Palveluiden päivitys jatkuu

Suomi24toimitus

Suomi24 Postia päivitetään edelleen, jonka takia palvelussa voi olla lyhyitä katkoksia. Pyrimme saamaan päivitykset loppuun mahdollisimman pian.

Pahoittelemme katkoksista aiheutuvaa haittaa.

Terveisin
Suomi24

54

2060

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TMT

      Voi olla katkoksia, siis on katkoksia. Miksi tuotakaan ei voinut kertoa suoraan vaan piti laittaa että saattaa olla!!
      Ja minkähän aikaa, tunti, päivä, viikko......

    • huoooohhhhhh.....

      Hei ylläpito

      Voisitteko seuraavan kerran laittaa päivityksistä tiedon parempaan paikkaan josta sen näkee hyvin? Ei tarvitsisi miljoonaa kertaa kokeilla että miksi ei pääse postiin ja sitten vasta huomata että päivitetään...

      Kiitos...

      • jeejoo.

        Nimenomaan! Just hakkasin varmaan 10min postia että whatafak miks ei pääse ineen ja sit huomasin pikkuriikkisen ilmotuksen. Tosi loistavaa.


      • asasddasasadsa

        dad


    • gvdv

      tämä on tossi hulua pitä väihdä kokonan suomi24.fi aina joku ongelma tule just mulla on tärkeä asia ja en paseen katoman oma e-mailia ja lopuksi löysyn niin pienenna ilmoitus että posti on katkossa. tosi buuuuuuuuuu

    • nohöhhöhhöh

      Toivottavasti ei vaan kestä taas viikkoa niin ku viime kerralla... Pitäis oikeasti päästä lukemaan postinsa...

    • kyllästybyt

      Hommasin uuden osoitteen gmailista...alko nyppiin nää jatkuvat "katkokset"

    • toinen ylläpitäjä

      Miksi laitatte ajan, kun teillä ei ole yksikään päivitys aikataulu pitänyt paikkaansa. Luusisi että kannattaa laittaa muutama tunti lisää että ehditte korjata mahdolliset ongelmat.

    • Raivostuttavaa! Helvetin suuria mainoksia,kuka mainostaa mitä milloinkin,mutta asiateksti on niin pienellä ettei näe edes suurennuslasilla.Suomi24 muuttui uudistuksesna myötä mainostajien postiksi joten aion nopeasti vaihtaa sähköpostini muualle!!!!

    • MIksi ihmeessä Suomi24 lupaa, että päivitys kestää klo 8:aan, jos se ei pidä paikkaansa??? MIksette saman tien sanoneet, että sähköpostiin ei pääse enää koko päivänä, sillä niinhän se menee!!! Ellei peräti koko viikonloppu. ei anna kovin luotettavaa kuvaa. Minua ei se paljon haittaa, mutta esim Huuto.nettiin on olmoitettava ettei kukaan laitamulle Suomi24:ään postia ainakaan tällä viikolla!!! Saakohan tähän vastausta?
      Minulla olisi ainakin työt yrittäjänä heti loppu, jos ilmoittaisin, että teen työn silloin ja silloin, mutta en tekisikään!!! Suomalaiset on kuin lampaita, ne antaa kaiken anteeksi, sitä en käsitä miksei olla vaativaisempia!! ?? Kun kuitenkin ollaan maksumiehiä, ei tämä mitään ilmaista meille ole, vaikka muka on "ilmainen posti" !!! Ja, minä mieluummin vaikka maksaisin kuukausimaksun, jos tietäisin, että operaattoriin voi luottaa. Vaikka puhelinoperaattoreihin ei voi luottaa, vaikka maksasisikin!! Että tulihan sekin vielä mainittua, kun keljuttaa!!

      • BaRON bLOOD

        Eli taasko se asiakkaiden kiusaaminen "päivittelyjen" nimissä alkaa, kuinka kauan NYT aiotaan estää postinkäyttöä?
        Jos nämä "päivittelyt" iovat niin maan tärkeitä, hoidettakoot ne vaikka yöaikaan.
        Sitäpaitsi:mitä vikaa suomipostissa on nyt mukamas ollut että pitää estää sen käyttöä, viime viikothan on pelittänyt ihan hyvin...tähän saakka.


    • Militantti Antti

      P....stä tuollaiset lupaukset, että kahdeksaan mennessä olis kunnossa!!! MItä hittoa lupaatte mitään, jos ette pysty pitämään lupauksianne? Eikä se anteeksipyynnöillä korjaannu, että "voi voi"... kait siellä nauratte persettänne repien, kun näitä kiukkuisia vastauksia luette. Ainakin asiakkaita menetätte!
      "Saattaa olla katkoksia"... Sanokaa reilusti että ON - ja kauan!!! Koko viikonlopun!!! Vähintään, taikka lisätkää vielä varmuudeksi ensi viikko päälle!!!

    • KYSYN VAAN

      Miks näin usein päivitetään....

      • Käytttäjä

        Mun tulee mieleeni, että termi 'päivittää' on harhaanjohtava!

        S24 voisi ilmoittaa, että sähköpostia KORJATAAN ja PARANNELLAAN - toivomustemme mukaiseksi, sen jälkeen kun uudistus pari kk sitten oli. ? ? !


    • Mintsku

      Aika kummallista tämä suomi24:n sähköpostin päivitys. Päiväkausiin ei sähköpostiin päässyt ollenkaan, nyt kun pääsee, homma on niin hidasta, että ehtii keittää kahvit ja ottaa torkut. Jos yrität tarkastella lähetetyt-kansiota, niin otsikko kyllä pompsahtaa esiin, mutta vain saapuneet viestit ovat edelleen näkyvissä. Eilen yritin laittaa sähköpostia erään yhdistyksen 56 jäsenelle. Posti ilmoitti iloisesti, että viestin voi lähettää korkeintaan 50 henkilölle. Raivostuttavaa!!! Ennen tätä uudistusta tällainenkin on onnistunut. Gmail alkaa minustakin tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta. Kun on mukana kahdenkin aktiivisen yhdistyksen toiminnassa, pitäisi postiin päästä helposti.

    • Erittäin kyllästynyt

      No niin. Nyt alkaa minullekin jo riittämään tämä pelleily. Osaako kukaan neuvoa, kun perustaa vaikkapa gmailiin uuden sähköpostin, niin voiko nämä tänne suomi24 sähköpostiin lähetetyt viestit jotenkin ohjata sinne uuteen postiin?

    • KIITOS-----

      Tavallisen avutonta toimintaa.... Suomi24:n sp on kaikkein paskin palvelu minkä tiedän.
      Korpeaa pahasti, kun pitäisi pystyä hoitamaan asioita ja tällaista häiriötä tulee.

      • einäineinäin

        ONKO SE NYT IHAN PAKKO AJOITTAA NÄMÄ HELVETIN PÄIVITYKSET AINA TYÖAIKAAN?????? TODELLISIA UUNOJA SIELLÄ TUNTUU OLEVAN HOMMISSA KUN EI TAJUTA, ETTÄ AINOA AIKA JOLLOIN NÄMÄ VOI HOITAA POIS ALTA ON YÖ! ALUNPERINKIN TYPERÄÄ ALKAA MUUTTAAN TOIMIVAA SYSTEEMIÄ!

        HV!


    • gylgiytoutduf

      saataisiinkohan vihdoin päivityksen aikana kaikki kadonneet sähköpostit takas. helvetti kun ei vastata palautelomakkeisiin, saati sitten yritetä korjata tilannetta. hienoa asiakaspalvelua perkeleen palikat!!!

    • kiukustunut

      Aiheuttaahan tämä samaa kuin viime kerralla, eli en ikinä vastaanota katkosten aikana lähetettyjä viestejä?! Vaikka silloinkin toki luvattiin että kaikki viestit tulevat perille, vaan todisitetusti oli jääneet saapumatta.

      Jonkinnäköistä rotia pitäisi näissä päivityksissäkin olla. Tai hommaa kunnon tekijät, jotka saa kerralla hyvää aikaseks, eikä mitään pikku nörttei jotka ei osaa näköjään tehdä kunnolla.

    • sk

      Viime kerralla päivityksen aikana saapuneet viestit ei koskaan tulleet minulle perille. Käykö nyt samoin?

    • äh

      hommasin jo gmailista uuden postin, en tykännyt tästä uudistuksen ulkoasusta ollenkaan ja käyttönikin vaikeutui, otsikkorivikin puolittui jne... siirrän postini siis sinne kun tää suomi24 postiin joskus pääsee

    • Käyttövarmuutta

      Hieno homma että uudistitte sähköpostinne. Se vanha versio meinasi ruveta jo toimimaan. Tähän sentään on jo totuttu: sähköpostia päivitetään eikä mitään tietoa milloin sitä voi taas käyttää.

    • gmailiin siirry!

      Jos palvelussa on 30000 käyttäjää, miksi jokaisen postiaan lukemaan yrittävän täytyy kokeilla 2-3- kertaa pääseekö postiin lukemaan viestejä vai ei. Ihmettelen suuresti.

      Aivan ala-arvoista tiedotusta, kun ei voi selkeästi ilmoittaa etusivulla SEKÄ postin kirjautumissivulla, että nyt on katkos, ei toimi. Ja sitten kun toimii, kertoisitte taas sen tiedon.

      Tämä postin uudistus helmi-maaliskuussa on toteutettu niin surkeasti meitä käyttäjiä ajatellen, että nyt on syytä vakavasti harkita siirtyä gmail:iin, josko siellä olisi ammattitaitoista porukkaa hallitsemassa muutoksia.
      Minäkin olen jo vuosia käyttänyt suomi24:sta, ja tämä uusittu posti kyllä vaikuttais aika hyvältä - JOS se toimisi luotettavasti.

    • v....aa

      koskahan nämä toimisi kunnolla on tarpeeksi haitannut työskentelyä ja yhteydenottoja...pitänee tosiaan vaihtaa osoite toiseen.

      • joooooo123

        KOSKAAN! Pitää oikeasti vaihtaa sähköpostia, tämä hitaus/katkokset alkaa nyppiä mielenterveyttä.


      • Kettuuntunut
        joooooo123 kirjoitti:

        KOSKAAN! Pitää oikeasti vaihtaa sähköpostia, tämä hitaus/katkokset alkaa nyppiä mielenterveyttä.

        Nyt riitti ainaskin meikäläiselle nää päivitys systeemit!Ne sattuu just aina silloin kun oikeasti tarvitsisi käyttää postia,löytää jotain aiempia saapuneita lähetettyjä viestejä...pahalta näytti että oli just noita töihin liittyviä lähetettyjä kadonnut.VITTU!
        Kunhan toi posti rupee toimii,niin siirrän kaikki jäljellä olevat säästämisen arvoiset viestit toiseen osoitteeseen ja pesen käteni koko suomi24:n mainos sivustosta...ei meinaa toimi koko hommassa kuin mainokset joita pyörii koko ajan ja varsin ottaa pataan jatkuvasti tuijotella varmaan historia surkeinta ja ei minkään näköistä idiootti missiä jossain v...tun lehti mainoksessa.
        Vaihtakaa muutkin postinne muualle,boikottiin koko paska!


    • robojylppy

      Onpas surkea uudistus!
      Ei toimi,päivitellään vaan...

      LOPETTAKAA SE KIKKAILU JA PALATKAA VANHAAN!!!!!

    • pottuuntunut!

      Oliskohan paikkaa mistä voi hakea korvauksia.. tässä jää monet asiat hoitamatta. Ensinnäkin tämän "luotettavan sähköpostin" takia asunnon.. kun lisätarjousta odoteltiin..vastaukset on varmaan tullut perille, muttakun niitä EI VITTU pääse lukemaan jälleen alkaneiden päivitysten osalta.. että KIITTI PERHANAN paljon.. Suomi24 sucks..

    • Käytttäjä

      Hei, kaikki käyttäjät ja ylläpitokin, jos lukee.
      Nyt kännyt ristiin ja TOIVOTAAN, että viime kuukausien aikaiset toivomuksemme SÄHKÖPOSTIN osalta otettaisiin huomioon. ! Jospa saataisiinkin toivomiamme ominausuuksia mailipuolelle.

      Mä en ainakaan heti halua hermostua, sillä jospa, kun boxi tulee taas toimivaksi, se onkin SIEDETTÄVÄMPI kuin tässä välillä 'uudistuksen' jälkeen.

      Siis ymmärrystäkin kehiin, jospa Ylläpito NYT korjailee ja muuttelee niitä meidän aiemmin toivomiamme asioita. Katsellaan nyt ja koetetaan pysyä hengissä - ilman boxin käyttöä!

    • Jos ei muuta, niin arvio siitä milloin sähköposti on käytettävissä olisi aika kohtuullista? Eikö?

    • eikun amatöörejä

      Pienenä vinkkinä Suomi24:sen amatööreille, että ekaksi voisi testata muutokset jollain muulla leikkikentällä kuin tuotannossa olevalla järjestelmällä.

    • eki1234567

      Ottaa päähän kun on ilmoittanut kaikkiin yhteystietoihin suomi24 sähköpostiyhteyden. Eihän tämä posti
      toimi. Pelkkiä mainoksia. Pakko vaihtaa uusi e-maili ja taas ilmoittaa uusi yhteystieto luottokortteihin., lentoyhtiöihin, tutuille ja jne. E-maili on välttämättömyys nykyaikana. Tämmösellä takkuavalla ja mainoksia
      täynnä olevalla yhteydellä ei ole mitään virkaa. Maksan mielelläni toimivasta e-mailista enkä halua
      mainoksia yhteyteeni.
      Terveisin eki Tampereelta

    • m

      Nyt alkaa todellakin tulla mitta täyteen! Vuosia olen suomi24 käyttänyt katkoksista ja ongelmista huolimatta, sillä olen sähköpostiosoitteeni niin moneen paikkaan tänä aikana antanut, että vaihdos ei ole tuntunut vaivan arvoiselta. Voin vakuuttaa, että tilanne on muuttunut! Tämä oli viimeinen kerta kun käytän aikaani kikkailemalla suomi24 kanssa! Nytkin tunnin (!!!) yritin kirjoittaa lyhyttä viestiä (noin 4 riviä) asiakkaalle, kunnes lopulta jatkuvan lataamisen ja yhtäkkisten uloskirjautumisten johdosta aloin etsiä EDES JOTAIN ilmoitusta lataamisen syystä. Tämä osoittautui helvetin vaikeaksi 21” näytöstä huolimatta!! Myöskään palaute-osiota ei löytynyt mistään, (ja tällä tarkoita sitä, että sitä EI PITÄISI joutua etsimään) mikä sekin on itsessään aivan uskomatonta!!

      Uskomatonta palvelua, jos sitä siksi voi enää edes kustua!

    • stoi

      Koittakaa nyt v...ttu saada toi sähköposti toimimaan, ihmisillä on siellä tärkeitä asioita jotka pitää saada hoidettua!!!!!!!

      • Kyllä tämä suomi24 on niin mahtava, taas päivitellään ja keskellä päivää tietenkin. Sähköpostissa VOI olla ongelmia, lol. En ymmärrä mix näitä päivityksiä ei tehdä yöaikaan vaan keskellä päivää, ja ilmoitellaan että voi olla ongelmia kun niitä on satavarmasti on...


    • sähköposti ei toimi
      helvetin suuret mainokset näkyy mutta ei posteja

      • Ei vittu tätä paskaa taas, piti hakea sähköpostista tietoja työnpuolesta, eipä vaan pääse, kiva soitella taas asiakkaalle etten saa postia auki. Toivottavasti noi turpauunot lukis näitä kommentteja, ja oppisivat jotain. Otin myös gmail osotteen ja siirrän postini sinne, saa mun puolesta olla tämä paska tässä.


      • törkeeetä

        Mainoksista se, että ymmärrn niiden tarkoituksen ja sen, että S24 elää niillä, MUTTA
        tuo alareunaan tuleva sininen rantu tele.fi:n mainos on AIVAN LIIAN HÄIRITSEVÄ.
        Mainos tulee tekstin päälle, pienentää kirjoitustilaa. Minä eilen tein pahan virheenkin mailatessani, ihan tuon SOTKEVAN heiluvan sinisen raidan takia !!! Se on liiallinen ! Se on LUVATTOMAN korkealla alareunasta. Karmee HAITTA !


    • Lehtolainen

      Ei siitä ole kauan aikaa kun päivititte suomi24.
      Ette kai vaa ole menossa lakkoon?

    • hurjistunut...

      Mistä taas johtuu kaikki hidastukset ja keskeytykset sähköposteissa, kun entisiákään ei ole vielá korjattu, eiká kyselyihin kuulu vastauksia. Voiko enää olla alá-arvoisempaa toimintaa kuin on suomi24 toiminta??????

    • Käpy palaa

      Nyt on kyllä pakko todeta että mittari alkaa olla täynnä tätä Suomi24:sen sähläämistä. Ensin te uudistatte koko sähköpostin ja vieläpä huonompaan suuntaan, sähköposti ei ole yhtä kätevä, ei pysty samaan aikaan kuin kirjoittaa pitämään auki viestiä johon vastaa ja muutenkin uusi sähköposti takkuaa. Sitten te päätätte pistää päivitykset käyntiin (toivottavasti sillä ajatuksella että uusi sähköposti saataisiin kuntoon) niin te teette sen ajankohtana jolloin suurin osa ihmisistä on hereillä ja tarvitsee sähköpostiaan!! Äly hoi!

      Eikö ihan oikeasti näitä uusia versioita voi testata kunnolla ennenkuin ne otetaan käyttöön? Ja eikö päivityksiä voi hoitaa yöaikaan?

      Ja JOS niitä hemmetin päivityksiä on pakko jatkuvasti tehdä, niin olisi aivan MAHTAVAA jos ne ilmoitukset tulevista tai meneillään olevista päivityksistä olisi selkeästi näkyvillä, eikä hiirenkikkareen kokoisina pikkiriikkisenä ilmoituksina etusivun mainosten keskellä! En todellakaan ollut huomannut koko ilmoitusta ja aamulla soittelin asiakaspalveluun tiedustellakseni miksi ihmeessä sähköpostiin ei pääse.Tekniikka vaan päivittelee kuulemma ja etusivulla ilmoitus. Ilmoitin että näistä päivityksistä olisi kyllä hyvä ilmoittaa SELKEÄSTI etukäteen, niin ihmiset tietäisi varautua. Ei se voi olla liikaa pyydetty???

      Toivon todella että saatte nyt kertaheitolla sähköpostin toimimaan, muuten lähtee s.postitili vaihtoon! Sähköpostia tarvitsen joka ikinen päivä, enkä voi odotella tuntikaupalla kun tekniikka päivittelee.

    • VASTAUSTA ODOTTAVA

      EN OLE SAANUT VASTAUSTANNE KYSELYYNI, JOTEN VOISITTEKO KERTOA, MISTÄ JOHTUU, ETTÄ VIESTI MENEE SEKÁ LÄHTETETTYIHIN ETTÄ LUONNOKSIIN. ONKO VIESTI LÄHTENYT VAI EI??????? MISTÄ VOIN SEN TIETÄÁ?????

    • ...

      Nyt alkaa jumalauta mennä hermot tähän pelleilyyn! Kohta lähtee täälläkin sähköpostiosoite vaihtoon. Ei sitä sähköpostilaatikkoa turhaan pidetä, sinne saattaa joskus tulla ihan tärkeitäkin viestejä, jotka olisi pakko päästä lukemaan! Tätä perkeleen päivittelyä on nyt jatkunut jo ihan liian kauan, paskanmaku jää jälleen suuhun Suomi24:n toiminnasta.

    • P...kele

      Mikä hiton katkoksia, en ole päässyt lukemaan postejani uudistusten jälkeen. Todella raivostuttavaa, ei kyllä herätä luottamusta...

    • tjtrjtyjrtyj

      pitääkö sitä vittu kokoajan päivittää

      • tottakai pitää päivittää muutenhan joku vois vahingossa päästä lukeen postinsa


      • Adjö!
        Peejuu kirjoitti:

        tottakai pitää päivittää muutenhan joku vois vahingossa päästä lukeen postinsa

        On tämä kyllä tosiaan ihme touhua, järki hoi!!!!! Jos kerran päivitetään, niin miksi hemmetissä keskellä päivää???? Mitenkähän kauan mahtaa tällä kertaa toimintakatko kestää, kun olisi sähköpostilla hoidettavia akuutteja asioita meneillään. Ja kun ei saa asioitaan hoidettua, niin arvatkaapa kuka saa haukut? Ei ainakaan Suomi24: n porukka, jotka eivät saa sähköpostia näköjään koskaan toimivaksi... Enpä ihmettelisi, jos tämänkin "loistosuorituksen" myötä katoaisi taas muutama tuhat ei niin tyytyväistä sähköpostiasiakasta. Omasta puolestani toivottelen Suomi24: lle hyvää jatkoa päivityksienne parissa, muistakaahan aina väliin taas "päivittää" postilaatikkoa, itse en aio enää noista älynväläyksistä kärsiä...


    • Sähköpostihan toimii nyt ihan kunnolla. Kun ei vaa lisää uudistuksia. Ihan turhaan!!

      • Turhautunutko..?

        Ei ole totta, sähköpostihan toimii!!!! Kuinkahan kauan tätäkin lystiä kestää, pitäisiköhän kohta taas vähän päivitellä..?


    • Käytttäjä

      Kävin postillani, toimi nyt ok. KIITOS.
      Sain saapuneen auki myös.

      Mutta, mitä on päivitetty, muutettu. Ei mitään. En tykkää uudesta postista.

    • Käytttäjä

      Kävin taas S24-postillani. Nyt toimi taas, kiitos. Parannuksen yhden havaitsin: Saapunut viesti näkyy nyt paremmin, siis hahmottuu. Uusissa saapuneissa hiukan vihreää taustaväriä (saisi olla tummempi) sekä lihavoitu otsikko (muistaakseni). Hiukan nopeampi hahmottaa uudet viestit, paitsi vielä haluan kirjekuoreen värin, keltaisen. Sitten värittömäksi kirjekuori, kun avattu. - Jatkakaamme harjoituksia!

      • käytttäjä

        Piti sanoa. Käytyäni boxissa, kokeilin, tyhjeneekö roskat kun kirjautuu ulos. EI !

        Roskakorin tyhjentyminen ei ole vieläkään korjaantunut, jotta uloskirjautuessa tyhjenisi.

        Jatkakaamme harjoituksia.


    • ei toimi ei toimi

      sähköpostini liitteet ei toimi menee harmaaksi kun avaan osoiteluettelon,eikä pysty liittämään nimeä vaaditulle paikalle..kohta kaksi viikkoa vika ollut jo ..tehkää jotain..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      318
      3236
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2647
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      140
      2459
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1975
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1967
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1632
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      19
      1471
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1376
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1238
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      235
      1176
    Aihe