ohhoh kun oli huonossa kunnossa rinteet

rukalla

suksi ei luistanut juuri ollenkaan ja oli töyssyistä, rinnemiehet huolimattomasti ajanut , keskellä rinnettä oli paikka paikoin jäistä, missään en nähnyt auttavia käsiä että olis pojalle saanut suksia huollettua ILMAN että lähtisi etsimään vuokraamoja jotka varmaan pulittais monta kymppiä siteiden säätämisestä sun muista, onneksi eräs hiihdonopettaja ilmesty kuin tyhjästä ja tarjosi auttavaa kättä, toiste ei rukalle, onko hesalaisille lähempänä yhtään "laadukkaampaa" paikkaa kuin tämä Ruka jossa palvelu pelittäis "hieman" paremmilla konsepteilla?

8

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei pahalla!

      Kuulostais vähän siltä että on varusteet huoltoa vailla, sillä itselläni ei ole ollut ongelmia alas pääsemisessä rukan mäissä. Koitappa ensi kerralla tahkoa, matkaa jokunen sata kilsa vähemmän. Ajassa ja polttoaineessa säästämäsi raha kannattaakin sitten sijoittaa siihen välineiden huoltoon. Mieluummin vie juuri sinne ammattilaisille, joille joutuu hieman maksamaan,niin hehän ovat töissä sielä. Nuuka jos olet, tai kun olet, niin tämänkin ajan kun surffailet täälä, voisit etsiä ohjeita kuinka säätää sukset itse pojalle sopiviksi. Väärin säädetyillä välineillä riskeeraa jopa oman, pojan ja muidenkin hengen!

      • fleece

        täytyy kokeilla tahkoa, matka on pojallekin paljon helpompi kun ei tarvitse yli 10 tuntia istua auton takaistuimella ja kysellä jatkuvasti "missä olemme nyt, kauanko vielä, väsyttää" ...

        onko tahkolla helppoja rinteitä lapsille sopivia? kuulopuheiden mukaan lastenrinne on aikas jyrkkä, mutta siellä on mattohissejä, toivotaan että reissusta tulee hyvä, pääsiäisenä mennään ja ollaan 3 päivää!


      • fleece

        Paljosta ei ollut kyse, sukset oli miltein uudet meillä molemmilla eli vähän käytetyt, ja ne on kerran voideltu eikä suksien pohjissa vikaa ollut vaan rinteessä, jalat puutui aika äkkiä myös minulta kun oli niin huonossa kunnossa, ja niistä siteiden säädöistä niin hiihdonopettaja laittoi ne kuntoon alta 5 minuutin, eli paljosta ei siis ollut kysymys.


    • ttu.

      odotitko että siellä on ihmisiä päivystämässä ilmaiseksi tuollaisia uusavuttomia hesalaisia varten?? oisko parempi että et lähtisi sillä farkku-octaviallasi kiilailemaan vaan pysyisit kotona?

    • .....

      Siis oli huono paikka kun kukaan ei suostunut huoltamaan suksia ilmaiseksi - HALOO.
      Teetkö työtä ilman palkkaa paljonkin. Tulen heti kysymään kun laitat yhteystietosi tänne.

      • fleece

        nimittäin nämä sun kirjoitukset on tosi säälittäviä, paljosta ei ollut kiinni, ns. "huollosta" en sanoisi mitään, hiihdonopettaja sääti poikani sukset 5 minuutissa eli isosta asiasta ei siis ollut kyse, itse en tiedä näistä asioista mitään eikä tarvitsekkaan.


    • aHAHAHA

      ON PAIKKA SEN VEROINEN, EI EDES VALKOVENÄLÄISIÄ OSATA VALMISTAA, IHAN PELLEMÄINEN PAIKKA, SURKEE PALVELU RINTEESSÄ JA ULKOPUOLELLA, KOKO PAIKKA ON YKS PAPERITEHDAS LÄÄVÄ JONNE EI KANNATA EKSYÄ MUUTAKUN KORKEINTAAN TANKKAAMAAN NO TAHKOLTAKIN SAA HALVEMMAT BENSAT ET SIITÄ SIT SUORAAN YLLÄS - LEVI :))

      • tyytyväinen muihin

        löytyy suomesta noin 50 muutakin keskusta kuin nämä kaksi jotka yrittävät keskustelupalstalla toisiansa mollata


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe