aivan rauhallista. Kyllä harmitti. Noh seisoskelin siinä sitten Viru- aukiolla kun tuli pari pirihuo'raa höpöttelemään. Diilin tein sen nätimmän kaa. Pari päivää siinä sitten riekuttiin ja naitiin ja kivaa oli.

      Nyt olin Bangkokin mellakoissa jotka olivat pettymys. Olin varustautunut kypärällä, luotiliivillä, kaasunaamarilla, polvi- ja kyynärsuojilla sekä kunnon maihareilla. paskat mitään tappeluita ollut lainkaan että menin sitten pattayalle naimaan ja ryyppäämään.
      Simferopolissa olen nuorena miehenä ollut ja tiedän ettei ukrainan äijillä ole munaa rys'sille hanttiin panna. Se on varma se......

      • Itseäkin kiinnostais

        Oiskohan mahdollista saada asialliseen kysymykseen asiallisia vastauksia. Menkää muut purkautuun johonkin muualle pliis? Nimim. Itseäkin kiinnostaisi.


    • zypzyke

      Tez Tour ja Go Adventure ovat ne yhtiöt, jotka todellisuudessa koneita täyttävät. Muut ovat jälleenmyyjiä. Kaikki toimii hienosti - ei mitään ongelmia. Olen käyttänyt heidän palveluita lukuisia kertoja. Opastus viroksi, venäjäksi, tarvittaessa englanniksi. Kuljetus hotelleihin sisältyy hintaan. Suosittelen lämpimästi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe