bussilla!

Muatuska

hei!lähtö lähenee ja nyt kun olen tutkaillu nuita vanhoja keskusteluja niin ihan yhteenvetona kyselen että ymmärsinkö nyt oikein,eli lentokentältä pääsee bussilla nro 200 e sinisen metrolinjan päättärille.ja kentältä ei saa nyt sitten ostettua tuota 7 pvän matkustuslipuketta mutta tuolta metroasemaltako sitten saa???eli kertalipulla bussimatka ja sitten saa hankittua tuon viikon lipukkeen?.jos joku tietää niin kertokaa toki olenko nyt ihan oikein ymmärtäny niin ei tartte sitten harhailla turhaan.joo ja tiedetään että taksilla pääsee helpommin mutta tykätään seikkailla julkisilla kulkuneuvoilla!:)
kiitos tiedoista jo etukäteen!

8

965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jó utat!

      Molemmilta kentiltä ajaa linja 200E, ja Ferihegy 1 -kentältä menee lisäksi myös linja 93 sinne Köbánya-Kispestin metroasemalle.

      Lippujen suhteen on juuri noin kuin kirjoitit. Viikon turistilpun saa ostetuksi lipunmyyntipisteestä ja kentokentällä on vain lippuautomaatti. Automaatista ei voi ostaa turistilippua. Automaatista ostettu kertalippu on hiukan edullisempi kuin kuljettajalta ostettu, mutta ero ei ole suuri, joten automaattiin sopivien kolikoiden etsimisessä ei aivan mahdottomasti vaivaa kannata nähdä.

      • Lähtö 17.3.

        Meidänkin mielestä on kivaa käyttää julkisia kulkuneuvoja taksin sijaan, joten otamme siis kyseisen bussin Köbánya-Kispest metroasemalle, siellä ostamme 7 vrk liput ja jatkamme matkaa kohti hotellia :)


    • KivaKaupunki

      JOS on kyse Ferihegy 2 -terminaalista (Finnair, Malev) niin ylimmässä kerroksessa on Post Office, josta ostin 2 vkoa sitten 3 pv:n lipun, joten miksipä sieltä ei saisi myös 7 pv:n lippua. Eli kun tulette matkatavara-aulaan niin, että nenä on kohti ulko-ovea niin vasemmalta liukuportaat ylös (lähtevät lennot -kerros), sitten kävelyportaat ja sieltä se helposti löytyy.

      • Muatuska

        jep!kiitos näistä tiedoista,malevilla tullaan ja käydäänpä sitten tsekkaamassa tuo yläkerran post office jos saa lipun sitten heti kerralla sieltä mutta eiköhän sitten löydetä sieltä metro-asemalta viimestään.kiitos kaikille vastauksista!ihanaa päässä taas seikkaileen uuteen kaupunkiin! :)


    • linkkuseta

      Kertalippu yleisiin kulkuneuvoihin on 320 Ft/1.12€ ollaan kuljettu viikko ratikoilla, busseilla ja metrolla, lipputarkastajat juoksee karkuun turisteja kun eivät osaa kun unkarinkieltä. Eli lipunosto on vähän omantunnon kysymys :)

      • kaikki englanniksi voit tästä vielä tarkistaa
        http://www.bkv.hu/english/home/index.html

        2. yllä oleva mielipide onpa mielenkiintoista... joka tapauksessa, jos menet metroasemalle alas, ennen liukuportaita on aina tarkastajia, millä tavalla menet alas ilman matkalippua? Ja viikoksi matkakortti on 4600 HUF noin 17 euroa ei ole kallista. Pikasakko on 6000 HUF jos olet ilman lippua. Ja puhuvat sen verran englantia...

        3. yli 65 v. vanha EU kansalainen voi matkustaa ilmaiseksi, tästä paikalliset ovat sitä mieltä että se on liian ystävällistä, kunhan kansaneläke täällä jää alle 300 euroa.


      • 4+10

        vaan tarkastivat liput bussissa muutaman otteeseen viime kesänä. Metroon oli turha edes yrittää ilman lippua kun tarkastajat olivat asemilla tarkastamassa lippuja liukuportaiden ylhäällä sekä muutamaan otteeseen myös alhaalla. Ehkä tänä kesänä on eri meininki Budapestissä jos metroon voi mennä ilman lippua?


      • muutama kalja väliin
        4+10 kirjoitti:

        vaan tarkastivat liput bussissa muutaman otteeseen viime kesänä. Metroon oli turha edes yrittää ilman lippua kun tarkastajat olivat asemilla tarkastamassa lippuja liukuportaiden ylhäällä sekä muutamaan otteeseen myös alhaalla. Ehkä tänä kesänä on eri meininki Budapestissä jos metroon voi mennä ilman lippua?

        Ei pääse metroihin ilman lippua ja älkää nyt sitä edes haaveilko, kyllä pitää olla rahaa meille niin edulliseen lippuhintaan tai sitten kannattaa säästää lisärahaa ja lähteä vasta sitten matkalle. Pari kymppiä viikon matkusteluun julkisilla tuskin rasittaa kovasti kenenkään matkakassaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe