Kateuskohtaus?

Väärässä ruumiissa20

Onko muilla mtf-ts:illä sellaisia kokemuksia, että kun näkee kauniita naisia tai tyttöjä, tulee ihan mieletön kateuskohtaus, että voiku olisin tuollainen. Varsinkin kun näen kauniita tyttöjä porukassa, niin tulee sellainen olo, että voi kun olisin yksi heistä ja juttelisin heidän kanssaan siinä tyttöjen jutuista. Tuo kateus on ihan mieletöntä.

15

689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se oli silloin......

      No oli just sellaisia fiiliksiä silloin ennen vanhaan. Muttei juurikaan enää, paitsi että kyllä nainen aina vertaa itseään toisiin naisiin ja pikku kateus saattaa iskeä. Tai laihdutuspuuska.

    • joku transu

      Oli, juuri tuollaisia, ihan kauheita. Nykyään vähemmän.

    • Kirjoitin

      "Viikonloppuna olin vaikeiden ratkaisujen edessä. Luin nimittäin Kodin kuvalehteä äitini luona Marjaniemessä. En kyennyt lukemaan sitä loppuun kun jo minun piti sulkea se pahan olon vuoksi. Minulle tuli taas se tunne. Se tunne koostuu neljästä yhtäaikaisesta tunteesta, jotka esiintyvät yhtä aikaa eivätkä erillisinä. Ne ovat; kaipaus, olemassa olemattomuus, osattomaksi jääminen ja sellainen fyysinen matkapahoinvointia tai jänteen särähtämistä lähellä oleva tunne."

      Henkkamaukan mainoksetkin alkoivat tulla pysäkkikatoksissa silmilleni. Oli pakko hakea apua.

    • lievempänä

      En laskisi mielettömäksi kateudeksi, mutta kaipausta minäkin koin katsellessani hyväkroppaisia naisten kuvia. Halusin samaistua noihin kuvien naisiin.

    • trsghtrsh

      Mutta ei oo enää. Hoidot auttoi, peilikuva ei vituta.

    • Susanna-ts

      Kyllähän tuo on samanlaista kun minullakin.

    • Joo ja sit...

      Jos on lesbo se on vielä pahempaa. Samalla kertaa tulee angsti siitä ettei voi olla tyttönä tyttöjen kaveriporukassa eikä seurustella tyttönä tytön kanssa. Testosteroni vielä liioittelee seksuaalisuutta, ja jos tuon tilanteen kohtaa kotinsa ikkunasta, lehdestä tai netistä, päätyy väistämättä kompulsiivisesti masturboimaan jonka aikana lähinnä toivoisi että meteoriitti tippuisi päähän. Tuo saattaa tapahtua neljä-viisikin kertaa päivässä.

    • arsche

      Olette kaikki tiittejä jotka ovat keplotelleet tutkimuksista läpi jollain ihme konstilla. Ihan selvästi, jos on tuollaisia kohtauksia. Aidolle transsukupuoliselle naiseus on läsnä joka hetki, silloinkin kun vaihtaa autoon renkaita ta juo olutta jääkiekkokatsomossa.

      • oli...

        mielipide! Onkohan oma identiteettisi epävarma kun joudut koko ajan korostamaan transsukupuolisuuttasi ja sisäistä naistasi. En minä ainakaan ajattele naiseuden läsnäoloa kun vaihdan auton renkaita tai vedän haalarit päälle likaisissa töissä. Muija mikä muija.

        Kyllä muutkin naiset saavat kateellisuuskohtauksia kun näkevät hoikkia ja kauniita naisia. Sitten päätetään taas kerran aloittaa laihdutuskuuri tai ostetaan samanlainen asu jota bussipysäkin mainostaulu mainostaa, vaikka se näyttääkin kauhealta päällä.


      • kirjoitti vaan

        henkilöt, jotka ei ole vielä olleet tutkimuksissa saati hoidoissa!


    • Väärässä_ruumiissa29

      Tilanne sama kuin aloittaessa ketjun. Nyt olen jo melkein kolmekymppinen. Jo peruskoulun ensimmäiseltä luokalta koulun ruokajonosta on sellainen muisto, että edellä olevan isompaa tyttöä katsellessa tuntui pahalta ajatus, että sitten kun olen yhtä monennella luokalla kuin hän silloin, en ole hänen kkkaltaisensa ollenkaan, en yläluokkalainen tyttö vaan yläluokkalainen poika! Useampi vuosi ennen tuota olin sanonut äidille, etten halua, että minulla on kikkeli. Hengellisillä lastenleireilläkin katsoin tyttöjä siihen tapaan, että olisinpa samanlainen.


      Tämä ei ole transvestismiä vaan transsukupuolisuutta! Se asia jäytää minua päivittäin, että olen ulkoisesti miespuolinen. Onneksi minulla on kuitenkin naisellinen vyötärö.

      • uytiyiuyigil

        Jos olet tuo aloittaja, niin miksi olet surkutellut tilaasi 9 vuotta, kun sille olisi mahdollisuus tehdä jotain. Mikäli koet todellakin olevasi nainen ja pystyt lähtemään korjaushoitoihin, hae lähete transtutkimuksiin. Tuossa iässä hoitoprosessi tehoaa vielä kohtuullisen hyvin ja jos kropan muotokin on avuksi, asia helpottuu.


      • Jlku
        uytiyiuyigil kirjoitti:

        Jos olet tuo aloittaja, niin miksi olet surkutellut tilaasi 9 vuotta, kun sille olisi mahdollisuus tehdä jotain. Mikäli koet todellakin olevasi nainen ja pystyt lähtemään korjaushoitoihin, hae lähete transtutkimuksiin. Tuossa iässä hoitoprosessi tehoaa vielä kohtuullisen hyvin ja jos kropan muotokin on avuksi, asia helpottuu.

        Hengelliset lastenleirit viittaavat tiukkaan uskonnolliseen yhteisöön.


      • Anonyymi
        uytiyiuyigil kirjoitti:

        Jos olet tuo aloittaja, niin miksi olet surkutellut tilaasi 9 vuotta, kun sille olisi mahdollisuus tehdä jotain. Mikäli koet todellakin olevasi nainen ja pystyt lähtemään korjaushoitoihin, hae lähete transtutkimuksiin. Tuossa iässä hoitoprosessi tehoaa vielä kohtuullisen hyvin ja jos kropan muotokin on avuksi, asia helpottuu.

        Kun kerran henkilö on ollut hengellisillä lastenleireillä, voi olla, että hänellä on perhetausta jossakin sellaisessa uskonryhmässä (lestadiolaisuus, Jehovan todistajat tms.), jonka jäsenten on yleensä hyvin vaikea heille tuputettujen uskonkäsitysten takia hyväksyä transhoitoja ja olla pitämättä transsukupuolisuutta sairautena. Jos perhetausta on sellainen, voi hoitoihin lähteminen olla tavallista hankalampaa, kun vaikuttaa siltä, että välit esim. vanhempiin ja sisaruksiin katkeavat.


    • Anonyymi

      Ei oikeastaan, koska näytän paremmalta kuin 90% cis-naisista. Tosin, aina ei ollut niin. Joskus kun prosessi oli alussa, mua kohdeltiin niin helvetin huonosti monelta taholta, että päätin kostaa. Päätin, että teen korjauksia niin pitkään kunnes olen ihan helvetin hyvännäköinen...ehkä vähän lapsellista, mutta kahdeksan leikkaus myöhemmin olin tavoitteessani ja nyt monet cis-naiset ovat kateellisia minulle.

      Nuoren naiset ovat ainoita, joiden kohdalla tunnen oloni tukalaksi - itsehän en koskaan saanut elää nuoren naisen elämää ja se on hvin kipeä asia hyväksyä. Siksi blokkerihoitojen mahdollistaminen nuorille on äärettömän tärkeää.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe