Äiti ja isä lellivät pikkusiskoa

Kyllästynyt13

Olen siis 13-vuotias poika, ja pikkusiskoni 8-vuotias. Olen huomannut, että pikkusiskolla on paljon "parempi" asema perheessä kuin minulla:

- Pikkusisko kuskataan autolla joka paikkaan, kun minua ei ole ikinä viety autolla eikä edes annettu bussirahaa, olen aina joutunut kävelemään joka paikkaan. Koulussa olen ollut myös kipeänä, poissa olot voidaan laskea sormin. Pikkusisko jää kotiin aina kahdeksi päiväksi heti kun sanoo olevansa kipeä. Minun pitää sitten koulun jälkeen hyysätä kaikin mahdollisin tavoin ja esim. ostaa omilla rahoilla pikkusiskolle limua.
- Olen alkanut saamaan viikkorahaa vasta tämän vuoden alussa 5 € viikossa, pikkusiskolla 10 € 5-vuotiaasta lähtien. Olen kysellyt, miksi sisko saa enemmän kuin minä. Vastaus tuli huutaen: "Etkö muka ole tyytyväinen viikkorahaan? Pikkusisko on paljon parempi koulussa kuin sinä ja paljon reippaampi muutenkin!" Minä saan aina kokeista 9-10 ja todistuksissa sama juttu. Pikkusiskolla paras numero on ollut 9 ½, jonka ansiosta tuli 20 € puhtaana käteen. Minä en ole koskaan saanut rahaa kokeista tai todistuksista.
- Minua kuritetaan ruumiillisesti aina ilman syytä, pikkusisko ei ole ikinä saanut minkäänlaista kuritusta vaikka esim. varasti minulta rahaa, kun otin rahan takaisin pikkusisko löi ja huusi isää apuun. Isä sanoi, että anna pikkusiskon pitää seteli, hän on ansainnut sen, toisin kuin sinä
- Olen joutunut tekemään kotitöitä 4-vuotiaasta tukistuksen uhalla, kun taas pikkusisko sillä välin pelailee omalla tietokoneellaan, minullahan ei tietokonetta ole, tämänkin kirjoitan kirjaston koneelta.
- Aina kun menen ulos, minut soitetaan noin tunnin välein kotiin vihaisena, ja annetaan aina 5 minuuttia aikaa tulla kotiin. Pikkusisko oli kerran kavereillaan sisällä noin 7 tuntia, kunnes soitettiin ja pyydettiin tulemaan kotiin syömään, jos haluaa. Pikkusisko on ollut yökylässä jo 5 kertaa, kun minä en ole ikinä saanut olla kavereilla yötä.
- Ruokahetket ovat täynnä nöyryytystä, myös pikkusisko nöyryyttää ja valittaa minusta koko ajan, isä äiti päivittelivät kuinka laiska ja saamaton olen. Tänään minulle valitettiin, että minulla ei ole kavereita, ja että en ole ulkona tarpeeksi. Pikkusisko ei tiedä minun asioistani mitään, mutta nöyryytti minua silti. Minulla kyllä on kavereita, mutta vanhemmat soittavat aina tunnin välein enkä siksi kehtaa mennä hakemaan kaikkia, koska moni saa olla ulkona sen 3-6 tuntia. Pikkusiskolla on paljon kavereita, ja auto toimii aina, kun jonnekin pitää mennä.
- Pikkusiskon pop-musiikki soi aina täysillä tietokoneelta, kun minä en saa kuunnella omaa musiikkiani stereoilta. On kuulemma niin kauheaa musiikkia.
- Vanhemmat eivät koskaan tiedä mitään kavereitteni vanhemmista, kun taas pikkusiskon kavereitten vanhempien kanssa juttelevat puhelimessa ja ovat Facebook-kavereita. Haukkuvat parasta kaveriani ja hänen vanhempiaan laiskoiksi paskoiksi, vaikka eivät tiedä näistä mitään. Itse asiassa kaverini vanhemmat tekevät paljon pidempää työpäivää ja saavat ilmeisesti myös parempaa palkkaa kuin omat vanhempani.

Olen kyllä ihan tyytyväinen viikkorahaani ja moniin muihinkin juttuihin perheessämme, mutta miksi minut soitetaan kotiin tunnin välein ja pikkusisko on aina minua tärkeämpi? Olen yrittänyt puhua asiasta mutta valittavat vaan siitä, kuinka he omassa nuoruudessaan tekivät sitä ja tätä ja kuinka Haitin lapset näkevät nälkää.

34

4021

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näillä mennään..

      Kuulostaa melkoisen kohtuuttomalta. Itselläni on saman tapaisia kokemuksia mutta olen itse pikkusisko ja isosiskoni oli aina se ihana, kiltti, lohdutettu, rohkaistu... Minulle vain valitettiin eikä kummemmin kommentoitu saavutuksista.

      Kokemukseni eivät ole kuitenkaan ihan noin "pahoja" kuin omasi. Jossain kohtaa aloin itse huomata paremmin tämän epätasa-arvon enkä enää tyytynyt osaani...

      En tunne vanhempiasi, joten nämä eivät välttämättä auta, koska en tiedä mitä näistä seuraisi. Mutta tässä nyt jotain esimerkkejä, mitä minä sinun tilanteessasi tekisin:

      Pitäisin ensinnäkin pitkän saarnan tästä epätasa-arvosta mikä vallitsee perheessäsi. Kertoisin tunteistani siitä mikä tilanteessa on väärin ja miten sitä pitäisi korjata. Tekisin kysymyksiä mitkä pakottaisivat vanhempasi oikeasti miettimään. Mitä jos he itse olisivat sinun asemassasi? Ja korosta sitä ettei nyt oteta mitään Haitin lapsia tai heidän omaa nuoruuttaan pinnalle, vaan puhutaan TÄSTÄ hetkestä TÄÄLLÄ.

      Jos olisin sinä, en vastaisi vanhempien puheluihin, kun he soittavat tunnin välein sinut kotiin. Aina voi sanoa, että oli kaverin kanssa niin hauskaa ettet kuullut soittoa. Tai että se jäi kaverin huoneeseen, tai että se jäi vahingossa äänetömälle tai jätä se tahalleen kotiin ja sano etten muistanut sitä ottaa mukaasi. Tai laita se pois päältä ja sano että akku loppui. Mutta on hiukan epäilyttävää jos joka kerta tekee niin, joten vastaa välillä.

      Aina ei myöskään kannata totella! Se on oikeasti fakta. Kun vanhemasi soittavat, vastaa ja sano ettet tule vielä. vaikka sieltä tulisi millainen valitus, niin pistä vaikka luuri korvaan. Voit myös perustella, että pikkusiskosi saa olla miten lystää, mutta sinä et ja se on väärin. Että jos hänkin kerran saa olla kauan kavereilla, myös sinun pitää saada. Se on tasa-arvoista.

      Jos vanhempasi ottavat puheeksi taas sen, ettet ansaitse sitä ja tätä, niin pistä takaisin. Kerro mitä he eivät muka ansaitse.

      Voisit myös verrata itseäsi muihin nuoriin. 9 keskiarvo on todella hyvä. Onko kaikilla kavereillasi yhtä hyvä kesikarvo? Ja jos ei, siitä huolimatta he saavat olla ystäviensä kanssa mitän tykkäävät, eivätkö he ansaitse sitä? se on hyvä kysymys.

      Oikeasti keksisin tähän vaikka sata keinoa.
      Mutta kannattaa kokeilla rajojaan.. ja sen jälkeen uhmata rajojaan ja sitten voi vielä mennä vähän niiden yli. Niin että tulee asia selväksi.

      Kannattaa valittaa! Valita vanhempiesi huonoista ja ärsyttävistä tavoista, valita heidän saamattomuudestaan, siitä kuinka he ovat surkeita jossain ja mitä nyt keksit. Kaiva esiin kaikki heidän huonot puolensa. Se jälkeen eivät hekään itseään ihan täydellisiksi tunne.

      Lyhyesti sanottuna: Kohtele heitä, niin kuin he kohtelevat sinua!

      En tiedä onko noista mitään apua, mutta puoliaan kuuluu pitää, muuten ei elämässä pärjää. Tossun alle sitä myöhemässä vaiheessa elämäänsä vaan jää.

      • Trollersson

        Ja taas tuli yleisin aloittelijatrollin virhe. Muistakaa:

        1. Ei liiaan pitkiä viestejä.
        2. Ei yleisimpiä stereotypioita erilaisista epäoikeudenmukaisuuksista. Se herättää heti epäilyksen, kannattaa keksiä troliin harvinaisempia esimerkkejä.
        3 Ei liian vahvoja esimerkkejä tapauksista, hyvin kiinteässä yhteydessä kohtaan 2, kannattaa lieventää tapahtumien luonnetta.

        Onnea ja menestystä seuraaviin provoihin! Trollailemisiin!


      • jokurandomi
        Trollersson kirjoitti:

        Ja taas tuli yleisin aloittelijatrollin virhe. Muistakaa:

        1. Ei liiaan pitkiä viestejä.
        2. Ei yleisimpiä stereotypioita erilaisista epäoikeudenmukaisuuksista. Se herättää heti epäilyksen, kannattaa keksiä troliin harvinaisempia esimerkkejä.
        3 Ei liian vahvoja esimerkkejä tapauksista, hyvin kiinteässä yhteydessä kohtaan 2, kannattaa lieventää tapahtumien luonnetta.

        Onnea ja menestystä seuraaviin provoihin! Trollailemisiin!

        tietää että tää on provo?
        Ihan hyvin tää voi olla totta, omallakin kohdalla on joskaan ei noin jyrkästi

        Että arvon trollerson voi pitää turpansa kiinni


      • öööhhh...

        vittu mä sanon tän vaan kerran saatan ehkä olla ihan helvetin laiska mut vittu kuka jaksaa lukee noin pitkää tekstiä vaikka luenkin joka päivä paljon kirjoja


    • siskoansa vihaava

      Minulla menee sitten taas niin, että äitini pitää enemmän minun vanhemmasta pikkusiskostani ja isäni sittentaas minusta... johtuu kai siitä että olen ainoa meidän perheessä joka isän lisäksi kalastaa...
      Mutta äitihän se perheessä päättää..... Nyt olen 8 luokalla ja 6 luokalla halusin mennä kaverini ja hänen vanhempiensa kanssa laivalle ja sinne en sitten tietenkään päässyt joka oli suuri pettymys..
      Nyt sitten siskoni on 6 luokalla ja juuri hiihtolomalla häm meni 4 kaverinsa kanssa laivalle ISO-SISKONI KANSSA joka on nyt siis 18 eli saa ostaa hytit näille ja äitillehän se tietysti sopi....
      Nyt sitten kun jankutan et ''miks vitussä mää en päässy laivalle noin nuorena?'' niin vastaus syytä isko-siskoasi ettei hän ollut sielä villoin 18 ja sitä etteei muka älytty tehdä silloin niin... -_-
      Minä olisin mennyt kahden aikuisen ihmisen kanssa laivalle mutta en päässy ja siskoni pääsi yhden teini siskonsa kanssa joka hengaili varmaan kaiken ajan sen poika ystävänsä kanssa.....
      Sekä minun siskoni viedään aina autolla Esim. leffaan tai shoppailemaan. Minun pitää aina kysyä kaverin kyytiä tai itese mennä bussilla...


      ISÄ
      Ilman isää olisin varmaan kuollut,, hän kuskaa minut aina tepsin peliin tai jonnekkin minne pyydän.... jos äitiltä kysyn niin hän yrittää vältellä vientiä kaikin tavoin.... noku veljelläs on harkat... tai sul ei oo kyytii kotii tai jotai tollast..... ilman isää mä en ikinä olis harrastanu nyrkkeilyy enkä kalastusta... aina kun pääsen kehään unohdan sen että siskoni on minua edellä... se on masentanut elämääni pitkään... äiti suorastaan vihaa minua... en edes muista että koska hän viimeksi vei minut leffaan tai ystävälleni... mitä pitäis tehdä??? soittaa kytille ja sanoo et mun mutsi haluis tappaa mut? sillonkun isä on töissä (usein pitkiä vuoroja) minun pitää käydä 8 kilometrin päässä hakemassa kaupasta siskolleni karkkia tai jotain koska on kaveri tulossa yö-kylään.... minulla oli viimeksi kaveri kylässä varmaa 1 vuosi sitten kun äitille se ei sovi että kaveri tulee yöksi...''pidätte kummiski liikaa metelii'
      Nii elikkäs see etu mulla on että mulla on iskä...
      Mitä ton äitinkaa pitäis oikeesti tehä????
      ja emmä täs sitä tarkota et mun isä vihais siskooni.... mut mua ärsyttää iha saatanasti see että äiti vihaa mua ja että siskoni pääsi laivalle 6.lk isosiskonsa kaa ja mä en päässy saman ikäsenä ees kahden aikuisen kantssa... WtF


      ps.kyllästynyt13 mitä sä teeet klo 21.00 jälkeen kirjastossa???? yleensä ne suljetaan klo19.00

      pspsps. en vinee sulle :)

    • LAKKO!

      ryhdy lakkoon! niin mä ainaki tekisin. et tee mitään mitä ne käskee jos se on sun mielestä kohtuutonta. lähde vaik kaverilles yöks ja katkase puhelimestas virta. jos ne ei kerran tiedä sun kavereistas mitään, niin ei ne voi soittaa sinne tai tulla hakemaan. meet sitte kotiin ku huvittaa.

      • Uskomatonta

        Tää on mun mielestä suht hyvä idea. Ei kuitenkaan liian pitkälle! Meet jonain päivänä kaverille yöksi ja suljet puhelimen. Itse tuossa tilanteessa haluaisin aivan varmasti tehdä tahalleen ne huolestuneiksi. Uskon että huolestuu ja toivottavasti tajuavat myös ettei noin voi käyttäytyä!

        Tiedän nyt on jo mennyt vuosia eteenpäin ja todella toivon että asia on jo järjestynyt! Voimia


    • --------------------

      Kuvittelis, et on toistettepäin, niinku mulla.
      Vanhempas on varmaan aina halunnu tyttöä. :DD

    • yktyk

      Kuulostaa vähän trollaukselta, mutta jos on totta, niin haistata vaan vitut niille, haistata vitut sun typerälle pikku siskolles, ja idiootti vanhemmilles, soita musiikkia niin kovalla kuin huvittaa, ja jos ne ei sitä hyväksy, niin käske niiden painua vittuun, anna niille vaikka tämä teksti luettavaksi, ajattele omilla aivoillas, ja käytä omia sääntöjäsi.

    • 13v poika

      nii tee mitä haluat koska mun pikku veljiä ja pikku siskoa lellitään ihan koko ajan ku oon tietenki vanhin ni mulle voi huutaa koko ajan ja ku äsken pikkuveljeni löi mua rintaan ja mä tönäsin ni sain 10päivää pelikieltoo et ne vois haistaa paskan ku lellii muita saakeli ku musta ei välitetä

    • täti-ihminen

      MInulla ei ole itsellä lapsia, mutta tuollainen tuntuu kyllä ihan järjettömältä. Tietenkin nuori kaipaa enemmän hoivaa, kun on vielä pieni, muitta ei vanhempiakaan lapsia saa sivuuttaa. >Yleensä poikia lellitään aj jopa he ovat arvokkaimpia kuin tytöt. Voi ola päinvastoinkin.
      Koulusuorituksista ei pitäiisi maksaa, koska elämää vartehan opiskellaan. Ei ole oikein verailla lapsia tosiinsa: sinä olet huonompi tai parempi. Olette fiksuja nuoria kun ymmärräte että tuo ei ole oikein vanhempien taholta. Se on heidän heikkous, ja te ette ole yhtään sen huonopia kuin nuo joita lellitään. Ei ole myös hyvä kasvaa lellilapsena: Siitä voi olla omat ikävät seurausket aikuisena. Ei kannata kadehtia senkään vuoksi.
      Vahemmat ovat jostakin syystä sokeita ja "tyhmiä". Eivät aikuisetkaan ole täydellisiä ja kaikkivoipia. Toivottavasti teillä on ympräillä toisiakin ymmärtäviä aikuisia.

    • aqw....

      Sun vanhemmat on perseestä, toi on muute tuttu tunne.
      Mutta meillä se menee nii että mun isoveljee suositaan.

      • hehhh

        Meillä kans! Isoveli on muka aina parempi kaikessa. Ja hän saa viikkorahaa minä en koska olen muka liian nuori. Saman verran teen kotitöitä kuin veljenikin. Onneks veli antaa mulle aina vähän rahaa ja kaikkee se on mukava =)


      • Uskomatonta

        Ei ole oikein! Mutta hyvä että veljesi on mukava ja antaa aina vähän =) Voimia! =)


      • Anonyymi

        Joskus käy niin että miellyttämishalussaan "vanhempi" pitää tärkeimpänä uuden kumppaninsa tekelettä ja siihen panostaa. Omista lapsista ei väliä.


    • MACIPRIANI

      Puolusta itseäsi, älä ota paskaa niskaan! OLE KUNNON MIES.

    • hassua

      Oon huomannu samaa serkkuilla niitä on 2x 14v poikia ja 1x 9-10v tyttö. Tässä on nyt esimerkki. Se tyttö saa käyttää perheen parasta tietokonetta ja niille pojille on ostettu joku kivikautinen eMachines läppäri koska ne mukamas hajottais sen hyvän koneen. Mutta kun katsoin mitä se tyttö sillä koneella teki, se oli jossain gosupermodelissa ja kun se kone "lagas" se löi sitä konetta ihan täysillä nyrkillä ja huusi "Miks tää ei toimi!!!"

      • Jossu/ Johanna

        Mä olen huomannut että mun äiti ei välitä musta ja mun siskosta. Vaan se välittää mun isosiskostani. Kerran ku olin konella ehkä 5min nii mun isosisko sano mulle että: Sä oot olu siinä jo ainaki 3 tuntii! Sitte mä vaa sanoin et mä oon ollu tässä ehkä 5min, sit äiti sanoo että päästä se nyt siihen kun sä oot ollu siinä jo koko aamun! Sitte mä vaan lähin siitä. Sit ku katoin telkkaa ni ei ku sen mun isosiskon piti rupee valittaa et : Nii äsken olit koneella ja nyt katot sitte sitä tv ruutuu. Mua vaan niin ärsyttää et sen pitää puuttuu joka asiaa ja valittaa aina kaikesta! Ja kun mä ja mun sisko oltii iso.siskon koneella niin..... TIETENKIN sen piti taas valittaa: 'Miks ootte mun koneella! Sitte me van sanottii et sä et ees käytä tätä! Oikeesti multaki vietii mun kone mun.... Isosiskolle tietysti ku mä en muka tartte sitä! Oikeesti joskus tekis vaa mieli Tappaa se!


    • asgsgsdfg

      Pasko niitten tietokone.

    • Voi sua :( tuli melkein tippa silmään kuin luin ton sun tekstin :( Ja jos toi lellittely ei ala loppuun soita lastenviranomaisille!! Tommonen peli täytyy saada loppumaan saatana!!!

    • Sun tilanteessa hakkaisin pikkusiskon mustelmille.

    • ricooz

      Mul on muuten yks hyvä kysymys. Siis ärsyttääks sun vanhemmat sua tahallaan kysymyksillään ja muilla käskyillään vai kiinnittääks ne koskaan mitään huomioo jollet tee mitään ns. pahaa?

    • fbgbyub

      perhe&pikkusisarukset on yleensäkki v*****a.välil siis.
      Elikkäs me muutetaa nyt pienempää kerrostaloo missä joudun luultavasti jakaa mun huonee idiot lelli 5-vuotiaan siskopuole kaa.siis se o kyl iha p*****
      vittu aina ku tulee vieraitakki ni laittaaa jonku titi-nallen iha täysi youtubesta soimaa nii että kaikki vieraat saa kattoo sen tanssii.ja sitte sitä siskopuolee kehutaa jatkuvasti et sil o hyvä rytmitaju,kaunis,siitä tulee tanssija ynm.....sillä pennulle ostetaa sairaasti vaatteita ja nukkuu mun huonees.joo lol.........

    • Kyllästyny joo -.-

      Mä oon 15 v tyttö, ja mul on iha sama ongelma! Mun vanhemmat on eronnu ja asun isän luona koska mutsi on alkoholisti. Nii siis, joku 10 vuotta sitte ku mun vanhemmat eros, ni pari vuot sen jälkee isä meni uusii naimisii. Ja tietysti sen piti naida joku hiton blondi, toki mä siit mun äitipuolest välitän mut, se vaan vituttaa ku niiden piti pyöräyttää yks paskapää lisää tänne maailmaan. Syntypä sit sellainen niin ihana tyttölapsi joka on nyt 7 v -.- Se on niin kiltti ja ihana

    • Inttetroll

      Viimeinen sana paljastaa trollin. Mitä iloa on trollata?

    • näinpä_

      Nykään lapset on liian lellittyjä, minulla on sisko ja veli eikä meitä koskaan lellitty pilalle ei satuu rahaa kokeista ym.. ainostaan viikkorahaa tuli 2 € mutta ei se juuri riittänyt mihinkään, aina ollaan jouduttu maksamaan kaikki omilla rahoilla koska vanhempien mielestä lapsen täytyy opetella käyttämään rahaa viisaasti, nyt olen jo nuori nainen mutta siihen aikaan kun itse olin 13 v en saanut koskaan mitään enkä tietenkään kehdannut pyytää itse ostin jos oli rahaa. Sinunkin olisi hyvä puhua vanhemmille ja käskeä heitä hemmottelemasta pikkusiskoasi pilalle vanhempana hän sitten saa varmasti kaiken jos nyt ei tuo lopu. Rahaa ei tarvitse saada kokeista ainoastaan vaan viikkorahaa korkeitaan 5€, 8 v on liian pieni vielä käyttämään omaa konetta sen koneen pitäisi olla yhteinen pysäyty toi lellittely ennen kuin se menee pahemmaksi..

    • samassa tilanteessa

      minulla on sama juttu periaatteessa, olen tehnyt koti töitä noin 5 v lähtien viikkorahaa saan jos saan sen 2-5 €

      Mutta veikkaan sen johtuvan siitä että pikkusiskoni, on heitellyt kavereitani kivillä, uhannut puukolla, karannut, valehdellut, lyönyt, potkinut, purenut, rihuu, kirjoilee ja karjuu joka ikisestä pienestä asiasta, kuten siitä jos sattuu kävelemään se n huoneeseen tai pyytää siivoamaan pikkuisen, se vetää itkupotkuraivarit ja loukkaantuu siitä kulma todella syvästi.

      En usko että vanhemmat enää uskaltaa panna sille kampoihin, ja se on 9 v... :) Että täällä ollaan tukenasi!!

      • Voimia kaikille!

        Siis tuo on ihan hirveätä!!!!!
        Heitellyt kivillä?? Okei joo.. mä tunnen sut oot mun BFF :D Eli toi sun pikkusisko
        on heitellyt minua kivillä, lyönt, potkinut, varastanut tavaroitani ja nyt hän anelee päästäkseen meille ja kohtelee minua kuin jotakin kuningatarta veikkaan että sen takia hän tekee niin koska hän haluaa minun ja BFF:ni välit sekaisin ja että riitelisimme jotta voisin olla hänen kanssaan.. Hän on ärsyttävä.
        Hän meinasi puukottaa neljännellä luokalla (silloin kolmosella tai kakkosella) olevan pojan ja meinasi romauttaa lumilinnan kun siellä oli joku ja heitti tennismailalla kutosluokkalaista tyttöä. Silti hän käyttäytyy kuin noita asioita ei olisi tapahtunutkaan. Hän onneksi joskus saa kotiarestia.
        -VOIMIA KAIKILLE TEILLE!!!-
        Ps. Itselläni on pikkusisko, meidän perheessä mielestäni ollaan tasapuolisia mutta minä ja veljeni kun emme enää leiki nin pikkusisko saa useammin leluja mutta me saamme veljeni kanssa usein jotakin kalliimpaa, koska emme saa niin usein tavaraa tai yleensä saamme myös rahaa.


      • samassa tilanteessa
        Voimia kaikille! kirjoitti:

        Siis tuo on ihan hirveätä!!!!!
        Heitellyt kivillä?? Okei joo.. mä tunnen sut oot mun BFF :D Eli toi sun pikkusisko
        on heitellyt minua kivillä, lyönt, potkinut, varastanut tavaroitani ja nyt hän anelee päästäkseen meille ja kohtelee minua kuin jotakin kuningatarta veikkaan että sen takia hän tekee niin koska hän haluaa minun ja BFF:ni välit sekaisin ja että riitelisimme jotta voisin olla hänen kanssaan.. Hän on ärsyttävä.
        Hän meinasi puukottaa neljännellä luokalla (silloin kolmosella tai kakkosella) olevan pojan ja meinasi romauttaa lumilinnan kun siellä oli joku ja heitti tennismailalla kutosluokkalaista tyttöä. Silti hän käyttäytyy kuin noita asioita ei olisi tapahtunutkaan. Hän onneksi joskus saa kotiarestia.
        -VOIMIA KAIKILLE TEILLE!!!-
        Ps. Itselläni on pikkusisko, meidän perheessä mielestäni ollaan tasapuolisia mutta minä ja veljeni kun emme enää leiki nin pikkusisko saa useammin leluja mutta me saamme veljeni kanssa usein jotakin kalliimpaa, koska emme saa niin usein tavaraa tai yleensä saamme myös rahaa.

        :D Eli voin nyt vahvistaa tässä ja nyt et tuo on minun BFF, hän on kanssani samalla luokalla, ja asuu naapurissani:) Ja pikkusiskostani vielä sen verran että tässä lähi aikoina oli hänen luokkalaisensa synttärit, joihin minut ja hänet oli kutsuttu. Hän sai kutsun, kertoi vanhemmillemme, että hänet oli kutsuttu synttäreille (Kuten myös BFF:äni) Ja synttärien jälkeen illalla siskoni kertoi, että minutkin oli kutsuttu juhliin, mutta ei se enää siinä vaiheessa auttanut. Vanhempani eivät tiedä, pitäs varmaan kertoa tästäkin, mutta he tietävät että tämä on sattunut aikaisemmin.

        Ja sitten sellaista, että sikoni on yritt'nyt rikkoa suhteeni kavereihin ennenkin, ja pari kertaa on melkein onnistunutkin varmaan voimia kaikille muistaakin??

        Sitten lisään vielä, että emme voi enää mennä edes siskoni kanssa samaan aikaan mummolaan yöksi, sillä kerran kun olimme siellä yhdessä, ja riitaannuimme, siskoni rupesi hakkaamaan minua kuulakärki kynällä, paidan läpi. Siinä vaiheessa räjähdin, ja tokin kynällä takaisin hänen selkäänsä. Mutta hän on kiusannut minua jo koko elämäni miinus ne ensimmäiset kaksi, kun häntä ei ollut vielä olemassakaan.


    • Puliaksie

      Älä tee mitä ne käskee, vastaa puhelimeen, osta niille limua, jos puhut niin sillee miten ne puhuu sulle ja mä varmaa olisin tosi ilkee niille. Ja jos sun sisko pöllii sult rahaa ja sit sun isä tulee apuun ja sanoo et se saa pitää sen, niin sano vastaa sano ettei vitus tommone paskianen saa mtn. Mä ainaki pääsin tolla. Oot vaan liian kiltti ota vastaan ja jos ne alkaa valittaa et oot liian vähä kaupas tms. Sano että ne on ite jotai lellivanhempia. Mulla on kokemuksia ja sain sen loppumaan sillä et rikoin sen uusii tavaroit ja sen koneen, lelut, puhelimen. Tein tollee ainakin kuukauden niin huomasin et siskoni ei ollut lellitty enää, toisin silloin sai kaiken. Esim täs ne puhuu
      - ÄITI, huutaa sisko toiselt puolel taloa
      - mikä hätänä? Äiti vastaa
      - mä haluun rullaluistimet ja laskettelu vehkeet, sanoo sisko
      - Huomenna, vastaa äiti
      - NYT HETI!!! huuta sisko täyttä kurkkua
      - no laita takki ja mennään zemppeliiniin.
      Siis WHAT?

    • lellittyveli

      Mulla sama, mutta meillä lellitään mun pikkuveljeä. Esim kun mun vanhemmat eros ja me muutettii pois, nii se vaa itki koko ajan ja sano ettei haluu vaihtaa kouluu ja sit äiti osti sen kans puoliks Wii:n. Koulua vaihdettiin sen takia, koska mua koulukiusattiin, mutta sitten kun olin käynyt kouluvuoden, vaihdettiinkin taas takasin kouluun missä mua kiusattiin, ja enhän mä sinne halunnu mennä, mutta ei mulle kyllä ostettu mitään. Ja jos valitan asiasta, vanhemmat alkavat huutaa ja jakaa rangaistuksia jos valitan asiasta ja äitini nyt on alkanut hokemaan jos valitan siitä, "No nytkö sä vedät sitte ranteet auki". Ja pari päivää sitten kun äitini nauroi ja kertoi mulle, kun veljeni ei halunnut vastata kysymykseen ja sanoi että vastaa vain jos saa jonkun palkinnon. No sitten illalla nään veljeni karkkikaapilla ja sanoin äidille asiasta kun sille itse nauroi kun pitää aina anoa jotain palkintoa niin sitten alkoi huutamaan mulle. Sellasta meillä ja sori romaani xd

    • vanhammatonpaskoja

      Poistu heti kun mahdollista....sitä ennen yhteys lasten suojeluun. noille et ole velkaa mitään.

    • LADYGAGA05

      Oon 13v tyttö, ja isä hyyssöä isosikopuolta joka suuntaan eli sen vanhempaa tyttöö joka on jo aikuinen. Ja tää ei oo vielkää antanu isän antamii rahoi takas vaik lupas. Milloi 200e, milloi 100e, milloi 800e, ja milloi jopa 2 000e. Ei oo vielkää näkyny ja onnkulunu 1-1,3 vuotta.

    • Anonyymi

      Soita sossuille välittömästi koska sun vanhemmat on täysiä hirviöitä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe