Sähköpostin päivitys

Suomi24toimitus

Suomi24 Postia on päivitetty 9.3 aamullla. Päivityksen yhteydessä on korjattu tiedossa olleita ongelmia, esimerkiksi osoitekirjassa. Lisäksi käytettävyyteen on tehty parannuksia: muun muassa uudet, lukemattomat viestit, erottuvat nyt paremmin.

Postin käytössä saattaa esiintyä vielä ajoittain hitautta. Suorituskykyyn liittyviä parannuksia tehdään parhaillaan ja uusi päivitys julkaistaan mahdollisimman pian. Tällä toimenpiteellä postin käytöstä tulee nopeampaa ja sujuvampaa.

Jos sinulla on ongelmia Postin käytössä vielä tämän päivityksen jälkeen, lähettäisitkö käyttäjätuelle mahdollisimman tarkat tiedot ongelmasta tämän lomakkeen avulla:
http://www.suomi24.fi/palaute/lomake/

Tilanteen selvittämiseksi tarvitsemme seuraavat tietoja:
- Käyttäjätunnus
- Selain ja käyttöjärjestelmä
- Aika, jolloin virhe tapahtui
- Ongelman kuvaus sekä mahdollinen kuvakaappaus
- Mahdollinen virheilmoitus
- Yhteystietosi, johon voimme tarvittaessa olla yhteydessä

Ystävällisin terveisin
Suomi24

34

1948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wanha käytttäjä

      ... uudet, saapuneet viestit erottuvat nyt hyvin! Tänään erityisesti huomasin asian. Kiitos.

      Vielä minä oudoksun Uuden viestin kirjoituksessa liian pientä ruutua, joka näkyy edessäni kirjoitetulle, vielä lähettämättömälle viestitekstille. Miten tämän nyt sanoisi...

      On todella vaikea, kun valitsee ison fontin ja kirjoittaa hyvän kirjeen ja ennen lähtemään klikkausta, kun haluaa käydä sitä läpi ja parannella, niin on vaikea nähdä tekstinsä kokonaisuutta ! Edes viestinsä pituutta ei oikein tajua. = Miksi kirjoituksessa olevalle viestille varattu 'ruutu' ei tule alas asti ? Tilaa olisi! Sitähän ei nyt saa edes venytettyä, kuten vanhassa systeemissä.
      - Nyt on lähes kurja kirjoittaa, varsinkin pitkää viestikirjettä.

      Sellainen ilmiö minulle tapahtuu usein, että kirjoittaessani uutta viestiä, kun olen valinnut fontin lajin ja koon sekä värin, niin yht'äkkiä kaikki laukeaa pois. Vähintään niin, että teksti pienenee haaleaksi.
      Ennen, kirjoitettaessa valittu tyyli ja koko säilyi koko ajan.
      Myös nyt on muuttunut epävarmaksi, meneekö valitsemani muokkaus, kuten iso fontti, perille sellaisena kuin tarkoitin. Tiedän, että riippuu vastaanottajan sähköpostityypistä, mutta muutosta jotenkin tullut muutenkin? Tätä en oikein osaa selittää paremmin...

      Kömpelöä on kirjoittaminen nyt uudella versiolla, siitä ei pääse mihinkään. Kaipaan erittäin kovasti omainisuutta, että yhden tai kaksikin viestiä voisi pitää auki uutta viestiä kirjoitettaessa, auki erillisinä. Nyt pitää Uuden viestin teko aina keskeyttää tallentamalla se ja sitten mennä kaivamaan jotakin haluamaansa viestien luettelosta. - Erillinen ruutu olisi niin kovin toivottava ominaisuus, ainakin vaihtoehtoisena.

    • 7+16

      Ei kiinnosta enää Suomi24 postin uudistukset. Mä vaihdoin jo Gmail'iin ja kaikki toimii. Eivätkä ainakaan hurrit pääse lueskelemaan viestejä vakoiluohjelmillaan. LOL!!

      • ei Suomessa

        Googlen Gmail-sähköpostipalvelun postipalvelimet sijaitsevat fyysisesti
        suurimmilta osin EU:n ja ETA -alueen ulkopuolella, pääosin Yhdysvalloissa.

        Suomi24 Postipalvelun kohdalla ei tapahtunut mitään postipalvelinmuutoksia,
        samalla kun itse postikäyttöliittymän ulkoasu uudistui, vaan postipalvelu
        toimii käytännössä eräästä EU-alueen naapurimaistamme, kuten aikaisemmin.

        Koska myös esimerkiksi Googlen postipalvelun palvelimet sijaitsevat
        varsinaisesti myös ulkomailla, ja varsinkin kun ne sijaitsevat Euroopan talousalueen
        yksityisyyssäännösten ulkopuolella, niin länsinaapurimme puolustusvoimiakin
        todennäköisemmin Googlen postipalvelun liikennettä saattaa seurata myös muut
        esimerkiksi tiedustelupalvelut.


      • aukkoanus
        ei Suomessa kirjoitti:

        Googlen Gmail-sähköpostipalvelun postipalvelimet sijaitsevat fyysisesti
        suurimmilta osin EU:n ja ETA -alueen ulkopuolella, pääosin Yhdysvalloissa.

        Suomi24 Postipalvelun kohdalla ei tapahtunut mitään postipalvelinmuutoksia,
        samalla kun itse postikäyttöliittymän ulkoasu uudistui, vaan postipalvelu
        toimii käytännössä eräästä EU-alueen naapurimaistamme, kuten aikaisemmin.

        Koska myös esimerkiksi Googlen postipalvelun palvelimet sijaitsevat
        varsinaisesti myös ulkomailla, ja varsinkin kun ne sijaitsevat Euroopan talousalueen
        yksityisyyssäännösten ulkopuolella, niin länsinaapurimme puolustusvoimiakin
        todennäköisemmin Googlen postipalvelun liikennettä saattaa seurata myös muut
        esimerkiksi tiedustelupalvelut.

        mun iha sama kuka vittu mun postii tutkii mut vitun suoli24 paskaa saa lukee vittu kuka satana haluaa on se sellasta paskaaa vittu,,Service Temporarily Unavailable

        The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

        Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
        Apache/2.2.8 Server at galleria.suomi24.fi Port 80


    • salmekaarina

      Heissan

      Edelleenkään en saa postiani pelaamaan. Kuvat eivät näy ja viestit ei aukene oikealla tavalla.
      Olen lähettänyt asiasta useamman kerran palautetta teille, mutta asia ei ole korjaantunut.
      Minulle tulee paljon postia ja viimeaikoina en ole saanut yhtäkään postia auki "normaalisti".
      Pakko varmaan kohta avata uusi posti, joka pelaa...

    • käytttäjä

      Mulle on tapahtunut useamman kerran ihan karmean harmillinen juttu, kun olen laatimassa uutta mailia.

      Olen kirjoittanut paljonkin ja luotan automaattiseen tallennukseen, jonka olen säätänytkin. Kuitenkin,

      KESKEN kirjoituksen tulee KILAHDUS ja ilmoitusruutu, joka antaa vaihtoehtot OK/tallenna tai PERUUTA,

      lisäksi siinä on teksti jotenkin tähän tapaan, että 'tallenna etteivät tiedot katoa, jos painat 'peruuta', niin menetät kaikki tiedot..' . Siis pitää painaa 'tallenna' tai oliko siinä Ok tms. en muisa nyt, mikä klikkaus lupaa, että tiedot eli mailini tallentuu.

      MUTTA kun klikkaan, tilanne heittää minut kokonaan ULOS S24-postilaatikostani ja tulen alta aikayksikön S24-pääsivulle ! Mitään tämmöistä käskyä en ole antanut. Kirjautumiseni kuitenkin on vielä vomassa eli olen kirjautuneena S24:ään, vaikkakin lentänyt pääsivulle.

      TUO kyseinen ilmoitus-ruutu ei tee mitä lupaa ! Mistä tässä on kyse ??? Suututtaa. Miksi se tulee yhtäkkiä?

      NIMITTÄIN, kun menen uudelleen postiboxilleni, niin Luonnoksissakaan viestiä ei ole, VAIKKA tuo kilahduksen kanssa ilmestnynyt ilmoitusruutuu lupaa tallentaa kirjoitelmani. Se ei tee sitä !!! = Menetän kokonaan jo kirjoitetun tekstin!

      Tietysti, kunhan muistan, käyn tältä varalta useinkin manuaalisesti/tietoisesti klikkaamassa 'Tallenna viesti', niin tällä tavalla en menetä ihan kaikkea, jos tuo hullumainen tilanne tulisi. Kaikista varmin ja samalla kömpelö tapa onkin käydä vähän väliä klikkaamassa 'Tallenna vieti', näin ei varmaankaan ole tarkoitus. Entisessä versiossa ei ollut tätä ongelmaa. Huom. pitkällä viestillä en tarkoita ylipitkää, vaan esim yhtä A4-arkkiä tms. Kamalan harmillista menettää jo tehty viesti kokonaan, sellainen pitäisi voida estää.
      - Miksi viesti ei lennä samalla LUONNOKSIIN, kun tulanne kuitenkin lennättää minut pääsivulle?? Käskemättäni ja pyytämättäni.

      Tätä asiaa oli vaikea selittää ja kuvailla. Ehkä tästä ylläpito tai kanssakulkija jotakin tolkkua kuitenkin sai? Tapahtuuko kenelläkään muulla tämmöistä?!

    • Ihmettelijä I

      Uudet viestit todellakin näkyvät selvemmin kuin aluksi uudistuksen jälkeen. Kaipaan siitä vanhasta systeemistä sitä, että uuden viestin kirjoittamiselle avautui uusi erillinen ikkuna. Se olisi paljon selvempää. Samoin vanhassa versiossa tuli aina kuittaus, että viesti lähetetty, nyt sellaista ei ainakaan minulle tule. Aina pitää tarkistaa lähetetyistä, että lähtikö viesti ylipäätään ollenkaan.

      • Käytttäjä

        Ihan samat asiat minäkin tarvitsen takaisin ! Jollei tämä muutu, niin mun tarttee tehdä boxin vaihto. Sitä en haluaisi hosuen tehdä, kumpa nyt tietäisi, miten tämä kehittyy.

        Just tuo olisi tärkeää, että viestiä kirjoittaessaan ruutu olisi erillinen. Silloin olisimme vapaita tutkimaan ja tarkastelemaan samalla muuta viestiliikennettämme. Nyt uutta mailia tehdessä se valtaa koko tilan - hyvin jäykästi! Mitään muuta ei näe, missään ei voi käydä kurkkimassa. Ennen laadinnassa olevan jutun saattoi heittää alapalkkiin odottelemaan, kun kaiveli muita asioita, joita tarvitse tähän tekeillä olevaan juttuunsa.

        On todella harmillista, ettei Ylläpito ole palauttanut lähetetyn viestin vahvistus-viestiä, joka kilahtaen tuli ja saimme painaa OK. Se oli kätevää. Miksi sitä ei voisi laittaa kilahtamaan, kun ihan muitakin kilahduksia/ vahvistuksia tulee!

        Minulle tapahtui taas tuo jo tänään selostamani (!) inhottavuua: Kesken viestini kirjoittamista S24 vaan päättää kilauttaa ja iskee viestiruudun eteeni, jotta 'viestiin tehdyt muutokset' (??!!) tarttis tallentaa. Ehdottaa Tallenna tai Peruuta. Tänään kokeilin painaa Peruuta, ja kas luonnoksiin tallentui siihen astinen automaattisella tallennuksella mennyt teksti! Samanaikaisesti sitten ohjelma lennätti minut ulos boxista, mutta takaisin mentyäni saatuin todeta, että osa viestistä nyt oli tallentunut. Siis kun valitsin PERUUTA.

        Tämä ON outo juttu. Johtuuko jostakin aikamääreestä, minkä ajan viestiä voi duunata? Pidentääköhän aikaa se, että mahdollisimman usein muistaisi käydä manuaalisesti, tietoisesti klikkaamassa 'Tallenna viesti'? Tämmöistä nyt epäilen.... - Yäkkkk!


    • tellanova

      Miksi sähköposti EI toimi !!! olen yrittänyt tänään avata 100 kertaa postiani mutta se ei aukea,,vaan jää jumimaan ja tulee ilmoitus että eivoi avata,,, mikä seillä taas mättää??????

    • Nokialainen taskussa

      Osaisikohan ylläpito sanoa koska Suomi24:n postia pääsee taas lukemaan kännyköiden avulla?
      Vai joko pitäisi onnistua, mutta siihen onkin tullut joitain rajoituksia esim. laitevaatimusten tms suhteen?
      Tai onko asia niin, ettei tulevaisuudessa se ole ollenkaan mahdollista?

      • dankadanka

        Tänään lukuisista yrityksista yhdesti pääsin sähköpostiin. Eilen ja toissapäivänä piiiiiiitkääääää jumitusta... Missä vika, siellä vai täällä`?


      • Kuka lien
        dankadanka kirjoitti:

        Tänään lukuisista yrityksista yhdesti pääsin sähköpostiin. Eilen ja toissapäivänä piiiiiiitkääääää jumitusta... Missä vika, siellä vai täällä`?

        Oksettaa koko suomi24 sähköposti taas tänään. Ei v--ttu aukea.
        Mainokset vaan toimii, niitä pitää tuijottaa tuntikausia!


      • jjk,,,
        Kuka lien kirjoitti:

        Oksettaa koko suomi24 sähköposti taas tänään. Ei v--ttu aukea.
        Mainokset vaan toimii, niitä pitää tuijottaa tuntikausia!

        Toivoton on tämä s.postien tilanne...Tää lähtee nyt availeen muualle sähköpostitilejä.Suomi 24 poistuu suosikeista ja eipä tarvi enää nuita mainoksiakaan katella.kauhee vaiva vaan, mutta pienemmällä ketutuksella pääsee kun hylkää tämmösen paskan ja siirtyy uusiin kuvioihin


      • Kohta entinen käyttä
        Kuka lien kirjoitti:

        Oksettaa koko suomi24 sähköposti taas tänään. Ei v--ttu aukea.
        Mainokset vaan toimii, niitä pitää tuijottaa tuntikausia!

        Nämä per.... mainokset kyllä pomppaa silmille jos satut saamaan postin "auki" mutta siihen se sitten jääkin. KIITOS suomi24 postin päivityksistä. Oli tosi hyvä uudistus !!! Nyt KAIKKI takkuilee ja on ihan pers.... Kynä,paperi ja kirjekyyhky on paljon nopeampi yhteydenpitomuoto !!!!! Vielä kerran KIITOS UUDISTUKSISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Meilit lukisin

      Mikähän mahtaa olla vikana, kun s-postiohjelma vaan jää lataamaan meilejä, mutta ei avaa mitään muuta kuin etusivun mainokset? Vihreä kuvio vaan pyörii loputtomiin... Korjaisitteko mahdollisimman pian ko. vian? Kiitos!

      • tuleva gmailisti

        Taitaa olla minullakin postiuudistus edessä, kun suomi24 jatkuvasti jumissa, eikä tänäänkään ole päässyt muuta kun niitä saatanan mainoksia lukemaan. Mitä vittua ne tekevät siellä sähköpostisivulla!


    • vaihtoonko?

      Koko tämän päivän suomi24:n posti on taas pahasti tökkinyt, kuten niin usein "uudistuksenne" jälkeen. Ainoa mikä liikkuu, on nuo turhanpäiväiset deittimainokset, jotka taatusti hidastavat postin toimintaa. Eikö niitä voisi siirtää johonkin muuhun osioon? Postissani odottaa tarvitsemiani salasanoja, joita en nyt pääse lukemaan. Kärsivällisyys joutuu koville, varsinkin kun aikaa kuluu turhan odottamiseen.

      • Kohta riittää

        Eikö postista vastaavat uskalla antaa kunnon meriselitystä töppäilyistään ???? Kaikki postiin liittyvä on mennyt vain huononpaan suuntaan. Ainoa joka pelaa on turhat mainokset postin sivuilla. Järki käteen ja äkkiä posti kuntoon.


    • hemit

      sillä se on ihan oikea maili, ei tälläinen johon ei enää voi luottaa.

      Avatuttu nyt huomattavan hitaasti, otsikkotiedot liian supistetetut kikkailun takia.
      Liitteiden lähestys epävarma kun se enne toimi hyvin.
      Nyt vastaaottaja saa ison mailin muttei löydä siitä liitetiedostoa lainkaan.

      Aika hävettävä loppu aikoinaan iha ok mailille.

      • käytttäjä

        Mua INHOTTAA tyyli, että avatun viestin otsikko on isolla 'tuolla' jossakin ylhäällä sinisellä palkilla!

        Joskus en edes tajua/löydä, mikä saapuneen viesti otsikko olikaan. Toisinpäin, että millähän otsikolla minä tämän viestini lähetin. Miksi se otsikko pitää lennättää erittäin huonosti hahmottuvaan paikkaan silloin kun viesti on auki. Samoin, otsikoille ei ole tarpeeksi tilaa, ne jäävät kesken viestiluettelossa. ENNEN otsikko näkyi viestien luettelossa kokonaan, tarvittaessa meni vaikka kahdelle riville. EI HYVÄ, EI. Tosin, mainitsemassasi gmailissa on tämä sama kurja otsikkotyyli, nyt nämä ovat ihan identtiset melkein. Ennen pidin s24 parempana juuri otsikoiden näkyvyyden takia, mutta nyt S24 ei enää ole parempi, joten - gmail.


    • Ni Ei Toimi

      Ku ei toimi ni ei toimi. Sisään pääsee kyllä jo kirjautumaan mutta siihe sitten jääki. Mainokset pyörii kyllä taustalla mutta muusta ei ota Erkin penskakaa selvää.
      Jos sitä sais pikkuhiljaa toimimaa tän homman, ei sen puolee on kyllä ohjattu toisen palvelun tilille postit, ettei se tähän kaadu. Ketuttaa vaan ku pitää useampaa tiliä pyörittää sen takia ettei yks toimi.

      • v,,, niin p,,,,

        Nyt on jo koko postin sivu välillä kateissa? Ilmoittaa että sivua EI löydy??? Uudistuksen jälkeen jos s-postin tulostaa niin tarvitaan vähintään suurennuslasi sen lukemiseen, MIKSI????? Antakaa joku ´JÄRJELLINEN ja JULKINEN selvitys T Ö P E I S T Ä (uudistuksista)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ohjeissanne pyydätte ilmoittamaan tapahtuma aikaa, selainta ,vikaa,jne....... mitä v.... niillä on tekemistä kun posti tuntuu takkuavan KAIKILLA!!!!!!!!!!!!! Pitäisikö tehdä raportti about 10 kertaa päivässä ??????????????? HALOOOOOOOOOOOOOOO


    • ääååppöö

      Mozilla Firefox päivittyi tuossa iltasella 26.03.2010. Suomi24 sähköposti ei yritäkään aueta enää päivityksen jälkeen. Vanhoilla säädöillä oleva Internet Explorer avasi postilaatikon normaalisti. Hirmuinen hakkerien painostus kuitenkin aina sisään kirjautuessa, pari ilmoitusta tietomurtoyrityksestä jokaisella kirjautumisella. Pahoja aukkoja tietoturvassa ilmeisesti? Luulin jo koko postiosoitteeni kaapatuksi, kun Mozilla ei yrittänytkään postilaatikolle. Yritin vaihtaa salasanaa vaikeammaksi. Ei onnistu! Tulee ilmoitus etten voi käyttää rekisteröinnin yhteydessä suomi24-osoitettani. Millä ihmeellä minä sitten ilmoitan salasanan vaihdosta? Otin siis sivun oikeasta yläkulmasta kohdasta omat tiedot esiin sen salasanan vaihdon. Ei ei ja ei! Ohjeita hain netistäkin tuohon salasanan vaihtoon, mutta ei sieltä tuota toimimatonta systeemiä kummempaa löytynyt.

      Mitenhän tässä oikein käy lopulta? Miten se salasana oikeasti vaihdetaan? vai onko se nyt sitten maailman tappiin asti tuo yks ja sama?

      • Täysin kypsänä

        Lähetin jo viime kesänä suomi24-ylläpitoon kyselyn tuosta salasanan vaihtamisesta, kun reiksteröinnissä on käytetty suomi24-osoitetta. Silloin tuli tieto, että vikaa muka korjataan. Onpas vaan sekin kestänyt - oli siis höpöhöpö-puhetta. Ihan perusasia pitäisi olla, että salasanan pystyy muuttamaan usein turvallisuuden vuoksi.


    • Pave.

      Taas on näköjään lisää päivitetty palstaa kun jo salasanatkin päässeet vuotamaan nettiin!!!!!!!!!!!!
      Olisiko kannattanut kokonaan jättää nämä päivitykset tekemäti kun ei mitään osata?

    • anree

      Vastatessa posti viestiin, ohjelma ei tunnista lähettäjä osoitetta? Sähköpostini on [email protected]

    • ööööööööö

      Ja taaskaan ei sähköposti toimi. Miten voi olla noin vaikeeta tuottaa toimivaa palvelua, kyllä se muilla tuntuu onnistuvan.

      • ei pela täälläkään sähköposti


      • illu63 kirjoitti:

        ei pela täälläkään sähköposti

        ei pelaa ei... missä mättää taas kerran `???????


      • Suomen posti
        sinappi kirjoitti:

        ei pelaa ei... missä mättää taas kerran `???????

        Miten voi olla, ettei posti toimi?? Pikkasen ..tuttaa, ku just nyt tarvittava tieto sattuu olemaan suomi24:n postilaatikossa.


    • Stamina

      Kun rekisteröitymisen jälkeen painan POSTI kohtaa niin postini ei tule näyttöön, jää lataus kuva (ympyrä) ja sivulla lukee "error status"

      tunnus on: cuper
      salasana: c1539a

      • peräsuoli24.fi

        sama juttu, paitsi ettei tule edes erroria näkyviin. suomea pidettiin joku vuosi sitten edelläkävijänä erilaisten it toimintojen kehittäjänä ja käyttäjänä, suomi24 osoittaa että olemee palanneet 90-luvun alkuun. silloin kun oli puh. modemit, koneet kaatui pari kertaa päivässä, yms.
        tämä sivusto voisi nimetä itsensä nostalgia.fi
        uskomattoman surkeaa toimintaa, täysin asiakasepäystävällistä. mahdollisesti täällä on juuri tietovuotoja, joita krp ja supo tutkivat.....


    • ce6p

      jaaaaaa

    • lleena

      On tämä nyt kyllä toidella hankalaa. Käsittämätöntä, että uudistus on mennyt näin pieleen. Eikö olisi parempi tunnustaa epäonnistuminen ja palata entiseen hyvin toimineeseen postiin.
      Nyt en esim. saa näkyville muuta kuin saapuneen postin ja sekin pääasiassa sitä turhaa mainospostia, saapuneiden viestien lukumäärä ei enää näy, siirtyminen muille sivuille takkuaa jne. Lähetettyjä, luonnoksia ym valikkoon kuuluvia ei siis saa näkösälle ollenkaan.
      Olen tiedustellut helpointa tapaa vaihtaa postintarjoajaa Suomi24:ltä. Tähän en ole saanut vastausta.
      KYLLÄ VAIKEAA ON

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2214
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1448
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1055
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe