bussilla!

Muatuska

hei!lähtö lähenee ja nyt kun olen tutkaillu nuita vanhoja keskusteluja niin ihan yhteenvetona kyselen että ymmärsinkö nyt oikein,eli lentokentältä pääsee bussilla nro 200 e sinisen metrolinjan päättärille.ja kentältä ei saa nyt sitten ostettua tuota 7 pvän matkustuslipuketta mutta tuolta metroasemaltako sitten saa???eli kertalipulla bussimatka ja sitten saa hankittua tuon viikon lipukkeen?.jos joku tietää niin kertokaa toki olenko nyt ihan oikein ymmärtäny niin ei tartte sitten harhailla turhaan.joo ja tiedetään että taksilla pääsee helpommin mutta tykätään seikkailla julkisilla kulkuneuvoilla!:)
kiitos tiedoista jo etukäteen!

8

949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jó utat!

      Molemmilta kentiltä ajaa linja 200E, ja Ferihegy 1 -kentältä menee lisäksi myös linja 93 sinne Köbánya-Kispestin metroasemalle.

      Lippujen suhteen on juuri noin kuin kirjoitit. Viikon turistilpun saa ostetuksi lipunmyyntipisteestä ja kentokentällä on vain lippuautomaatti. Automaatista ei voi ostaa turistilippua. Automaatista ostettu kertalippu on hiukan edullisempi kuin kuljettajalta ostettu, mutta ero ei ole suuri, joten automaattiin sopivien kolikoiden etsimisessä ei aivan mahdottomasti vaivaa kannata nähdä.

      • Lähtö 17.3.

        Meidänkin mielestä on kivaa käyttää julkisia kulkuneuvoja taksin sijaan, joten otamme siis kyseisen bussin Köbánya-Kispest metroasemalle, siellä ostamme 7 vrk liput ja jatkamme matkaa kohti hotellia :)


    • KivaKaupunki

      JOS on kyse Ferihegy 2 -terminaalista (Finnair, Malev) niin ylimmässä kerroksessa on Post Office, josta ostin 2 vkoa sitten 3 pv:n lipun, joten miksipä sieltä ei saisi myös 7 pv:n lippua. Eli kun tulette matkatavara-aulaan niin, että nenä on kohti ulko-ovea niin vasemmalta liukuportaat ylös (lähtevät lennot -kerros), sitten kävelyportaat ja sieltä se helposti löytyy.

      • Muatuska

        jep!kiitos näistä tiedoista,malevilla tullaan ja käydäänpä sitten tsekkaamassa tuo yläkerran post office jos saa lipun sitten heti kerralla sieltä mutta eiköhän sitten löydetä sieltä metro-asemalta viimestään.kiitos kaikille vastauksista!ihanaa päässä taas seikkaileen uuteen kaupunkiin! :)


    • linkkuseta

      Kertalippu yleisiin kulkuneuvoihin on 320 Ft/1.12€ ollaan kuljettu viikko ratikoilla, busseilla ja metrolla, lipputarkastajat juoksee karkuun turisteja kun eivät osaa kun unkarinkieltä. Eli lipunosto on vähän omantunnon kysymys :)

      • kaikki englanniksi voit tästä vielä tarkistaa
        http://www.bkv.hu/english/home/index.html

        2. yllä oleva mielipide onpa mielenkiintoista... joka tapauksessa, jos menet metroasemalle alas, ennen liukuportaita on aina tarkastajia, millä tavalla menet alas ilman matkalippua? Ja viikoksi matkakortti on 4600 HUF noin 17 euroa ei ole kallista. Pikasakko on 6000 HUF jos olet ilman lippua. Ja puhuvat sen verran englantia...

        3. yli 65 v. vanha EU kansalainen voi matkustaa ilmaiseksi, tästä paikalliset ovat sitä mieltä että se on liian ystävällistä, kunhan kansaneläke täällä jää alle 300 euroa.


      • 4+10

        vaan tarkastivat liput bussissa muutaman otteeseen viime kesänä. Metroon oli turha edes yrittää ilman lippua kun tarkastajat olivat asemilla tarkastamassa lippuja liukuportaiden ylhäällä sekä muutamaan otteeseen myös alhaalla. Ehkä tänä kesänä on eri meininki Budapestissä jos metroon voi mennä ilman lippua?


      • muutama kalja väliin
        4+10 kirjoitti:

        vaan tarkastivat liput bussissa muutaman otteeseen viime kesänä. Metroon oli turha edes yrittää ilman lippua kun tarkastajat olivat asemilla tarkastamassa lippuja liukuportaiden ylhäällä sekä muutamaan otteeseen myös alhaalla. Ehkä tänä kesänä on eri meininki Budapestissä jos metroon voi mennä ilman lippua?

        Ei pääse metroihin ilman lippua ja älkää nyt sitä edes haaveilko, kyllä pitää olla rahaa meille niin edulliseen lippuhintaan tai sitten kannattaa säästää lisärahaa ja lähteä vasta sitten matkalle. Pari kymppiä viikon matkusteluun julkisilla tuskin rasittaa kovasti kenenkään matkakassaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2914
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      412
      2812
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      2014
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1834
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1785
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1602
    Aihe