Sähköpostia päivitetään 8.3. klo 03-08

Suomi24toimitus

Teemme sähköpostiin ylläpitotoimenpiteitä maanantaina 8.3. klo 03 - 08. Tänä aikana sähköpostissa esiintyy katkoksia osalla käyttäjistä.

Pahoittelemme katkoksista aiheutuvaa haittaa.

Terveisin
Suomi24

18

1122

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pave.

      Eikö nämä päivitykset ala olemaan jo isomman luokan vitsi? Yleensä mikään ei toimi vähään aikaan päivitysten jälkeen.... olisiko parempi saada se vanha sähköposti takaisin joka toimi ja siihen ei tullut edes roskapostia. Nyt päivitysten jälkeen sitä on tullut jatkuvasti, vaikka ihan muuta lupasitte!!!!!!

      • haista itte

        Nyt lähtee tämä lafka vaihtoon!

        Silloin kun tämä sähköposti uudistui, minulta hävisi uudistuksen aikana tulleet postit. Kyselin asiaa palautelomakkeen kautta ja noin kahden viikon kuluttua sain vastaukseksi yhden lauseen: "oletko katsonut toiselta sivulta?"

        MILTÄ HELVETIN TOISELTA SIVULTA????? Käynkö iltasanomien sivuilta katsomassa olisiko kadonneet sähköpostit siellä?

        Pyysin tarkennusta ja tarkensin omaa kysymystäni jos se ei ollut heille tarpeeksi selkeä ja nyt olen viikon odottanut vastausta.

        Helvetin hyvin tämä toimii...


    • Käytttäjä

      Mä haluan ymmärtää positiivisesti, että päivittäminen tarkoittaa kehittely- ja paranteluhommia niissä kohdin, joista olemme valittaneetkin uuden sähkärin ominaisuuksissa, asettelussa ym.

      Jospa vielä saadaan ainakin roskakori tyhjentymään, kun kirjaudumme ulos, sekä haluttaessa viesti näkymään erillisessä ikkunassa. Ja vielä, selkeämmin näkymään avaamaton posti. Mitähän vielä ...

      Roskapostista puheen ollen. Millähän sivuilla edellinen kommentoija surffailee, että saa peräänsä roskapostia? Nimittäin, postin uudistuksen jälkeen mulle on tullut vain tasan yksi roskaposti, joka suodattunut myös roskapostikansioon. Ei minulla ne ole lisääntynyt, päinvastoin? !

      • Pave.

        Ihan kuule normaaleilla ja tavallisilla sivuilla, kuten suomi24, ampparit.com ja sen antamat uutissivustot! Sitäpaitsi koneellani on suojaukset kunnossa, jos sitä epäilet.
        Tosi asia on se, että ennen uudistusta ei roskapostia tullut, mutta tuon "uudistuksen" jälkeen sitä on päivitäin..... Ja postiosoite on ollut voimassa jo vuosia eikä sitä edes ole jaettu kovinkaan avokätisesti, sitä varten on ihan eri posti, juurikin sen takia, että sinne saa tulla sitä roskapostia jos on tullakseen, tosin vähemmän sinne tulee......


    • kati017

      Tää uusittu posti sivu on todella huononnus siihen entiseen! Jumittaa ja entäs sitä roskapostia joka tulee!!! Paljon enemmän kuin ennen. Ennen oli paljon helpompi kattoa mitä postia et ole lukenut kuin nykyään hailakan vihreellä oleva pohja.
      Samoin osoitehakemisto oli ennen helpompi.

      Tein jo uuden posti osoitteen kun toi uudistus oli niin huono!

      • Käytttäjä

        Kyllä, entinen oli selkeä ja näppärä. Näkyi hyvin, ei ollut hailakkaa. Nyt minä ainakin kärsin silmieni kanssa. Myös uutta mailia kirjoitettaessa ei näe mitään muuta, ei sitä mailia, johon vastaa, eikä mitään voi kurkkailla välillä! , esimerkiksi ennen saatoin kurkkaista saapuneiden tai lähteneiden listaa vain todetakseni, että koska tämä henkilö kirjoittikaan sillä ja sillä otsikolla ja semmoista. Nyt on kuin vangittu olo. Ei hyvä!

        Tosiaan, minulle on käynyt niin, että nekin vähät roskapostit, mitä ennen sain on kyllä uudistuksen myötä loppuneet. Ihmeellistä, että sinulle roskaa tulee.

        Minulla myös on jo toinen posti voimassa gmailissa ja ehkä siirryn sitä käyttämään ihan kokonaan. Laiskottaa vain kovin, kun tarttee asia ihmisille ilmoittaa.... - Voi tuska, minkäs teitte! Muistaakseni postiuudistuksen perustelut heillä olivat semmoiset, etten usko, että vanhaan palaavat; tämä uudistus nyt pitäisi olla yhdenmukaista ties minkä kanssa, ajanmukaista. Huono kriteeri, koska huononnus postiin on tullut. Harmittaa niin!


    • he-mi
    • kohta vaihtuu ja nop

      säköpostia ei pysty lähettämään,kun painan liitteen jälkeen vastaanottajat,tulee osoitekirja jaettava sähköposti menee harmaaksi ,,enkä pysty osotekirjasta laittamaan osoitetta kyseiseen kohtaan..tehkää nyt jo jotain ja äkkiää,2viikkoa olen jo kokeillut lähettää ,,ei onnistu,,

    • NÄIN ON,JATKUVAST PÄIVITYKSIÄ,JOKA VIIKKO MELKEIN JA SITTEKII TÖKKIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • vihainenkäyttäjä

      Taas jotain tommosta. Nyt riitti. Siirryn g-mailiin, koska tarvitsen niin vaatimattoman asian kuin luotettavan, toimivan ja käyttäjäystävällisen sähköpostiosoitteen. Minulla on ollut suomi24-sähköpostiosoite noin 2-3 vuotta, ja aina vain huononee!! Uudistus ärsytti jo kovasti (roskakori ei tyhjene ulos kirjautuessa, uusia viestejä ei voi enää erottaa jo luetuista eikä niitä voi avata uuteen ikkunaan jne jne), mutta nyt vielä kaiken kukkuraksi tällainen "päivitys". Menetätte asiakkaita!

    • saoke

      Joo nyt loppui suomi24:n käyttö. Koko ajan jumii, millon näyttää meilit, millon ei, ei anna kirjoittaa. Juuri tuo harmaaksi menevä alue tulee usein ja siihen jää. Ei avaa tulleita meilejä. Näitä uudistuksia ollut tiujaan ja jatkuvasti mennyt toiminta huonommaksi. Ette siis ole ottaneet opiksenne saaduista palautteista. Nyt riitti! G-mail odottaa.

    • Tyytyväinen suomi24

      Mulla ei ole ollut mitään ongelmia suomi24 kanssa, eikä mulle tule roskapostia ollenkaan. Pysyn siis edelleen suomi24 käyttäjänä.

    • P. Ukama

      oivallista toimintaa, viestiin vastaessani yhteenlaskun tulos ei kuulemma ollut oikein:)))))) luulisi tämänkin sivun mainostajien olevan kiinnostuneita sivun toimivuudesta. ehkä meilin saisi kuntoon joku ammattilainen`? tuntuu, että siistijät tekevät firapelinä näitä päivityksiä...

    • Voi voi

      Paska ei toimi taaskaan.

    • Pave.

      Ja lisää päivityksiä ilmeisesti tehty kun jo salasanatkin pääsee vuotamaan kuin siitä kuuluisasta seulasta?

      EIKÖ JO VÄHITELLEN KANNATTAISI PALKATA AMMATTILAISIA NOIHIN KOODAUSHOMMIIN?

      Miten voi olla noin avutonta hommaa Suomi24:n toiminta?

      Kuinka hyvin kaikki toimisikaan, jos ei oltaisi alettu tekemään mitään sähköpostin päibityksiä sun muuta, kun sen jälkeen ei ole mikään toiminut?
      Perkele, etten paremmin sano!

    • Vieläkin!

      Miksei sähköpostin palautekatselu onnistu ENÄÄN!Vaikka normaalisti ennen kun "klikkasi" kohtaa niin onnistui.
      Eli tulee tällainen teksti sivulle:

      Sivulle siirtyminen peruutettiin

      Voit yrittää seuraavaa:
      Kirjoita osoite uudelleen.


      Samoin EI VIELÄKÄÄN ROSKALAATIKKO TYHJENE kun poistutaan sähköposti sivulta!Ruksi on ko.ruudussa mutta toiminto hukattu hitsin kuuseen.

      Roskalaatikosta mm.lähetetty useita valituksia mutta lieneekö lukutaidotonta porukkaa Suomi24 palveluksessa?

      Ongelmat tulleet viimeisen suuremman "päivityksenne" jäljiltä.Eli muutama kuukausi sitten.

    • se toimii

      Heureka se toimii lopultakin! Meni tosin vajaa puoli vuotta useampiakin päivitys mokia ennenkuin sähköpostin automaattinen tyhjennys toimi. Ei ehditty heittää kirvestä järveen olisi ehkä ehtinyt ruostua loppuun ennen sitä postin toimivuutta.

    • up

      up

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe