laivalla

jane

Päätimme kaverini katan kanssa lähteä laivalle tuulettumaan tässä viime kesänä. Olemme molemmat kolmekymmpisiä, minä onnellisesti naimisissa, kata oli juuri käynyt läpi myrskyisen eron miehestään.

Niinpä hyppäsimme bussiin ja taitoimme matkaa kohti Helsingiä iloisella mielellä, punaviiniä maistellen, puhellen samalla meitä koskettavista asioista. Punaviini pullo siinä tyhjeni mukavasti juuri kun pääsimme satamaan ja eikun laivaan...

Tansseihan meidän tiemme vei, sen jälkeen kun olimme hytissä vielä jatkaneet tarinoitamme, käyneet pesulla, kaunistautuneet ja laittaneet vähän sievempää päällemme.

Jo kohta meidän juttusille tuli pari miehenkörilästä. Pekka ja Markku kertoivat nimeltään olevan, 40-kymppisiä miehiä, jonkun peliporukan kanssa irrottelemassa. Hyvin juttuun tultiin, miehet olivat kohteliaita ja hauskoja. Paikkujakin juotiin, minä en kuin pari, Kata hieman enemmän.

pekka oli tanssitanut kataa ja he menivätkin taasen lavalle, me Markun kanssa hieman harvemmin, mutta lähdimme nyt myös mukaan. Markku oli hyvä tanssittaja ja nautin tanssimisesta noin muutenkin. Pari kappaletta oli hieman nopeampaa ja sitten alkoi hidas tango ja markku pyysi että tanssisimme vielä, suostuin mukisematta. Tanssi alkoi ja Markku painoi minut itseensä tukevasti ja hups, tunsin hänen kovan kalunsa painutuvan vatsaani vasten. Ennen kuin ehdin työntää hänet pois, Markku kuiskasi korvaani että " anteeksi, haittaako toi mikä tuolla alempana tuntuu, mutta saat syyttää itseäs, mitäs olet niin kaunis ja seksikäs" Minä tästä hellyin ja ajattelin että olkoon ja kyllä se tietysti hiveli itsetuntoakin, ja niin me tanssimme lähekkäin, Markun jäykkä kalu vatsaani hinkaten kappaleet loppuun.

Pöytään palatessamme kata ja Pekka kuiskettelivat jotain toistensa korvaan, välillä hihitellen. Vähän ajan kuluttua miehet menivät baaritiskille ja jäimme Ystäväni kanssa kahdestaan toviksi. Kata halusi että olisimme menneet jatkoille meidän hyttiin, minä vastustelin, mutta Kata sai puhuttua minut ympäri, että yömyssyille vain ei sen kummempaa, joten suostuin vaikkakin vähän vastahakoisesti.

Istuimme Markun kanssa toisella vuoteella ja Kata sekä Pekka toisella, meillä oli hauskaa. eikä Markku yrittänyt mitenkään lähennellä, pientä flirtiä toki oli. Muut ottivat yömyssyjä minä kieltäydyin koska tunsi olevani pienessä hiprakassa enkä halunnut tulla humalaan.

Havahduin yht-äkkiä katsomaan kun Pekka ja Kata suutelivät toisiaan kiihkeästi vastapäisellä vuoteella. Pekan käsi oli Ystäväni hameen alla ja liikeistä päätellen jo pöksyissäkin. olin hämilläni enkä oikein tiennyt mihin katseeni laittaisin, vilkaisin Markkua joka katseli pariskunnan touhuja. Kata ihan estottamsati huokaili ja levitti reisiään siinä silmiemme edessä ja kuiskaili käheästi Pekan korvaan.

Pekka nousi sängyltä ylös ja ilmoitti että nyt on nukkumaan menon aika, minä katselin ällistyneenä ja hieman pelästyneenä kun Pekka rupesi riisuutumaan muita mutkitta. Hän kuoriutui vaateistaan siinä silmieni edessä ja minä nielaisin palan kurkustani kun hän täysin alastomana, paksu penis täydessä seisokissa, kömpi Katan viereen peiton alle, joka oli myös päässyt vaatteistaan eroon tällä välin.

Käänsin katseeni Markkuun joka oli huomannut ahdinkoni ja esitti että voitais me kai aikuiset ihmiset nukkua vierekkäin ja ehdotti että pidetään me pöksyt jalassa jos niin tahdot. Minä vähän änkytin enkä oikein saanut sanotuksi selvää vastausta, joten Markku päätti puolestani ja rupesi riisuutumaan vaatteistaan. Bokserit hän jätti ja sanoi että "josko näin olisi hyvä, hän sammuttaa valot ja käy wc:ssä ja tulee sitten viereen" Ja niin hän häipyi tarpeilleen, minä nopeasti hämärässä hytissä kuoriuduin hameestani ja puserostani, jätin rintaliivit ja pikkupöksyni jalkaan, menin vauhdilla peiton alle, hieman häpeissäni ja peloissani.

Olin oikealla kyljelläni, selkä Markkuun päin ahtaassa laivan vuoteessa. Suoraan vasta päätä oli Pekka ja Kata. Hämärästä huolimatta hytissä näki kohtullisen hyvin ja näin ettei vastapäisillä ollut peitettä päällään. Olin toviksi unohtanut heidät kokonaan kun itseäni jännitti kovin. Kata makasi selällään jalat levällään, Pekan pää näkyi ystäväni jalkojen välissä. Kata ynisi hiljaa ja painoi Pekan päätä kaksin käsin kohti äläpäätään. minä uskalsin tuskin hengittää....Pekka nuolee Kataa....

Markku siirtyy ihan minuun kiinni ja tunnen hänen kovan kalunsa boksereissa painautuvan selkääni vasten. Minä suljen silmäni..apua.... markku kuiskuttelee korvaani:" Kohta Kata saa Pekan kalun sisäänsä ja me katsellaan sitä"

Räväytän silmäni auki kun vastapäätä kuuluu tukahtunut voihkaisu. Pekka on nostanut katan jalat olkapäilleen ja työntynyt koko kalullaan ystävääni. Pekka työntelee voimakkaita pitkiä työntöjä, kata voihkii ja Pekan työntöjen tahtiin kuuluu myös litsahduksia kun paksu kalu kyntää märkää vakoa.
Samalla huomaan että Markku on hivattunut kätensä häpykummulleni ja hieroo kumpuani pöksyjen läpi. Olen huomaamattani kiihottunut katselustani, hengitykseni on katkonaista, nännit kivikovat ja häpyhuuleni turvonneet, kosteat. Eikä minulla ole voimaa työntää Markun kättä pois haaroistani varsinkaan kun huomaan pekan ja Katan vaihtaneen asentoa, Nyt Kata on Pekan edessä nelinkontin ja pekka ottaa Kataa takaa, Limainen kiiltävä penis uppoaa kiihtyvällä vauhdilla ystävääni, kassit paukkuvat katan pakaroihin, minä kiihotun yhä enemmän tästä estottamasta esityksestä. Markku hieroo kumpuani kämmenellään. Samalla kun markku hivuttaa kättään pöksyjeni kuminauhan alle ja sormet tapaavat kiharan karvoitukseni, kata saa orgasmin ulvahtaen ja Vähän sen jälkeen Pekka tyhjentää lastinsa Kataan. Samalla kun kata lysähtää vuoteelle ja Pekka kierähtää hänen viereensä, minä havahdun ja otan markun ranteesta kiinni ja otan hänen kätensä pois kummultani, ja kiellän häntä menemästä sinne. Rauhoitun pikku hiljaa ja kohta olen unessa.

Herään aamuyöstä siihen kun joku näplää rintsikoitani auki, samalla olen täysin hereillä, ja muistan yöllisen kohtauksen. Markku painautuu taas ihan kiinni minuun ja aukaistujen rintaliivieni alta ottaa käteensä toisen rintani. Nänni kovenee heti ja tunnen miten mahlani alkaa virrata alapäässäni. Minä pidättelen hengitystäni, Markku ei puhu mitään, painaa vaan kovaa kaluaan selkääni vasten, irrottaa kätensä rinnaltani ja muita mutkitta työntää sen takapuoleltani pöksyjen sisään, hän siirtyy hieman alemmaksi, minä olen edelleen kyljelläni, jalat koukussa mutta yhdessä. En ehtinyt reagoida kun hänen sormensa tapasi todella märän häpyni ja samalla hän löysi koloni ja työnsi kaksi sormea sisääni. annoin tämän tapahtua, pistin silmäni kiinni ja odotin mitä tapahtuisi.

Kohta Markku irrotti sormensa sisältäni, otti molemmin käsin kiinni pöksyjeni nauhasti ja veti ne alas polvitaipeisiin. kuulin miten hän hengitti nopeasti ja riisui boksereitaan. Markku siirtyi vielä hiemän alemmaksi ja tunsin miten hänen peniksensä kutitteli takapuoltani. pidin jalkani päälekkäin ja painoin reisiäni yhteen mutta polveni olivat koukussa niin olin kyllä hyvin esillä. Markku pyrki sisääni ja hänen terskansa tokki paisuneita häpyhuuliani. yhä voimallisemmin tämä mies työnteli kaluaan häpyäni vasten, sitten hän otti kiinni kädellään pakaran ja hävyn yhtymäkohdasta ja levitti minua auki, nyt tunsin miten paksu terska pääsi huulieni väliin ja löysi tiensä oikeaan kohtaan, niin hän työntyi vaginaani.
Markku liikkui hyvin hitaasti, pienin liikkein sisälläni ja ei hänestä sisälläni ollutkaa oikeastaan kuin terska, mutta tämäkin tuntui, hyvältä. markku liikutteli terskaansa minussa rauhallisesti ja pitkään. Ääntä emme pitäneet juuri lainkaan ja siksi hiukan yllätyin kun katsoin viereiselle vuoteelle, Pekka tuijotti meidän toihuja.
En ehtinyt tehdä mittään, kun samassa Markku vetäytyi minusta, käänsi selälleen kiihko katseessaan ja tokaisi " nyt saat isoa munaa"
Nyhti pöksyni jalasta, levitti haarani auki, laittoi tyynyn pyllyni alle, kumartui päälleni ja käski ohjata kalun sisään. otin kiltisti peniksestä kiinni ja laitoin sen "huulille" markku survaisi sen minuun yhdellä voimakkaalla työnnöllä, se siitä äänettömästä nainnista. en ollut tajunnutkaan miten märkä oikein olin, minusta kuului kyllä sellainen litinä ettei koskaan. kuulin myös voihkivani äänekkäästi, mikä on minulle epätävällistä, mutta nyt ei. Markku työnteli kiitettävää vauhtia ja tunsin orkkuni lähestyvän. siinä munaa saadessani pääni kääntyi ja näin miten Pekka runkkasi jäykkää kaluaan rauhallisesti, meitä katsellen, sitten minulta tuli ja tuli kunnolla, olin horkassa ja huusin , huusin kovaa. Markun tahti parani vielä hiukan ja orkkuni hieman laannuttua, tunsi miten hänen peniksensä rupesi sykkimään ja niin hän laski siemensä minuun syvälle.

Ihme kyllä Kata ei ollut herännyt meidän touhuiluun. markku vetäytyi minusta massahtaen pois ja kierähti vuoteelle. Minä nousin nopeasti ja lähdin wc:een. ennen kuin sain oven kiinni, Pekka tarttui oven reunaan ja työnsi minut sisään, tullen itse perässä. Pekalla oli todella paksu penis ja terska oli valtava, nyt se seisoi suonikkaana ja ylväänä. Pekka pyöräytti minut ympäri, painoi niskasta allaspäin, nojasin käsillä lavuaariin ja olin ylävartalo taittuneena eteenpäin. " Koukista selkää " Kuului takaa. Niin tein ja samalla levitin jalkojani. Pekka ohjasi kalunsa avonaiseen vakooni, otti molemmin käsin kiinni vyötäisiltä ja työntyi minuun. pekka otti minut siinä wc:ssä seisten takaapäin ja se paksu elin tuntui , todella tuntui, se oli naimista jos mikä, en saanut enää orkkua, mutta ihanalta se tuntui silti, Pekka pani kovaa ja kohtaa myös hän pruiskautti spermansa minuun.

Kyllä kotimatkalla hävetti, oli morkkis, olin antanut kahden vieraan miehen laskea siitiönsä minun sisääni......mitä jos......

19

29404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies

      Helvetti mikä Huora!!!!Toivottavasti toi ei ollut tosi juttu!!Jos oli,vedä itses jojoksi!!!!

      • elämää nähnyt

        ... ihan tiedoksi vaan sulle, että tää on palsta, jolla julkaistaan novelleja aiheesta uskottomuus. Jos sulla ei pää kestä näiden juttujen lukemista, niin älä tule tänne inisemään, vaan lue vaikka Virallista Lehteä.


    • jee

      vielä paljaalla, eikö nämä huorat ymmärrä käyttää kortsuja kun antavat pellen ja svanten räplätä rasiaa...on siinä ollu heepoilla naurussa pitelemistä kuinka helpolla saivat...

      • jane

        kyllä me kaverin kans aateltiin, että kyllä miehet on helposti vietävissä!!!!!


      • nude.espoo

        Eiköhän se ole miehen vastuulla enemmänkin laittaa se kortsu mulukun ympärille


    • mies

      Ihanaa lukea miten nainen saa kunnolla vierasta! Mieluusti soisin vaimolleni yhtä mukavan risteilyn... ;-)

      • Hagga

        Vaimollesi!!! Oletko täys toope???


      • mies
        Hagga kirjoitti:

        Vaimollesi!!! Oletko täys toope???

        ...itsekkyyteni. Toivon tietysti että myös sinun vaimollasi olisi yhtä hauskaa risteilyillään! :-)


    • Mää

      ... tästä myös :)

    • uskottava

      Ei uskottava. Et muka antanut yöllä sille tyypille vaikka olit hieman kännissä ja kiimainen. Aamulla olit selvä ja annoit jopa naapurin katsellessa ja jopa sillekin! Ei kuulosta uskottavalta.

      • jane

        annatko sinä! aina kun olet kännissä/hiprakassa


    • David

      ihana lutka olet

      • jane

        miksi nainen on aina lutka kun antaa ja mies on kova pano-/naistenmies ja sankari?
        kysyn vaan?????laivalla on myös paljon ukkomiehiä!


      • mies
        jane kirjoitti:

        miksi nainen on aina lutka kun antaa ja mies on kova pano-/naistenmies ja sankari?
        kysyn vaan?????laivalla on myös paljon ukkomiehiä!

        Onhan tästäkin tainnut joku jo muutaman kerran kirjoitella. Mies joka pettää vaimoaan tekee myös huorin eli huoraa eli on huora.
        Miksi mies on tosimies, jos hän panee joka ilta eri naista? Jos mies saa, ei maksullista seksiä, milloin haluaa, niin hän on todella komea, rikas, huippu-urheilija, suosittu muusikko tai muusta syystä hyvin haluttava. Jos nainen harrastaa seksiä joka ilta uuden miehen kanssa, niin hänestä ei voi sanoa muuta kuin, että hän harrastaa seksiä joka ilta uuden miehen kanssa.
        Miksi uskotonta naista pidetään monesti enemmän huorana, kuin uskotonta miestä? Tämä on vain oma mielipiteeni: Jos mies käy vieraissa niin nainen ei joudu tietämättään elättämään toisen naisen lasta. Jos nainen käy vieraissa, niin mies saattaa joutua elättämään tietämättään toisen miehen lapsen. Nykyään kaikki on toisin tai ainakin pitäisi olla. En tiedä valtion tarjoaman isyystestin varmuutta, mutta yksityisellä tehty on mainostajan lupauksen mukaan vähintään 99.9%. Suomessa yksikään mies ei joudu elättämään toisen miehen lasta tietämättään ja mielestäni isien pitäisi käydä testeissä. Toisalta jos miehen uskottomuuden seurauksena syntyy lapsi, niin lapsen äidin on mahdollista vaatia isältä elatusapua, joka on pois miehen avioliitto perheeltä. Tällöinhän, jos perhe pysyy edelleen kasassa, niin aviovaimo joutuu jakamaan oman perheen tulot miehen syrjähypyssä aikaan saaman lapsen kanssa. Mitä minä yritän sanoa on, että nykyään uskoton mies on yhtä huora kuin uskoton nainen.


    • tarzan

      Ajattelin vain kun vihjaisit tuossa lopussa... Luulenpa kuitenkin että et.

    • tuominte

      helvetin seksikäs juttu, mutta pekalle ei olis ehkä kannattanut antaa. Olisit hakenut mut!!!!

    • miks pekalle?

      mun mielestä pekan ei ois kuulunu saada missään nimessä.

    • ja laivalle pitää

      päästä tuulettumaan ? Olipas tosi uskottavaa taas !

    • hengessä mukana

      Markun olisi pitänyt panna myös Kataa, niin reissu olisi ollut täydellinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe